HomeViestejäRuth RydenLokakuu 2010 - Viesti valonmestareilta

Lokakuu 2010 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Lokakuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

MESTARIT:
"Kyllä, vuodenaika vaihtuu kaikkialla maailmassa tavoilla, jotka ovat yllättäviä ja levottomuutta aiheuttavia monille, kun vuodenaikaan kuulumattomat lämpötilat ja maan liikkeet ilmoittavat, että ihmiskunnan on oltava tästedes varpaillaan! Kun syksy saapuu pohjoisille mantereille, lämpötilat näyttävät kulkevan ylös ja alas, mikä aiheuttaa tuhoa sadolle ja teollisille pyrkimyksille. Valtavat sademäärät jotka ovat kiusanneet monia alueita, eivät ole vielä ohi. Korkeammat taajuudet työntävät ja vetävät suihkuvirtauksia niin, että korkeapaineen rintamista tulee ongelma.

Tällä hetkellä näemme monia myrskyjä ja kovia tuulia ympäri maailmaa pohjoisessa ilmastossa suurimman osan kuukautta. Tämän vuoksi tulviminen on edelleen ongelmana, koska sitä tapahtuu alueilla, joille eivät korkeat vedet yleensä osu. Tornadotkaan eivät ole mahdottomia. Vaikka jääkenttiä muodostuu uudelleen arktisilla alueilla, ne ohenevat suurempien merialueiden ollessa avoimia talven aikana. Maa tuntuu tärisevän monissa maissa kuukauden aikana, kun maa jatkaa venymistään ja uudelleen muototutumistaan, mutta näistä ei aiheudu ongelmia pohjoisessa.

Lähi-itä ja Aasia ovat tähtäimessä maanmuutoksien osalta. Näemme monia järistyksiä, yhden Iranissa ja Afganistanissa, kovan järistyksen Kiinassa noin kuun keskivaiheella. Noissa planeetan osissa tapahtuu valtavaa muutosta pinnan alla. Kovat tuulet tekevät siitä kaksin verroin vaikeampaa.

Eteläiset mantereet, Tyynenmeren saaret ja Australia tulevat pian kesäaikaansa. Maasta on siellä tulossa vähän joustavampaa ja se venyy ja muuttuu, kun sisäplaneetta kuumenee vulkaanisten purkausten virtauksissa ja rajumyrskyjen tuiskeessa lähellä kuun loppua. Merenpinnan tasosta tulee ongelma saarivaltioissa, kun rantoja edelleen häviää. Uuden Seelannin maanjäristystä seuraa monia pikkujäristyksiä ja maan liikkeistä tulee normi Etelä-Tyynellämerellä ja myös lähellä Australiaa. Etna-vuori Sisiliassa lähettää tärinää kilometrien päähän, mutta voimakas purkaus on edelleen tulevaisuudessa.

USA:ssa hurrikaanikausi on täydessä vauhdissa ja on todennäköisyys, että itärannikolle isketään ainakin kerran, ennen kuin tuulet tyyntyvät. Ajankohtainen hurrikaani joka raivoaa tuolla rannikolla, tyyntyy melko nopeasti, mutta muita on muodostumassa Afrikan rannikolla, jotka pitävät ennustajat työn touhussa. Meksikonlahti säätyy tänä vuonna kovalta iskulta sen perusteella, mitä näemme tätä kirjoitettaessa, ja kalastusvedet pystyvät parantumaan, kun luonto muokkaa vesiä. On siunaus maailman väestölle, että sääennusteet ovat antaneet varoituksia etukäteen, jotta ihmiset voivat suojautua monilta myrkyiltä. Silti näemme näistä myllertävistä tuulista syntyvän monia tornadoja, joita ei odoteta tähän aikaan vuodesta. Kanadassa on epämiellyttäviä myrskyjä ja tuulia näistä hurrikaaneista, kun jotkut niistä raivoavat sen itärajoilla.

Tämä on aikaa valmistautua tulevaan talveen, varmistaa rakenteita ulkona ja sulkea rakoja tulevia tuulia vastaan. Kuitenkin vielä tärkeämpänä on aika hyväksyä, että maailmanne kokee uudestisyntymää ja synnytystuskia voidaan odottaa. Myös teitä synnytetään uudestaan, kun sisäinen vahvuutenne ja älykkyytenne kukoistaa tavalla, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut. Ihmiskunta työskentelee muutosten kanssa ja etsii tapoja selvitä myös epämiellyttävimmistä tilanteista luottaen ja huumorilla.

Ihmiset työskentelevät ihmisten kanssa ja ymmärrys rotujen ja uskontojen välillä alkaa vaikuttaa, vaikka näyttääkin, ettei niin koskaan tapahdu. Katsokaa ja kuunnelkaa rahamedian ja uutislähetysten "pullisteluosuuden" ulkopuolelle ja näette uuden ihmiskunnan muodostuvan, kun se tuntee ja käyttää uusia taajuuksia rikkoakseen vihan ja epävarmuuden siteet. Pitäkää huolta itsestänne ja toisista ja löydätte sen rauhan, mistä raamattunne on kertonut teille vuosisatoja. Kunnioittakaa kaikkia uskontoja, sillä ne yrittävät saavuttaa saman ikuisen Luojan siunauksia."

***********

Mestarit, internetissä on ollut uutisia monista suurista vajoamista Kiinassa - kaupungeissa ja viljelysmailla. Myös Indonesiassa Jakartan maa-alueet vajoavat. Mitä tapahtuu? Mikä tämän aiheuttaa?

MESTARIT:
"Tällä hetkellä valtavat kalliomassat joita on sekä Kiinan että Indonesian saarien alla, muuttuvat syvällä maan ulkokerroksen alapuolella noissa kohdissa, mikä saa aikaan suuria onkaloita maankuoreen. Siellä missä pintamaa on enimmäkseen tiukkaan pakkautunutta maaperää, on sortumia. Tämä ei ole merkki siitä, että Jakarta on häviämässä meren alle. On vain monia vajoamia, kunnes liike syvällä alapuolella siirtyy toisiin paikkoihin. Maa joka on jo pudonnut meren pintatason alapuolelle, jää sille tasolle. On monia raportteja lisää tällaisista vajoamista ympäri maailmaa, kun tämä syvä muuttuminen jatkuu tulevina vuosina. Muuttuminen on hyvin asteittaista, joten ei anneta varoituksia maanjäristystyyppisestä liikehdinnästä."

**********

Kysymys Mestareille: Kuulemme hyvin paljon kohoavista taajuuksista. Internet on täynnä esitelmiä niistä. Selittäisittekö ystävällisesti seuraavia asioita?
1. Määritelkää taajuus. Liittyykö tämä maan sähköisyyteen tai magnetismiin? Mikä on sen alkuperä?
2. Mitkä ovat olleet normaalitaajuuksia ympäri maailmaa monien vuosisatojen ajan verrattuna siihen, mitä nyt saamme?
3. Nyt kun siirrymme lähemmäs vuoden 2012 galaktista asetelmaa, nappaammeko jo korkeampia taajuuksia Linnunradasta? Yhdistyvätkö ne planeettataajuuksiemme kanssa? Jos näin on, miten ja mikä on sen vaikutus ilmakehäämme, mieleemme ja kehoomme? Voisiko se olla radikaali transformoituminen tavassamme olla olemassa?

MESTARIT:
"Ilmaistuna suhteessa aikaan ja tilaan universumissa, taajuus on sen luovan energian jatkuvaa liikettä, mikä pitää sekä aineen että äärettömän tietomäärän vaihtelemassa Luojan ohjaamalla tavalla. Jokaisella aineen luomuksella on oma taajuutensa, jotta se voi pysyä paikallaan, suhteessa kaikkien muiden aineellisten luomusten kanssa. Tila tällaisten luomusten välillä sisältää taajuuksia, jotka ovat jatkuvassa liikkeessä, mikä sallii kaikkien aineosien universumissa siirtyä harmoniaan. Taajuus on jatkuvaa energiasykettä, jos tämä on selvempää.

Tämän planeetan magneettikeskus luo omat taajuuteensa ja lähettää ne monien kerrosten läpi vaikuttamaan kuorikerrosten liikkeisiin. Jotkut ihmiset viittaavat tähän "maan sydämenlyöntinä", koska sykkeet lähettävät energia-aaltoja, jotka riippuvat universaalien energioiden kohdistamasta vedosta planeettaan.

Tämä planeetta ja kaikki muut aineelliset luomukset ovat jatkuvassa luomistilassa. Maailmassanne on nyt hyvin eri taajuudet kuin sitä luotaessa. Syketaajuus oli erittäin hidas maailman ollessa nuori, mikä antoi elämän perusluomuksille tilaisuuden kasvaa ja tulla korkeammiksi elämänmuodoiksi. Näin jokainen vuosi, jokainen minuutti, edustaa taajuuksiksi nimitetyn elämänsykkeen nopeutumista. Hankalat liikkeet joita nyt tapahtuu enemmän ja enemmän, johtuvat tästä jatkuvasta värähtelystä, mikä muuttaa maan pintaa ja taajuuksia syvällä sen sisällä.

Se syklinen galaktinen asetelma joka on lähitulevaisuudessanne, liittyy universaalin mallin kasvuun omassa universumin osassanne. Vastaavasti taajuusvärähtelyn lisääntyvä nopeus on välttämätöntä tämän toteuttamiseksi sekä vaikuttamiseksi muutoksiin elämän muodoissa tällä planeetalla. Kuten olet ehkä huomannut, ihmiset elävät paljon pidempään kuin kaksi vuosisataa sitten. Kyllä, paljon tästä liittyy parempaan tietoon ravinnosta ja terveydenhoidosta, mutta sitä enemmän korkeammat taajuudet vaikuttavat kaikkien asioiden solurakenteeseen. Sadan vuoden päässä tästä ihmiset pitävät terveytensä ja kyvykkyytensä pitkälle 100 vuoteen ja eläinkunnassa on monia uusia lajeja, kun se sopeutuu korkeampiin taajuuksiin.

Mitä maan taajuuksien yhdistymiseen Linnunradan energioiden kanssa tulee, niin kyllä, ne tulevat yhdistymään ja tuo yhdistyminen aiheuttaa lyhyen aikaa maanjäristyksiä ja hurjia myrskyjä, kunnes taajuudet ovat yhtenäiset. Tämän ei pitäisi viedä yli kuukautta teidän aikaanne. Sitten ilmakehä asettuu ja maa jalkojenne alla löytää uuden sijansa ja on rauhassa. Planeetta palaa normaalipolulleen aurinkokunnassa, missä on myös ollut monia muutoksia.

Astronomeilla teleskooppeineen monia jännittäviä tutkimusvuosia, kun he löytävät uusia planeettoja ja uusia kuita aurinkokunnastanne, joita on vedetty tähän tilaan. Ihmiset huomaavat itseään luotavan uudestaan monin tavoin - he ovat avoimempia tiedolle ja todellisuudelle niistä henkiolennoista, joita todellisuudessa olette. Elämä on helpompaa siinä mielessä, että korkeammat taajuudet avaavat paikkoja aivoissa, jotka ovat olleet horroksessa ensimmäisten ihmisten syntymästä saakka. Maaplaneetta on kasvamassa ulos teini-ikävuosisadoistaan ja siitä on tulossa aikuinen aurinkokunnassa."

**********
Toinen kysymys tästä: Nukkumistapamme vaihtelevat hurjasti, mikä on todella ärsyttävää, erityisesti niille joiden on kyettävä työskentelemään tehokkaasti seuraavana päivänä. Voitteko antaa meille joitain ajatuksia siitä, miten käyttää hyödyksi muuttuvat taajuudet kehossamme?

MESTARIT:
"Rakkaat ystävät, kun olette huonovointisia tai teillä on tunne-epämukavuutta, yrittäkää käsittää, että kohoavat taajuudet aiheuttavat samanlaisen tilanteen kuin lapsen kasvaessa aikuisuuteen. Hyväksykää, että elämästä on tulossa monin tavoin erilaista. Ajankohtainen liioitteleva seksuaalisuusvillitys on itse asiassa tällainen vaihe ja tullaan tietoiseksi siitä, mitä keho voi tehdä ja tuntea tämän tiedon maailmanlaajuisessa heräämisessä. Tulevina vuosina huomio kääntyy hämmästelemään sitä, mitä mieli voi tehdä, oppia ja saavuttaa kaikin tavoin. Tiedosta tulee suuri polttopiste, kun ihmiskeho on heittänyt pois useimmat nyt yleisistä sairauksista.

Tällä erää käsittäkää, että vaikka makaatte hereillä joskus yön aikana, se johtuu korkeamman energian virtaamisesta aivoihinne ja kehoonne. Käyttäkää tämä hyväksenne vain rentoutumalla, kuuntelemalla rauhallista musiikkia tai lukemalla. Teillä on energiaa aamulla. Monet teistä käsittävät tämän ja se hämmästyttää heitä. Kiinnittäkää huomiota muutoksiin henkilökohtaisessa ajattelussa ja asenteissa, kun maailman rodut sekoittuvat yhteen kauniiksi sinfoniaksi ihmiskunnasta parhaimmillaan."

**********

Rakkaat lukijat, mestariopettaja Peter antoi minulle seuraavan opetuksen monta vuotta sitten. Se on niin kaunis, että halusin jakaa sen kanssanne.

RUKOKSET

"Tie pyhien sielujen korviin on rukouksessa, mikä on ohjattu Ylimmälle Luojalle. Jumalan lapsena jokaisella sieluolennolla on suora yhteys Luojaan, mikä sallii tuolle kaiken Lähteelle ohjatun ajatuksen tulla välittömästi tunnistetuksi. Ohjatulla ajatuksella tarkoitan mielentilaa, missä kaikki muut ajatukset on siirretty sivuun ja mieli on hiljentynyt. Tämä ei tarkoita, ettei avunhuutoa hämmentävässä hätätilanteessa oteta huomioon - se otetaan.

Paljon on sanottu ja kirjoitettu viime vuosisatoina rukouksesta ja monet kirkot vaativat, että vain kirjoitettuja, hyväksyttyjä rukouksia sanotaan oikeaan aikaan. Rukouksia kirjoitetaan paperille, joka laitetaan "rukouspyörään", kiinnitetään leijaan jne. tai vain annetaan tuulelle. Joitain kirjoitetaan, rukoillaan ja sitten sytytetään tuleen vanhassa uskossa, että savu nousee taivaallisiin korviin. Kaikki nämä menetelmät ja uskomukset ovat rakkaita Jumalan sydämelle, koska tuo sieluolento kommunikoi tekijänsä kanssa.

Kuitenkin yksinkertaisesti ilmaistuna, hiljainen mieli tekee tunnetuksi, mitä tunnetaan tai tarvitaan, ja tuo ajatus välitetään saman tein Ylimmälle Älykkyydelle, mitä sanotte Jumalaksi.

Miten on parasta pyytää asioita? Selvästi. Ottakaa muutama hetki ennen rukousta kasataksenne ajatuksenne ja saadaksenne selvän kuvan tarpeestanne tai ongelmastanne. Hämmentynyt kysymys viivyttää selkeää ajatuksensiirtoa ja rukous päätyykin joskus tunteiden hetteikköön. Jos rukoilette toisten puolesta, ilmaiskaa ongelma tai tarve ja antakaa Jumalan päättää, mikä on parasta. Teidän ajatuksenne ratkaisusta jollekin muulle voisi olla kaikkein huonoin asia, jos vaaditte sitä.

Jos jokin kirjoitettu kaunis rukous ilmaisee tunteitanne, käyttäkää sitä. Ne ovat sanoja toisten luovista ajatuksista, jotka tuntevat samalla lailla kuin te. Nuo kauniit sanat on luotu teitä varten - tunteita ja tarpeita, joita teillä on arvokkaina ajatusjalokivinä Luojallenne.

Rukouksiin vastataan monin eri tavoin. Lukemattomien miljoonien luotujen sielujen joukossa on niitä, jotka palvelevat hyvin korkeilla värähtelytasoilla ja jotka työskentelevät ihmismuodossa olevien tarpeiden kanssa. Silloin kun sieluolento on henkimaailmassa, sen ajatukset lähetetään suoraan eetteriin ilman tarvetta välittäjiin ja tarpeet tyydytetään välittömästi. Ne olennot jotka tunnetaan Hierarkiana, on nimitetty pitämään tasapainoa kaikissa luoduissa universumeissa. Ajatukset ja ajatusmuodot ovat hyvin tärkeitä tämän tasapainon ylläpitämisessä. Silloin kun väkivaltaisia ajatuksia kasvatetaan ja levitetään, hienovarainen tasapaino järkkyy ja ihminen kärsii. Avunhuudot kuullaan aina.

Tämä johtaa ryhmäkarmaan. Maan on nyt täynnä monia kärsiviä ihmisryhmiä ja huuto kuuluu: "Miksi Jumala antaa tämän tapahtua?" Luojalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa! Lajinne on nyt loppuunsaattamisen ajassa ja miljoonat henkiset sieluolennot vaativat äänekkäästi tilaisuutta poistaa se huono karma, mitä on kasattu ja mikä on sivuutettu vuosisatojen saatossa. Osallistuminen nälkää näkevään ja kärsivään elämään on keino, millä he voivat vapautua tästä karmasta. Eikö heidän rukouksiaan sitten kuulla? Tietysti kuullaan, mutta sieluolennon aikomusta on toteltava ensimmäisenä. Jos joku mies menee juhliin ystäviensä kanssa ja sanoo näille, ettei heidän pidä missään nimessä antaa hänen ajaa kotiin humalassa, vaikka hän kuinka anoo tai kiroaa. Kuitenkin ystävät antavat periksi ja antavat hänen ajaa. Miten paljon hyvää he ovat tehneet miehen puolesta? Sielun korkeinta aikomusta ei voi koskaan välttää.

Aikomus kaikkien ajatusten takana on täysin näkyvä Luojalle ja pyyntö jostain, mikä hyödyttäisi teitä toisten kustannuksella, yksinkertaisesti kostautuu. Olkaa tarkkana todellisen aikomuksenne osalta!

Rukoilkaa kunnioittaen ja nöyränä. Luojanne rakastaa teitä yli kaiken ymmärryksenne ja tuolle rakkaudelle pitäisi antaa tunnustusta ja palauttaa se olemuksenne korkeimmalle tasolle.

Etsikää vastauksia rukouksiin kaikesta ympärillänne. Se mitä oikeasti tarvitsette, annetaan monin tavoin, joita te ette aina tiedosta. Älkää unohtako, että Luoja antaa ihmisille huumorilla - koska hän keksi sen!

Kuten olette kuulleet monta kertaa, rukous on puhumista Jumalalle ja meditointi on vastausten kuuntelemista. Pitäkää osa mielestänne aina erossa tavallisista asioista, jotta voitte aina kuunnella."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >