HomeViestejäSteve Rother25.6.2016 - Palapelinpalasi pelipöydällä

25.6.2016 - Palapelinpalasi pelipöydällä

PALAPELINPALASI PELIPÖYDÄLLÄ
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
25.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, rakkaat ystävät.
 
Olette ilopolulla. Olemme katselleet, kun monet teistä ovat alkaneet kehittyä monin eri tavoin, ja tänään haluaisimme kertoa, että sinulla on hyvin ainutlaatuinen valo. Sinun valosi on usein puuttunut maailmasta ympärilläsi. Niinpä pyydämme teitä kaikkia tekemään sen tänä aikana, kun olemme yhdessä. Olette muuttaneet Maaplaneettaa dramaattisesti ja se jatkaa sopeutumista hetkestä toiseen. Ette tee pieniä muutoksia planeetallanne, vaan merkittäviä muutoksia. Kaikki ne voivat palauttaa teidät lähemmäs sitä, minkä tunnette Kotina, energiaan josta tulitte ja jonka voitte elää elämänne joka päivä.
 
Palapelinpalat
 
Olemme kuvanneet tätä teille ja antaneet sen ymmärryksen, että jokaisella teistä on ainutlaatuinen palapelinpala. Monta kertaa että pysty löytämään, minne kuulutte. Kenties jollain muulla on tuo palapelinpala, ja tarvitsette jotakuta lähimmistänne muistuttamaan teille, missä oma paikkanne on maailmassa. Tästä syystä monet tuntevat eksyneensä, rakkaat ystävät. Jossain määrin jokainen teistä tietää, kuka on ja minkä lahjan toitte Kotoa. Sitä ette aina tiedä, mihin tuo pala sopii tai miten sitä käytetään, miten sen kanssa toimitaan tai miten se tarjotaan toisille. Miksi se on tärkeää? Koska hyvin usein ihmiset ovat tulleet Maaplaneetalle suurten aikomusten ja lahjojen kera. He saattavat tuoda mitä upeimman voimaantumisviestin toisten löydettäväksi vain silloin, kun he ilmaisevat ihmismuodossa visioitaan Kotoa.
 
Rakastamme yksilöä nimeltään Meg. Hän puhuu siitä, miten hän puhuu ihmiskieltä, eläinkieltä, kasvikieltä … Rakastamme sitä ja se on täydellistä! Te kaikki puhutte monia kieliä, mahdollisesti kuitenkin kaikkein kummallisin kaikille teille on ihmiskieli, sillä se on haastavin kaikista paloista, jonka näette. Rakkaat ystävät, joka päivä opitte eri tapoja siirtyä siitä läpi.
 
Sinun palapelinpalasi pelilaudalla
 
No niin, ei ole mikään salaisuus, että Maaplaneetta on kehittynyt ja on edelleen nopeassa kehitystilassa. Tämä on osittain syy kaikkeen tähän turhautumiseen ja muutokseen. Älkää rinnastako näitä kahta, koska ne eivät ole sama asia. Joskus tarvitsette motivaatiota aloittaaksenne liikkumisen. Usein on turhautumista, jonka näemme verhoavan Maaplaneettaa myös tällä hetkellä. Pyydämme teitä vain käyttämään hyväksi sen palapelinpalan, jonka toitte Kotoa. Teillä on erityinen osa ja ymmärrys, jokin ainutlaatuinen totuus, jonka olette tuoneet Kotoa. Sitä ette kuitenkaan ymmärrä, että Maaplaneetta tarvitsee valoanne nyt.
 
Tämä on totuus tässä koko prosessissa ja siinä, miksi kaikki tekevät jotain vain "tehdäkseen jotain" sen sijaan, että ovat vain sivustakatsojia. Se on täydellistä, rakkaat ystävät. Jos kaikki eivät kuitenkaan ole alkaneet laittaa omaa palaansa peliin, ette ehkä tiedä, minne omanne menee. Se voi olla hyvin turhauttavaa, koska tiedätte tulleenne tänne mukananne jotain uskomattoman tärkeää jaettavaa. Mutta ihmiset eivät näytä tukevan sitä, vaikka olette oppineet puhumaan ihmiskieltä. Ette oikein löydä tietänne siinä. Tätä tapahtuu usein, minkä vuoksi kehotamme teitä tarttumaan tuohon sydämenne syvään osaan Kotoa.
 
Sillä ei ole merkitystä, kuuletteko sen joltain muulta, luette kirjasta, näette televisiosta vai tuleeko se kanavointina. Puhumme teille kaikilla noilla tavoilla ja muilla. Teillä on monia tilaisuuksia löytää seuraava astinkivi, seuraava pala, jota tarvitsette "lanseerataksenne" itsenne eri tavalla. Onko välttämätöntä, että te kaikki lanseeraatte itsenne ja teistä tulee niitä merkittäviä opettajia, joita todellisuudessa olette? Ei lainkaan. Teidän tarvitsee vain ilmaista tuota ainutlaatuista palapelinpalaa, jonka toitte Kotoa, mutta siinä on yksi merkittävä haaste. Monet teistä eivät tuoneet ainoastaan yhtä palaa, vaan monta. Tämän tekeminen Maaplaneetan hyväksi oli hengellenne uskomattoman tärkeää tässä inkarnaatiossa.
 
Kuitenkin polkujenne, matkojenne ja kokemustenne aikana Maaplaneetalla, olette poimineet myös muita totuuksia. Usein tämä merkitsee, että teidän on vähän haasteellista määrittää, mikä on se pala, josta puhutaan. "Mitä minun pitäisi tehdä? Pitäisikö minun vain alkaa puhua kaikkia niitä kieliä?" Aa, nyt teillä on se. Alkakaa vain puhua. Se on ideana – tehdä vain jotain – koska sitten kun saatte itsenne liikkeelle, henki voi tulla taaksenne. Vaikka henki olisi takananne, niin jos ette liiku, ei ole tapaa jakaa sitä uskomatonta energiaa, jota toitte tai jota hengellä on jaettavana kauttanne. Tämä on aikaa antaa äänenne kuulua erityislaatuisella tavalla. Tällä hetkellä ihmiset odottavat, kunnes heidät työnnetään uskomattomasti alas.
 
Kerromme teille, rakkaat ystävät, että Maaplaneetalla on tiheää energiaa, jonka ovat aiheuttaneet kaikki uskomattomat pelkoaallot. Tuon tiheyden aikana tapahtuu osittain niin, että kaikki tuntevat puristuvansa eivätkä ikään kuin voi puhua totuuttaan. Usein he eivät edes pääse kosketukseen sen kanssa tai he eivät ole aivan varmoja, onko se oikeasti totuus. Se on sääli, koska monet teistä ovat elämien ajan opettaneet tätä totuutta toisille kyetäkseen tuomaan sen takaisin tässä kriittisessä risteyksessä. Niinpä pyydämme teitä tarkkailemaan sanojanne, kun ne tulevat ulos suustanne. Yrittäkää puhua tavalla, mikä ei kosketa ainoastaan intohimoanne, vaan antaa tilaa myös toisten totuuksille, sillä sitä te kaipaatte.
 
On haaste selvittää, mihin oma palapelipalanne pitäisi laittaa, jotta kaikki muu toimisi sen ympärillä. Tosiasiassa te arvaatte vain, minne se menee. Onko se haaste? Ei oikeastaan. Ongelma olisi vain siinä, että te ette laittaisi ollenkaan omaa palaanne, koska silloin muut ihmiset eivät voi alkaa toimia ympärillänne. Silloin kun vain sokeasti laitatte palanne keskelle ja sanotte: "En tiedä, kuuluuko se siihen, mutta tässä se on ja se on totuuteni", niin toiset alkavat rakentaa teidän totuutenne ympärille. Lyhyen ajan päästä voitte nähdä suuremman totuuden. Alatte tunnistaa kuvan, joka on palapelissä. Sitten muutatte palapeliä vähän, jotta se sopii oikealle paikalle. Se ei olisi ollut mahdollista, jos kaikki olisivat odottaneet jonkun muun laittavan ensin oman palansa.
 
Tilan tekeminen muille palapelinpaloille
 
Tämä on aika oppia sanomaan sanottavansa ja puhumaan se täysin sydämestä. Merkitseekö tämä, että toiset eivät ole päteviä? Ei tietenkään. Olette kokonaisia olentoja kaikissa noissa aspekteissa – olette osa puita, eläinkuntaa ja Maata. Todellisuudessa ilmaisemalla edes pientäkin osaa, olette kaikkien ääni. Joskus olette puiden ja kasvien tai Maan ääni. Kaikki nämäkin tuntevat tämän tiheyden puristavan tällä hetkellä. Jokainen lintu taivaalla, jokainen kivi maassa. Kerromme teille, rakkaat ystävät, ettei se ole edes väärin. Tosiasiassa se johtaa teidät seuraavalle värähtelytasolle, ja pyydämme teitä vain rauhoittumaan vähän. Puhukaa tavalla, joka antaa tilaa toisille, ja muistakaa, ettei sen tarvitse olla oikein tai väärin. Se voi olla yksi tapa löytää tienne Kotiin, ja kuitenkin on monia muitakin tapoja, eikö vain? Tämä on sitä uutta energiaa, jota ei ole näkynyt paljon Maaplaneetalla. 
 
Uskalla tehdä virheitä
 
Kerromme teille myös, että käytte läpi monia poliittisia muutoksia monista eri syistä, vaikkemme mene yksityiskohtiin, koska ne eivät ole tärkeitä. Ihmiskunta on muuttunut uskomattomasti ja se tuntee tarvetta muuttaa kaikkea ympärillään. Jokainen ihminen tuntee sen. Joskus tämä merkitsee pelkästään jonkin heittämistä pois, koska se oli vanhaa eikä osa uutta. No, te päätätte, minne menette pelissänne, rakkaat ystävät. On oikopolkuja ja monia tilaisuuksia tuoda tuo palapelinpala yhtälöön. Täytyykö teidän aina olla oikeassa? Ei. Kuka niin sanoi? Tulitte maan päälle voidaksenne tehdä tietyn määrän virheitä. Se on siinä. Sitten kun saatte tehtyä nuo virheet, vaikka teeskentelette oppivanne niistä, saavutte Kotiin. Olette valmis. Mikä tuo määrä on? Tietysti se vaihtelee kovasti kaikilla teillä. Koska teette niitä tuhansia joka päivä, määrä on melko suuri. Tuomme tämän esiin, rakkaat ystävät, jotta te ette tuomitse itseänne. Usein se estää ihmisiä avaamasta suutaan ja antamasta totuutensa löytää luonnollisesti tiensä toisten ihmisten sydämeen ja planeettaan, vaikuttamaan kollektiiviin.
 
Olette vastuussa siitä, mitä päästätte energiaanne
 
Rakkaat ystävät, olette tässä kohtaa uskomattoman herkkiä energioille, joita näette. Tästä tulee hyvin vaikeaa, erityisesti USA:ssa oleville näiden presidentinvaalien aikana. Tästä taistelusta on tulossa jokseenkin likaista. Se on jo sitä teidän määritelmänne mukaan, ei meidän. Todellisuudessa tässä kohtaa viestitään erittäin vähän siitä, mitä ihminen on – kerrotaan vain, kuka hän on ja kuka ei. Kilpailusta on tullut hyvin henkilökohtaista, ja pyydämme teitä vain varomaan, ettette kietoudu siihen. Se on harhaa, millä tavalla ihmiset kanavoivat vihansa ja turhautumisensa. He saavat teidät puolelleen ja sitten menevät siitä läpi, koska hekin ovat turhautuneita. Se on hyvin tärkeää, mitä pyydämme, ja käytämme myös yhtä Isännän rekvisiittaa: äänestä kaukosäätimelläsi. Kyse ei ole välttämättä sitä, että äänestätte toista tai toista henkilöä, vaan että kontrolloitte ympäristöänne. Niinpä nähdessänne tulevan jotain, josta olette eri mieltä, on uskomattoman tärkeää olla vastuussa siitä, mitä päästätte omaan energiakenttäänne. Uskaltakaa vaihtaa kanavaa – se on hyvin yksinkertaista.
 
Tarvitsemme valoanne
 
Useimmat maapallon demokratioista vaativat teitä osallistumaan jollain tapaa. Ratkaiseeko tämän kanavan vaihtaminen joka kerta, kun näette jonkun tai jotain, josta olette eri mieltä? Ei, rakkaat ystävät. Olette edelleen vastuussa oman palanne laittamisesta paikoilleen. Tähän ei liity ainoastaan totuutenne puhuminen ja valonne tuominen Maaplaneetalle, vaan myös osallistuminen hallituksiinne. Ette luultavasti odottaneet meidän sanovan näin, mutta niin homma on järjestetty. Monet niistä jotka yrittävät kontrolloida, tekevät sen haluamalla teidän ajattelevan, ettei teillä ole ääntä. "Voi, mitä hyötyä siitä on? Kaikki on korruptoitunutta joka tapauksessa." Oletteko kuulleet tai tunteneet tämän joskus? "Miksi minun pitäisi edes osallistua? Ei sillä ole mitään vaikutusta."
 
Monta kertaa he yrittävät tarkoituksella kontrolloida massoja, mitä on tehty monta vuotta. He voittavat automaattisesti, jos te peräännytte. Älkää ajatelko, että siinä palapelinpalassa jonka toitte Kotoa, on kyse vain henkisyydestä. Mitä jos ette tiedä mitään politiikasta eikä teitä voisi vähempää kiinnostaa? Pyydämme teitä vain puhumaan totuuttanne ja esittämään kysymyksiä. Selvittäkää, pääsettekö johonkin johtopäätökseen tavassanne äänestää. Se vaikuttaisi valtavasti, eikä siinä ole oikeaa tai väärää, miten valitsette.
 
Se on meille haastavaa katsella, että toitte monen elämän ajan tätä kaunista palapelinpalaa sisään ja sitten pidätte suunne kiinni. Sitä surua näemme koko ajan. Jos siis voisimme antaa jokaiselle ihmiselle maan päällä yhden asian, se olisi itseluottamus puhua omaa totuuttaan ja kyetä ottamaan vastuu siitä palapelinpalasta, jonka toitte Kotoa. Valoanne tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Mihin suuntaan pitäisi mennä? Se riippuu teistä, sillä tuo valo riippuu kaikista teistä. Valo ei valitse puolta, eikä sillä ole poliittista puoluetta. Se on puhdasta valoa. Vain silloin kun asiat peitetään, valon puute luo varjon. Siksi valotyöntekijöitä on Maaplaneetalla … heijastamassa ja säteilemässä tuota valoa paikkoihin, jossa valo ei voi aina olla. Nämä on suurimpia mahdollisuuksia, joita teillä on ollut planeetallanne, ja näette luultavasti tulevan vielä lisää hyvin nopeasti.
 
Teillä on apua – Lemuria odottaa
 
Kerromme teille myös, rakkaat ystävät, että teillä on apua verhon toiselta puolelta useammalla tavalla, kuin voitte mitenkään tietää. Uudestaan ja uudestaan olemme kertoneet, että te ette ole nostaneet ainoastaan Maaplaneetan kollektiivivärähtelyä, vaan myös ihmiskunnan, joka on oikeasti vain Maaplaneetan värähtelyalue. Tuon evoluution vuoksi kaiken täytyy muuttua. Toivomme teidän kulkevan sellaisen hallituksen valitsemista kohti, joka voimaannuttaa kansaansa, eikä johda sitä. Se olisi hyvin suuri askel Lemurian uudestisyntymistä kohti.
 
Kyllä, se tapahtuu. Lemuria ei koskaan uponnut – ei ainakaan teidän luulemallanne tavalla. Fyysinen manner upposi, mutta lemurialaiset ylösnousivat, ja he odottavat teitä. Jotkut heistä ovat suoraan yhteydessä teihin ja odottavat teidän kehittävän tämän planeettanne moniulotteisen ilmaisun riittävän korkealle tasolle, jolla he voivat olla taas vuorovaikutuksessa kanssanne. Se tulee nopeammin, kuin ymmärrätte, mutta teillä on apua. Näettekö kaikki sen apuna? No, rakkaat ystävät, olette niin polarisoituneita planeetallanne tällä hetkellä, että mikä tahansa valo nähdään luultavasti valona ja pimeytenä. Itse asiassa se luultavasti tulkitaan väärin, ja hyvin usein sitä aletaan pelätä. Olette nähneet tämän monta kertaa planeetallanne, kun viestintuojia on pilkattu tai tapettu heidän viestinsä vuoksi. Se on tapahtunut monta kertaa.
 
Lähestytään maagista lukua "kahdeksan miljardia"
 
Olette yhdessä kriittisessä vaiheessa nyt. Sen sijaan että lähetämme yhden voimakkaan äänen, joka muuttaa planeettanne, olemme antaneet teille kaikki miljoonat äänet. Kyllä, teillä on satoja miljoonia ja jopa miljardeja ääniä, sillä lähestytte maagista lukua. Planeetallanne on maaginen luku, joka on kriittinen massa kahdeksan miljardin kohdalla, ja se lähestyy erittäin nopeasti. Mitä tapahtuu, kun saavutatte tuon kriittisen massan? Jos Maaplaneetan värähtelytila ei ole riittävän korkea, hukkaatte valtavan tilaisuuden. Jos se viedään väärään suuntaan, mennään pelkoon.
 
Tästä syystä olette täällä – valaisemassa ja säteilemässä valoanne pelkoon, pimeyteen. Pelko muunnetaan aina rakkaudella samalla tavalla, kuin pimeys häviää aina valossa. Olette valon työntekijöitä, jokainen teistä. Olette päättäneet vaikuttaa positiivisesti tällä planeetalla – joskus vain inspiroimalla itseänne katselemalla jonkin metafyysisen ohjelman, kuuntelemalla kanavoinnin tai lukemalla henkisiä kirjoituksia. Kaikki se on täydellistä. Tietäkää kuitenkin, että teillä on myös tuo palapelinpala. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että jos pystyisimme saamaan kymmenesosan noista palapelinpaloista, se kasattaisiin hyvin nopeasti, tasaisesti ja mukavasti. Ei olisi haasteita ja olisi hyvin harvoja sotia, joista kirjoittaa.
 
Onko ihmiskunta jo kyllästynyt taistelemaan vai haluatteko saada lisää sotia? Meillä ei ole vaihtoehtoa tai visiota siitä, kumpi on oikein tai väärin. Vaikka katselemme, näemme myös ne uskomattomat kamppailut, joita käytte läpi kietoutuessanne pelkoon. Kun ihmiset alkavat siirtyä erillisyyden suuntaan, etsikää tapoja, joilla voitte yhdistää sen. Etsikää tilaisuuksia – vaikka kuinka pieniä – tuoda palanne pöytään.
 
Kuusi nopean kehityksen vuotta
 
Mitä jos työskentelette parhaan ystävänne kanssa ja rakastatte tätä ihmistä kovasti? Joskus haluatte tehdä häneen vaikutuksen, joten puhutte tässä kohtaa ihmiskieltä ja yritätte tuoda palanne pöytään. Merkitseekö se, että hän voi loukkaantua? Ehkä, mutta se ei ole teidän vastuunne, eikö vain? Jos puhutte tavalla, joka antaa samaan aikaan tilaa hänen voimaantumiselleen, niin tuotte oman voimaantumisenne pöytään. Se on keskustelua, jossa mikään ei ole oikein tai väärin. Voitte kehittyä paikkaan, jossa te kumpikin ymmärrätte kumpaakin puolta. Tämä on itse asiassa seuraava avain.
 
Niinpä tuodessanne oman osanne pöytään ja alkaessanne laittaa palapelinpalaanne keskelle ei-mitään, tietäkää, että se siirtyy. Tietäkää, että te ette julista: "Tämän on oltava tässä" tai "Juuri tämän tulin tekemään, eikä se muutu koskaan." Sallikaa itsenne kasvaa jokaisen osan myötä, sillä teillä on paljon kehitystä suoraan edessänne. Seuraavat kuusi vuotta ovat Maaplaneetalla äärimmäisen nopeaa kehitystä. Niin nopeaa, että päästessänne seitsemänteen vuoteen ja asioiden alkaessa hidastua vähän, olette huolissanne siitä, että asiat hidastuivat. Ette ajattele: "Voi, nyt voimme vetää henkeä." Sen sijaan sanotte: "Missä energia on? Miksi se hidastuu? Alamme sopeutua ja tulla hyväksi tässä?" Ja niin tapahtuu.
 
Jokainen teistä on tuonut jotain ymmärrystä Kotoa, jota vain teillä voi olla, ja siksi olette täällä. Kerromme teille, ettei maan päällä ole ketään, joka vie vain tilaa. Ette olisi täällä, jos teillä ei olisi kaunista palapelinpalaa tuotavana pöytään. Nämä ovat aikoja, rakkaat ystävät, jolloin valoanne tarvitaan – sanoimme sen nyt kolmatta kertaa.
 
Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla pitääksemme teille peiliä Kotoa, jotta voitte nähdä vähän siitä, miltä meidän perspektiivistämme näyttää. Toivottavasti muistatte vähän todellisesta hengestänne ja tehtävästänne Maaplaneetalla. Olette valotyöntekijöitä suurimmassa määrin. Olette muuttaneet monia planeettoja ja kehittäneet monia lajeja, kuitenkin teette työtä taas uudella planeetalla. Jatkakaa upeaa työtä. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne hyvin arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa tätä uutta peliä hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >