HomeViestejäSelacia18.6.2020 - Uusia mahdollisuuksia

18.6.2020 - Uusia mahdollisuuksia

UUSIA MAHDOLLISUUKSIA
- päivänseisauksen energiaportti
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
18.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meille tihkuu suuria muutoksia tässä ainutlaatuisessa aikajaksossa, jokainen meistä ja kollektiivin ollessa massiivisessa pohdiskelu- ja tarkasteluajassa. Se mitä opimme itsestämme tänä aikana, voi johtaa uusiin mahdollisuuksiin, joita emme pystyneet aiemmin ilmentämään. Kannattaa käyttää turvavöitä. Itsemme katsominen pelistä voi olla hyvin haastavaa. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin, miten lähestytään näitä hetkiä optimaalisten tulosten saamiseksi.
 
Taustaa
 
Meillä perääntyy nyt useita planeettoja, ja Merkurius liittyy jonon jatkoksi tällä viikolla. Perääntymiset haastavat meidät myös tavanomaisempina aikoina tarkastelemaan lähestymistapojamme ja päästämään irti entisistä ja vanhentuneista menetelmistä. Pelkkä Merkuriuksen perääntyminen voi olla hämmentävä ja ärsyttävä. Vaikeudet kommunikoinnissa ja suunnitelmien ajoituksissa – erityisesti tämän päivän epävarmassa ja usein kilpailunhaluisessa kulttuurissa – voivat työntää äärirajoille.
 
Kuten aiemmissa artikkeleissa on todettu, nämä tarkastelemisen ja henkilökohtaisen varjoitsemme kohtaamisen ajat ovat oleellisia eteenpäin menemiselle. Lisäksi, koska ihmiset tekevät yleisesti ottaen samaa asiaa – globaalin kriisin aikana – vaikutus ja hyöty lisääntyvät.
 
Iso energiaviikonloppu päivänseisauksen aikaan
 
Sensitiivit voivat tuntea tulevan viikonlopun voimistuneet energiat nyt. On päivänseisaus ja Ravun auringonpimennys uuden kuun aikaan. Kun tähän lisätään maailmamme tapahtumien levoton energia, voi tuntua hyvin intensiiviseltä.
 
Kaikkien energiaporttien tapaan päivänseisaus antaa tilaisuuksia megamuutokseen. Tätä on sekä henkilökohtaisesti että ihmisillä yleisesti. Ennen porttia on myös valmistelua, mikä ilmaisee, mihin me ja yhteiskunta saatamme olla matkalla.
 
Esimerkiksi George Floydin kuolema katalysoi merkittävän muutoskynnyksen siinä, miten näemme toisemme ja kohtelemme toisiamme. Tuo yksi tapahtuma laittoi liikkeeseen tapahtuma-aallon, joka olisi ollut mahdoton missään muussa ajassa. Esimerkiksi poliisin julmuuden ajatteleminen tosissaan ja alkuaskeleet oikeusuudistusta ja systeemisen rasismiin lopettamista kohti.
 
Viikonlopun pimennys hämmentää ratkaisemattomia ongelmia kansallisella tasolla, mm. historian vaikutus sen ymmärtämisessä, miten tulimme tähän. Henkilökohtaisella tasolla, etsi uusia oivalluksia perhe-, (johonkin) kuulumisen ja ehdollistumisen teemoista. Jokainen näistä on tärkeä itsensä ymmärtämiselle ja oman elämänkokemuksensa tekemiselle heijastamaan korkeampaa tarkoitusta. On erinomaista aikaa meditoida ja pohdiskella, mikä tarvitsee muuttaa, mikä tarvitsee tehdä uudelleen ja mikä täytyy jättää taakse.
 
Katsoessasi tätä aikaa taaksepäin vuoden päästä, älä ylläty, jos tunnistat tämän käännekohtana elämässäsi. Mainitsen tämän tässä, koska kaaoksen aikana, kun tunnemme epävakautta ja ylivoimaisuutta, voimme kadottaa näkyvistä sen todellisen tilaisuuden, joka meillä on työntää itsemme dramaattisesti erilaiseen todellisuuteen. Muista päivittäin, että olet nyt erittäin hyvässä seurassa, kun koko maailmamme on heräämis- ja transformaatiohautomossa.
 
Muutos kuin kulovalkea
 
Kaltaisesi ihmiset ympäri maailmaa ovat heräämässä uusiin tapoihin ajatella ja olla. Pelkkä ihmisten määrä kaikilta elämän alueilta ja perinteistä vaikuttaa muutostahtiin. Silloin kun miljoonat ihmiset yhdistyvät samanaikaisesti samaan kuvaan tai ideaan, muutos voi olla kuin kulovalkea.
 
Tämä ilmiö tapahtuu rinta rinnan avainmaiden mullistusten kanssa. Koska olemme välittömässä yhteydessä, se voi tuntua tapahtuvan omalla takapihallamme. Levottomuus yhdessä paikassa voi herättää levottomuuden tunnetta maailman toisella puolella. Miksi? Yksi syy on, että valtaosa ongelmista on myllerryksen ydintasolla samoja: vallan väärinkäyttö, epäoikeudenmukaisuus, rasismi ja epätasa-arvo. Näitä julmuuksia tapahtuu myös USA:n kaltaisissa maissa, joka usein tunnetaan demokratian majakkana.
 
USA valokeilassa
 
Mailla on energiasyklejä, aivan kuten meillä. USA:ssa on Pluton paluu – useiden vuosien jakso joka tuo pintaan Amerikan varjon. Näemme sen alkupaljastumista nyt. Kuin se mikä oli piilossa kellarissa ja poissa valosta, paljastettaisiin niin, ettei yhteiskunta ei voi katsoa poispäin. Muita Pluton paluita jotka kannattaa huomata, on mm. Rooman imperiumin kaatuminen.
 
"Ennusteissa 2020" kirjoitin:
 
"Pidä silmällä jatkuvaa myllerrystä ja Amerikan varjon suurta paljastumista pitkin vuotta 2020. Pluto synnyttää tyypillisesti vallankumoustyyppisiä värähtelyjä ja levottomuuden tunnetta. Se on epämiellyttävää, ja on tunne, ettei ole kontrollia. Asiat ovat sotkuisia, ja muutoksia katalysoidaan ajan kuluessa. Pluto-energia liikkuu hyvin hitaasti. Ei ole nopeaa salamaniskua ja sitten loppuhuipennus. USA:n Pluton paluu on tarkka vasta 22.2.2022, ja luultavasti tunnemme sen vaikutukset monta vuotta sen jälkeen."
 
Riippumatta siitä, missä asut, tunnet muutosheijastuksia USA:n Pluton paluusta. Voit myös hyötyä siitä. Ehdotan, että käytämme tämän megatilaisuuden transformoidaksemme itsemme, yhteiskuntamme ja yhteisen varjoenergiamme. Käytä päivänseisausportti hyppäämiskohtana elämäsi siirtämiseen rakkauden ja korkeamman tarkoituksen korkeampiin oktaaveihin.
 
Viisi asia pohdittavaksi
 
Pohdi seuraavaa viittä asiaa hyötyäksesi eniten päivänseisauksen energiaportista. Kutsu korkeampi itsesi osallistumaan prosessiin ja sitten hyväksy aivan ensimmäiset ajatukset, joita tulee mieleesi.
 
1) Mikä on elämäni perusrakenne, jota tarvitsee rukata?
2) Mitä sellaista en huomaa, mikä pidättelee minua?
3) Mikä tuhoisa kaava ilmenee usein suhteissani?
4) Miten voin näkyä maailmassa aidommalla ja myötätuntoisemmalla tavalla?
5) Minkä viestin tai oivalluksen saan usein, enkä kuitenkaan ole ryhtynyt toimeen siinä?
 
Palaa takaisin siihen, mikä on tärkeää
 
Muista päivittäin, että sinulla on suurempi tarkoitus elää. Se on suuressa kuvassa tärkeämpi, kuin mitä teet päivittäin.
 
Tämä elämä ei ole sattumaa, ja oleminen täällä näinä hetkinä on jumalaisesti järjestetty. Jokainen ihminen ja tilanne jonka kohtaat, on osa matkaasi eheyteen. Monet niistä "tiedät" jollain tasolla muista ajoista ja paikoista ennen tätä inkarnaatiota.
 
Muutat maailmaa olemalla parempi ja rakastavampi ihminen. Muutat maailmaa olemalla aito. Muutat maailmaa olemalla valmis sanomaan, että olit väärässä. Muutat maailmaa puolustamalla sitä, mikä on oikein ja hyvä.
 
Ole valmis olemaan haavoittuva ja jakamaan aito itsesi, silloinkin kun muut eivät tee sitä. Kun olet haavoittuva ja aito, astut todelliseen voimaasi luomaan elämää, jonka haluat elää sieluna maailmassa.
 
Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >