HomeViestejäRuth RydenMaaliskuu 2011 - Viesti valonmestareilta

Maaliskuu 2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Maaliskuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

MESTARIT:
"Maaliskuu on perinteisesti leijona, joka karjuu määrittelemätöntä säätä, mutta tänä vuonna leijonasta tulee elefantti, joka talloo uutta ruohoa. Myrskyt, tornadot, tulvat ja maanjäristykset jatkuvat, kun maa kulkee edelleen läpi kasvupyrähdystään. Tämä ei ole miellyttävää kuultavaa, mutta tässä kohtaa näemme tämän kaiken jatkuvan ainakin kolme, neljä viikkoa. Pohjois-Amerikka ja pohjoiset ilmanalat ympäri maailman joutuvat niiden raskaiden taajuuksien pyöritykseen, jotka vaikuttavat ilmakehään ja pesevät puhtaaksi ulkoavaruuden tekijöitä, joita osuu nyt planeettaan. Hyvä uutinen on, että tämän pitkittyneen kamalan ajan jälkeen ilmakehä rauhoittuu ja tulee todella kaunis kevätkausi.

Maapallon eteläpuolisko kokee myös epätavallisia säätekijöitä ja tietysti valmistautuu syksyyn ja talveen, mistä tulee hyvin epätavallinen ja maa vavahtelee suunnattomasti, kun mannerlaatat taistelevat asettuakseen uuteen asemaansa. Tyynenmeren laatat ovat avanneet purkautumisteitä syviin magmaesiintymiin, jotka päästävät ulos kuumuutta ja höyryävät tuhansien uusien ja vanhojen tulivuorien läpi. Maaliskuussa nähdään monia purkauksia ja järistyksiä saarivaltioissa, mitä säestää musiikki arktisilla ja antarktisilla alueilla. Myös alueet joita pidetään turvallisina - joita hyvin monet teistä yrittävät etsiä - kokevat joskus dramaattisia säämalleja tässä kuussa, joten älkää yllättykö, kun rankkasateet, lumi jne. iskevät niihin. Kuukauden loppua kohti edettäessä Äiti Maa lopulta rauhoittuu, kun "synnytyskivut" lievittyvät ja mannerlaatat asettuvat useiksi kuukausiksi.

Tämä ei tietysti ole hyvä uutinen, mutta on tarvetta pysyä valmistautuneena polttoaineen, ruuan jne. osalta, mitä tulette tarvitsemaan. Vallankumoukset ympäri maailmaa seuraavat näitä valtavia taajuuksia, kun aurinko päästää purkauksiaan aurinkokuntaan. Kun ne vähitellen rauhoittuvat, myös ihmiskunnan tietoisuus löytää tiensä rauhaan, parempaan tapaan elää ja ymmärrykseen universaalista totuudesta."

*********

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE

Kysymys:
Mikä aiheuttaa laajalle levinnyttä lintujen ja kalojen kuolemaa ympäri maailmaa tällä hetkellä?

Mestarit:
"Tämä ilmiö ei ole ihmisen aikaansaama ongelma - väärinkohdistetuista kemikaaleista tai sähköisistä vahingoista. Kyse on erittäin korkeista taajuuksista, joita heitetään maapallolle auringonpurkauksista, mitkä tunkeutuvat ilmakehäänne. Näillä kaikilla luontokappaleilla on paljon matalampi kehotaajuus eivätkä ne voi kestää näiden purkausten ankaria voimia, kun näitä tulee niiden elinalueille. Tätä tapahtuu enemmän ja enemmän jaksolla, mitä nyt koette, ja sitten se vähenee auringonpurkausten vähetessä. Vaikka näyttääkin siltä, että se tuhoaa monia lajeja, älkää huolehtiko siitä. Joskus tuhannet kuolemat eivät vaikuta itse lajiin - elämä jatkuu."

Kysymys:
Onko HAARP voinut vaikuttaa äärimmäisiin säämalleihin, joita meillä on, tai edistää niitä?

Mestarit:
"HAARP-järjestelmien takana olevat voimat - ja niitä on monia ympäri maailmaa - ovat yrittäneet vuosikymmenet manipuloida säämalleja sopimaan omiin tarkoituksiinsa, mihin sisältyy valtavien myrskyjen ja/tai hiekkamyrskyjen lähettäminen "välitysmieheksi" planeettanne ihmisten välisiin sotiin. Niin kovasti kuin onkin yritetty, heidän mitättömät ponnistelunsa ovat kuitenkin olleet laajasti tehottomia. Aurinkokunnassanne on omat lakinsa ja maailmanne kiertoa ohjaavat voimat, jotka saavat HAARP:n näyttämään lastentarhalapsilta, jotka leikkivät pikkutorneillaan.

Huolimatta siitä metelistä, mitä pidetään näistä monista torneista ja elektroniikasta, älkää huolehtiko siitä, mitä ne voivat ja eivät voi tehdä. Kyse on ihmiskunnan sisäisestä ohjeesta tutkia, oppia ja löytää uusia tapoja tehdä asioita. Löysitte tavan käyttää kemikaaleja sateen tuomiseksi kuiville alueille, silloin kun sitä tarvitaan itämiseen, mutta säätila oli siellä jo - sitä täytyi vain siirtää vähän. HAARP ei voi luoda säätä - se voi liikuttaa sitä joskus, muttei sähkösensorienne tarkkailematta. "Harppua" ei voi soittaa ilman universaaleja käsiä näppäilemässä jousia!"

Kysymys:
Miten paljon auringon ajankohtaiset purkaukset vaikuttavat maailmaamme - säätilaan, sähköön, satelliitteihin ja ihmisen tunteisiin?

Mestarit:
"Tiedemiestenne havainnointi pystyy nyt "näkemään" valtavia purkauksia tapahtuvan auringossanne ja ympäri maailmaa tarkkailtavista vaikutuksista on nyt tulossa vähän pelottavia. Todellisuus on, että kyllä, satelliittikommunikoinnissanne tulee ja menee häiriöitä, mutta ei enimmäkseen niin paljon, että ne tuhoutuvat. Toisinaan muutamia satelliitteja palaa. Ne jotka ovat kansainvälisillä avaruusasemilla, on alkujaan suojattu purkausenergialta raskaalla panssarilla. Nyt avaruuspukuisille astronauteille on vaarallista mennä näiden suojien ulkopuolelle. Ensi kuussa teillä on luultavasti joitain ongelmia intenet-vastaanotossa, joten olkaa kärsivällisiä - vain odottakaa muutama minuutti ja kokeilkaa uudestaan. Emme näe mitään vakavia sähkökatkoksia, jotka liittyisivät maailman viestintäyhteyksiin.

Ihmisten tunnekuviot ovat täysin eri asia. Kansannousuja ympäri maailmaa on valtavasti auttanut se isäenergia, jonka ihmisen energiamallit tuntevat. Kyse on energian ja päättäväisyyden tunteesta nousta yli niistä tilanteista, jotka ovat olleet liian kauan olemassa. Valtiolliset lait jotka suojelevat työntekijöiden oikeuksia, on asetettu kyseenalaiseksi, joskus väkivaltaisesti. Aasian kansat kokoontuvat yhteen protestoijien ampumista ja väkivaltaa vastaan, kun maailmanlaajuinen kauhu siitä, mitä on tehty, pysäyttää sen - tavalla tai toisella. Pelko tästä herää myös hirmuvaltiaiden mielessä ja energiamallissa, kun he alkavat oivaltaa, että heidän hallintavuosikymmenensä ovat kohta ohi.

Ihmiset joilla on tunnepuolen ongelmia, huomaavat niiden jossain määrin pahenevan ja heidän pitäisi tiedostaa, että tämä ei johdu heistä, vaan energiatulvasta. Olkaa hiljaa, levätkää ja antakaa sisäisen rakkautenne tyynnyttää teidät. Silloin kun tunnette ylimääräisen energian näppäilevän sydänjousianne, käyttäkää se tehdäksenne jotain, mitä olette lykänneet tai mitä todella haluatte tehdä. Olette osa universaalia energiaa, joten ottakaa se itseenne ja nauttikaa siitä, jos pystytte!"

Kysymys:
Johtavatko tulivuorenpurkaukset Japanissa näiden ikivanhojen saarien uppoamiseen? Minulle kerrottiin kauan sitten, että saari menisi lopulta veden alle.

Mestarit:
"Kuten useimmat teistä tietävät, Japani on tulivuorimaa, joka kohoaa merenpohjasta. Saaret ovat jäänteitä vulkaanisista purkauksista monien vuosisatojen takaa. Ajankohtaiset purkaukset ovat vasta alkua monille, kun liike eteläisellä Tyynellämerellä siirtää noita ikivanhoja magmapisteitä syvällä pinnan alla ja muodostaa taas avoimia purkautumisaukkoja. Tämä ei tapahdu tietenkään yhdessä yössä, mutta esimerkiksi investoiminen uuteen japanilaiseen yritykseen ei ehkä ole hyvä idea. Näiden merien monilla saarilla rannat joutuvat veden alle ja kuulette pienten saarien häviävän tulevina kuukausina ja vuosina. Merenpohjan ääriviiva muuttuu hyvin nopeasti nyt, mikä aiheuttaa useita järistyksiä ja vulkaanisia tuhkavirtoja."

Kysymys:
Missä ja miten monia maanjäristyksiä näette USA:ssa maaliskuussa? Onko New Madridin murtumasta tulossa aktiivisempi? Onko aika antaa varoituksia? Onko suuria järistyksiä ympäri maailman?

Mestarit:
"Maanjäristykset ja vulkaaniset purkaukset lisääntyvät ympäri maailman, kuin helmikuu loppuu. Tämä suuntaus vaikuttaa Uuteen Seelantiin ja moniin saariin, kuten olette tähän mennessä kuulleet. Tyynenmeren saariin osuu jatkuvasti ja monet pienemmistä saarista on evakuoitava viikkojen tai kuukausien kuluessa, kun niistä tulee asuinkelvottomia. Tuhot ovat erittäin pahoja, mutta vielä pahempia ovat ongelmat uusien kotien ja uusien yhteisöjen löytämisestä hyvin monille pakolaisille. Vuosisatoja pitkien perinteiden tuhoutuminen jne. on erittäin rankkaa monille ihmisille, joiden täytyy aloittaa taas alusta.

Mitä tulee liikkeisiin USA:ssa, New Madridin murtumasta on tulossa aktiivisempi ja näemme pienistä järistyksistä tulevan päivittäisiä tapahtumia monissa osavaltioissa murtuman kummallakin puolella. Tässä kohtaa tämän halkeaman repeäminen etenee leppoisasti, ei valtavassa järistyksessä.

Lähi-itään iskee monia suuria järistyksiä maaliskuussa tai huhtikuun alussa, mikä vaikuttaa valtavasti monien sikäläisten pikkuvaltioiden ja heimojen hallintopolitiikkaan. Kiihkeät kansannousut joita nyt tapahtuu, liittyvät suoraan levottomuuteen näiden maiden alla - värähtelyt antavat polttoainetta päättäväisyyteen päästä eroon hallitsijoiden vuosisatojen orjuudesta.

Maaliskuussa nähdään "4+"-järistysten jatkoa USA:n ja Kanadan länsirannikolla ja niiden vulkaanisten harjanteiden jotka ovat kerääntyneet vuosisatojen saatossa, nähdään heittelevän kiviä jyristen alas, kun paine Tyynenmeren mannerlaatoista työntää niitä taas ylöspäin vähän. Olkaa varovaisia, jos menette kiipeämään noille vuorille."

Kysymys:
Voivatko kansannousut Lähi-idässä olla yhtä onnistuneita kuin Egyptissä? Kuulemme armeijojen ampuvan mielenosoittajia. Ne joita pidetään näiden maiden kuninkaina, eivät aio antaa periksi tai muuttaa tapojaan helposti. Voitteko nähdä mitään lopputuloksia vielä?

Mestarit:
"Jotkut hallitukset erottavat jo monia arvostettuja työntekijöitään ja ryntäävät toteuttamaan uusia lakeja ja säännöksiä kansansa hyväksi, yrittäen pelastaa oman nahkansa ja asemansa johtajina. Kaiken kaikkiaan tämän selvittäminen vie kauan aikaa, koska monet muut kaupungit, heimot ja maat alkavat käsittää, että ihmisillä on Luojan antamia oikeuksia, ja he vaativat nyt, että ne tunnustetaan ja hyväksytään laillisesti."

Kysymys: Uuden Seelannin järistys on ollut katastrofi. Mielessäni on kysymys, vaikuttavatko nämä liikkeet Etelä-Australian rannikkoon. Mitä muuta pitäisi odottaa tässä saarivaltakunnassa?

Mestarit:
"Tapahtuu valtavia mannerlaattamuutoksia, jotka vaikuttavat Antarktikseen. Kuulette lisää valtavia jääalueita irtoavan ja ajelehtivan merelle. Australiaan iskee ankaria myrskyjä, joita aiheuttavat ne voimakkaat taajuudet, joita syntyy näistä liikkeistä."

Kysymys:
Teettekö artikkelin vaikutuksista, joita korkeammilla taajuuksilla on uniimme? Onko ihmisillä ennusteunia? Tai näkevätkö he tulevia tapahtumia enemmän kuin tavallisesti? Selittäkää, miten jne. sekä tarvetta tallentaa sellaiset unet välittömästi herättyä.

Mestarit:
"Vuosisatoja ihmisten unilla on ollut yhteys henkisen ymmärryksen maailmaan, vaikkei unennäkijä voikaan muistaa unta herättyään. Tänä aikana unista on tulossa voimakkaampia ja ne ovat täynnä huomattavia kuvia ja merkityksiä, jotka ovat edelleen "tuottamattomia", koska unennäkijä sivuuttaa ne aamulla. Kyllä, korkeammilla taajuuksilla on paljon tekemistä tämän kanssa.

Nyt on jokaisen yksilön tehtävänä tunnistaa, että viestejä lähetetään, ennustuksia annetaan jne. sekä on tavallisia unia, jotka heijastavat unennäkijän ajankohtaisia tunteita ja tarpeita. Maajäristykset ja vulkaaniset purkaukset joista tulee uutisia helmikuun jälkipuoliskolla, tuottavat itsessään voimakkaita taajuuksia, jotka tunkeutuvat ihmisten uniin ympäri maailmaa. Silloin kun tätä tapahtuu, useimmat ihmiset ravistavat pois unen sellaisista tapahtumista eivätkä halua muistaa niitä, mikä on ymmärrettävää.

Kuitenkin niiden jotka haluavat olla osa muuttuvaa maailmaa sellaisena, kuin se tapahtuu, olisi ymmärtääkseen sitä ja tarkkaillakseen mahdollisia vaaroja hyvä pitää muistilehtiötä ja kynää sänkynsä vieressä, ja herättyään ja käsitettyään, mitä on kokenut, kirjoittaa välittömästi muistiin se niin selkeästi kuin pystyy. Nämä muistiinpanot yhdistyvät lyhyen ajan kuluessa tuomaan selkeämpää ymmärrystä omasta paikastanne näiden muutosten aikana ja auttavat antamaan teille selkeämmän tunteen siitä, että kaikki on kohdallaan niin, kuin Universumin hallitsija on määrännyt - tai miten tahansa haluattekin kutsua tätä ikuista energiaa.

Kuten sadat uniin liittyvät kirjat todistavat, on tosiaan tiettyjä symboleja, joita useimmat henkiolennot käyttävät viestien välittämisessä unennäkijöille. Jotkut ovat erityisesti yksilölle, jotkut melkein universaaleja. "Sihteerimme" on havainnut, että kun hän näkee unta muuttamisesta uuteen taloon jne., se merkitsee jonkinlaista elämänmuutosta. Eläimet unessa liittyvät alkukantaisiin rakkaus- ja selviytymistunteisiin - joskus varoitukseen valppaudesta tai vaarasta nurkan takana. Yksityiskohtien näkeminen maanjäristyksestä, purkautuvasta tulivuoresta, myrskystä jne. on voimakas varoitus joillekin ja toisille vain sen korkeampaa tiedostamista, mitä todella tapahtuu joko välittömästi tai lähitulevaisuudessa.

Monet ihmiset ovat nähneet unta lentokoneen törmäämisestä, mikä tapahtuu päivä tai pari unen jälkeen. Nämä unet ovat unennäkijän kykyä hypätä tulevaisuuteen, koska nämä tapahtumat tuottavat niin voimakkaita taajuuksia eetteriin ympäri maailman. Kyllä, tulevaisuutta voi ennustaa, mutta vaaditaan erittäin kehittynyttä sieluolentoa ihmismuodossa kyetäkseen aistimaan ja näkemään tulevaisuuden. Meille menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus tapahtuvat kaikki kerralla, vaikka se muuttuu jatkuvasti. Mitään ei ole valettu sementtiin, koska ihmisrodun ja miljoonien universumin muiden rotujen ja lajien tarpeet, teot ja päättäväisyys määrittelevät noita kuvia nykyisyydestä tai tulevaisuudesta.

Kuitenkin jokaisella ihmisellä on viestiunia, joita korkeampi itsenne livauttaa alitajuiseen mieleenne unen aikana. Vaikka ne tavallisesti liittyvät tapahtumiin elämässänne, joskus heijastuksiin omasta tuskastanne tai mielihyvästänne, ne on silti tärkeää tallentaa aamulla, koska ne ovat aina pieniä paloja opastusta tai rakkautta, mikä on tarkoitettu auttamaan teitä tässä elämässä. Vanhempi sukupolvi elää usein uudestaan tärkeitä tapahtumia menneisyydestään koko yön. Tällainen uni on lahja korkeammalta itseltä muistuttamaan unennäkijää hienoista kohdista elämässä ja ne ovat tavallisesti hyvin nautinnollisia.

Toisin sanoen, unet voivat olla ja niiden pitäisi olla tärkeä osa elämäänne. Kun luette tekemiänne muistiinpanoja, löydätte syitä siihen, mitä teette valveaikana. Polkua mitä olette päättäneet seurata nykyelämässä, opastavat ja auttavat henkiset sielunkumppaninne ja joskus tuo opastus tulee unissa niille, jotka tunnistavat sen. Pieni unipäiväkirja voi olla keskeinen sen löytämiseen, mihin olette menossa, silloin kun kulkemisesta tulee vaikeaa.

Kuten yritämme jatkuvasti saada teille perille, apu mitä tarvitsette tämän elämän aikana, on sisällänne. Henki-itsenne, sielunne, korkeampi itsenne - miksi tahdottekin sitä kutsua - on aina paikalla ja joskus ottaa yhteyttä etsijään unien kautta. Kuunnelkaa, muistakaa ja kirjoittakaa ne muistiin. Katsokaa, miten paljon se lisää itsetuntoanne ja varmuutta olla se, kuka ja mitä todellisuudessa olette."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >