HomeViestejäRuth RydenKesäkuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

Kesäkuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Kesäkuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mestarit, maailma on varsinaisessa myllerryksessä vulkaanisten purkausten, maanjäristysten, kamalan öljyvuodon ja nyt hurrikaaniuhkan vuoksi. Antakaa meille, mitä voitte, liittyen odotettavissa oleviin tapahtumiin kesäkuussa.

MESTARIT:
"Ensinnäkin, älkää joutuko paniikkiin! Koska tämä uutiskirje lähetetään moniin maihin ympäri maailmaa, yritämme antaa jonkinlaista opastusta ja/tai varoituksia paikkoihin, joissa saattaa olla voimakkaita tapahtumia kesäkuussa.

Meksikonlahden rantavaltioiden asukkaat käsittävät, että kalastusteollisuus on nyt ahdingossa ja saattaa olla pois toiminnasta ainakin vuoden, kunnes merivesi taas puhdistuu. Hallituksen apu kattaa hädin tuskin kustannukset ihmisten pysymiseksi kodeissaan ja ruokakuponkien saamiseksi. Joka tapauksessa tulot vähenevät ja ihmisten on nyt autettava toisiaan. Ponnistukset öljyvuodon tukkimiseksi syvällä meressä tekee selväksi, että ihmiskunnalla on edelleen paljon opittavaa maaplaneetasta. Meidän on mahdotonta ennustaa, milloin vuoto saadaan hillittyä, koska päätökset tapahtuvat vastuussa olevien mielissä. Katsottaessa tulevaisuuteen noin reilun vuoden päähän, näemme kyllä merien alkavan puhdistua, vaikka merenpohja tulee olemaan öljyjäämien peitossa vuosisatojen ajan. Taas kerran, ahneus ja sähkön tarve ovat saaneet aikaan todellisen sotkun USA:lle.

Mitä tulee USA:n tornadouhkaan, niin kyllä, näemme niitä paljon lisää tulevan, kun ilmakehä ylireagoi taajuuksiin, joita luovat itse öljyvuoto sekä miljoonien ihmisten keskittyneet tunteet. Taaskin näemme näiden voimakkaiden myrskyjen raivoavan maan halki etelästä pohjoiseen. Kanada ei pääse ilman pikkutornadoja tässä kuussa. Asuntoautot ovat vaarallisia, silloin kun tuulet nousevat. Vaikka ne ovat suuri apu niille, joilla ei ole varaa taloon, etsikää jokin muu paikka silloin, kun ennusteet varoittavat tornadoaktiivisuudesta omalla alueellanne.

Ilmakehän olosuhteet ympäri maailmaa synnyttävät epätavallisia myrskyjä monissa maissa. Kovien tuulien ajamat hiekkamyrskyt aiheuttavat jo vahinkoa Afrikassa ja kaikkialla, missä on suuria hiekkadyynejä. Kesäkuussa nähdään tätä lisää, usein epätavallisissa paikoissa. Ilmakehä on hyvin häiriintynyt tällä hetkellä ja vuodenajan tyypillinen säätila on vain muisto, ainakin tänä vuonna.

Säätieteilijöiden ennusteet hyvin voimakkaista hurrikaaneista seuraavien kuukausien aikana osuvat enimmäkseen kohdalleen, mutta siinä on valtavaa vaihtelua, milloin, missä ja miten voimakkaita tuulet ovat. Näemme Floridaan iskettävän melko kovasti, tuulien liikkuessa rannikkoa pohjoiseen kenties kesäkuun loppuun mennessä. Pelko siitä, että hurrikaani kantaa öljyn rantaan Meksikonlahden valtioissa, on hyvin aiheellinen, sillä näemme maileittain kosteikkoja öljyn peitossa ja luonnon tilanteen olevan siellä toivoton. Se miten monia lintuja ja muita olentoja pelastuu, riippuu ihmisistä, jotka välittävät tarpeeksi huolehtiakseen niistä. Lajeja ei häviä täysin. Niitä nähdään taas, kun elämä alkaa alusta näillä alueilla.

Planeetta jatkaa venymistä ja voitottelua, kun mannerlaatat työntyvät toisiaan vasten voidakseen totella aurinkokunnan muuttuvien taajuuksien tarpeita. Tämä merkitsee paljon lisää maanjäristyksiä maailmanlaajuisesti. Euroopan alaosiin osuu nyt järistyksiä. Turkissa liike jatkuu ja Italia näkee kuuluisien tulivuortensa purkautuvan. Chilessä ja Haitissa on edelleen pienempiä järistyksiä, vaikka näemme yhden erittäin voimakkaan järistyksen jossain Etelä-Amerikan itärannikolla.

Kaskaditulivuoria USA:n länsiosassa "hämmennetään" syvällä pinnan alla, kun maan sisäosa kuumenee. Niiden lähistöllä asuvat tuntevat hienoista maan liikettä toisinaan, mutta emme näe varsinaista purkautumista lähitulevaisuudessa. Yellowstonen toiminta kiihtyy ja näemme muutamia uusia geysiirejä avautuvan tässä kuussa. Olkaa hyvin varovaisia, mihin astutte, jos vierailette tällä tuliperäisellä alueella. Vulkaaninen aktiivisuus Välimeressä ja sen lähistöllä yltyy tässä kuussa ja myös Karibianmerellä, kuten ovat osoittaneet äskettäiset purkaukset Guatemalassa ja Ecuadorissa. Caycen näkemys, että Etnan purkautuminen on lisääntyneiden purkautumisten kulmakivi, on edelleen pätevä ennakkoaavistus tuohon maailmankolkkaan.

Pohjois-Amerikan länsirannikkoa "tönitään" jatkuvasti 4.0-järistyksillä ja kesäkuussa niitä tapahtuu useammin. Tämä on hyvä, koska ne päästävät ulos paljon painetta, mikä suojelee todella traagiselta järistykseltä Los Angelesissa ja muissa väkirikkaissa paikoissa.

Islanti on yhtä suurta tulivuorta. Monia purkauksia on odotettavissa nyt, kun jääkuori on nopeasti häviämässä. Emme näe tämän rauhoittuvan moneen kuukauteen ja on mahdollista, että koko maa-alueesta tulee elinkelvotonta noin vuoden kuluessa. Planeetta käy läpi dramaattisia muutoksia ja ihmisten hyväksyttävä ne ja käytettävä tietoaan ja viisauttaan alusta-alkamiseen, silloin kun on tarvetta.

Niin, lukijamme haluavat vain tietää, mitä on odotettavissa kesäkuun säätilalta! Pohjois-Amerikassa on kylmempää pohjoisessa sekä hyvin kuumaa ja kuivaa lounaassa - erittäin muuttuvia lämpötiloja viikosta toiseen. Veden saatavuudesta tulee ongelma, kun auringon ja maan sisäkuoren kuumuus kuivattavat monia pikkujokia ja -virtauksia. Näemme joillain alueilla sähkökatkoksia ilmastoinnin runsaan käyttämisen vuoksi. Olkaa tarkkana ja hoitakaa sitä, mitä teillä on.

Euroopassa on viileämpi kesäkuu ja suuria sademääriä, mikä johtaa tulvimiseen, kun jäätiköt sulavat hyvin nopeasti.

Intiaan iskee kova kuumuus ja siellä on puutetta hyvästä vedestä.

Australian kesäkausi on loppumassa ja siellä on monien maastopalojen vaara, kun lehdet kuivuvat. Maanjäristyksiä Australiassa? Mannerlaatat aiheuttavat vähän painetta itärannikolla ja asukkaat tuntevat hienosta liikettä jalkojensa alla. Ei mitään huolestuttavaa.

Merenpinta nousee hitaasti Pohjanmerellä, mikä aiheuttaa huolta Alankomaihin ja Belgiaan. Voimakkaat myrskyt kuun keskivaiheilla aiheuttavat suuria aaltoja. Kovat rankkasateet kesäkuun lopulla aiheuttavat tarvetta patotöihin.

Lähi-itä kaikkine sotakahakoineen hämmentää taajuuksia maassa näiden maiden alla ja näemme odottamatonta liikettä karuissa erämaissa ja kivikkoisissa vuoristoissa. Ihmiset aiheuttavat paljon ongelmia tällaisella toiminnalla sen lisäksi, että se häiritsee energioiden luonnollista virtausta kaikenlaisissa syvissä lähteissä ympäri maailmaa. Vesiä saastuttavat öljyvuodot ovat vain murto-osa maapallon energian luonnollisen virtauksen häirinnästä. Kaikki tämä muutamien ja harvojen lisääntyneen varallisuuden nimissä. Surullista."

**********

Rakkaat mestarit, eräs lukija Willamette-laaksosta Oregonista kertoo luonnon eläinkunnan lisääntyneen räjähdysmäisesti - maaoravia ja monia uusia lintulajeja. Hän kysyy, saako Kaskaditulivuorien mahdollinen liike tai purkautuminen ne pakenemaan henkensä edestä?

MESTARIT:
"Tämä nainen on virittynyt luontoon ja näkee omin silmin tuloksia nyt tapahtuvista maanmuutoksista. Vaaditaan hyvin vähän luonnon elämän pelottamiseksi rauhallisesta ympäristöstään - hiljainen ääni syvällä maan sisuksissa tuo niiden herkkään pikkumieleen, että jokin ei ole oikealla tolalla, ja ne yrittävät etsiä uuden elinpaikan. Kyllä, Kaskadien alaisessa magmassa tapahtuu syvää liikettä ja kuumentumista, kun Tyynenmeren laattojen paine muuttaa pinnan vulkaanisten halkeamien järjestystä syvällä.

Luonnonelämän liikkeistä tulee selvempää, kun kuukaudet kuluvat. Sanotaanpa tämä: kun näiden tulivuorien läheisten kaupunkien asukkaat näkevät suurempia eläinten pakenemisia, se on varoitus, että pitää pakata välttämätön ja lähteä lomalle jonnekin sisämaahan. Ihmiset jotka käyttävät uutta tietoisuuttaan, aistivat myös tulivuoritaajuudet ja tietävät, että jotain alkaa tapahtua. Tätä tapahtuu erityisesti Yellowstonen lähiseudun asukkaille. Kiitos kysymyksestä ja havainnosta, Juli."

*********

Mestarit ovat antaneet tietoa ja opetusta koskien maailmantilaa ja ihmisten paikkaa tässä kaikessa. Lukekaapa se pari kertaa.

MESTARIT:
"On ilmiselvää, että tämä on suuren hämmennyksen, muuttuvien asenteiden, sääpoikkeavuuksien, maan liikkeiden ja hallinnon ravisteluaikaa. Kyse ei oikeastaan ole "miksi", koska tämä on universaali "iskostusmalli" kaikille kehittyville planeetta-asutuksille. Jos tämä vaikuttaa vähän kaukaa haetulta, teidän on aika käsittää, että on olemassa lukemattomia universumeja - universumeja joita nytkin luodaan kaukaisissa aikaulottuvuuksissa, universumeja jotka ovat lakanneet olemasta ja universumeja jotka omanne tapaan ovat edelleen kehityksen varhaisvaiheissa, tietysti meidän näkökulmastamme.

Ihmiskunnalla on ollut etunaan, että sitä on autettu monista tieto- ja kokemuslähteistä siitä ajasta saakka, kun planeetta viileni riittävästi elämän ylläpitämiseksi. Kyllä, toisten planeettojen/galaksien olennoilla on ollut kätensä mukana ihmisten kehittymisessä, kaikkien asioiden Luojan opastuksen alaisuudessa. Oppiminen suojelemaan itsensä säältä, villielämiltä ja toisilta oli ensimmäinen oppitunti ja se on edelleen taustatekijänä kaikissa ihmispersoonissa. Tänä päivänä liian monissa paikoissa kyse on vain selviytymisestä jollain tavalla. Aikakausien kuluessa tämä tekijä kehittyi vallan ja varallisuuden haluksi. Tänä päivänä tuosta halusta on tullut liikkeelle paneva voima, mikä on jakanut ihmiset taloudellisiin kategorioihin. Tämä estää liian monia ihmisiä elämästä turvallista ja mukavaa elämää.

Teille on kerrottu viime vuosien aikana, että aurinkokuntanne lisääntyvät taajuudet ovat lisänneet mielen kykyjä, ja tämä on totta. Tiedemiehet porhaltavat kohti universumin salaisuuksia ja yrittävät löytää uusia tapoja saada aikaan energiaa, mitä tarvitsette niin kipeästi nyt. Uusia käsityksiä elämästä syvimmässä mielessä tutkitaan sekä tapoja kloonata eläimiä ja jopa ihmisiä. Osa tästä on jo tehty, kuten tiedätte, mutta jumalainen esto estää ihmisiä luomasta ihmisiä. Luomisen "tehotietoa" ei anneta niille, joilla ei ole universaalia tietoa tai energiaa sellaisten keksintöjen aikaansaamiseksi. Nykyinen solurakenteessa tehtävä työ rajoittuu laboratorioihin vielä pitkän aikaa. Toisaalta tieto avaruudesta ja universumistanne lisääntyy, kun kyetään ymmärtämään aikanne ja avaruutenne todellisuuksia. Vaikka niitä miljardeja dollareita, joita tarvitaan pääsemiseksi avaruuden äärilaidoille, ei ole hallitustenne käytettävissä tällä hetkellä, lastenlastenne lapset pystyvät tutkimaan tätä ja lopulta matkustamaan aurinkokuntanne planeetoille. Universumin äärilaidat eivät ole avoinna lajillenne.

Tämä herättää kysymyksen, keitä sitten tulee ilmakehäänne avaruusaluksissa? Nuo "alukset" joita ihmiset näkevät, ovat tavallisesti energialuomuksia, joita käytetään helpompaan kulkemiseen ilmakehässänne. Se elämämuodon olemus mikä asuttaa ulkoplaneettoja ja galakseja, on enemmän tietoisuutta kuin ainetta, ja siitä syystä sille on yksinkertaista kulkea, minne se haluaa, ja kommunikoida missä tahansa haluamassaan muodossa, kun se on otettava yhteys ihmisiin. Tämä on myös syy siihen, että lentokoneidenne näkemät "alukset" näkyvät vain lyhyen ajan ja sitten katoavat.

Ne alukset jotka ovat laskeutuneet tai törmänneet maahan, ovat ulkogalaksista, jonka asukkaat tutkivat universumia omana aikanaan. Tietysti ne ovat hyvin kehittyneitä ja niitä nähdään monia vuosia, kun ihmiskunta kiipeää tiedon portaitaan. Näemme ryhmän planeettanne lähellä seuraavien muutaman vuoden ajan, mikä aiheuttaa paljon pelkoa ja innostusta, mutta meidän täytyy vakuuttaa teille, että ne eivät ole tulossa ottamaan ihmiskuntaa tai planeettaa hallintaansa. Tiedemiehenne tulevat oppimaan paljon heiltä, jos he päättävät ottaa yhteyttä maailman valtioiden tiedeyhteisöihin.

Kun maailmanlaajuinen huoli lisääntyy valtioiden taloudellisesta asemasta, on selvää, että melkein kaikki maat kulkevat heikoilla jäillä. Tämän tilanteen ovat aiheuttaneet ne, jotka ovat käyttäneet koko elämänsä yrittäen saada ylenpalttisesti varallisuutta ja valtaa ilman sisäistä tai ulkoista tietämystä, miten sellaista vastuuasemaa käsitellään. Planeettanne ympärillä oleville negatiivisille energioille täytyy vain antaa merkki, että on mahdollisuus olla ns. kukkona tunkiolla ja ne räjähtävät.

Kirkkaampana puolena ihmiset ovat lopultakin heräämässä tälle tosiasialle ja julistamassa, että jo riittää. Kansanjoukot jotka täyttävät kadut monissa maailman pääkaupungeissa, arvostelevat kärkevästi epäonnistumisia ja vaativat älykkäitä johtajia, jotka aikaansaavat järkeviä ja tehokkaita hallituksia, mitkä tuovat reiluja ohjeita kaikille. Tätä nähdään nyt myös USA:ssa, kun ihmiset - kenties ylihuolissaan hallituksen käyttämästä rahamäärästä - ovat päättäneet tulla kuulluksi. Lähi-idän maita on niin kovasti satutettu, että myös joidenkin johtajien hyvät aikomukset ovat arvostelun kohteena.

Rakkaat ystävät, tämä on ennustettua suurten muutosten aikaa maailmassanne - ei ainoastaan maassa jalkojenne alla, vaan myös sen ymmärtämisessä, miten eletään yhdessä harmoniassa. Tämä ei tietenkään tapahdu yhdessä yössä, vaan vie monta vuotta, kun tämän päivän nuorista ihmisistä tulee huomisen johtajia. Olette tulossa tietoiseksi monista poikkeuksellisen älykkäistä ja henkisesti lahjakkaista lapsista, joita on tullut maailmaan, ja se jatkuu, kun heidän sielunsa on valittu inkarnoitumaan tänä aikana olemaan suurempi osa näitä muutoksia ihmisten tavassa ajatella ja elää. Nyt on tärkeää hyväksyä tämä tosiasia ja varmistaa, että kaikkien kansojen lapsille annetaan parasta mahdollista koulutusta. Jokainen teistä tekee sen, mitä voi, nopeuttaakseen tätä ajattelutapaa, vaikka tämä merkitsisikin lisäverojen maksamista tai vapaaehtoistyötä luokissa.

On aika olla hyvin tarkkana henkilökohtaisissa kuluissaan - ei tuhlaamista tarpeettomiin tavaroihin tai pysyttelemistä Virtasten perässä (kyllä, ihmiset yrittävät edelleen sitä), sillä tulevien vuosien taloustilanteet tuovat hyvin vaikeita päätöksiä mukanaan. Ihmisten on aika auttaa toisiaan, katsoa, mitä tarvitaan, ja etsiä tapoja kouluttaa niitä, jotka eivät pysty ymmärtämään, miten huolehditaan talousasioistaan. Yrittäkää olla menemättä raporttien syöksykierteeseen, kun markkinat jatkavat sahaamista vielä jonkin aikaa. Käsittäkää, että on aina piste, missä keskitie tulee mukaan peliin. Ympäri internetiä on ennusteita valtavista talousromahduksista seuraavien kuukausien aikana ja ne ovat jossain määrin vain mahdollisia todennäköisyyksiä. Pitkää silmänne auki, kuluttakaa minimimäärä ja te selviydytte.

Meksikonlahden öljyvuoto joka saa aikana sekasortoa ja pelkoa miljoonien asukkaiden mielissä ja sydämissä tämän suuren veden rannikoilla, valtaa televisiolähetykset ja kaikenlaisen painetun materiaalin. Tämä tehdään melko hyvin - siinä määrin että ainakin joitain todellisia faktoja annetaan. Kuten tiedätte hyvin tähän mennessä, tätä tilannetta ei ratkaista kuukausissa. Sillä välin alueen asuntoihin ja yrityksiin vaikuttaa tai ne jopa tuhoaa öljyn ja kaasujen tunkeutuminen. Näemme kyllä öljy-yhtiön lopulta tukkivan öljyvuodon, mutta tämä vie tällä hetkellä odotettua kauemman. Tämä on todellakin haaste näille ihmisille. Autamme lähettämällä voimakasta sisäistä opastusta niille, jotka kuuntelevat ja alkavat tehdä muita järjestelyjä asumuksensa ja tulolähteensä osalta. Tällainen tragedia vetää ihmisiä yhteen enemmän kuin koskaan. Olkaa tarkkana lahjoittaessanne avustusrahaa, sillä on paljon huijareita keräämässä vain varallisuutta itselleen. Pysytelkää kansallisesti vakiintuneissa hyväntekeväisyysryhmissä, jotka laittavat rahanne hyvään käyttöön."

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >