HomeViestejäRuth RydenMarraskuu 2010 - Viesti valonmestareilta

Marraskuu 2010 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Marraskuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mestarit, näemme internetissä raportteja vakavasta maailmanlaajuisesta tapahtumasta noin 8.-12.11. Liittyykö tämä jotenkin varoitukseen aurinkomyrskystä, minkä NASA on ilmoittanut vaikuttavan dramaattisesti maailman säätilaan? Onko kumpikaan näistä raporteista perusteltu?

"Yksinkertaisesti ilmaistuna - aurinkonne reagoi universuminne liikkeeseen kohti galaktista yhtymää Linnunradan kanssa kahden vuoden kuluessa. Tällä jaksolla monia aurinkomyrskyjä ulottuu avaruuteen ja ne ovat vuorovaikutuksessa aurinkokuntanne kanssa tavoilla, mikä ehdottomasti vaikuttaa ilmakehänne myrskyrintamiin ympäri maailmaa. Tässä kuussa ja tulevina kuukausina muutaman vuoden ajan on maankuoren mullistuksia ja sääpoikkeavuuksia, jotka ovat turhauttavia, hämmentäviä ja toisinaan pelottavia. Tämä ei merkitse, että mikään tulee loppuunsa, vaan uutta maata ilmestyy esiin ja uutta kasvistoa, monia uusia eläimiä, uutta merielämää ja ilman olentoja luodaan elämään uudessa ympäristössä.

Entä ihmiset? Ihmiset näkevät jo valtavasti muutoksia anatomiassaan, kun pikkulapsista kasvaa paljon vahvempia ja äärettömästi älykkäämpiä. Siellä missä maata katoaa ja kaupunkeja ja kyliä tuhoutuu, on muodostumassa nopeasti ymmärrystä siitä, mitä tarvitaan parempaa elämää varten. Suuret mantereet ovat puristuksessa. Maan liikkeet muuttavat myös elämäntyylejä ja havainnollistavat tarpeen muuttaa ajattelutapoja ja yhdistää monien kansojen kulttuurit ymmärrettäviksi uskomusjärjestelmiksi, jotka kaikki voivat hyväksyä ja joista kaikki voivat nauttia.

On jännittävää aikaa niille, jotka pystyvät työskentelemään muutosten kanssa ja katsomaan eteenpäin, mitä tuleman pitää. Monet uskonnot jotka ennustavat uutta maapalloa ja taivaanomaista elämäntyyliä näille uusille ajoille, ehkä vievät ajatuksen vähän pitkälle, mutta tämän vuosisadan vertaista ei ole ollut sitten maailman syntymän.

Mitä on odotettavissa tulevana kuukautena säätilana ja todennäköisinä tapahtumina ympäri maailmaa.

Marraskuu avaa ovensa moniin erilaisiin sääpoikkeavuuksiin ympäri maailman. Lunta sataa jo Pohjois-Amerikan luoteisosassa sekä arktisen alueen ja Euroopan perukoilla. Myös talven tullessa lämpötilat vaihtelevat dramaattisesti tässä kuussa - kylmää, myrskytuulia ja lumimyrskyjä yhdellä viikolla ja sulavaa loskaa seuraavalla.

Venäjä on jään peitossa viikkoja, sitten suojasää aiheuttaa tulvimista ympäri maata. Iso-Britanniassa on edelleen tulvia, kun merenpinta hiipii hitaasti ylöspäin ikivanhoja rantapenkereitä. Kaikille Pohjanmeren maille tulee tämä ongelma. Aasiassa ja Kiinan suurilla tasangoilla on lämpimämpää kuin normaalisti, mikä sulattaa jäätä vuorilla ja aiheuttaa lisätulvia kuun lopulla. Maanjäristykset joita nähtiin tapahtuvan lokakuussa, ovat edelleen mahdollisia.

Lämpimämmän säätilan myötä Australiassa sateet ovat kastelleet ruohoa ja kasvistoa. Seuraavien viikkojen aikana kuivat tuulet ottavat vallan ja maastopalovaara nostaa taas päätään. Keski-Amerikka horjuu vielä hurrikaaneista ja myrskyistä ja muuttuvat merivirtaukset saattavat edelleen aiheuttaa myrskyjä. Etelä-Amerikassa näemme useita kuumuusaaltoja ja todellisia ongelmia hyönteisistä kaikilla sademetsäalueilla.

Suurempia alueita murtuu Antarktiksen jääkentistä mereen tässä kuussa, mikä aiheuttaa vaaraa laivalinjoille. Indonesiassa ja Tyynenmeren saalilla on valtavia säämuutoksia johtuen mannerlaattojen hiertämisestä koko alueella. Afrikassa on vakavaa kuivuutta erittäin pahaan aikaan, kun yritetään saada kasaan yhteiskuntahallintoja. Lähi-idässä toisaalta läkähdytään korkeissa lämpötiloissa suurimman osan kuusta.

Maaäiti vääntää ja kääntyilee edelleen aiheuttaen lisää maanjäristyksiä Indonesiassa ja Etelämerillä sekä lisää liikettä Islannissa, mahdollisesti vulkaanisen purkauksen. Järistykset lisääntyvät USA:n ja Kanadan länsireunalla jatkuvasti, kun painetta muodostuu. Täällä lähellä Kalifornian rannikolla on mahdollisuus merenalaiseen järistykseen, mikä lähettää pikkutsunamin rannikkosaarille. Liike monissa osavaltioissa on yllättävää - vain pikkujylinää, mutta riittävästi aiheuttamaan hälytyksen. Jos näin tapahtuu, älkää huolestuko - ne ovat vain kaikuja liikkeestä kummassakin valtameressä. Kalifornian on oltava kuitenkin valppaana, kun syvät murtumat reagoivat paineeseen rannikolla. Näemme mahdollisen murtuman monitasoteissä - terävä järistys voisi tuoda jonkin alas. Murtumista moottoriteissä ja maanteissä tulee riesa. Ei, emme näe "suurta tapahtumaa" vielä.

Näemme mahdollisuuden erittäin suureen järistykseen Lähi-idän vuorilla samassa paikassa tai hyvin lähellä, missä suuria järistyksiä on iskenyt noin viimeisen vuoden aikana. Tulivuoria purkautuu Tyynenmeren saarilla ja Välimeren maissa. Etna on hitaasti rakentamassa purkausta, luultavasti se ei purkaudu vielä ainakaan kuukauteen.

Toisin sanoen, maa muuttuu ja ihmiskunta tuntee fyysistä ja poliittista stressiä. Taajuudet ovat jatkuvasti voimakkaampia, mikä vaikuttaa mieleen ja kehoon, kun he kamppailevat yhteisen maaperän löytämiseksi. Sitten kun ennakkoluulojen ja ahneuden muurit tulevat romahtaen alas, Maaäiti löytää taas rauhan.

Pitäkää itsenne lämpimänä. Olkaa kilttejä toisillenne. Auttakaa toisianne. Siitä kaikessa on kyse."

**********

VAALEISTA

"Vaalinne ovat hyvin yksinkertaiset. Äänestää joku toimimaan johtajan roolissa. Jokainen vain päättää, kenet hän haluaa, ja antaa äänensä. Valitettavasti tilanne ei ole tämä tänä päivänä.

Demokratialla on juurensa hyvin syvällä jokaisen elävän olennon tietoisuudessa. Se on tunnetta oikeudenmukaisuudesta ja sellaisen tavan löytämisestä, mikä antaa jokaiselle oikeuden elää rauhanomaisesti kaikkien maanmiestensä kanssa. Silloin kun kaikkia suuressa ryhmässä kielletään saamasta äänensä kuuluville ja jokin ryhmä ottaa tehtäväkseen laittaa johtorooliin henkilön tai henkilöitä, jotka tekevät omia päätöksiään ahneudesta ja oman kunniansa nostamisesta, tuloksena on tasapainoton elintapa kaikille.

Tämän päivän maailmassa vaaleista on tullut tapa kanavoida suuria määriä rahaa kampanjoihin, jotka syöksevät kommunikointilinjoja pitkin totuuksia ja epätotuuksia miljoonille ihmisille, voidakseen kontrolloida niiden toimia ja vaurautta, jotka pyrkivät kontrolloimaan laillisin keinoin. Miljoonat dollarit jotka olisi pitänyt käyttää väestön hyödyksi, käytetään mainoksiin ja joukkokokouksin, joita pidetään kutsuttujen vakuuttamiksi sitä, että heidän kandidaattinsa on ainoa, jolla on oikeat vastaukset. Tiedätte kaikki tästä.

Laajentakaa ajatteluanne hetkeksi sisältämään kaikki maat, rodut, uskonnot ja uskomusjärjestelmät, joita on kehittynyt maailmanne alusta saakka, ja käsitätte, että rajoittuneisuutensa vuoksi jokaisen on ollut löydettävä tapa uskoa johonkin oman ymmärryksensä ulkopuoliseen, että he voisivat löytää tavan olla yhteydessä toisiin ja heidän elintapaansa. Kun vuosisadat vierivät ja ihmiset alkoivat kulkea maita ja meriä pitkin tutkien ja löysivät ihmisrotuja, jotka näyttivät erilaisilta ja joilla oli erilainen käsitys elämisen tavasta, he alkoivat pelätä, että heidän tapansa elää ja uskoa pilaantuisi. Ja niin se alkoi. Ajatukset ja uskomukset sementoitiin paikalleen joka ryhmässä ja niitä suojeltiin raivokkaasti. Kuulostaako tutulta?

"Valaistuneella" aikakaudellanne politiikka on saatettu monimutkaisiin versioihin, joita ovat muodostaneet monet erilaiset uskomukset ja tarve löytää turvallinen ja rauhallinen tapa elää tämän päivän monimutkaisessa maailmassa. Uskonnot, rodullinen ja poliittinen jakautuminen on ajanut ihmiset toistensa luota ryhmiin, jotka käyttävät miljoonia dollareita vakuuttaakseen kaikki mahdolliset seuraamaan heidän ajattelutapaansa. Näemme ideoiden ja teorioiden meren vellovan ympäri USA:ta ja koko maailmaa, kun moderni väestö yrittää löytää sopivaa johtoa, mikä lopettaa hyödykkeiden ja työn epäreilun jakamisen. Monet teistä eivät edes yritä äänestää, koska teistä tuntuu, ettei kukaan oikeastaan tiedä, mitä tekee! Taaskin, kuulostaako tutulta?

Ajan ja avaruuden alueella tapahtuu ikuisesti jatkuvaa luomista, joka laittaa liikkeeseen oikeat ainehiukkaset ja sielujen luomisen. Täydellinen järjestys on välttämätön tai muuten olisi hämmennystä planeettojen ryntäillessä ympäriinsä ja törmätessä toisiinsa! Kaikissa asioissa on välttämätöntä, että eri kappaleiden tai eri mielien on alettava kunnioittaa ja ymmärtää toisten tarpeet ja löytää tapoja täyttää nuo tarpeet reilusti ja rakkaudella. Rakkaus mistä puhumme, on muutakin kuin jonkun halaamista. Se on luomisen perusta, ainoa tapa ihmisille alkaa ymmärtää jokaisen ihmisen paikka universumissa ja todellinen suhteensa kaikkiin sieluihin, jotka ovat ihmismuodossa.

Vaaleja jotka teillä on nyt käsillä, kontrolloivat ahneet ja vallanhimoiset ryhmät. Ne esittävät ajatuksensa ja ihanteensa missä tahansa muodossa, missä ne voivat tuoda ääniä. Se ei ole uutta. Se on ollut tapana useimmilla maassanne. Tienne löytäminen yksilöinä kaiken tämä sotkun läpi ei ole yksinkertainen tehtävä. Maanne on suurissa vaikeuksissa tällä hetkellä ja jokainen teistä yrittää parhaansa löytääkseen tavan tuoda takaisin elintavan, joka on tyydyttävä kaikille.

Meitä on pyydetty neuvomaan tässä pyrkimyksessä ja tämä on ainoa vastauksemme. Miettikää ehdokkaiden luetteloa ja riippumatta heidän kytköksistään ja omasta poliittisesta näkemyksestänne sulkekaa silmänne jokaisen nimen/kuvan kohdalla ja antakaa sisäisten tuntemustenne tulla pintaan hänestä. Jos todella teette tämän, saatte oivalluksen henkilön aikomuksista ja kyvyistä. Päättäkää itse, onko tämä henkilö riittävän tietäväinen, riittävän älykäs, etsiikö hän mainetta tai rahaa jne. ja käyttäkää tuota sisäistä tuntemusta tehdäksenne viisaan päätöksen. Jommankumman puolueen äänestäminen tukee vain niitä "koneistoja", jotka on järjestetty täyttämään ahneiden taskuja.

Virkaan on ehdolla ihmisiä, jotka ovat täynnä viisautta ja jotka omistavat elämänsä tehdäkseen maastanne vapauden ja rauhan paikan, huolimatta sameista vesistä ympärillään. Monet nuoremmista ihmisistä joita on listoilla, näkevät asiat eri valossa ja yrittävät rämpiä vanhojen poliittisten käytäntövyyhtien läpi ja löytää paremman tavan tehdä asioita. Älkää vähätelkö heitä.

Kutsutaan tätä henkiseksi politiikaksi - tavaksi varmistaa ehdokkaiden todelliset aikomukset antamalla sisäiselle ikuiselle viisaudelle tilaisuus ilmaista itseään. Kaikin mokomin antakaa äänenne kuulua ja antakaa äänenne vaikuttaa paremman hyväksi."

**********

MUSIIKISTA

"Musiikki on eritäin tärkeä osa elämää aineessa. Se on esittänyt osaa jokaisen ihmisrodun kehityksessä sitten maailman syntymän. Sitä ilmaistaan soundilla, joita varhaiset ihmiset tekivät omalla äänellään tai taputtamalla rytmisesti jotain, mistä tuli ääntä. Tämä ilmaisumuoto on elämän sisäistä taajuutta kaikissa aivoissa, mikä peilaa energian ikuista liikettä kaikkialla universumissa. Ihmiset joiden persoonallisuus kieltää jyrkästi sisäisen harmonisen energian, ovat niitä, jotka eivät näe elämää kauniina asiana ja tapana tuoda sielulle kokemuksia itsensä ilmaisemisesta luovilla ääniaalloilla.

Ihmiskehoa piirittävät monet äänet ja erityisesti näinä aikoina äänet jotka ovat epäharmonisia ja negatiivisia - koneet, liikenne, jatkuvat ärsyttävät televisiomainokset ja väkivaltaohjelmat tunkeutuvat kaikki elämäänne ja elintapaanne. Masennuksesta on tullut hyvin yleistä, kun ihmisten kontaktit ja suhteet sotkeutuvat väärinkäsitysten verkkoon. Ne soundit joita kutsutaan tänä päivänä musiikiksi nuoremmissa sukupolvissa, ovat antaneet raivokkaiden rytmien heikentää niitä sisäisiä harmonioita, jotka antavat ihmismielelle tunteen rauhasta ja rakkaudesta, kun ne soivat soluissa ja hiljentävät jokapäiväisen elämän ulkopuolisen remakan.

Monet tämän päivän sairauksista kumpuavat puutteesta ymmärtää musiikkia ja sen mukanaoloa jokaisen ihmisen elämässä. Menneen vuosisadan sinfoniat kohottivat tietoisuutta ja aikaansaivat tarvetta koulutukseen ja korkeampien musiikkimuotojen arvostukseen, mikä "villitsi" ihmisten keksivää mieltä ja toi tuon ajan yhteiskuntaan parempaa ymmärrystä ihmisen tunteista, tarpeista ja suhteista. Noiden monimutkaisten harmonioiden puute tylsyttää nuorten ihmisten tietoista mieltä, mistä on tuloksena aikomusten ja tavoitteiden puutetta löytää itseään tyydyttävää työtä tai johtoasema. Ilman sisäistä harmoniaa mielen on löydettävä mentaalisia ja fyysisiä tyydytystapoja ja tänä päivänä liian useissa tapauksissa etsitään alkoholia ja seksiä noiden hinkujen lopettamiseen.

Kehon harmoniset värähtelyt liittyvät kovasti hermojärjestelmän pitämiseen rytmissä sisäelinten tarpeiden kanssa. Erityisesti sydän on rytmin paikka kehossa ja jos tuo liikerytmi ei satu samaan harmonisen energialiikkeen kanssa, lyönnistä tulee epätasaista ja ongelmien lähde. Sellaisten hakkaavien rytmien kuunteleminen jotka eivät vastaa kehon luontaisia rytmejä, saa aikaan sairautta, mitä on vaikeaa ymmärtää. Sanoituksista jotka muodostuvat turhautumisesta, tulee kanava tuon sisäisen harmonian etsintään.

Silloin kun esitetään elämän luonnollisia harmonioita, musiikista tulee sisäisen rauhan lähde ja se kohottaa henkeä. "New age" -musiikki on jossain määrin löytänyt tämän totuuden ja se rauhoittaa mieltä ja kehoa, kun sitä käytettään elämän olosuhteiden taustana. Pelkkä itsekseen hyräileminen tuo ulos tuon sisäisen harmonian luonnollisen tunteen ja tekee omaa musiikkianne. Tällainen musiikki tuo aina turvallisuuden ja mielihyvän tunnetta.

Vuosisatojen ajan ja tänäkin päivänä monet ihmiset ovat pystyneet kuulemaan "taivaallista musiikkia", kun heidän taajuutensa ovat tulleet lähelle henkiulottuvuutta, ja he kaipaavat kuulla sitä taas. Tuo musiikki on luomisen harmoniaa. Tämän päivän "musiikki" kaikuu maailman epäharmoniaa. Löytäkää oma harmonianne, kun kuuntelette sielunne musiikkia."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >