HomeViestejäSelacia13.9.2020 - Merkitsemättömän polun hyväksyminen

13.9.2020 - Merkitsemättömän polun hyväksyminen

MERKITSEMÄTTÖMÄN POLUN HYVÄKSYMINEN
- tuntemattoman navigoiminen
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
13.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nuorina lapsina olimme hyvin uteliaita näkymistä ja äänistä ja kiinnostuneita tutkimaan ympäröivää maailmaa. Ennen kuin ehdollistumisemme alkoi vaikuttaa, meillä ei ollut tunnetta vaarasta tai seuraamuksista. Pikakelaten tähän hetkeen ja kaikkiin sen tuntemattomiin asioihin ja kriiseihin, joita aikuinen ehdollistunut itsemme voi pitää pelottavina ja ylivoimaisina. Olemme tulleet 2020 risteykseen, jolloin harvat normimme pätevät ja jolloin meitä venytetään henkisellä tasolla sopeutumaan ja luomaan täysin uusilla tavoilla. Voimme ja meidän täytyy tehdä tätä, kuitenkin egoitsemme kapinoi ja haluaa palata vallitsevaan tilaan. Jatka lukemista ja saat korkeamman näkökulman olosuhteisiimme ja siihen, miten voimme inspiroitua ahdingostamme.
 
Taustaa
 
Maailmamme kaaoksesta ja kriisistä huolimatta, ajankohtaiset planeettaenergiat tukevat megamuutoksia tietoisuudessa ja merkittäviä katalyyttejä uusien lähestymistapojen toteuttamiseen. Näen tämän energiaikkunana heräämiselle. Tämä on kollektiivitasolla, mutta tärkeä myös henkilökohtaisella tasolla. On ratkaisevaa, miten reagoimme siihen. Roolinamme on nyt tehdä oma osuutemme myötävaikuttamalla positiivisesti kollektiiviin oman kasvumme ja sen mallintamisen kautta, mitä olemme oppineet.
 
Mitä tämä energiaikkuna merkitsee meille henkilökohtaisesti? Ensinnäkin se merkitsee, että kun käytämme henkilökohtaisesti tämän ajan ollaksemme läsnä suuremmalle visiolle itsestämme – fokusoituen siihen ja sitten toimien sen mukaan – voimme tehdä kvanttihyppyjä, jotka eivät olleet aiemmin mahdollisia!
 
Selkeyttämään, mitä tarkoitan suuremmalla visiolla– se menee yli sen, että visualisoidaan tietyn työpaikan tai suhteen tai taloudellisen aseman ilmentyminen. Ne ovat enemmän lineaarisia tavoitteita. Suuremman vision jota nyt tarvitaan, täytyy olla kokonaisvaltainen ja kvanttinen. Tämän laajemman näkökulman myötä, visualisoit lopputuloksen siihen liittyen, mikä ruokkii sisäistä olemustasi, auttaa sinua kasvamaan henkisesti, auttaa sinua olemaan aito, auttaa sinua saamaan itsetietoisuutta, jota tarvitaan lahjojesi ilmaisemiseen täysillä maailmassa, ja auttaa sinua jumalaisena muutoksentekijänä transformoimaan maailmaamme rakkaudeksi.
 
Ole ennakoiva nyt, pohtien seuraavat pari kuukautta täysin uusia lähestymistapoja ja tapoja ilmaista valoasi maailmassa. Ota nämä ideat hiljaiseen aikaasi ja meditaatioihin. Ajattele niitä myös ennen nukahtamista, jotta korkeampi tietoisuutesi voi energisoida niitä sisätasoilla unen aikana ja voit sitten saada oivalluksia seuraavina päivinä. Anna itsellesi keskeyttämättömiä lepohetkiä pohdiskella näitä suurempia visioita itsellesi. Huomaan, että niiden kirjoittaminen auttaa ideavirtaa. Käytä tapaa, joka toimii sinulla.
 
Polku ilman merkkejä
 
Olemme hetkissä kuin tyhjiössä, jolloin aika voi tuntua pysähtyvän tai vääristyvän. Tavalliset merkkimme virtauksesta ja siitä, mitä on seuraavaksi, vaimenevat. Voi tietysti olla pelottavaa, kun ulkopuolinen maailma näyttää hyvin vieraalta eikä meillä ole tavallista palautejärjestelmäämme käytössä. Aika ei tietenkään ole lineaarisessa mielessä pysähtynyt – lainanlyhennyksemme tai vuokramme täytyy edelleen maksaa joka kuukausi ja päiväntasauksen kaltaiset päivämäärät ja uudet vuodet säilyvät.
 
Edes "tavallisina" aikoina polullamme ei ole ollut aina merkkejä, paitsi ehdollistuneessa mielessämme. Opimme roikkumaan niissä kiinni, kun ne antoivat valheellisen mukavuudentunteen. Pikakelaus vuoteen 2020 ja pandemiaan, ja havaitsemme, että monet aiemmat merkit saattavat olla irrelevantteja tai eivät ole käytettävissä väliaikaisesti. Jotkut merkit saattavat "palata", mutta luultavimmin koemme ne eri tavalla.
 
Egoitsemme ei pidä tästä yhtään. Olemme ehdollistuneet pelkäämään tuntematonta – testaamatonta, vierasta ja sellaista, mitä epäilemme epäystävälliseksi.
 
Mitä voimme tehdä
 
Ehdotan harkitsemaan tuntemattoman siunauksia, sillä se on alue, jota navigoimalla sielumme kasvaa, ja se on myös ainetta, josta ihmeet on tehty!
 
Osa sinnikkyyttä näinä kriisiaikoina on hyväksyä tuntematon pelottomasti. Viisas osamme tietää, että joka tapauksessa on turha taistella sitä vastaan. Ei ole tarvetta pelätä. Ennakoiva reaktiomme on kehittää lisää sinnikkyyttä ja itsetietoisuutta. Tämä vie meidät kriisitulen läpi löytämään tiemme. Tämä on vuoden 2020 uuden "Divine Changemakers" -kurssini fokus – sinnikkyys ja itsetietoisuus kriisissä.
 
On hyödyllistä muistaa, että se mitä koemme nyt, ei ole vain jotain "mistä päästä läpi" – se on universumilta lahja, joka voi herättää meidät todelliseen luontoomme, joka on jumalainen, kvanttinen ja rajaton. Kun muodostamme havaintomme uudestaan tällä tavalla, jokainen päivä on meille uusi tilaisuus kasvaa ja toimia lisääntyneen tietoisuutemme mukaan – mikä auttaa luomaan parhaan elämämme ja transformoimaan samalla maailmaamme ulos pelosta.
 
Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >