HomeViestejäSelacia9.7.2020 - Pimennysten jälkeiset oivallukset

9.7.2020 - Pimennysten jälkeiset oivallukset

PIMENNYSTEN JÄLKEISET OIVALLUKSET
- tien löytäminen eteenpäin
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
9.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pimennysjaksomme myötä tulee avaintilaisuuksia läpimurtoihin ja elämämme katsomiseen uusilla tavoilla. Nämä tilaisuudet eivät ole lineaarisia tai automaattisia. Ne ovat kvanttisia ja niihin päästään käsiksi ajan kuluessa oman tietoisuutemme, ymmärryksemme ja ponnistelumme kautta. Ajattele symbolisesti ovea, joka näyttää meille tien eteenpäin. Edessämme voi olla ovi, mutta jos emme näe sitä tai emme kysy, mitä se merkitsee, voimme sabotoida oman potentiaalimme. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin, miten tämä pätee sinuun.
 
Taustaa
 
Aiempina historian aikoina meillä ei ollut kovin monia kriisejä samanaikaisesti eikä ihmiskuntaa uhannut sukupuutto, jos emme alkaneet elää kestävästi. Meillä ei ollut välitöntä globaalia viestintää 24/7, ja olimme tietämättömiä siitä, miten yhdistynyttä elämä oli ympäri planeettaa. Henkilökohtaisemmalla tasolla, suhteellisen harva ihminen maailmassa tajusi reinkarnoitumisen ja sen, että jokaisen sukupolven toiminnalla voisi olla kauaskantoisia vaikutuksia tuleviin sukupolviin. Jos olisimme ymmärtäneet sen – ja välittäneet jälkeläistemme ja tulevien itsejemme tulevaisuudesta – olisimme tehneet erilaisia valintoja.
 
Vie tämä henkilökohtaiselle tasolle. Jokainen meistä joka elää nyt, tekee vaikeaa tasapainottelua, kun kasvamme henkisesti ja parhaamme mukaan yritämme selviytyä samanaikaisesti päivittäisen elämän haasteista ja itsemme kehittämisestä. Lineaarisen ehdollistumisemme vuoksi meillä on taipumusta erottaa päivittäisen elämämme ongelmat henkisen kasvumme ongelmista. Itse asiassa siinä ei ole eroa. Se kaikki on "me".
 
Ennusteissa 2020 kirjoitin näistä dynamiikoista: "Elämä oli useimpina vuosisatoina yksinkertaisempaa. Useimmilla ihmisillä oli yksi rooli tai työpaikka. Se luokka johon he syntyivät, oli heidän asemansa elämässä. Kun olen tehnyt DNA-sessioita ihmisille ja olemme yhdistyneet menneiden elämien teemoihin ymmärtääksemme nykyisyyttä, olen huomannut, että noilla ihmisillä oli tyypillisesti yksi avainrakkaussuhde, he elivät yhdessä yhteisössä suurimman osan elämästään ja kamppailivat yhden tai kahden eritysongelman kanssa. Ei ollut uutta teknologiaa johon sopeutua, oli vähän matkustelua ja perhe oli asioiden keskipiste. Pikakelauksena vuoteen 2020 – miten erilaista onkaan nyt!"
 
Tässä on kolme syytä, miksi myös henkisesti tietoisilta ihmisiltä saattaa mennä symboliset tilaisuusovet ohi näinä aikoina. 1) Covidin ja kaiken yllä mainitsemani keskellä on usein loppuun palamisen tai pakahtumisen tunnetta. Tämä voi olla niin voimakasta, että henkilö ei ehkä anna itselleen riittävästi aikaa pohdiskella ja tehdä sisäisiä arvioita ja tutkimuksia. 2) Läsnäoleminen on kehittyvä taito, ja monta kertaa ihmisiltä puuttuu läsnäoloa, jota tarvitaan hetkessä voidakseen erottaa, mitä universumi yrittää kertoa heille. 3) Ihmiset eivät joskus kysy riittävästi tai esitä oikeita kysymyksiä.
 
Kirjoitin Facebookissa tällä viikolla: "Kysymykset joita esität, voivat määrätä elämäsi kehityskaaren. Esimerkiksi, korvaa "mikä on pielessä?" kysymyksellä "mitä opin tästä?" ja saat hyödyllistä informaatiota, jonka mukaan toimia."
 
Ota huomioon nämä asiat, kun ajattelet tilaisuusovia, joita on käytettävissäsi 2020. Nämä ovet ovat symbolisia, kuitenkin ne ovat totta. Ne ovat "siinä", kuitenkin jumalaisen organisoinnin ja ajoituksen mukaisesti tulevien kuukausien kuluessa. Egoitsesi haluaa painostaa löytämään ne – turhaan. Tietoinen laajempi itsesi on kärsivällinen, sinnikäs ja avoin sille, mikä ilmaantuu ja milloin.
 
Kulje lempeästi nyt itsesi ja muiden kanssa. Nämä eivät ole helppoja aikoja kenellekään. Joskus ihmisillä joilla näyttää olevan helppoa, on todellisuudessa hyvin vaikeaa. Myötätuntoa tarvitaan.
 
Kolme asiaa tehtäväksi päivittäin
 
Tässä on kolme asiaa tehtäväksi päivittäin tukemaan haluasi kasvaa henkisesti ja yhdistyä tilaisuusoviin.
 
Ensimmäinen on kiitollisuus. Kun ajattelet ja tunnet päivittäin kiitollisuutta, nostat taajuuttasi ja muutat sitä, mitä ilmennät. Tuo "mitä" voi olla tietoisuutesi tilaisuusovesta tai joukko muita asioita.
 
Toinen on irtipäästäminen. Tämä merkitsee päivittäistä irtipäästämistä pikkuasioista, joilla ei ole merkitystä seitsemän vuoden päästä. Se merkitsee irtipäästämistä myös isoista asioista – asioista joita halusit, muttet saanut, asioista joita et halunnut, mutta sait. Kun irtipäästäminen on vilpitöntä, kiinnipitämiseen haaskattu energia vapautuu. Sinä vapaudut!
 
Kolmas on leikki. Kyllä, elämä voi olla nyt vakavaa. Kuitenkin ilman leikkiä kykenet vähemmän yhdistymään luontaiseen luovuuteesi. Tuo luovuuden kipinä auttaa sinua "näkemään" ovia edessäsi. Alla oleva kuva jossa ovesta näkyy salama, on esimerkki siitä luomisenergiasta, jota salama tuo. Astrologiatulkinnoissani asiakkaille autan heitä käyttämään Uranus-planeettansa energiaa. Tuo planeetta jota usein symboloi salama ja äkilliset energiaryöpsähdykset, on yhteydessä luontaisiin luomisenergioihimme, jotka ovat hyvin tyydyttäviä ja tarpeellisia parhaan elämämme elämiseen.
 
Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.
 
https://files.constantcontact.com/62457048001/ccd5eceb-030d-4cc9-9e38-eed1b0c52c41.jpg
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >