HomeViestejäSelacia22.11.2023 - Rauhan tekeminen perheen kanssa

22.11.2023 - Rauhan tekeminen perheen kanssa

RAUHAN TEKEMINEN PERHEEN KANSSA
ITSENSÄ UUDELLEENMÄÄRITTELY

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
22.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät,

tänään haluaisin jakaa joitain ajatuksia ja yksinkertaisia työkaluja rauhan tekemiseen perheen kanssa. Viittaan sekä syntymäperheeseen että kollektiiviseen ihmisperheeseemme. Tämä on oleellista meille kaikille, kun valmistaudumme päättämään vuoden 2023 ja varustaudumme vuoden 2024 epävakaisiin muutosenergioihin.

Tausta

Meidät on ehdollistettu määrittelemään itsemme syntymäperheen mukaan. Tämä sisältää etnisen taustan, kulttuurin, uskomusjärjestelmät ja havainnot siitä, kuka olemme ja kuka meistä voisi tulla. Tämä lineaarinen ehdollistuminen on saanut tuntemaan, että olemme pieni ja laatikossa. Se saa meidät myös pelkäämään muita, jotka ovat erilaisia kuin me, ja tuomitsemaan heidät.

Omassa perherakenteessamme tapahtui lineaarisen ehdollistamisen toinen taso. Esimerkkejä. 1) Lapsella on saattanut olla yliluonnollisia/psyykkisiä kykyjä, mutta muut perheenjäsenet ymmärsivät väärin nämä lahjat ja tuomitsivat ne peloissaan. 2) Toinen lapsi on saattanut vaikuttaa hitaalta oppimaan, kun tosiasiassa hän oli äärimmäisen fiksu ja oppi eri tavalla kuin muut lapset. 3) Nuorella pojalla oli taiteellisia kykyjä, joita kilpaurheilua ja akateemisia saavutuksia arvostaneet vanhemmat eivät tukeneet.

Asioiden yhdistäminen

Ottaen huomioon sen lineaarisen ehdollistamisen, jota meillä, jumalaisilla muutoksentekijöillä, on ollut, onko mikään ihme, että tuomitsemme itsemme, emmekä tiedä, kuka oikeasti olemme?!

Laajemmassa kontekstissa, kuvittele 7 miljardia ihmistä, joilla on samanlainen ehdollistaminen kuin meillä. 1) He eivät tiedä, keitä he oikeasti ovat. 2) Heidät ehdollistettiin pelkäämään muita ja tuomitsemaan nämä. 3) He eivät käsitä olevansa jumalaisia olentoja, joilla on ääretön voima luoda! 4) Heidät ehdollistettiin antamaan voimansa pois. 5) He ovat oppineet olevansa erillisiä – ei osa koko ihmiskuntaa.

Rauhan tekeminen perheen kanssa

Rauhan tekeminen perheen kanssa on oleellista eteenpäin menemiselle ja rakkauteen perustuvan maailman luomiselle. Se miten tämä tehdään, alkaa meistä yksilöinä. Onhan tunteemme itsestä ja kykymme rakastaa itseämme perustavanlaatuinen asia. Ajat joissa elämme, vaativat, että määrittelemme itsemme uudelleen sen mukaan, keitä olemme kosmisella/sielutasolla – kehon, identiteetin ja sen yli, mitä olemme oppineet tai meille on kerrottu. Tämä on VALTAVA asia!

Dancing In The Fire Of Change -jumalaisen muutoksentekijän kurssillani autan tekemään tämän ja paljon muuta! Opit ottamaan takaisin voimasi ja löytämään äänesi saamaan aikaan muutosta. Löydät, miten kuunnellaan sielusi kuiskauksia, kun se opastaa sinua eteenpäin.

Tällä on vaikutusta, kun olet tekemisissä muiden kanssa – syntymäperhe, kumppanit, bisneskollegat tai vieraat, joita et ole koskaan tavannut.

Kun harjaannut näkemään itsesi sielusi silmin, sinusta tulee säteilevä valo muille.

Viisi asiaa muistettavaksi tästä elämästä ja ajasta

1. Ennen tätä elämää meidät ja miljardit muut valittiin tarkoituksella olemaan tällä yhdessä, kun ihmiskunnalla oli synkimmät hetkensä. Kuten kuvaan sitä kirjassani Earth’s Pivotal Years: ”Et tullut yhtä päivää/aikaa varten, vaan saadaksesi eturivin paikan, kun Maa ylösnousee korkeampaan tietoisuuteen.”

2. Monet asiat eivät ole, miltä vaikuttavat. Jotkut tilanteet ja yksilöt voivat olla pelkästään katalyyttejä heräämisellemme, sen muistamiselle, keitä olemme, ja voimamme ottamiselle takaisin täysivaltaisina olentoina.

3. Sinun ei tarvitse pitää jostakusta tai jonkun näkemyksistä rakastaaksesi häntä. Rakkaus ei tuomitse.

4. Kun muutoksen tuli kuumenee – ja niin epäilemättä tapahtuu – voit löytää, miten luodaan iloa ja juhlafiiliksiä energiakenttääsi.

5. Jumalaiset muutoksentekijät jotka elävät nyt, ovat usein herkkiä, tuntevat syvemmin ja tietävät intuitiivisesti asioita, jotka voivat mennä muilta ohi. Tämä on vaalittava ja arvostettava vahvuus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >