HomeViestejäRuth RydenTammikuu 2011 - Viesti valonmestareilta

Tammikuu 2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Tammikuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun planeetta siirtyy lähemmäs sitä galaktista asetelmaa, mistä muinaisihmiset ovat tienneet ja ennustaneet, paine maaplaneetalla lisääntyy ja saa pintalaatat liikkumaan sekä aiheuttaa monia muutoksia ympäri maailman. Olette nähneet tätä tapahtuvan viime vuoden ja liike jatkuu. Näemme nyt selvänä mahdollisuutena, että intensiiviset korkeat taajuudet maapallon ympärillä alkavat vaikuttaa satelliitteihin, joita olette sijoittaneet maapallon ympärille kommunikointia, sääennusteita ja kyllä, myös internetiä varten. Vuoden loppuun mennessä on mahdollista, että monet satelliitit palavat, mikä aiheuttaa - tarpeetonta kai sanoa - valtavaa hämmennystä ympäri maailmaa. Radioaallot tulisivat takaisin yleiseen käyttöön ja sanomalehtiä tarvittaisiin taas uutisten levittämiseen. Tämä voi kuulostaa hyvin radikaalilta ennustukselta, mutta aika näyttää. Kenties ihmiskunnan evoluutiossa on välttämätöntä, että ihmiset alkavat taas kiinnittää huomiota toisiinsa, kädessä olevan pikkutietokoneen sijasta. Kun maa siirtyy pois tuosta asetelmasta, takaisin normaaliin asemaansa auringon ympärillä, elektroniset satelliitit tulisivat taas käyttöön.

Edessä oleva vuosi on vaikea, emme voi sanoa toisin. Epätavallisia myrskyjä, kovia lumisateita, ajankohtaan epätavallisen korkeita lämpötiloja, tulvimista, maanjäristyksiä, tsunameita, kylmiä lämpötiloja tulee ja menee - on uudelleenjärjestelyn aikaa ympäri maailmaa. Meille ylhäällä taivaissa (kuten sanotaan) olisi mahdotonta alkuunkaan määrittää, mitä tapahtuu joka maassa ja meressä, koska yksi tapahtuma laukaisee toisen ja taas toisen. Tämä on pelottavaa - tiedämme. Kuitenkin etukäteisvaroitus on tärkeä, jotta voitte tietää paremmin, mitä ympärillänne tapahtuu, ja muuttaa tarvittaessa ja valmistautua etukäteen hätätilanteisiin.

Katastrofeissa ja vaikeuksissa syntyy tarve kutsua sisäistä voimaa, joka on rakennettuna jokaiseen teistä. On aika kiinnittää huomiota siihen, mikä on todellista, sulkea ihmissuhteiden kuiluja ja löytää tapoja kouluttaa lapsianne pitämään huolta tulevaisuudesta. Idioottimaiset televisio-ohjelmat ja demoniset elektroniikkapelit jotka turruttavat aistit ja herkkyyden, vahingoittavat kehittyvää ajattelua, mitä lapsenne tarvitsevat nyt kipeästi. Perheet, kiinnittäkää huomiota lapsiinne ja tehkää heidän kanssaan kiinnostavia asioita, mitkä liittyvät todelliseen elämään ja kauneuteen, mitä on kaikkialla heidän ympärillään. Opettakaa heitä auttamaan toisia vahingoittamisen sijasta.

Taajuudet jotka muuttavat elämää erittäin paljon tänä päivänä, aiheuttavat kaikkien ihmisten mieleen levottomuutta. Se saa heidät yrittämään pakoa planeetan epämiellyttävistä muutoksista siirtymällä väkivaltaiseen fiktioon ja asepeleihin suojellakseen itseään siltä, mitä he ajattelevat voivan olla. Tämä on virittymistä noihin taajuuksiin sen sijaan, että käytetään energiaa siihen, mitä todella halutaan ja tarvitaan.

Muistakaa, että kaikki on energiaa riippumatta sen nimestä. Olette olentoja, jotka voivat käyttää energiaa luomaan sen, mitä haluatte. Jos päätätte rauhoittaa maapallon ja tuoda sen takaisin normaaliin käyttäytymistapaan, teillä on kyky tehdä se - erityisesti maan palatessa normaalille kiertoradalleen. Kun monet teistä yhdistyvät luomaan parempaa elämää, niin tulee olemaan. Tämä vuosi on luomisenergian ahjo, jota voidaan käyttää tyynnyttämään myrskyjä ja jännittyneitä tunteita. Näemme monien sellaisten ryhmien muodostuvan ja ymmärtävän tämän tarpeen.

Muistakaa, että "olen siellä, missä kaksi kokoontuu" ei ole vain raamatun lause - se on universaali totuus. Olette olentoja, jotka kuuluvat yhteen, kuten olette henkiulottuvuuksissa. Kun yhdistätte rakkautenne, vahvuutenne ja päättäväisyytenne, voitte luoda oman turvan ja suojan sinne, missä tahansa olette. Miesten ja naisten on ymmärrettävä, että yhdessä he muodostavat kokonaisuuden. Miehiltä jotka yrittävät tehdä kaikki päätökset, puuttuu se tietämys, että naisten on tehtävä noista päätöksistä hyviä kaikkien kannalta.

Tärkein viesti minkä haluamme antaa teille tämän vuoden alussa, on elää päivä kerrallaan, olla tietoinen siitä, mitä tapahtuu, pysyä informoituna vaarallisista myrskyistä tai maan liikkeistä ja valmistautua vastaavasti, mutta elää sitten itsenne ja toisten kanssa harmoniassa. Se mitä opitte nyt päivästä toiseen omassa elämässänne ja omissa suhteissanne, vaikuttaa maailmaanne - ymmärtäkää se oikein. Silloin kun ihmiset oppivat rakastamaan toisiaan ehdottomasti, ilman ennakkoasenteita, ilman vihaa tai katkeruutta ja värisokeasti, muuttuva maailma loksahtaa paikoilleen lempeästi ja rauhallisesti.

***********

Lukijat haluavat tietää: Aloittaako Pohjois-Korea todella tulevana vuotena Etelä-Korean kanssa sodan, mihin USA:n on hypättävä mukaan?

Kuten hyvin tiedätte, Pohjois-Koreaa hallitsee älyttömien "lääniherrojen" sukukunta, jotka ovat kiinnostuneempia näyttelemään omaa voimaansa kuin todella järjestämään sodan. Etelä-Korean pommittaminen oli juuri sitä. Pohjois-Korealla on "mielensä räjäyttäneitä" sotilaita ja armeijoja sodan aloittamiseen, mutta se tekee vain "feikkialoituksen" ja sitten perääntyy. Atomiaseet joita se on kehittänyt, ovat tosiaan vaarallisia, mutta se tietää myös muilla mailla olevan niitä. Näemme tässä kohtaa (ja kaikki on avointa muutokselle, kuten tiedätte) useita pikkuhyökkäyksiä maiden välisellä rajalla naapurin hermostuttamiseksi ja omien joukkojen kiihottamiseksi, muttei siitä tule mitään suurempaa. Tässä maassa tapahtuu valtava muutos, kun totuus sen tavasta kiduttaa omaa kansaansa on tullut valoon. Maailman mielipide alkaa vaikuttaa voimakkaasti sen taloustilanteeseen.

**********

Kysymys: Näettekö mitään tulivuorenpurkausta USA:ssa vuonna 2011? Purkautuuko Etna taas?

Purkausten mahdollisuus kiihtyy tulevina kuukausina. Alaskan tulivuoret ovat todennäköisimpiä, koska niitä kuumennetaan alapuolelta. Cascade-tulivuorien alapuolista muodostelmaa häiritsee Tyynenmeren laattojen paine ja siellä saattaa olla pienempää savuamista ja epäilemättä lisää järistyksiä lähellä vuoria. Tässä kohtaa emme näe suurta purkausta.

Islanti on toinen juttu. Tulivuoret ovat siellä erittäin levottomia. Venäjän Kamchaka-tulivuoret syöksevät laavaa säännöllisesti. Indonesian saaret jotka ovat todellisuudessa muinaistulivuorten huippuja, kokevat paljon aktiivisuutta ja yhdellä tai useammalla niistä on suuri mahdollisuus suureen purkautumiseen vuoden aikana. (Ruth: tämä vastaanotettiin kaksi viikkoa sitten!)

***********

Kysymys: Tunnetteko vuonna 2011 suuria maanjäristyksiä USA:ssa, erityisesti Pohjois-Amerikan länsirannikolla?

On lisää 4+ -järistyksiä Pohjois-Amerikan länsirannikolla ja suuri mahdollisuus yli 6:n järistykseen Pohjois-Kaliforniassa ja Brittiläisen Kolumbian rantaviivassa lähellä kevättä. Pientä liikettä huomataan koko Pohjois-Amerikan mantereella kuukausien saatossa - epätavallisissa paikoissa. Yhtäkkiä ilmestyvistä vajoamista tulee uutisia. Uuden Madridin murtuma alkaa taas vetäytyä erilleen ja se voi aiheuttaa hyvin epämukavaa liikettä Keskilännessä.

***********

MUISTIASIOITA

Menneiden kuukausien epätavallisen korkeat taajuudet ovat heittäneet maailman raiteiltaan monin tavoin. Lukuisia lentokone- ja auto-onnettomuuksia ovat aiheuttaneet yhtäkkiset muistikatkokset jokapäiväisissä tiedoissa ja automaattireaktioissa. Sen unohtamisesta, miksi meni toiseen huoneeseen, on tuossa miljoonien ihmisten riesa, kun erittäin lyhytaikaiset muistikatkokset edeltävät tekoja, jotka yleensä otetaan itsestäänselvyyksinä. Miten monta kertaa myös autoa ajaessa yhtäkkiä ette muista, minne olette menossa? Jne., jne. Tällaiset katkokset eivät ole ainoastaan ärsyttäviä, vaan itse asiassa pelottavia, kun normaalireaktio on tavallisesti "olenko menettämässä järkeni?"

Rajut aurinkomyrskytaajuudet joita on tullut maan ylempään ilmakehään ja kiitänyt planeettanne uumeniin, ovat vaikuttaneet kaikkiin eläviin olentoihin. Sääpoikkeavuudet ovat kääntäneet vuodenajat päälaelleen ja aiheuttaneet laajalle levinneitä sadon epäonnistumisia ja epätavallisia lämpötilamuutoksia.

Avaruusasemat ja avaruusalukset ovat raskaasti suojattuja säteitä vastaan, mutta niillä on silti ongelmia elektroniikkansa kanssa.

Käsittäessänne, miten tämä auringon aktiivisuusjakso vaikuttaa kaikkeen ympärillänne, luulitteko todella, ettei se vaikuttaisi myös teihin? Miten usein kuulette surullisia tarinoita ystävistä, joilla mikään ei ole näyttänyt olevan oikein viime aikoina? Suhteet ovat huonossa jamassa, kun nämä taajuusvaikutukset saavat ihmiset ajattelemaan ja toimimaan eri tavalla kuin normaalisti. Jos vain hyväksytte tämän asiaintilan syyn ja tunnistatte sen olevan kuin kerros sähköistä savua, joka tunkeutuu kaikkeen ja kaikkiin, on helpompaa pitää epävarmuuden ja avuttomuuden tunteen aiheuttama stressi hallinnassa. Kun tiedätte syyn ja toimitte järkevästi sen kanssa, pystytte toimimaan niin, kuin teidän tarvitsee, nauttien sisäisestä "oikeuden" tunteesta kaikissa asioissa.

Uudestaan ja uudestaan välitämme informaatiota, että vastaukset tasapainoon ovat sisällänne - kuunteletteko te? On monia hyviä yrttilääkkeitä stressin hallitsemiseen ja ne auttavat päästämättä myrkyllisiä kemikaaleja kehoon aikana, jolloin niitä ei ehdottomasti tarvita. Kuitenkin parempaan tasapainoon ja sisäisen rauhan tunteeseen tässä kaikessa tuo henkisen rauhan, energian ja voiman lähestymistapa - se tuo paljon suurempaa selkeyttä mieleen ja itseluottamuksen tunnetta tilanteesta riippumatta.

Hyväksykää muistikatkokset, hyväksykää laiteongelmat, hyväksykää, että päätöksenteko on toisiaan vaikeampaa. Auringon säteily osuu tänne ja sinne ja hyppelee jatkuvasti. Yhtenä päivänä mieli on kristallin kirkas, seuraavana sameaa sotkua. Sen sijaan että kynnätte mahdollisten huonojen päätösten tai reaktioiden kenttää, laittakaa ne sivuun päiväksi, pariksi, kunnes kaikki taas selkenee. Pitäkää sillä välin paperia tai muistilehtiöitä keittiössä, vessassa (siellä tapahtuu paljon ajattelua), makuuhuoneessa, työpöydällä tai missä tahansa. Kirjoittakaa muistiin, kuka sanoi mitä, puhelinviestit, luettelo välttämättömistä puuhista ja ostoksista jne. Napatkaa harhailevat järkevät ajatukset paperille, ennen kuin unohdatte ne. Lupasitteko hakea jonkun tiettyyn aikaan? Laittakaa "muistilappu" kelloon tai puhelimeen.

Onko teillä jatkuvia väittelyjä puolison, lasten tai työpaikkanne ihmisten kanssa? Pysähtykää - ajatelkaa, mitä sanotte ja miksi. Nämä taajuudet "pelaavat" hermojärjestelmällä, kunnes pienikin kommentti tai katse merkitsee kritiikkiä. Nyt on aika käsittää, että te ette ole yksin epämukavuudessanne, ja yrittää auttaa toisia palauttamaan tasapainonsa olemalla ekstrakärsivällinen heidän purkaustensa suhteen.

Silloin kun ajatuksenne pirstoutuvat ympäriinsä ettekä pysty saamaan mitään oikein tai päättämään, mitä tehdä ja miten, vain pysähtykää! Antakaa mielen ja kehon levätä - todella levätä. Niiden on toivuttava taajuuksista, jotka ovat aivan liian korkeita niiden sietokyvylle. Älkää katsoko televisiota, älkää puhuko, vain sulkekaa silmänne ja levätkää. Kaikki selkenee, kun mieli hellittää taistelusta taajuuksia vastaan.

Milloin se loppuu? Ei kenties aiemmin, kun planeetta asettuu takaisin normaalille kiertoradalleen - teidän aikaanne noin parin vuoden kuluttua. Teidän on pakko oppia elämään tilanteen mukaan. Käyttäkää sisäistä rakkauttanne ja lujuuttanne itsenne ja ihmisten auttamiseen. Hyväksykää, että teillä on sisällänne avain universaaliin energiaan, mikä on rakkaus, ja luomiskyky, mihin voi päästä koska tahansa, kun hiljennätte ja keskitätte mielen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >