HomeViestejäRuth RydenToukokuu 2011 - Viesti valonmestareilta

Toukokuu 2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Toukokuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mestarit toivoivat minun sanovan ennusteiden osalta, että ihmistietoisuus ohjaa kaikkia tapahtumia planeetan pinnalla maan kiertäessä auringon ympäri. Kaikki ennusteet riippuvat tästä laista ja odottaen maapallossa muutoksia, joita tapahtuu aurinkokunnassa luonnostaan liikkeistä universumissa.

***********

Kysymys: Onko selvänäkijöiden tai kanavien mahdollista todella kertoa etukäteen tulevista ilmakehän muutoksista, myrskyistä, maanjäristyksistä jne.?

Mestarit: Vain siinä määrin, miten henkilö kykenee keskittymään energiaan ja vain silloin, kun todennäköiset tapahtumat kehittyvät ilman, että toisia tekijöitä laukaistaan muuttamalla yhtäkkiä kosmista energiaa tai maan sisäisiä tapahtumia, jotka vaikuttavat pintaan.

***********

Kysymys: Hahmotelkaa meille silti, mitä näette tulevassa toukokuussa sääolosuhteissa ja maan liikkeissä. (Vaikka aiheuttaisimmekin ne itse - hah). Minulle on tullut monia kysymyksiä ympäri maailman. Tartutaanpa ensin niihin.

1. Marge Uudesta Seelannista: Onko Uusi Seelanti vakaa manner?
2. Ogan Istanbulista tarvitsee uutisia Turkista ja tuosta maailman osasta.
3. Tulivuoret ympäri maailman näyttävät reagoivan tapahtuviin muutoksiin. Voitteko kertoa meille, onko uhkaavia purkauksia Alaskan, Islannin, Afrikan tulivuorissa, Fuji-vuoressa, Yellowstonessa?
4. Mitä tapahtuu Intiassa voimakkaiden ja korkeiden tulvavesihyökyjen myötä?
5. Mikeltä: Mitä näette USA:ssa tulevina vuosina hallituksessa ja rikollisuuden kasvussa liittyen suureen talousromahdukseen?

Mestarit: Uusi Seelanti on saarivaltakunta, joka tuntee Etelä-Tyynenmeren mannerlaattaliikkeiden vaikutukset. Noin seuraavien kahden vuoden aikana näemme osia saaren pohjoisosasta uppoavan, mutta alla olevat merivuoret pysyvät paikallaan noin 100 vuotta. Säännölliset järistykset jatkuvat jonkin aikaa.

Turkki on pysynyt suhteellisen rauhallisena maana viime vuosikymmenet, mutta nyt naapurien poliittiset kansannousut vaikuttavat siellä. Militanttimuslimien soluttautuminen mukaan vie nuorten ihmisten huomion tutkimaan omaa hallintomenetelmäänsä. Muutamat protestiryhmät yrittävät saada huomiota, mutta emme näe sen tällä hetkellä menevän kovin pitkälle. Kaupungit täyttyvät entisistä maatilojen työntekijöistä, mikä tuo ongelmia ruuan tuottamiseen ja saatavuuteen kaupunkilaisille. Uskonto on tukipilari monille, uskonnolliset ryhmät oppivat kunnioittamaan toisiaan ja tämä auttaa tätä maata pitämään tasapainonsa. Eräs salamurhayritys tulee yllätyksenä, mikä on varoitus kaupungeissa hautuvasta tyytymättömyydestä.

Mitä tulivuoriin tulee, niin Alaskassa nähdään purkaus pienemmästä tulivuoresta seuraavien kolmen kuukauden aikana. Tätä osataan odottaa eikä sen pitäisi aiheuttaa paljon ongelmia.

Kuten tiedätte, Islanti on sarja vulkaanisia saaria, mitkä edelleen laajenevat ja liikkuvat. Kaksi tulivuorta on hyvin aktiivisia ja purkautuvat hyvin pian, toinen niistä poikkeuksellisen laavavirtauksen kera.

Afrikan mantereen suuri repeämä levenee ja tämä häiritsee tasapainoa suuressa osassa maailmaa. Uutisissa viime aikoina ollut tulivuori on rauhoittunut joksikin aikaa, vaikka se lähettää edelleen laavavirtoja, jotka häiritsevät läheisiä kyliä. Tämä vapauttaa riittävästi painetta ehkäisemään varsinaisen purkautumisen jonkin aikaa.

Japanin haasteet eivät ole vielä ohi. Paineet jotka aiheuttivat valtavan järistyksen ja tsunameja, kasautuvat taas ja on mahdollisuus toiseen voimakkaaseen järistykseen samalla alueella kahden kuukauden kuluessa. Fuji-vuori on ollut vain kaunis turistivetonaula monta vuotta, mutta sen nähdään nyt koska tahansa lähettävän höyryä halkeamistaan itärinteillä. Sitten kun tämä valtava tulivuori lopulta purkautuu, se saa Tokion polvilleen. Tällaisen tapahtuman ajankohta on vielä joidenkin vuosien päässä. Ei mitään huolta nyt.

Yellowstonen luonnonpuisto on edelleen huolenaiheena, kun suurien alueiden nähdään nousevan. Emme näe täydellistä purkautumista tällä alueella. Uusia halkeamia avautuu silloin tällöin, kun valtava maanalainen "pätsi" vapauttaa painetta kiehuvina vesisuihkuina. Systeemi huolehtii itsestään.

Ei-tervetulleet hyökyaallot jotka aiheuttavat tulvimista monissa osissa Intiaa, ovat merkki tuon mannerosan nousemisesta ja laskemisesta - ikään kuin sen sisäosalla olisi hengitysvaikeuksia. Noin seuraavat pari vuotta joet muuttavat uomaansa ja myös Gangesin nähdään tulvivan ja sitten melkein kuivuvan joillain alueilla.

Mitä näemme USA:ssa liittyen talouteen, mahdolliseen hallinnon romahtamiseen jne., niin tämän vuoden loppuosan aikana nähdään mullistuksia Washingtonissa ja monissa osavaltioissa, kun uudet ideat ja valtavirtaväestö kamppailevat löytääkseen tavan tuoda järjen takaisin systeemiin. Eri rotujen virtaamisella USA:han on enemmän vaikutusta, kuin lainlaatijat käsittävät, ja se muuttaa kasvavan uuden yhteiskunnan tarpeita. Vaalit tuovat monia kilpailijoita, jotka yrittävät päästä presidenttiehdokkaaksi istuvaa presidenttiä vastaan. Finalisti ei ole tullut vielä kilpaan mukaan. Republikaanipuoleen sisäiset taistelut pitävät uutisankkurit hyvin kiireisinä.

Sillä välin, noin kuukauden kuluessa talous käännetään ylösalaisin ja se aiheuttaa huolta niille, joilla on vähiten. Kesä-heinäkuuhun mennessä tulee joitain yllättäviä ja tervetulleita ratkaisuja, kun maailmankauppa alkaa toimia paremmin ja työmahdollisuuksia alkaa taas avautua. Kiina, Saksa ja muut suuret maat työskentelevät USA:ssa niiden kanssa, jotka ovat riittävän älykkäitä nähdäkseen, mitä täytyy tehdä, ja uusia kauppasopimuksia on tekeillä. Ei tule kammottavaa lamaa, mutta hinnat nousevat supermarketeissa, kun raivokkaat sääolosuhteet ovat aiheuttaneet harmia suurelle osalle vakaasta sadosta ympäri maailman. Kestää vielä vuoden, että ilmakehän olosuhteet ja taajuudet rauhoittuvat riittävästi tuomaan vuodenajat takaisin normaaliksi.

Elämän epävarmuus ja työttömyys tietysti lisäävät monien ihmisten turhautumista siinä määrin, että se nostaa rikollisuutta ja täyttää vankilat ääriään myöten. Tämä on valtavien muutosten aikaa (missä tästä on puhuttu aiemmin?) ja ihmiset käyvät läpi haasteita, joita ei ole nähty moniin sukupolviin. Niillä jotka pystyvät voittamaan vaikeudet ja vaikeat ajat, on voimakas saavuttamisen tunne tässä elämässä. Niiden jotka eivät pysty, täytyy yrittää uudestaan toisessa ajassa tai paikassa. Japanilaisten anteliaisuus ja kärsivällisyys tänä suuren järkytyksen aikana hyvin monien elämässä on suurena esimerkkinä maailmalle.

***********

Mestarit - Säätila: USA ja Kanada saavat toukokuussa lyhyen hengähdystauon kaikista huhtikuun traagisista myrskyistä ja tornadoista. Lämpötilavaihtelut ovat melko järkyttäviä jossain määrin, kun odottamaton halla saa sekaisin kasvimaat ja hedelmäpuut. Auringon purkaukset lisääntyvät, mikä aiheuttaa ilmakehän poikkeavuuksia, erityisesti planeetan kaikilla pohjoisilla alueilla. Eurooppa kokee samoja asioita, mutta kera suuremman todennäköisyyden koviin lumisateisiin korkeilla paikoilla kuukauden keskivaiheilla. Tuulenpuuskat ovat ongelma, mutta tornadot ovat hyvin vähäisiä.

Australiassa ollaan epätavallisten myrskyjen sekasorrossa kuukauden aikana, kun lämpötilat putoavat, mutteivät niin alas kuin normaalisti odotetaan. Kuukauden keskivaiheilla näemme voimakkaan kuumien tuulien tovin, mikä voi nostaa taas maastopalojen uhkan.

Afrikan manner toivottaa tervetulleeksi tämän kuukauden suuremmat sademäärät, mutta voimakkaat tuulet voivat vahingoittaa satoa. Lähi-idän ja kaikissa erämaa-alueen maissa nähdään lämpötilojen kohoavan uskomattomiin korkeuksiin tässä kuussa ja kesällä. Vedestä tulee taas ongelma tämän vuoksi, mikä aiheuttaa kiivautta ja saa poliittiset aatteet leimahtamaan väkivallaksi ja verenvuodatukseksi.

Sulavat jäävuoret tuovat edelleen vettä Aasiaan, mikä aiheuttaa ongelmia Kiinalle ja Intialle ja lisää tulvimista monissa joissa. Nälästä tulee elämäntapa monilla alueilla ilman hyvin tiukkaa resurssihallintaa.

Etelä-Amerikassa nautitaan melko normaalista vuodenajan säätilasta, mutta monilla viljelymailla ja syvissä metsissä hyönteisparvet lisääntyvät aiheuttaen todellisia ongelmia ihmisille ja eläimille. Ne voimakkaat taajuudet joita nyt tulee, keskittyvät päiväntasaajan alapuolelle ja vaikuttavat kaikkien elävien olentojen hedelmällisyyteen, myös ihmisen. Tarkkailkaa syntyvyyden kasvua!

Kokonaisuutena, kyllä, ympäri maailman on myrskyjä, jotka tulevat yhtäkkiä ja vaikuttavat valtavasti elämään ja rasittavat taloutta. Tulee hyvin selväksi, että kaikkien kansojen, kaikkien ihmisten ja kaikkien uskontojen on nyt liitettävä kädet yhteen ja autettava toisiaan pääsemään läpi näistä vaikeista vuosista. Maailmanlaajuinen viestinvälitys saavuttaa melkein kaikki kolkat, mikä poistaa heimoajattelutapaa nopeammin, kuin voitte kuvitella. Osallistukaa koko ihmiskunnan hyväksymiseen, sillä nytkin tulee selväksi, että olette kaikki yhdessä tässä valtavassa planeetan liikehtimisen, sääpoikkeavuuksien ja ihmishengen kehittymisen siirtymässä. Olette yhtä.

***********

Kysymys: Ylettömän televisio-ohjelmamäärän keskittyminen haamujen metsästykseen, hirviöihin, vampyyreihin, zombeihin, äärettömään väkivaltaan jne. todella satuttaa yhteiskuntaamme. Tämä ei ole viihdettä, sen täytyy olla pimeiden voimien yritystä vetää alas todellisuutemme polttopistettä. Niinpä pyydän Mestareilta jotain realistista tulkintaa näistä käsitteistä - todellisia vai ei. Ilmeisesti silloin kun kuolemaan liittyy traumaattisia olosuhteita, sieluhenki ei pysty vapautumaan tuon elämän tunnetahroista, se jää tuon tunnetapahtuman alueelle ja tulee haamuksi - kuten ne tunnemme - toistaen jatkuvasti traumaattisia olosuhteita ja/tai suojellen otetaan aineesta ennen palaamistaan henkeen. Onko näin?

Mestarit: Kyllä, mutta on monia muitakin syitä sieluhengen jäämiselle kolmanteen ulottuvuuteen kehon kuoltua: huoli taakse jääneistä, valtava vastuun tunne, jota ei ole selvitetty, viha pakosta jättää keho liian pian, erityisesti niillä, jotka kuolevat sodassa tai jonkinlaisessa konfliktissa. Huolimatta äkillisestä kyvystä nähdä aineen maailman yli, joskus on pakottava tarve kostaa jollekin, joka oli vastuussa kuolemasta, ja monia muita hyvin voimakkaita tarpeita ja haluja, jotka eivät koskaan täyttyneet elämän aikana.

Sellaisen "jämähtäneen" sieluhengen näkeminen tai kuuleminen riippuu enimmäkseen tuon hengen energiasta ja tarpeesta tulla tunnistetuksi. On monia, jotka jäävät eräänlaiseen itse aiheutettuun kahleeseen peläten henkiulottuvuuteen menemistä tai vain peläten sen todellisuuden tunnistamista, mitä heille on tapahtunut tai mikä heitä odottaa kuoleman jälkeen. He laittavat itsensä energialaatikkoon, joskus jääden arkkuunsa odottamaan henkiinheräämistä ja vaellellen paikoissa, missä he ovat asuneet, ja jäävät sinne pitkäksi aikaa, kunnes he lopulta kurkottavat kohti apua ja jatkavat rakastavaan henkiulottuvuuteen, mikä odottaa heitä.

Monet ohjelmista jotka keskittyvät haamumetsästykseen, ovat lavastettuja, mutta sittenkin matkojen aikana on hienovaraisia kohtaamisia, jotka säikäyttävät myös kehittyneimpiä näyttelijöitä. Voiko näitä ahdistuneita sieluhenkiä auttaa? Hyvin harvoin, sillä he ovat siinä omasta valinnastaan ja "elävät" uudestaan ja uudestaan traumaattisen kokemuksensa tai kuolemansa. Puhuminen rakkaudella ja heidän taivuttelemisensa hyväksymään rakkaus ja rauha, mikä odottaa heitä, toki auttaa. Huutaminen ja juokseminen ympäriinsä peläten, televisio-ohjelmien dramatisoimiseksi ei auta.

Mitä vampyyreihin kera torahampaiden ja ikuisten elämien tulee, niin tämä on ja on aina ollut kuvitteellista kauhuiltasatua, joka on riistäytynyt käsistä. On muodostettu romanttista säteilyä fiktioon, mikä on pitänyt sen elossa hyvin pitkään. Alkuperin se tunnetaan tietysti hyvin historiallisissa kirjoituksissa romanialaisesta despootista. 

Ne jotka pilkkaavat käsitystä henkisistä enkeleistä ja valo-olennoista, vedetään helposti synkän dramaattisiin kauhuihin, joita kuvataan näissä elokuvissa. Liikakiinnostus sellaisista negatiivisista fantasioista vetää lähemmäs pimeää puolta.

***********

Kysymys: Kuulemme tarinoita ihmisistä, joita ovat lyöneet, raapaisseet tai muuten koskettaneet sieluolennot, jotka ovat vihaisia tai katkeria vanhan kotinsa valtaamisesta. Miten henki voi reagoida aineeseen näin?

Mestarit: Silloin kun on vihaa tai paha aikomus, energiat voivat laajeta väliaikaisen massan tilaan, joka on samanlaista kuin varsinainen aine. Tämä on vaarallinen ja onneton tilanne sekä hengelle että sille, johon se käyttää voimaa. Vaaditaan hyvin voimakas henkinen ihmisolento pakottamaan haittaava henki vetäytymään ja/tai tekemään selväksi, että sille on parempia olinpaikkoja. Muussa tapauksessa joskus kodin täytyy jäädä tyhjilleen tai palaa. Tapauksissa missä henki seuraa ihmisiä paikasta toiseen, vaaditaan hyvin voimakasta henkienergiaa, universumin luovan voiman avustamana, pakottamaan se takaisin ulottuvuuteen, mihin se kuuluu. Suuren ihmisryhmän kerääminen ja energioiden yhdistäminen rukouksessa voi olla myös ratkaisu. Jos sellainen tilanne syntyy, pyytäkää aina apua niiltä, jotka osaavat käsitellä tällaisia asioita.

***********

Kysymys: Miten paljon niiden jäljelle jääneiden rakkaus ja suru, jotka kieltäytyvät päästämästä irti jatkuvasti kutsumalla häntä, estää tuota sielu palaamasta henkiulottuvuuteen?

Mestarit: Silloin kun kahden inkarnoituneen sielun välillä on syvää rakkautta ja uskollisuutta, on luonnollista pitää tuo olemus läsnä ja olla tuntematta sen täysin hävinneen. Lähtevä sieluolento on tietysti vain levoton, hämmentynyt ja joskus pelkää lähteä kehosta ja yrittää pysyä mahdollisimman lähellä tuota elämää ainakin muutaman päivän tai kunnes todellisuus valkenee. Sieluhengen olemus on joskus hyvin voimakas ja monilla on lahja nähdä lähtenyt sielu muutamia sekunteja, kun se käyttää kaikki energiansa kyetäkseen hyvästelemään. Jonkun menettämisen sureminen on luonnollinen osa elämää, mutta vaikka jäljelle jäänyt yrittääkin pitää tuon hengen luonaan, täytyy ymmärtää, että tämä oli vain yksi elämä monista ja että tuo sieluhenki yhdistyy energioihin, mitkä loivat sen olemuksen ja ohjaavat sitä. Suremisen muuttaminen taisteluksi luontoa vastaan on hävitty juttu.

***********

ELÄMÄN MYRSKYILLÄ RATSASTAMINEN

Valtavat järistykset Japanissa kera tsunamien, tulivuorien purkautumisuhka Afrikassa ja Islannissa, tornadojen raivoaminen USA:ssa ja kaikenlaiset katastrofaaliset tulvat ja myrskyt ovat nyt osa elämää maan päällä. Oliko tämä kaikki niin kamalan odottamatonta? Siitä on kerrottu kautta aikain näkijöiden kautta ja viimeiset sata vuotta uuden ajan kanavoijien kautta vielä tarkemmin. Rotutilanteissa ilmenevä paine, jännitteen yliampuminen ja raivon leimahtaminen pienimmistäkin asioista sekä myös säätilan arvaamattomuus johtuvat enimmäkseen erittäin korkeista energioista, joita aiheuttavat murtumat maankuoren muuttuessa planeetan keskuksen päällä.

Aina kun painetta muodostuu, aineen molekyylit räjähtävät moniin osiin ja kun niille ei ole mitään paikkaa, ne määrittelevät itsensä raskaiksi raa'an energian keskittymiksi. Maanjäristysenergia, kuten kutsumme sitä, nousee nopeasti pintaan ja vaikuttaa kaikkeen elämään. Planeetan ympärillä on erittäin korkeita taajuuksia kosmoksesta tällä hetkellä ja lisävirtaus jalkojenne alta voi häiritä vakavasti tunteita ja kehotasapainoa myös kehittyneimmillä etsijöillä valopolulla. Ne jotka ovat eläneet huonoissa olosuhteissa ja hallinneet katkeruutensa, huomaavat räjähtävänsä raivosta ja kaikesta tukahdutetusta jännitteestä, mitä heillä on ollut pitkän aikaa. Niiden jotka elävät ja toimivat suuren paineen alla, on melkein mahdotonta pysyä tyynenä kohdatessaan yksinkertaisia ongelmia. Ei ole mikään ihme, että on hyvin paljon rikollisuutta ja väkivaltaa kaikkialla. Televisio vain heijastaa sitä, mitä itse asiassa tapahtuu koko ajan.

Monet ihmiset reagoivat korkeaan energiaan (tai taajuuteen) nukkumalla monta tuntia. Silloin kun se on sopivaa, se on hyvä lääke, sillä tietoisen mielen vastustamatta energia virtaa kehon läpi. Toiset huomaavat ravaavansa lattialla tai tekevänsä kovemmin töitä hälventääkseen energian ylivuotamista. Itsehillintä pettää nopeasti. Näissä olosuhteissa ei ole helppoa elää.

Maanjäristysenergia ei lopu siihen. Se ampuu ylöspäin voimalla, mikä sekaantuu normaaleihin ilmavirtauksiin, pyörittää niitä ja levittää laajalle alueelle. Muodostuu tuulia ja myrskyjä, jotka voivat aiheuttaa sekasortoa jo ennestään ahdistuneeseen väestöön. On hyvä tietää, että monet vuorovesi- ja hyökyaallot, joita muodostuu järistyksen jälkeen, eivät aina aiheudu liikkeestä merenpohjassa, vaan monta kertaa intensiivisen energian ampuessa ylös niiden alta. Merivesi on elävä organismi ja se reagoi välittömästi ja voimakkaasti kaikenlaiseen energiaan. Silloin kun on monia jälkijäristyksiä, on hyvä pysyä poissa veneestä. Reaktiot meressä voivat olla hyvin paikallisia ja hyvin arvaamattomia.

Miksi ihmiset jäävät alueille, joista tulee joka vuosi epävakaampia? Useimmat heistä eivät osaa sanoa muuta kuin, että he eivät vain voi lähteä. Kyse on muustakin kuin luopua omaisuudesta, jättää hyvät ystävät ja vakituinen työpaikka - heissä on sisäinen ankkuri, joka pitää heitä. Ennen inkarnoitumista tähän kolmannen ulottuvuuden aineeseen monet, monet sielut etsivät sellaista tilannetta kenties tukeakseen muutosta ja auttaakseen toisia, mitä he eivät olleet tehneet aiemmin, karmaongelmien ratkaisemiseksi yhdessä valtavan traumaattisessa tapahtumassa jne. Syitä on tietysti monia ja monenlaisia. Heidän sisäinen olemuksensa pitää heitä maanjäristysalueella, jotta he voivat saavuttaa tämän elämän tarkoituksensa. Sitten on toisia, joka tuntevat tarvetta lähteä, mutta kieltäytyvät antamasta periksi puhtaasta jääräpäisyydestä!

Monet lähtevät kodistaan ja etsivät vakaampaa maata ja vakaampia elinolosuhteita itselleen ja perheelleen. Sisäistä opastusta annetaan hyvin voimakkaasti ja jotkut voivat tulkita tämän opastuksen peloksi. Pelko on tässä tapauksessa hyvin terve asia, minkä Luoja antaa varoittaakseen vaarasta, ja varteen otettuna se voi olla mitä hyödyllisin kumppani jonkin aikaa. Tällainen pelko voi olla hyvin suunnattua ja työntää teitä turvaan, jos sallitte sen. Se voi saada mielen laajentumaan selkeydestä, jotta se mitä tarvitsee tehdä, on välittömästi selvää, ja se antaa teille energiaa liikkua nopeasti ja sisua jatkaa, kunnes vaara on ohi. Sitten katsokaa ympärille ja nähkää vaaran todella loppuneen, istuutukaa, sulkekaa silmänne ja kiittäkää Jumalaa pelon lahjasta ja vapauttakaa se sanallisesti takaisin universumiin odottamaan, kunnes sitä taas tarvitaan. Levätkää hetki, ennen kuin tunnette reagoivanne tarpeisiin taas kerran. Älkää yrittäkö korjata hajonnutta taloa, ennen kuin saatte tasapainonne takaisin. Vasta sitten pystytte todella selviytymään siitä, mitä näyttää mahdottomalta tilanteelta.

Tämä on aikaa kaikille maanjäristysalueilla asuville arvioida uudelleen sisäiset tarpeensa hyvin rehellisesti - kuunnella tuota sisäistä opastusta hyvin tarkkaan. Ystävät ja rakkaat ehkä painostavat teitä muuttamaan toisiin paikkoihin, koska he pelkäävät turvallisuutenne puolesta. Hyväksykää heidän huolensa, mutta pysykää maaperällänne, jos tunnette tuon sisäisen ankkurin. Teillä jotka tunnette sen, ei ole mitään pelättävää, vain muuttuvan maailman jännittävä haaste ja sen iloinen hyväksyminen, mitä tuleman pitää.

Kuten tiedätte jo, planeetta käy läpi syklistä muutosta, mitä motivoi avaruuden toisten planeettojen magneettinen veto. Pohjois-Amerikan mantereen länsirannikko koostuu laatoista, jotka ovat voimakkaan paineen alla tänä aikana ja sen liikkuminen jatkuu jonkin aikaa. Navat lämpiävät ja lisääntyvä vesimäärä virtaa meriin, mikä nostaa jo merenpintaa mannerten rannikoilla. Elätte jännittävien muutosten aikakaudella, ette ainoastaan maapallolla ja ilmakehässä, vaan myös itsessänne. Verratkaa lapsianne itseenne lapsena. He ovat suuren tiedon ja suurten saavutusten sieluja, heidän älykkyytensä ja luontaiset kykynsä avaavat ihmisten mieliä. Muinaiset tavat jotka tunnistivat Luojan antamat parantavat kasvit ja elementit ihmiskunnan hoitamiseksi, tulevat takaisin käyttöön näiden heränneiden muistojen vuoksi.

Silloin kun keho ja mieli reagoivat näihin korkeampiin taajuuksiin, verho korkeampien ulottuvuuksien ja aineen väliltä ohenee, mikä tekee kommunikoinnin ihmiskunnan ja luovien energioiden välillä helpommaksi. Kun tämä tapahtuu, ne joille se on uusi kokemus, etsivät jonkun kertomaan heille, mitä tapahtuu. Se voi olla pelottavaa sellaiselle, joka uskoo tällaisen kommunikoinnin saatanalliseksi! Antakaa apuanne ja tietoanne noille etsijöille, sillä olette heidän opastava valonsa. Kaikkien jotka saavat tietoa, on jaettava tuota tietoa. Sitä ei voi pidättää niiltä, jotka tarvitsevat sitä.

Monilla alueilla on tehtävä vaikeita päätöksiä - mielen levottomuus, traumat ja hämmennys pitää jakaa niiden henkiolentojen kanssa, jotka ympäröivät teitä hyvin lähellä. Riippumatta siitä, pidättekö heitä suojelusenkeleinä, henkioppaina, opettajina jne., tulkaa hyvin läheiseksi Luojanne kanssa ja pyytäkää sitä apua, lohtua ja opastusta, mitä antavat teille ne, jotka pitävät teistä huolta.

Rukousta ei pidä koskaan ohjata luomuksille Jumalasta, vain Luojalle. Koska kaikki on yhtä ja ylin älykkyys asuu jokaisessa olennossa ja jokaisessa luodussa energiasolussa, kaikki tietävät tarpeenne heti. Silloin kun pyhiä sieluja pyydetään auttamaan kaikkien isän kautta, vastaus on välitön. Siltä ei ehkä näytä, mutta katsottaessa taaksepäin jonkin ajan kuluttua, se on hyvin ilmeistä.

Kuunnelkaa opastusta, kun sitä annetaan teille, ja pystytte kulkemaan vaikeiden aikojen läpi luottavaisena ja rakastaen kaikkea ympärillänne. Älkää ajatelko, että kaiken avun on tultava ikuiselta olennolta suoraan ja että ratkaisut ilmestyvät kuin taiasta. Useimmat vastaukset rukouksiin annetaan apua pyytäneen kautta. Vahvuus, kyvyt ja mielen selkeys antavat useimmat tarvitsemanne vastaukset ja teistä itsestänne tulee vastaukset ja ratkaisut, eikä vain itsellenne vaan koko ihmiskunnalle. Luoja toimii lastensa kautta luodakseen uusia todellisuuksia ja te olette osa sitä. Älkää koskaan unohtako!

Muistakaa, että ympärillänne on suuren rakkauden ja voiman olentoja - rakkauden ja voiman, mitkä ovat pyydettäessä teidän. Silloin kun teidät voittaa suru, antakaa sen kulkea luonnollista kulkuaan ja sitten palatkaa mielen selkeyteen, sillä toiset tarvitsevat teitä. Olette henkiolentoja, jotka ovat tilapäisesti "koteloituneet" aineeseen, ja teillä on kaikki kyvyt, mitä hengessä olevilla on. Ponnistelkaa yhdistyäksenne sen sisäisen olemuksen kanssa, joka olette (korkeampi itse), ja elämästä tulee - jos ei helpompaa, niin sellaista jota eletään selkeän tarkoituksen kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >