HomeViestejäRuth RydenHelmikuu 2011 - Viesti valonmestareilta

Helmikuu 2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Helmikuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat lukijat, tämä viesti pamahti mieleeni aamulla 26.1.2011.

"Universaali tietoisuus tihkuu kaikkien miesten ja naisten mieliin, sekä positiivisten että negatiivisten. Oikeiden valintojen tekeminen on pakollista ihmiskunnan tulevaisuuden vuoksi. Hyväksykää muutokset, sopeuttakaa ajattelua ja tekoja vastaavasti. Tämä on uudistumisen aikaa koko ihmiskunnalle, kuten on ennustettu. Jokaisella inkarnoituneella sielulla on velvollisuus suojella rakkauden tietä."

MESTARIT:
"Tämä viesti annettiin viitoittamaan tietä uusiin alkuihin teille kaikille. Nekin jotka eivät ole saaneet ohjeita henkisiin totuuksiin tai uskontoon, saavat seuraavien päivien, viikkojen, kuukausien ja vuosien aikana uusia ajatuksia ja aikomuksia, joita ei voi kieltää. Tämä liittyy vuoden 2012 galaktiseen harmonisoitumiseen jossain määrin, mutta sen vaikutus ihmiskuntaan jatkuu seuraavat tuhat vuotta. On paljon surua, kärsimystä ja pelkoa kaikkien kansojen keskuudessa tällä hetkellä, kun yhteiskunnan ehdoton mielien ja tekojen hallitseminen pysähtyy nopeasti. Tulee lisää kansannousuja niiden ihmisten keskuudessa, joita on poljettu liian pitkään. Uudet johtajat, tavallisten ihmisten joukosta, löytävät tapoja kouluttautua kyetäkseen johtamaan kera kyvyn nähdä jokaisen kysymyksen kaikki puolet ja johtamaan joutuisasti ja tehokkaasti kaikkien parhaaksi.

Kansanne presidentti on tämän tietoisuuden edelläkävijä ja ne jotka pyrkivät sitomaan hänen kätensä, tulevan näkemään, että on monia tapoja löytää oikeita vastauksia. Vastapuolueen riveistä tulee uusi johtaja, joka tuo monia vastakkaisia ihanteita ja ajatuksia yhteen ja löytää paremman yhteiskunnan maahanne. USA luo tällaisen johtajuuden ollakseen valona toisille maailman valtioille. Käyttäkää vaikeuksia, joita nyt kohtaatte talouskriisissä, epätavallisissa myrskymalleissa, epärehellisissä kauppiaissa ja seksuaalisessa säädyttömyydessä reseptinä, mikä korjataan omalla päättäväisyydellänne paremmasta tulevaisuudesta itsellenne ja lapsillenne. Sisällänne tiedätte, mikä on oikein ja mikä väärin. Tässä korkeampi itsenne koputtaa sydämeenne ja mieleenne. Kuunnelkaa."

Voima tämän viestin takana oli päivänselvä ja pakahduttava. Ehkä tekin tunsitte sen.

***********

MESTARIT:
"Mitä tulee maanmuutoksiin ja säätilaan ympäri maailmaa, niin sanomme tämän. Helmikuussa näemme raivokkaimpien myrskyjen laantuvan laajasti, kun maan asema suhteessa aurinkoon on muuttunut jossain määrin. Lämpötilat ympäri maailmaa ovat edelleen arvaamattomia, kun taajuudet maan sisällä, pinnalla ja yläpuolella harmonisoituvat eri tasoille.

Uhkaavat sateet Australiassa vähenevät, mutta "leimahtavat" taas kuun lopussa. Olisi viisasta olla pitämättä taattuna, että tulvimisen aiheuttamat vaarat ovat kokonaan ohi. Eurooppa perii näitä myrskyisiä sateita ja myrskyjä, erityisesti vuorille. Matalien laaksojen pitäisi valmistautua tulvimiseen, kun joet virtaavat yli ja tasangoista tulee pikkujärviä. Taas kerran, tämä ei kestä kovin pitkää, mutta siihen on varauduttava.

Toisaalta taas Aasiassa koetaan äärimmäisen korkeita ja epätavallisia lämpötiloja kuun keskivaiheilla. Vedestä tulee ongelma, joten varastoikaa mahdollisuuksien mukaan. Afrikka riemuitsee lempeämmästä säästä melkein koko kuukauden, kunnes kuiva kausi alkaa kuun lopussa. Tämä on nyt aikaa porata valtavia vesimääriä erämaan alla.

Kanada ja maailman pohjoisimmat maat näkevät jäätikköjen sulamista ja jäävirtoja sekä maankuoren ylä- että alapuolella korkeampien lämpötilojen vuoksi. Jääkarhujen ja muiden arktisen meren olentojen ahdinko on edelleen monien eläimiä rakastavien huolena. Eläinkunta sopeutuu maan taajuuksiin paljon nopeammin kuin ihmiseläimet. Ne eivät kuole, vaan niiden turkki ja keho sopeutuvat lämpötiloihin ja ne oppivat etsimään uusia ruokia, joita niille on. Sopeutuminen mitä ihmisten on tehtävä, on paljon sitouttavampaa.

Yellowstonen kattilan maa-alueiden nousemiseen liittyen, näemme muutamia uusia halkeamia avautuvan, mikä antaa höyryn tai kiehuvan veden vapauttaa painetta alapuolelta. Olkaa hyvin tarkkana, jos vierailette tässä luonnon ihmeessä. Tämän muinaisen tulivuoden raju purkautuminen ei tapahdu lähitulevaisuudessa eikä ehkä sataan vuoteen.

***********

Rakkaat lukijat, aikana jolloin kaikki näyttää hajoavan, tämä Mestarien opetus antaa kenties uutta näkökulmaa henkilökohtaisiin suhteisiin.

YSTÄVYYSSUHTEET

"Monet teistä ostavat ystävänpäiväkortteja ja lähettävät niitä rakkaille ja ystäville, joista jotkut ovat ehkä vain tuttavia, liikeasiakkaita jne. Vanha tapa on ilahduttava, silloin kun se ilmaisee jonkun ihmisten tunteita toista kohtaan. Sitten nousee kysymys, keitä ovat oikeasti ystävänne ja mitä tuo sana todellisuudessa merkitsee.

Ystävä on ihminen, joka toivottavasti on puolisonne tai lapsenne. Ystävyys merkitsee rakastavaa tietoisuussidettä kahden ihmisen välillä - ystävä on luotettu ja hän pysyy rinnallanne kaikesta huolimatta. Läheisessä perhesuhteessa sellainen side otetaan itsestäänselvyytenä, vaikka tänä päivänä perhesuhteista tulee kireitä, kun kaikki menevät eri suuntaan. Lapsen täytyy tietää, että häntä rakastetaan aina, ja se pitää kertoa hänelle uudestaan ja uudestaan. Lapsen täytyy tietää, että hänen salaisuuksiaan kunnioitetaan, jotta hän voi vapaasti kertoa isälle ja äidille. Ja vanhempien täytyy tietää, että lapset ovat mielellään heidän kanssaan ja nauttivat läheisestä kumppanuudesta.

Avioliittoa ei oikeastaan synny, elleivät mies ja nainen ole todella ystäviä, todella nauti toistensa seurasta ja luota täysin toistensa tekoihin ja päätöksiin suhteeseen liittyen. Perheen ulkopuolella monista tulee osa elämäänne - alkaen koulusta, sitten työpaikalla tai jossain muussa paikassa, missä olette yhteydessä naisiin ja miehiin kaikilta elämänaloilta. Tänä päivänä on tapana pitää kaikkia ystävänä, jotka vähänkin tunnetaan. Se on mukava sanoa, mutta hyvin harvoin totta.

Mikä vetää ihmisiä yhteen ja saa heidät palaamaan? Olette kaikki tietoisia, että monet ihmiset elämässänne ovat olleet siinä monta kertaa aiemmin menneissä elämissä - tunteneet vetoa yhteen taas jatkaakseen suhdetta, työstääkseen jotain haastetta tai projektia tai selvittääkseen vaikeuksia, joita ei koskaan ratkaistu entisaikoina. Tässä on syvää tarvetta olla taas yhdessä, mikä joskus esittää melko arvoituksellisia tilanteita.

Täytyy sanoa, että vaikka tämä menneen elämän sidos vetää ihmisiä yhteen, mikään universumin laki ei vaadi teitä pysymään tuossa suhteessa. Joskus tuolla ihmisellä jonka luo teidät vedetään, ei ole yhteisiä intressejä tässä elämässä - joku johon ette normaalisti tutustuisi ja josta ette erityisemmin pidä. Silloin kannattaa huolellisesti arvioida tuota ihmistä ja päättää, haluatteko todella tulla läheiseksi. Jos ette, tunnustakaa, että tämä on saattanut olla suhde entisessä elämässä, muttei ole mitään tarvetta jatkaa sitä nyt. Siunatkaa häntä ja ohittakaa hänet. Toisaalta voi kehittyä todellista kanssakäymistä, millä on erittäin syvällinen alku ja mikä antaa teille kummallekin elämän mittaisen siteen, mikä vahvistaa henkisiä tarkoituksianne.

Viehätys täysin vieraaseen ei tavallisesti liity mitenkään menneisiin elämiin, vaan hänen omat auravärähtelynsä paljastavat, että teillä on jotain yhteistä. Tapaaminen, puhuminen ja ajan viettäminen tutustuen toisiinne tuo iloa, kun löydätte jonkun, joka rehellisesti pitää teistä sellaisena, kuka olette - jonkun joka kuuntelee vuorostaan teitä eikä katkaise puhettanne kesken lauseen kertoakseen itsestään. (Kuulostaako tutulta?)

Ystävyys on suhde, joka ei satu yhtäkkiä. "Rakkautta ensisilmäyksellä" on tavallisesti voimakasta seksuaalista vetovoimaa eikä se liity mitenkään ystävyyteen. Kahden ihmisen on vietettävä aikaa yhdessä tutkien toistensa persoonan monia puolia ja antaen luottamuksen rakentua asteittain, kun he näkevät toistensa reagoivan monin eri tavoin. Näemme ihmisten jatkavan ystävyyttä, joka alkoi ala-asteella, ja pitävän yhteyttä vuosien saatossa, vaikka he olisivat toisistaan mailien päässä. He tietävät, että on joku, joka todella haluaa kuulla hänestä, ja on kiinnostunut hänen elämästään. Kun ihmiset muuttavat paikasta toiseen, raahaten lapsia koulusta kouluun, tuollaisesta elämänmittaisesta ystävyydestä on tulossa melko harvinaista.

Voisi ajatella sanan "ystävyys" koostuvan useista muista sanoista, jotka ovat voimakkaita työkaluja ystävyyden muodostamisessa. Luottamus, arvostus, totuus, kiitollisuus ja huomioonottaminen ovat vain muutamia. Voisitte ottaa palan paperia ja katsoa, miten monia muita haluaisitte lisätä tuohon luetteloon ystävän arvokkaista ominaisuuksista.

Pitäisikö teidän etsiä ystävää vain oman uskontonne, ihonvärinne ja kulttuurinne piiristä? Varmasti se on helpompaa, mutta ajatelkaa niitä valtavia etuja, kun löytää ihmisen, joka on kasvatettu täysin eri tavalla ja joka näkee maailman ja universumin monin eri tavoin. Ei ole parempaa tilaisuutta tutkia planeettanne ja sillä asuvia ihmisiä kuin muodostaa läheinen ystävyys jonkun sellaisen kanssa, jota todella pitäisitte vieraana/kummallisena. Vuosia sitten oli yleistä kirjeenvaihtokaverit toisista paikoista, tapana oppia muista maista ja elintavoista. Tuota käsitettä ei käytetä enää, mutta nyt on sähköposti ja päästään koko maailmaan vapaasti - mikä tilaisuus onkaan luoda uusi kansainvälinen ystävyyssuhde! Vie kauan aikaa tutustua johonkin tällä tavalla, mutta kukaan ei ainakaan keskeytä teitä puhuessanne!

Sääntö: Hyväksy se, kuka ja mitä toinen ihminen on, yrittämättä muuttaa häntä omaan ajattelutapaasi tai moukaroimalla häntä hyväksymään omia ajatuksiasi henkisyydestä tai jostain muusta. Ystävä hyväksyy ja ymmärtää toisen ajatukset ja uskomukset ja nauttii niistä. Prosessissa kumpikin heistä avaa ikkunan uusiin ja raikkaisiin käsityksiin.

Sääntö: Ystävyyttä ei voi ostaa. Lapset jotka kaipaavat kovasti ystäviä, usein ostavat karkkia tai leluja niille, joihin he yrittävät tehdä vaikutuksen. He havaitsevat hyvin pian, että kun varasto loppuu, uusi ystäväkin häviää. Ahneus elää ja voi hyvin edelleen - älkää unohtako sitä. Uusi tuttava jolle syydetään lahjoja tai tarjotaan jatkuvasti lounaita, voi käyttäytyä niin, että häntä kiehtoo vain te ja kaikki, mitä edustatte. Mutta pitkässä juoksussa kun todella tarvitsette häntä, hän ei ole käytettävissä ja kun luotatte hänelle salaisuutenne, saatatte havaita sisimpien tunnustustenne leviävän ympäri kaupunkia. Todellisessa ystävyydessä annetaan ja saadaan tasavertaisesti. Luottamuksellisia asioita kerrotaan tietäen, etteivät ne mene pidemmälle. Jos toinen ei voi tarjota toiselle taloudellisesti, löytyy tapoja tasoittaa tilanne henkilökohtaisina palveluksina tai yllätyksinä. Ystävät rakastavat asioiden tekemistä toisilleen.

Sääntö: Todelliset ystävät eivät loukkaa toisiaan. Jonkun nolaaminen oman egon pönkittämiseksi on varma tapa tuhota ystävyys. Ystävä tekee kaikkensa tukeakseen ystävänsä itseluottamusta ja omakuvaa. Ystävä on aina valmis kuuntelemaan ja antamaan neuvon, jos pyydetään. Ystävä haluaa pysyä kosketuksissa mahdollisimman paljon nähdäkseen, mitä toisten elämässä tapahtuu.

Sääntö: Ystävyyttä ei voi pakottaa syntymään. Usein näyttää siltä, että joku joka teitä todella viehättää, ei tunne samalla tavalla. Pitäisikö luovuttaa? Ei välttämättä. Kuten olemme sanoneet, todella vakaa ystävyys rakentuu vähitellen. Pitäisikö tavoitella tuota ihmistä ja työntyä hänen seuraansa? Ei, mutta voitte yrittää olla paikoissa, missä hän on, olla kosketuksissa satunnaisesti ja antaa hänen tutustua teihin vähän kerrassaan. Jos teillä on yhteisiä tuttavia, saattaisi auttaa, jos kysyy heiltä tuosta ihmisestä ja pyytää esittelyä, jos se on sopivaa. Jos vastustus on edelleen täydellistä, luovuttakaa ja pysykää avoimena jollekin, joka jakaa viehtymyksen kanssanne.

Vanha sanonta keksittiin syystä eli "ystävän saamiseksi on oltava ystävä!" Kaikki asiat jotka ovat oleellisia ystävyyssuhteessa, pätevät ihmiseen, joka etsii luottoihmistä, kumppania. Jos kulkee pää painuksissa surullisena tai masentuneena, osoittaen vähän kiinnostusta maailmaan tai valittaen asemaansa elämässä, ei vedä puoleensa sellaista, jota voi ihailla ja johon voi yhdistyä. Sen sijaan ihailtu ihminen luultavasti kääntyy ympäri ja juoksee henkensä edestä! Teidän on oltava sellainen, jonka toinen ihminen mielellään tapaisi ja johon tutustuisi.

Jos olette yksinäinen ettekä näytä löytävän ystäviä, on aika katsoa kunnolla peiliin. Heijastaako peili sellaista, joka huolehtii itsestään, on puhdas ja suittu? Annatteko niille tervetulleeksi toivottava hymy, joiden kanssa olette kontaktissa? Istutteko television ääressä valittaen yksinäisyyttänne sen sijaan, että olette siellä, missä ihmiset kerääntyvät tekemään asioita? Ette voi löytää ystävää, jos ette ponnistele sen eteen. Päättäkää, mitä haluatte tehdä ja mitkä projektit teitä kiinnostavat ja etsikää samoista asioista kiinnostuneita ryhmiä. On ihmisiä, jotka tarvitsevat ystävää aivan yhtä paljon kuin te! Puhukaa ihmisille yleisesti, mutta älkää ripustautuko heihin tai intoilko, miten upeita he ovat! Antakaa heidän tulla puolitiehen, jos he haluavat.

Jos olette vanhempi tai "suljettu sisään" ettekä pääse ulos, käyttäkää internetiä, jos voitte, tai puhelinta tai kirjoittakaa kirjeitä! Tällä kommunikoinnin aikakaudella ei ole mitään tekosyytä olla kurkottamatta kohti sitä, mitä tarvitsette.

Treffipalvelujen tai pikkuilmoitusten käyttäminen on tänä päivänä aika riskialtista. On paljon huijareita, jotka käyttävät tätä tapaa yksinäisten ja joskus toivottomien ihmisten tapaamiseen, ja nämä tekevät kaiken, mitä tekoystävät ehdottavat - myös antavat rahansa uusille tuttavilleen. Sen sijaan jos voitte, olkaa vapaaehtoisena järjestöissä, jotka palvelevat tarpeessa olevia. Ei ole parempaa tapaa tuoda saavuttamisen ja ilon tunnetta elämäänne. Ihmiset joita tapaatte sellaisissa järjestöissä, ovat epäitsekkyydessä ja antamisessa paljon yli keskiverron. Myös he etsivät luultavasti ystäviä.

Sääntö: Jos teette lupauksen, varmistakaa, että voitte pitää sen, ja sitten pitäkää se! Jos sanotte menevänne jonnekin, niin olkaa siellä ajoissa! Luotattavuus on iso askel jonkun kiinnostuksen pitämiseksi. Jos jossain olosuhteissa lupausta on mahdotonta pitää, soittakaa ja kertokaa uudelle tai vanhalle ystävällenne syy. Älkää koskaan pitäkö ketään odottamassa, jos voitte mitenkään välttää sen.

Sääntö: Koskettakaa ystäväänne. Pitäkää kädestä puhuessanne vakavasti - henkilökohtaisten taajuuksien virratessa yhteen on helpompaa puhua rehellisesti ja vilpittömästi. Julkista kädestä pitämistä katsotaan epäilevästi, kun kaksi miestä tai naista haluavat olla läheisiä, ja se on surullista. On silti hyväksyttävää laittaa käsi jonkun olkapäälle. Fyysinen kosketus on voimakas tunneside (emmekä puhu seksistä). Tästä kättelytavassa on kyse riippumatta siitä, miten se alun perin alkoi. Sisäisiä aistimuksia käyttämällä voidaan välittömästi kertoa paljon ihmisestä, kun tartutaan häntä kädestä.

Voiko mies ja nainen olla vain ystäviä? Kyllä, tietenkin. Sopimus siihen suuntaan on hyödyllinen, jos ja kun toisia tunteita tulee mukaan. Ammattiystävyydet voivat olla elämänmittainen etu, joka antaa tukea, tarvittua informaatiota sekä lämmintä toveruustunnetta tai esittelee uusia tilaisuuksia. Jos tulee aika, jolloin teidän on mentävä eri suuntiin, olkaa kiitollisia jakamastanne ilosta.

Kyky muodostaa kestävä ystävyys on lahja Luojalta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >