HomeViestejäRuth RydenToukokuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

Toukokuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Toukokuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ensin muutamia kysymyksiä.

Pauline: Jatkaako hallituksemme (USA) entisellään vai näemmekö muutoksia?
(Ruthilta: Iso-Britanniassa on myös käynnissä valtavia hallitukseen liittyviä kamppailuja. Näettekö siellä dramaattisia muutoksia?)

MESTARIT:
"Vaikka onkin kaikki tämä myllerrys, niin puolueissanne on monia, jotka yrittävät kovasti saada asiat oikaistua. USA:n hallitus jatkaa sellaisena, kuin se on ollut hyvin pitkään, mutta tulee monia muutoksia valintoihin liittyen. Uusia puolueita ei perusteta, mutta monien ihmisten tyytymättömyys pannaan merkille ja sen mukaan toimitaan ajan kuluessa. Älkää odottako muutosten tapahtuvan yhdessä yössä.

Toisaalta, näemme dramaattisia muutoksia Iso-Britanniassa, kun hallitsevat puolueet toimivat nopeasti saadakseen johtajuuden. Jännitteet Euroopassa pakottavat tänä päivänä muutoksia vuosisatoja vanhoihin hallintotapoihin monissa maissa ja Englannin on muututtava myös. Emme näe muutoksia ainoastaan johtajuudessa, vaan tavassa säätää lakeja. Tämäkin vaatii aikaa ja ponnistelua."

***********

Kysymys: Vulkaaniset purkaukset Islannissa ovat olleet kamalia ja kiehtovia. Onko Grönlannin ja Euroopan yllä olevissa tuhkapilvissä riittävästi rikkidioksidia muuttamaan säämalleja nyt tai lähitulevaisuudessa, kuten tapahtui pari sataa vuotta sitten? Näettekö Islannin jäätikköjen sulavan nyt nopeammin, mikä luo malleja lisäpurkauksille?

MESTARIT:
"Ensinnäkin, kyllä, Islannissa tulee lisää purkauksia. Islannin mannerlaatta on repeytynyt monesta kohtaa syvien magmamonttujen yläpuolelta, mikä sai aikaan purkauksia. Sen vuoksi jäätikköjen sulaminen jatkuu paljon normaalia nopeammin, mikä saa aikaan tulvimista ja myös luonnon vesilähteiden katoamista. Se myös vapauttaa painetta maahan, mikä on pitänyt vulkaanista kiveä paikoillaan monia vuosisatoja. On mahdollista, että kaupunkeja on evakuoitava näiden tekijöiden vuoksi muutaman kuukauden tai noin vuoden sisällä.

Mitä tulee tuhkapilvien mahdolliseen vaikutukseen maailmaan säätilaan, niin näemme ilmakehän muuttuvan jossain määrin Euroopan, erityisesti Pohjois-Venäjän yläpuolella. Kun ylätuulet kulkevat ympäri maailmaa, poikkeukselliset pintatapahtumat lähettävät voimakkaita värähtelyjä ylöspäin, mikä muuttaa säämalleja sääteleviä taajuuksia. Eivät ainoastaan vulkaaniset purkaukset, vaan myös nyt tuntuvat maanjäristykset vaikuttavat säämalleihin."

**********

MESTARIT:
"Kaunis kevätkuukausi toukokuu ei ehkä ole kovin kaunis monille ihmisille ympäri maailmaa, kun jatkuvat voimakkaat myrskyt iskevät vuodenajalle epätyypillisesti Pohjois-Amerikan mantereella ja Euroopassa. Tornadojen jotka ovat tehneet tuhojaan USA:n Keskilännessä, näemme liikkuvan tässä kuussa ylöspäin, kohti Kanadan rajaa ja hurrikaanituulten iskevän itäisrannikolle kuukauden keskivaiheille tultaessa. USA:n pohjoisvaltioissa sataa lunta kuukauden viime viikoilla, kun lämpötila vaihtelee epätasaisesti koko mantereella. Tämä heijastuu laajasti Eurooppaan sekä Lähi-itään, missä vuodenaika vaihtuu dramaattisesti seuraavien kuukausien kuluessa. Kaikki tämä iskee kovasti viljaan ja hedelmäpuihin, kun lämpötilavaihtelut ympäri maailmaa tuovat nälänhätää joihinkin maihin sadon epäonnistuessa. Niiden teistä jotka laitatte puutarhaa, pitäisi valmistautua peittämään uudet taimet pakkasta vastaan.

Taas kerran, tornadot jatkuvat USA:n keskiosassa ja siirtyvät pohjoiseen päin ja vielä pidemmälle itään kuin koskaan aiemmin. Maanjäristyksiä koetaan normaaliin tapaan USA:n länsirannikolla aina Brittiläisen Kolumbiaan saakka, mutta odottakaa tuntevanne pieniä järistyksiä melkein missä tahansa, kun muuttuvat laatat aiheuttavat painetta koko mantereelle. Keski-Amerikka jää toisinaan laattojen väliin ja näemme mahdolliseksi voimakkaan järistyksen kuun lopulla. Haitin järistykset jatkuvat jonkin aikaa ja järistykset jotka johtuvat paineesta Perun ja Chilen syvänteessä, voivat jyskyttää Chileä, mikä johtaisi toiseen hyvin ankaraan järistykseen kuukauden lopulla tai aiemmin. Iso-Britanniassa aletaan myös kokea pienempiä järistyksiä rannikolla. Aistimme hyvin voimakkaan järistyksen jossain Lähi-idässä muutaman viikon kuluessa.

Myös Australiassa lämpötilat muuttuvat ja epätavallisia myrskyjä iskee lähelle rannikkoja. Takamaista tulee hyvin vaikeita paikkoja alkuperäiskansoille, kun vuodenajan mahdollisuudet tärvääntyvät. Tämä kaikki kuulostaa melko negatiiviselta, mutta on parempi valmistautua, kun maailma käy läpi aikataulun mukaista muodonmuutostaan. Nauttikaa kauniista päivistä, mutta kiinnittäkää huomiota sääennusteisiinne. Hyvä uutinen on, että USA:n tulivuoret eivät purkaudu toukokuussa. Pieni tärinä on luonnollista, muttei mitään huolestuttavaa."

**********

Rakkaat lukijat, tämä opetus lähetään auttamaan niitä, joilla on visioita tulevaisuuden tapahtumista, jotka ovat hermostuttavia tai pelottavia. Niitä tulee joskus myös unissa, joten toivon tämän auttavan.

ENNALTATIETÄMINEN

"Rakkauttamme ja ajatuksiamme lähetetään teille erään tärkeän ohjenuoran opettamiseksi. Vuosisatojen saatossa ihmiskunta alkaa käsittää, että ne sisäiset tuntemukset mitä heillä on ennakkotietona tapahtumista, eivät ole vain mielikuvitusta, vaan voimallinen kyky, jota voi käyttää elämän työkaluna. Tätä sanotaan tavallisesti ennaltatietämiseksi ja sitä voi tapahtua elävänä unena, mikä muistetaan herätessä hyvin selkeästi, yhtäkkisenä valvekuvana tai yhtäkkisenä mieleen tulevana tietona. Miksi tätä tapahtuu ja miten?

Silloin kun olette henkiolentona, muistikuvanne lukemattomista vuosisadoista ovat tavallisesti melko koskemattomia, vaikka teillä on kyky siirtää sivuun se, mikä ei enää välttämättä toimi tiettynä aikana. Ikuinen sieluolentonne on saavuttanut valtavasti tietoa kokemuksista, jotka on saatu, opetuksista loistavissa Tiedon saleissa, tarkkailusta ja lukemattomista elämistä planeetallanne ja monilla muilla. Olette täysin tietoisia tapahtumista, joita on tapahtunut menneisyydessä, joita tapahtuu nykyisyydessä (tai sieluolennon nykyisessä "huomiointijaksossa") ja kauas tulevaisuuteen. Tämä on olemuksenne tavallinen todellisuus.

Silloin kun päätätte inkarnoitua ihmismuotoon, tiedätte, että kaikki nämä kyvyt verhotaan uudelta persoonalliselta mieleltänne ja että elämä on elettävä vain peruskyvyillä ja opastuksella niiltä, jotka ovat suostuneet jäämään auttamaan teitä päättämänne tarkoituksen täyttämisessä. Tämä ei ole helppo päätös - sieluolento luopuu kokonaan elämästään astuakseen unohduksen tilaan. Mutta tarve ja halu täydellisyyteen on hyvin voimakas ja jollei ole mitään muuta tapaa oppia tarvittavaa, lähdetään ihmisinkarnaatioon. On tietysti muita myös syitä, mm. itsensä uhraaminen puhtaasta rakkaudesta, mikä auttaa ihmismuodossa olevia kehittymään nopeammin tai auttaa jotenkin kovasti apua tarvitsevia.

Kaikki tuo valtava tietomäärä tallennetaan alitajuiseen mieleen - kuten sitä nyt kutsutaan - siihen saakka, kunnes ihmispersoona saavuttaa kyvyn yhdistyä siihen tai kunnes sieluolento jättää kehon ja palaa henkeen, jolloin tämän tiedon muistaminen palaa vähitellen tietoisuuteen.

Tänä päivänä ihmismielen kehittyminen ja tietoisuuden kohoaminen sallii monien ihmisten yhdistyä tiedostamatta tämän suureen tiedon ja henkisten kykyjen varastoon. Verho ohenee, erityisesti silloin kun yritetään todella oppia meditoinnin, syvällisen ajattelun ja opiskelun avulla, kuka ja mitä olette.

Silloin kun ennaltatietäminen tulee tietoiseen mieleenne, se on tapa nähdä sielun mielellä, mikä voi nähdä eteen- ja taaksepäin koska tahansa. Tulevaisuuden tapahtumat, joilla on voimakas energia, voivat sisältää niin voimakkaita värähtelyjä, että ne työntyvät ajan ja paikan läpi valtavalla voimalla. Tuo voima joka tulee ns. taaksepäin, vahvistaa omia värähtelyjänne siihen pisteeseen, missä tietoisuus tuosta tapahtumasta tulee näkyväksi tilanteeksi tai aktiiviseksi tietämykseksi. Vaikka tulevalla tapahtumalla näyttäisikin olevan suhteellisen vähän merkitystä, se saattaa liittyä käännekohtaan elämässänne, millä on myöhemmin tärkeitä seuraamuksia. Katsokaa sitä näin: otatte vastaan vahvoja signaaleja tulevaisuudesta, niin kuin radio- tai televisiovastaanotin nykyisyydestä. Tämän päivän sodat ja uskonnolliset kiistelyt yhdessä lisääntyvien maanmuutosten kanssa lähettävät vieläkin voimakkaampia energiataajuuksia ihmisten mieleen. Se voi olla hyvin pelottavaa niille, jotka ovat riittävän herkkiä "näkemään" näitä asioita tapahtuvan tulevaisuudessa.

Miten voitte käsitellä tämän? Ensinnäkin käsittäkää nyt, mitä tapahtuu. Useimmiten tapahtuma ei mitenkään liity teihin, joten ottakaa se mielenkiintoisena välähdyksenä siitä, mitä tulee olemaan. Pitäkää päiväkirjaa, jos tätä tapahtuu usein, ja kuvatkaa kokemuksia näkemällänne tavalla. Sitten kun tapahtumia sattuu, pystytte todentamaan ne kirjoituksistanne. Näinä valtavien muutosten aikoina nähdään usein kamalia tragedioita, sillä ne levittävät räjähtäviä värähtelyjä, jotka moni ihminen nappaa, vaikkeivät he olisikaan kehittäneet henkistä tietoisuuttaan. Tämä on pelottava kokemus ja vieläkin enemmän, kun tragedia tosiaan tapahtuu juuri mielessä nähdyn kaltaisena.

Tietäkää, ettei tämä ole teille viesti yrittää varoittaa ihmisiä tai estää sitä tapahtumasta. Hyvin harvoissa tilanteissa mitään voidaan tehdä tuon tulevaisuuden muuttamiseksi. Tähän ei liity mitään syyllisyyttä, teidän ei tarvitse tehdä mitään. Kykyyn vastaanottaa näitä lähetyksiä sisältyy joskus valitettavasti kyky vastaanottaa kaikenlaisia värähtelyjä - niin huonoja kuin hyviäkin. Jos näin on, opetelkaa olemaan objektiivinen tällaisten visioiden osalta, surkaa, mitä tuleman pitää ja rukoilkaa tapahtumiin joutuvien huonon kohtalon vuoksi - se on kaikki mitä voitte tehdä ja mitä teidän pitäisi tehdä.

Monta kertaa henkiset opettajanne ja enkelit käyttävät tätä menetelmää antaessaan varoituksia luultavasti traumaattisesta tapahtumasta, mikä on polullanne. Tunnette tällaisen viestin eron, koska sillä on syvä tunnevaikutus mieleenne ja hermojärjestelmäänne. Tiedätte, että voitte välttää tämän tapahtuman, jos kiinnitätte huomiota annettuun viestiin. On riittävän yksinkertaista kääntyä sivuun ja jatkaa toiseen suuntaan tai välttää toimita, mihin olitte ryhtymässä. Nämä ovat hyvin rakastavia siunauksia, joita annetaan auttamaan teitä välttämään traumaattisia kokemuksia, jotka eivät ole tarpeellisia oppimisprosessillenne. Jos sellaisella tapahtumalla on jotain tekemistä joko tarkoituksenne tai karmavelkanne maksamisen kanssa, varoitusta ei anneta.

Pieniä välähdyksiä tulevaisuudesta tai myös menneistä tapahtumista tulee joskus mieleen, mitkä muistuttavat, että tässä on jotain, mitä olette tehneet aiemmin, tai jokin paikka on välittömästi tuttu, vaikkette ole koskaan ennen olleet siellä tai ette ole kokeneet tapahtumaa. Tätä kutsutaan yhteiskunnassanne nimellä "deja vu" ja se ennaltatietämistä, mikä muistuttaa pientä valonvälähdystä, mikä tulee tietoiseen mieleen alitajuisesta mielestä. Se on joskus pelottavaa, joskus kiehtovaa. Se on yksi niitä kiehtovia asioita, jotka tekevät elämästänne jännittävää ja mielenkiintoista.

On niitä, joilla on riittävät mielen voimat ja jotka ovat edistyneet taantumisen sijasta, ja he menevät omaan tulevaisuuteensa ja nappaavat näkymiä yhteiskunnasta seuraavalta vuosisadalta ja sen tuolta puolen. Käsittäkää, että se mitä nähdään, ei välttämättä ole aivan oman sielunne kokemus, vaan sen mitä henkinen mielenne voi havaita olevan luultavasti tulevaisuudessa. Jotkut heijastukset mielen kuvaruudulle ovat näkymiä tuhosta ja ihmisryhmistä, jotka opettelevat olemaan primitiivisesti. Toiset näkevät upeita uusia kaupunkeja ja avaruusaluksia työntymässä maan päältä universumiin. Tulevaisuus on valtava joukko todennäköisyyksiä ja se mitä yksi ihminen nappaa, on vain yksi polku, mikä sisältää mahdollisia tapahtumia. Toinen mieli nappa todennäköisen tulevaisuuden aivan toiselta polulta. On hyvä ymmärtää, että ihmiskunta määrää itse sen polun, minkä se lopulta valitsee. Käyttäkää näitä todellisuusaukkoja tapana käsittää, että teillä on tarve oppia rakastamaan ja auttamaan toisianne, sillä se on ainoa tapa löytää kauniit kultaiset polut tulevaisuuteen.

Monet niistä joilla on kyky aistia, mitä edessä on muutaman vuoden kuluessa, tekevät monia ennustuksia maailman fyysisistä olosuhteista ja muuttuvista ihmisyhteiskunnista. Monet ennustuksista toteutuvat, mutta jotkut muuttuvat niiden miesten ja naisten positiivisten tai negatiivisten toimien vuoksi, jotka tekevät todella omat määrityksensä siitä, mitä elämä tulee olemaan. Jos tie näyttää hämärältä ja traagiselta ja olosuhteet näyttävät varmasti tapahtuvan, niin käyttäkää omaa luomisvoimaanne muutosten tekemiseksi kohti parempaa. Teidän on kuitenkin ymmärrettävä se voima, mikä jokaisella teillä on hyppysissänne!

Visualisoikaa todennäköiset tulevaisuuden traagiset tapahtumat niin, että ne ohitetaan. Visualisoikaa ja heijastakaa valoaaltoja koko maailman ylle, erityisesti niitä kohti, jotka ovat vihan ja hyödyttömyyden polulla - aallot tunnetaan. Jos tuhannet ihmiset kääntävät ajatuksensa rakkauteen ja rauhaan, se tapahtuu. Se on näin yksinkertaista ja syvällistä. Jumalan suunnitelmassa on joitain tekijöitä - ja tulee aina olemaan - joita ei voi muuttaa, mutta on äärettömästi mahdollisuuksia, joita voidaan muuttaa ja ohjata kohti ihmiskunnan parempaa. Luotte oman elämänne, oman tulevaisuutenne. Se mitä näette unissanne tai visioissanne, voi olla työkalu, mitä käytätte omalla tavallanne.

Katselkaa ympärillenne nyt. Tulevaisuus sisältyy seuraavaan hetkeen! Mitä tahansa voi tapahtua tuolla hetkellä. Kenties puhelin soi, kenties tiesitte näin tapahtuvan. Saatatte myös vaistota, kuka soittaa. Seuraavassa hetkessä voi olla mitä tahansa, kenties äkillinen rakkaudentunne enkeliltä. Pitäisikö teidän kulkea elämänne läpi odottaen jotain tapahtuvaksi seuraavalla hetkellä? No, jossain määrin. Ainakin tiedätte, että jotain tapahtuu. Ei kuitenkaan ole hyvä varsinaisesti odottaa, sillä odotuksilla on taipumus olla mieleen ja logiikkaan perustuvia ja niillä on onneton todennäköisyys olla toteutumatta. Miettikää mahdollisuuksia, mutta antakaa asioiden tapahtua niin, kuin ne tapahtuvat.

Teillä on täydellinen hallinta, mutta henkinen mielenne ja henkiolennot, jotka työskentelevät kanssanne ja puolestanne, ohjaavat myös monia elämänne puolia. Intuition pikkuaavistuksilla tai opastustönäisyillä on suuri vaikutus päivittäiseen kulkuunne tässä aineen olemassaolossa ja tämä tekee elämästänne paljon parempaa. Antakaa jokaisen päivän kehittyä itsestään ja tuntekaa, että se mitä tulee, on hyväksenne - tavalla tai toisella. Se mikä näyttää onnettomalta tapahtumalta, voi olla hyvinkin käännekohta, mikä opastaa elämäänne kohti paljon parempia saavutuksia ja suurempaa tyytyväisyyttä. Antakaa rakkauden hallita elämäänne eikä mitään sellaista tapahdu, mitä ei pitäisi. Käyttäkää henkisiä kykyjänne upeina ymmärrys- ja suuntatyökaluina.

Olette hyvin siunattuja eläessänne tällä planeetalla tänä suurten planetaaristen muutosten aikana, osana ihmiskunnan ja aurinkokunnan pitkälle edennyttä kehitystä. Eläkää tulevaisuutenne avoimesti hyväksyen ja käyttäen jokaisen hetken suurena haasteena.

Jumala siunaa teitä kaikkia."

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >