HomeViestejäRuth RydenElokuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

Elokuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Elokuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

MESTARIT
Elokuussa nähdään kovia myrskyjä ympäri maailmaa, kun korkeat taajuudet sekoittavat ilmakehää ja planeetan sisäydintä. Jäävuorien sulamisen aiheuttamat tulvat ovat järkyttäneet normaaleja vesivirtauksia siinä määrin, että monin paikoin on tuhoutunut viljelymaita ja pikkukaupunkeja. Vain kylmät lämpötilat pysäyttävät tämän.

Vulkaanisia purkauksia joiden näemme olevan mahdollisuuksien rajoissa, olisi Kamachatka-niemimaalla Venäjällä, Islannissa, Tyynenmeren saarilla, jotain aktiivisuutta Etna-vuoressa Sisiliassa ja monia matalamman tason järistyksiä vanhojen tulivuorien ympärillä ja uusia halkeamia ympäri maailman. Tulivuorilinja Pohjois-Amerikan ja Kanadan rannikolla on hiljaa enimmäkseen, mutta näemme vähän tuhkaa nousevan kahdessa niistä kuukauden lopulla.

Toisaalta maanjäristykset ovat taas nousussa, kun planeetta kärsii magneettikentän muutoksista. Järistyksiä tuntuu Kaliforniassa, Brittiläisessä Kolumbiassa, New Madridin murtumassa, Keski-Amerikassa, Etelä-Amerikan pohjoisosassa ja Chilessä. Haitin liikehdintä jatkuu vielä jonkin aikaa.

Korkeat lämpötilat USA:ssa ja Kanadassa jatkuvat syyskuun ensimmäisille viikoille ja jatkuvat ukkosmyrskyt raivoavat ympäri mannerta. Maastopalot ovat taas ongelmana kuivilla rannikkoalueilla.

Talvisää maailman toisella puolella on melko leuto tänä vuonna, kun Australia kulkee kohti kylmien myrskyjen ja tulvimisen jaksoa joillain alueilla. Antarktiksen jäälautat muuttavat veden lämpötiloja ja saavat laivalinjat muuttamaan aikataulujaan.

Kaiken kaikkiaan tällä erää ja loppuvuoden aikana on edessä muuttuva vuodenaikanäkymä. Odottakaa, että teidän on muutettava ajattelu- ja tekemistapojanne näinä epämukavina aikoina, sillä on paljon opittavaa, koettavaa ja kyllä, myös nautittavaa tulevina aikoina.

**********

Rakkaat opettajat, voisitteko antaa meille ajatuksia henkilökohtaisista tragedioista ja maailmanlaajuisista ilmakehä- ja maapoikkeavuuksia, jotka aiheuttavat järistyksiä, tulvia, purkauksia, lentokoneonnettomuuksia jne. ja miten ihmiset joihin vaikutetaan, voivat selvitä menetyksistä ja kurjuudesta, mikä hallitsee heidän elämäänsä pitkään?

MESTARIT
Tällä ristiriitaisella sääpoikkeavuuksien ja maapallon uudelleenjärjestelyn jaksolla ihmiskunta maksaa hintaa läsnäolostaan maan päällä tänä aikana. Ei ole mikään luonnon vahinko, vaan hyvin tehty suunnitelma, että jokainen teistä kokee monia vaikeuksia, joiden kanssa on kamppailtava. Käsitämme, että olette kuulleet tämän monta kertaa eikä se tee teihin vaikutusta. Kuitenkin se miten henkilökohtaisesti hoidatte nämä vaikeudet, on tärkein osa elämäänne tällä vuosisadalla.

Kodin menetys, henkilökohtaisen omaisuuden, rakkaiden ihmisten, työpaikan, kaikenlaisten tilaisuuksien menetykset ylittävät karmalliset standardisyyt astua tähän aineelliseen elämään. Niiden ihmisten jotka elivät maan fyysisen kehittymisen ensivaiheissa, täytyi puolustaa itseään kaikin tavoin, jotta he pystyisivät selviytymään, ja nyt myös tänä dramaattisten ilmakehä- ja maaliikkeiden aikana monet ihmiset kohtaavat tämän. Kova tuska ja tyhjyyden tunne jotka vetävät matalaksi tällaisten kokemusten aikana, ovat vaikeimpia, sillä ne estävät ajattelemasta tai suunnittelemasta, mitä tehdä tai miten kamppailla nykyolosuhteiden ja täydellisen avuttomuuden tunteiden kanssa.

Kuunnelkaa meitä! Teidän on muistettava, keitä olette ja mitä voitte tehdä. Olette henkiolentoja, tuntevan aineen viitassa. Olette yhteydessä henki-itseenne (kutsutaan korkeammaksi itseksi), joka on yhteydessä siihen ikuiseen luomisenergiaan, jota ihmiset kutsuvat Jumalaksi. Tämä yhteys välittää ihmiselle vahvuutta, päättäväisyyttä ja avoimia ajatuksia, mikä antaa elämään energiaa ajatella ja toimia sekä keinoja liikkua mihin tahansa suuntaan, mitä tarvitaan tai halutaan. Kaikki tämä asuu mielen osassa, jota kutsutaan alitajunnaksi tai sisäiseksi olemukseksi. Silloin kun on tiedon tarvetta, aikomus tuo esiin tallennettua tietoa monista elämistä ja/tai antaa kannustimen mennä etsimään sen, mitä tarvitaan. Sana "kannustin" on voimakas ajatus, joka yllyttää mieltä ja kehoa avautumaan ideoille ja opastukselle korkeammalta itseltä, silloin kun sitä tarvitaan. Vahvuus on siellä, ideat ja tieto on siellä. Se mitä teidän tarvitsee tehdä tai missä teidän tarvitsee olla jne., jne., on siellä, silloin kun hyväksytte, että näin on, ja avaatte mielen ja sydämen elämän ihmeille, joita teille on annettu.

Surulla on todellakin paikkansa ja sen on oltava osa sen hyväksymistä, kuka olette. Syvän menetyksen tunteet ovat ensimmäinen askel menetyksen hyväksymiseen ja se on koettava, jotta voidaan generoida tuosta hyväksynnästä tulevaa vahvuutta. Sitten on aika ottaa askel kerrallaan, jotta nähdään realistisesti, mitä voidaan tehdä, mitä on tehtävä, ja tehdä parhaansa. Jos se merkitsee muuttamista uuteen paikkaan ja uuden elämäntyylin löytämistä, tietäkää, että tämä on tärkeä askel henkisessä koulutuksessanne. Riemuitkaa jokaisessa eteenne tulevassa kokemuksessa, sillä tulette huomaamaan, että elämällä on monia merkityksiä, joista olitte ennen täysin tietämättömiä.

Avatkaa sydämenne toisille, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa, sillä aikomusten yhdistämisessä on suurta voimaa. Kukaan ihminen ei ole koskaan yksin, jos hän ottaa aikaa kuunnellakseen sisäistä opastusta, joka näyttää tietä. Vaikeissa olosuhteissa "oikea" ja "väärä" saavat monia eri merkityksiä ja hämmennys joka valtaa elämän, voi olla kohtalokasta vain, koska sisäinen valo sivuutetaan. Syvät ahdistuksen tunteet voidaan siirtää sivuun, silloin kun on kuuntelemisen asenne, sillä hiljaisuudessa on apua ja rakkautta uuden aloittamiseksi nopeasti. Olemme aina kanssanne, enkelinne odottavat ja auttavat pyydettäessä ja te olette uuden, vahvan ja tietäväisen olentorodun edelläkävijöitä, joiden lapset tuovat lopulta rauhan sekasortoiseen maailmaan. Antakaa itsellenne ja heille tilaisuus olla noita ihmisiä.

**********

Rakkaat lukijat, tämä on voimallinen opetus, johon meidän täytyy kiinnittää huomiota.

TOTUUDEN LÖYTÄMINEN

Nämä ovat aikoja, joista raamatussanne puhutaan viitaten vääriin profeettoihin ja johtajiin. Tänä päivänä on monia, jotka yrittävät tehdä nimeä itselleen, kääriä rahaa taskuunsa ja saada valtaa egollensa.

Solurakenteenne nopea kehittyminen vaatii mieltä, joka syvemmin tiedostaen ymmärtää maailmaanne, universumia ja omaa henkistä todellisuuttanne. Tämä on tärkeä haaste, mitä ei pidä sivuuttaa. Sisäinen ja kiireinen tarve selvittää ja oppia kaikki, mitä voitte, on äärimmäistä monien teidän elämässä. Tämä seikka ei mene huomaamatta niiltä monilta henkiolennolta, jotka herkuttelevat elävien ihmisten tietoisuudella - ovat sitten Luojan palvelijoita ja viestintuojia tai niiden maasidonnaisia henkiä, jotka ovat päättäneet yrittää elää jollain tavalla ihmisen elävän tietoisuuden kautta.

Itse asiassa monet aineelliset muukalaisrodut, jotka ovat tarkkailleet ihmisrotua vuosisatoja tai jotka ovat saapuneet viime vuosisadalla, ottavat ajatuskontaktin ihmisiin, joiden tietoisuus sallii yhteyden. Enimmäkseen niiden ajatukset ovat informatiivisia ja hyödyllisiä ja ne antavat tietoa universumista ja sen toiminnoista.

Tämä ei ole myöskään mennyt huomaamatta henkiolennoilta, jotka ovat hypänneet villitykseen mukaan ja ilmoittaneet kontaktihenkilöilleen olevansa upeita olentoja ulkoavaruudesta ja osallisena universaalissa järjestöissä, ja nyt he ylentävät kuulijan jonkinlaiseen korkea-arvoiseen sotilasarvoon. He saalistavat egoja ja tarvetta osallistua sarjakuvalehden seikkailuihin avaruudessa. Se on jännittävää ja suurta peliä niille, jotka pitävät elämää tylsänä tai liian vaikeana hallita. Mutta sillä välin henkinen tieto ja viisaus jota sisäinen olemus yrittää tuoda fyysiseen tietoisuuteen, suljetaan pois ja sivuutetaan. Rakkaat sydämet, jos teidän on pelattava näitä pelejä, olkaa riittävän realistisia tunnistamaan ne peleiksi!

Miten tunnistaa ero? Sisällöstä. Maasidonnaiset henget tai hyvää tarkoittavat henkiolennot lähettävät suuria sanamääriä, jotka jatkuvat ja jatkuvat eivätkä yleensä sano mitään kovin tärkeää - aina uudestaan ja uudestaan. Luettuanne kaiken tämän ajatelkaa ja nähkää, annetaanko mitään todellista oppituntia, mitään omaksi hyödyksenne. Kaunis ja virtaava kieli usein tuudittaa lukijan tuntemaan tyyneyttä ja tyytyväisyyttä, mutta siihen se loppuu.

Olemme varoittaneet lukijoitamme monta kertaa käyttämään äärimmäistä erottelukykyä, silloin kun vastaanotetaan mentaalista kommunikointia tai kirjoitettua aineistoa mistä tahansa lähteestä. Valtava määrä henkisiä kirjoituksia joita tulee sähköpostista ja internetistä, riittää saamaan kenen tahansa pään pyörälle, jos yrittää saada tolkkua siitä kaikesta! Kokeilkaa tätä: sen sijaan että yritätte lukea kaiken, silmäilkää aineistoa kappaleittain. Toistetaanko samoja "rakkaus ja valo" -sanoja jatkuvasti? Haastatellaanko hienon tai naurettavan nimisiä ns. enkeleitä tai maan ulkopuolisia olentoja? Onko sisällössä mitään, mitä ette jo tiedä? Jos ei ole, laittakaa se sivuun ja etsikää jotain informatiivisempaa. Henkiset opettajat korkeammista ulottuvuuksista eivät haaskaa teidän aikaanne tai omaansa niin ilmiselvällä taktiikalla.

Lisääntyvä tietoisuus luonnon menetelmistä kehon sairauksien ja rakenneongelmien hoitamisessa muuttaa sitä tapaa, millä ihmiset alkavat tarkastella parantavia hoitoja. Ahneet lääketieteelliset yhteisöt ja lääkekartellit tuntevat itsensä uhatuksi, koska se osuus potilaista jotka käyttävät ns. vaihtoehtoista lääketiedettä, lisääntyy nykyään koko ajan. Tämän vanhan tiedon tuleminen etualalle jälleen kerran antaa monille ihmisille kannustimen auttaa toisia heidän kivuissaan ja ongelmissaan, käyttämällä vanhoja tapoja ja kokeilemalla monia uusia teknologian avustamia hoitoja ja he omistavat elämänsä toisten auttamiselle. Kehotyöntekijät, kuten joitain kutsutaan, opettelevat erilaisia hierontatekniikoita. Muinaisia energian liikuttamistekniikoita opetetaan nyt maailmanlaajuisesti.

On kuitenkin ihmisiä, jotka ovat omistautuneita käärimään taskuunsa mainostetuilla palveluilla, myös psyykkisillä palveluilla, jotka ovat täynnä hienoja sanoja, hienoja koneita ja hoitoja, jotka eivät tee mitään. Taas kerran, miten ihmeessä löytää luonnollisia hoitoja, jotka parantavat tämän päivän ahdistavia ongelmia ja sairauksia? Paras neuvo jonka voimme antaa, on sivuuttaa kalliit tv-mainokset, värikkäät lehtimainokset ja -väitteet ja palata vanhaan henkilökohtaisten suositusten tapaan. Maailmassa on riittävästi sairauksia ja ongelmia, että joku tuntemanne, joka on työskennellyt lääkärien ja parantajien kanssa, voi antaa teille selonteon omista kokemuksistaan.

On erittäin taitavia selvänäkijöitä, jotka pystyvät aistimaan fyysisiä poikkeavuuksia kehossa ja joko antamaan tuon informaation ja/tai todella edistämään fyysistä parantumista. Taas kerran, toimikaa tulosten ja annetun informaation perusteella. Jos tiedätte jo kaiken, mitä selvänäkijä antaa, olette haaskanneet rahanne. Selvänäkijä tai ennustaja voi nähdä tulevaisuuden vain mahdollisuutena, tämän päivän tekojenne tai ajatustenne tuloksena. Jos ne muuttuvat jossain määrin, tulevaisuus muuttuu. Teidän kaikkien pitäisi tietää se jo tähän mennessä. Tulevaisuus on suurelta osin omaa luomustanne.

"Pyhät" miehet tai gurut Intiasta ja lisääntyvästi monista muista maailman paikoista ovat johtaneet vuosia tuhansien ihmisten omistautumista ja rahoja. Käsittäkää, ettei hyvin korkean todellisuustietoisuuden saavuttamiskyvyn tarvitse rajoittua niihin, jotka palvelevat Jumalaa. Monet ns. "pyhistä" miehistä tai naisista ovat saavuttaneet urotekoja, joita kutsutaan henkiseksi mestaruudeksi. He voivat projisoida kuvansa toiseen paikkaan, tehdä aineen luomisen urotöitä jne. Tämä ei merkitse, että he ovat todellisuudessa Jumalan palvelijoita. Monet heistä käyttävät kykyjään vallan ja rahan saavuttamiseen, samalla kun käyttävät seuraajiaan omiin seksuaalisiin tai egoistisiin tarpeisiinsa. Olette kuulleet tästä - se ei ole mikään suuri salaisuus, mutta uskolliset seuraajat eivät kuuntele. Opettavatko he seuraajilleen, miten löytää oman sisäisen totuutensa, universaalin energian salaisuuksia tai miten kommunikoidaan ikuisen viisauden kanssa? Eivät. He opettavat näitä tekemään sen, mitä he käskevät, antamaan, mitä he haluavat, ja palvomaan heitä maallisena jumalana. Älkää tulko vedetyksi tähän vaaralliseen ansaan!

Monet opettajat, me mukaan luettuna, ovat sanoneet monta kertaa, että totuus on, minkä tunnette oikeaksi. Tämä on totta, jos - ja iso jos - mieltänne ja ajatuksianne ei ole johdettu ajattelemaan muulla kuin omalla tavallanne! Hyvin ohut raja "oikean" ja "väärän" välillä horjuu ja kiemurtelee lukemattomien ajattelun, kulttuurillisten opetusten, uskonnollisten opetusten ja sen jatkuvan rupattelun läpi, jolle altistutte koko ajan. Tämän päivän lapsia iskostetaan ajattelemaan, että tapa hoitaa jonkin ongelma on lyödä jotakuta tai jopa tappaa hänet! Tätä nähdään koko ajan - koston käsite on television pääsisältö. Löytääkseen sisäisen ja todellisen henkisen totuuden, on oleellista, että kaikki nämä käsitteet oivalletaan siksi, mitä ne ovat, ja siirretään sivuun. Tämä on tietysti osa meditaatiota ja erittäin vaikeaa tehdä tänä päivänä.

Saammeko ehdottaa yksinkertaista tapaa aloittaa? Unohtakaa yritys löytää "universaali totuus" koko olemisestanne. Ette koskaan onnistu. Oleminen henkiolentona ihmiskuoressa merkitsee, että universaali tieto rajoittuu tämän elämän tarpeisiin. Oppimiskiire keskittyy aina siihen tarkoitukseen, minkä vuoksi tulitte tähän maailmaan. Etsitte oikeasti sitä totuutta, mikä auttaa teitä omalla polullanne, ja tuo totuus on oleellinen fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnillenne. On tarpeellista tietää, että te ette ole yksin - olette osa kosmista luomista, mikä menee paljon yli ymmärryksenne. Korkeampi itsenne (henkiolemuksenne) kommunikoi jatkuvasti jokaisen luomakunnan tieto- ja viisaushiukkasen kanssa. Silloin kun kuka tahansa tunteva olento tavoittelee tietoa tai apua, koko kosminen luomakunta reagoi. Tästä totuudesta tulee todellisuutta jokaiselle ihmiselle, kun hän alkaa hyväksyä tämän tosiasian ja kuunnella mielellään ja sydämellään. Tämä on tärkein totuus!

Totuus niistä muutoksista joita maapallo käy läpi, on nyt erittäin tärkeä ihmiskunnalle. Lukijat ympäri maailmaa tutkivat tarkasti televisiosta, internetistä ja lehdistä tiedemiesten ja selvänäkijöiden asiantuntijakirjoituksia. Teorioita tehdään, niistä keskustellaan ja niitä hylätään harva se päivä tai kuukausi. Niiden jotka saavat olennaista tietoa ilmakehänne ulkopuolelta, on vaikeaa vakuuttaa joidenkin tutkijoiden suljettua mieltä siitä, ettei se mitä tapahtuu, ole normaalikiertojen rajoissa. Todellisuudessa maa ja aurinkokunta ovat käymässä läpi radikaaleja muutoksia. Myös muutokset auringon magnetismissa täytyy tunnistaa.

Planeettanne siirtelee valtavia mantereitaan, mistä on tuloksena maanjäristyksiä, tulvia ja vulkaanisia purkauksia. Ilmakehä reagoi voimakkaista energiapommeista, joita räjähtelee auringosta. Tämä saa aikaa ilmastomuutoksia ja epätavallisia myrskyjä ympäri maailmaa. Tiedätte tämän - todistatte sitä joka päivä nyt. Kunkin erillisen tapahtuman tarkkaa paikkaa ja aikaa on lähes mahdotonta ennustaa. Totuus on, että teidän on tiedostettava, mitä ympärillänne tapahtuu, mitä voi tapahtua tai mitä voisi tapahtua tulevien vuosien aikana.

Tämä on vastuunne, sillä teillä on kyky keskittää tietoisuutenne epätavallisiin tuntemuksiin, joita aiheuttavat ilmavirtaukset ja/tai värähtelyvaihtelut ympärillänne. Älkää kiirehtikö jokaisen näkemänne sensaatiomaisen tulkinnan perään nähdäksenne, mitä tapahtuu tai mitä joku muu ajattelee tapahtuvan! Jos asutte lähellä tulivuorta, joka savuaa ja lähettää maanjäristyksiä, älkää menkö sinne! Älkää rakentako tunnetun järistysmurtuman päälle Kaliforniassa! Älkää ostako omaisuutta sellaisen joen varrelta, joka tunnetaan alttiudestaan tulvia! Totuus tästä on todella sitä, millaiseksi teette sen. Sitä kutsutaan terveeksi järjeksi!

Miljoonia dollareita ja monien ihmisten elämä kuluu menneiden sivilisaatioiden tutkimisessa ja tutkitaan kaikkea pitkään kuolleina olleista ruumiista kirjoituksiin ja hautautuneiden kaupunkien raunioihin. Menneisyyden tunteminen on aina auttanut ymmärtämään nykyisyyttä. Siksi historialla on aina ollut niin merkittävä paikka koulutuksessanne. Meidän näkökulmastamme se on kuitenkin kehittynyt dramaattiseksi eskapismiksi, tavaksi sivuuttaa nykyisyys ja olla suunnittelematta tulevaisuutta.

Tietenkin oli hyvin sivistyneitä ja kehittyneitä muinaissivilisaatioita, joita edes hyvin tekniset tutkimuksenne eivät pysty koskaan löytämään! Jos pystyisivät, tämän päivän yhteiskunta ja tiede voisivat oppia paljon niiltä. Niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä opettelette nyt. Kyse on eri ajasta ja myös eri ihmislajista. Miten paljon parempi olisi käyttää tuo aika ja raha sen löytämiseen, miten saatetaan kaikki ihmisrodut keskinäiseen ymmärrykseen! Tämän päivän kommunikointitavat ovat olleet ja ovat voimakas alku kohti tätä päämäärää.

Totuus on oppia, miten rakastaa toisiaan rehellisesti ja välittävän empaattisesti. Se on tämän sanan koko merkitys. Etsikää tietänne selkeimpään mahdolliseen totuuteen siunaustemme kera.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >