HomeViestejäSteve RotherElokuu 2019 - Jännittyneisyys

Elokuu 2019 - Jännittyneisyys

JÄNNITTYNEISYYS
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Elokuu 2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine'
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Merlia, ja liityn seuranne tänään, jotta taika risteää elämänne kanssa. Rakkaat ystävät, taika ei ole rajoittunut maaplaneettaan. Olette ensiksi henkiä ja toiseksi ihmisiä, joten historianne menee pitkälle rajoittuneen maapelinne ulkopuolelle. Ja horisontissa on mielenkiintoisia muutoksia teille ensi vuonna. Mutta näettekö nämä muutokset menestyksenä? Ihmiset mittaavat menestystä monin tavoin: taloudellinen varakkuus, ura, yhteiskunnallinen status, missä tai miten asuu, poliittiset tai uskonnolliset kytkökset, seksuaaliset mieltymykset jne.
 
Hengenvedon välissä
 
Näytetäänpä suurempi kuva kollektiivisesta ihmissydämestä. Ihmiset ovat uskomattomassa jännitystilassa. Näin on ollut jonkin aikaa, ja tietysti te tunnette sen. Tuo jännitys toimii hengityksenä, sillä se lisääntyy ja sitten rentoutuu, lisääntyäkseen sitten taas. Rakkaat ystävät, näinä muutosaikoina teillä on tilaisuuksia katsoa ympäristöänne eri perspektiivistä. Kuitenkin se on usein hyvin haastavaa ihmisille. Miksi? Koska löytäessänne vihdoin totuuden, joka resonoi, hyvin usein ette oivalla, että totuus on kehitystä. Sen sijaan saatatte yrittää pitää sitä paikallaan pysyvänä asiana. Mutta kun tämä tapahtuu, totuus häviää lopulta, jotta siirrytte eteenpäin löytääksenne uuden totuuden.
 
Kyllä, on erittäin kiehtova tilanne. Todellisuuttanne luodaan joka ikinen hetki – ei ainoastaan omilla ajatuksillanne, vaan myös kollektiivin ajatuksilla. Siis kerrotaanpa vähän jostain, mitä tapahtuu kollektiivissa, koska uskomme, että näette kaikkea tätä maaplaneetalla tällä hetkellä. Koette hyvin paljon erillisyyttä. Tiedämme, että sanomme sen teille koko ajan. Teeskentelette olevanne erillään toisista, kun todellisuudessa olette kaikki yhteydessä, koska olette henkiä. Olemme kertoneet teille aiemmin, rakkaat ystävät, että olette Jumala. Se on vaikea ottaa vastaan, koska teillä on ego, joka tekee hyvin vaikeaksi tuoda se kaikki läpi. Jos katsotte sitä kollektiivina, se on totta, mutta tässä on mielenkiintoinen kohta. Tämän uskomattoman supistumisen aikana jota olette kokeneet useita viime vuosia, näette asioiden muuttuvan. Vihollisistanne on nyt tulossa ystäviänne. Olette menettäneet luottamuksen toisiinne, mutta nyt kaikki muuttuu. Jos ajattelette, että puhumme jostain henkilöstä, uskonnosta tai poliittisesta ihanteesta, niin ette näe suurempaa kuvaa.
 
Tärkein osa tätä kaikkea on ihmisten kollektiivinen sydän, joka alkaa näyttäytyä. Alatte nähdä tätä eri tavoin nyt. Huomaatte kosmisia silmäniskuja, ja pyydämme teitä kiinnittämään huomioita niihin, koska niitä on kaikkialla. Jos vain etsitte niitä, te löydätte. Pride-kuukauden viimeisenä päivänä kaunis sateenkaari ilmestyi New Yorkissa taianomaisesti kaupungin ylle. Mikä taianomainen kosminen silmänisku! He tunsivat virkistyneensä ja olevansa rakkaudessa kaiken kanssa tuolla hetkellä. Kuvitelkaa heidän yllätyksensä, kun he huomasivat, että heidän jakamansa rakkaus oli saanut aikaan sateenkaaren.
 
Esiintuleva sydän
 
Tärkein asia tässä on, että näinä uskomattoman jännittyneinä aikoina muutos on oikeasti pian mahdollinen. Ehkä mietitte, onko tuo muutos hyvä. Se tietysti riippuu perspektiivistänne. Sitten kun muutos on liikkeessä, ihmissydän tulee esiin. Sitä pidämme silmällä verhon täältä puolelta, sillä ihmiskunnan sydän käynnistää evoluution.
 
Luonnollinen reaktio saattaa olla katsoa ympärille, tehdä inventaario ja kysyä: "Mitä kaikki ajattelevat? Mitä kaikki tuntevat?" Ei tietenkään ole mitään tapaa, jolla voitte saavuttaa yhteisymmärryksen, koska olette kaikki uskomattoman jakautuneita monilla tavoilla. Ei ole mitään yhtä paikkaa, johon katsoa nähdäkseen, missä ihmiskunnan kollektiivivärähtely on tuolla hetkellä. Mutta ottaen huomioon sen, tässä on kaunis asia. Teillä on selviytymisvaisto, joka on luontainen olemuksenne fyysisessä osassa. Tuo selviytymisvaisto laittaa teidät etusijalle joka ainoa kerta, mikä on luonnollista. Ja se alkaa vaikuttaa, jos jännitteestä tulee liian kovaa.
 
Jännite lisääntyy
 
Lyhyt aika sitten puhuimme valtavista määristä kosmista säteilyä, jota tulee Maahan, ja tämä on lisännyt kovasti jännittyneisyyttä. Kun ihmiset menevät sitten selviytymismoodiin, jännittyneisyys aiheuttaa erillisyysharhan. Sitä seuraa turhautuminen, joka johtaa vuorostaan vihaan. Tätä tapahtuu maailmanlaajuisesti, ja tämä lisää sitä energian supistumista, jota tunnette.
 
Iso-Britanniassa on edelleen brexit. He kamppailevat näiden ajatusten kanssa siinä, harmonisoidutaanko vai erotaan. Tietäkää, ettei tässä ole todellisuudessa kyse Euroopan unionista lähtemistä tai siihen jäämisestä. Tätä pyydämme kaikkia teitä tarkkailemaan näinä jännittyneinä aikoina: teettekö päätöksiä rakkaudesta vai pelosta? Tätä tapahtuu jatkuvasti, koska sitä kasvatetaan. Niinpä pyydämme teitä tekemään tämän: avatkaa sydämenne ja oivallatte, että jokainen ihminen maan päällä tekee todellisuudessa parhaansa. Nämä ovat jännittyneitä, haastavia aikoja, ja tunnette kaikki tuon energian jollain tavalla.
 
Rakkaat ystävät, olen tarkkaillut feminiinisen voimaantumisen lisääntymistä. Tämä kutsui myös minut sisään yksittäisenä olentona. Tietäkää, että koko ihmiskunta liikkuu uskomattomalla rakkaudennopeudella. Olkaa kärsivällisiä vihaisten ja hämmentyneiden kanssa. On hyvin tehokasta, vähän pelottavaa ja usein melko vaikeaa hidastaa ja navigoida noita käänteitä, kun liikutte niin nopeasti. Pysykää vain etäällä heistä aina, kun mahdollista.
 
Mutta tässä on tärkein asia. Haluamme todella tänään sytyttää teissä kaikissa tämän: ihmiskunnan sydän on todella hyvä. Kun pääsette kaiken pelon ohi, huomaatte, että maaplaneetalla on hyvin paljon rakkautta, joka alkaa näkyä. Kyllä, myös vihollisissanne tai niissä, joiden ajattelette tekevän väärin maaplaneetalla. Ja myös niissä, joita vastaan taistelette, koska teillä on nyt tilaisuuksia yhdistyä kokonaan eri tavalla.
 
Esayoto
 
Teitä odottaa uusi olemassaolotaso. Esayoto on aito viidennen ulottuvuuden tila, ja se on kirjaimellisesti teidän komennossanne. Teillä tapahtuu tällä hetkellä niin paljon samanaikaisesti, että tasapainottumispaikka auttaa teitä. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että he ovat voittaneet pelin, sillä sitä on vaikea nähdä, erityisesti kuljettaessa tällä vauhdilla. Ottakaa askel etäämmälle, kun voitte, ja virkistykää, sillä teitä tarvitaan. Muistakaa, rakkaat ystävät, että teidän täytyy vain huomioida jonkun kirkkaat silmät.
 
"Voi, sinulla on kaunis hymy! Vau, se mitä juuri sanoit, kosketti todella sydäntäni." Kun kuulette jotain tällaista, se maadoittaa sydämenne. Sitten kun annatte tunnustusta siitä, se leviää nopeasti. Teillä ei ole aavistustakaan, miten yhdistyneitä olette kaikki. Luotte uutta todellisuutta maaplaneetalle, rakkaat ystävät, joten olkaa kilttejä, älkääkä mitatko tätä tyylillisillä tavoillanne. Koska jos mittaatte, luulette epäonnistuneenne kurjasti. Se ei ole yksinkertaisesti totta. Tässä tapahtuu toisilla tasoilla, ikään kuin häiritsemään teitä jotenkin. Olkaa kärsivällinen, sillä ihmissydän tulee pian esiin. Muistakaa, että se tapahtuu aaltoina.
 
Tehkää tilaa feminiinisyyden nousemiselle ja maadoittumiselle, mikä on uskomattoman tärkeää tänä aikana. Kyllä, se nousee. Se on täällä, ja te työskentelette sen kanssa. Se toimii, koska feminiinienergiassa ei ole kyse poissulkemisesta tai voimasta – siinä on kyse harmoniasta. Sillä ei ole merkitystä, oletteko maskuliininen vai feminiininen fyysisessä muodossa. Tämä on pehmeämmän ja lempeämmän energian aikakausi, vaikka avatessanne television näette täysin päinvastaista. Etsikää vain hyvää, rakkaat ystävät. Katsokaa vain, mitä tapahtui New Yorkissa ja mitä ihmissydän haluaa tehdä, koska pian sillä on lopultakin tilaisuus.
 
Rakastukaa
 
Saatte aikaan suuremman piirin, kun pidätte kädestä. Se aika on nyt. Olette tässä, tervetuloa Kotiin. Rakastukaa, rakkaat ystävät. Rakastukaa itseenne, rakastukaa ihmisiin ja rakastukaa Maahan. On aika sytyttää taas tuo kaunis ihmissydän, joten pyydämme teitä ottamaan tuon vastuun nyt. Suurella ilolla tervehdin teitä näinä uskomattomina hetkinä kehittyvällä planeetallanne. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen, hoivaamaan toisianne ja pelaamaan hyvin yhteen, rakkaat ystävät. Kyse on pelistä. Pelinne on liikkeessä ja muuttuu koko ajan. Tärkeä asia on pitää hauskaa ja rakastua.
 
Olen Merlia. Tulkaa katsomaan minua joskus!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >