HomeViestejäSteve RotherMarraskuu 2023 - Asioiden yhdistäminen

Marraskuu 2023 - Asioiden yhdistäminen

ASIOIDEN YHDISTÄMINEN

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Marraskuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

HUOM. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa Global Light -lähetyksessä (21.10.2023), ja ne voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Kun ne saatetaan puhutusta kirjoitettuun muotoon, tehdään editointia. Tässä prosessissa Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistämme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota esitysajankohdasta. Toivottavasti nautit siitä.

Steve Rother

***

Terveisiä Kotoa.

Olen Rytmipalvelun Elrah, ja tuon teille tervettä rytmiä voimaannuttamaan energioitanne. Olette tällä maaplaneetalla kriittisenä aikana, rakkaat ystävät. On erittäin epätavallisia olosuhteita, jotka yhdistyvät nyt kaikki. Teillä on sotaa planeetallanne. Teillä on ollut sitä jonkin aikaa, aina välillä vuosien saatossa. Mutta tässä tapauksessa sodat olivat tarkkaan suunniteltuja, koska asiat ovat muuttuneet vähän. Vuosisatojen saatossa eri hallitsijat ovat saavuttaneet paljon sotien avulla. Maan vanhempina aikoina he lähettivät armeijansa tappamaan, raiskaamaan ja ryöstämään vihollisiaan. Sitten voittaneet hallitsijat vaativat kaiken, mitä jäi jäljelle, ja toivat omia ihmisiään asuttamaan vastikään kaapatun maan.

Ehkä ajattelette, että kaikki se tapahtui kauan sitten, mutta sitä oli itse asiassa hyvin äskettäin. Aiemmilla vuosisadoilla sitä pidettiin myös normaalina elämäntapana, koska sitä tapahtui niin säännöllisesti. Useimmat ihmiset ovat kehittyneet sen yli, mutta kuitenkaan toiset eivät ole vielä. Kyllä, ihmiset toistavat usein asioita. Heillä on toistotaipumusta, joka saa heidät luomaan energioita ja olosuhteita uudelleen. Huonot asiat on hyväksytty normaalina niin usein maan päällä, että siitä on muodostunut malli.

Sodan malli

Useimmat teistä jotka lukevat tätä, eivät suoraan osallistu sotiin, joita käydään maan päällä tällä hetkellä. Mutta olette mukana eri tavoin, koska kollektiivi päättää pohjimmiltaan, miten pitkälle tämä menee. No, se ei ole helppoa, koska on monia hallitsijoita, jotka toimivat kollektiivia vastaan. He toimivat myös omaa kansaansa vastaan, jos he voivat saavuttaa jotain. Sanomme, että niin on syystä, rakkaat ystävät. Jos katsotte sotia maaplaneetalla tällä hetkellä, niissä ei ole kyse ihmisistä. Niissä on kyse sotivista hallituksista, jota käyttävät ihmisiä – se on vanhan mallin paluu. Monet teistä ovat täällä uusien mallien kera, mutta teillä ei ole vielä ollut tilaisuutta aktivoida niitä.

Kvanttikietoutuminen

Todellisuus on, että teillä on vaikutus kaikkeen, mitä tapahtuu. Miksi? Koska ensimmäistä kertaa, rakkaat ystävät, olette pitkällä viidennessä ulottuvuudessa ja olette yhdistyneet. Valitettavasti hyvin harvat tietävät, miten tätä yhteyttä käytetään, tai edes tunnistavat, että se on olemassa. Tuo yhteys muuttaa kaiken, koska todellisuudessa olette kaikki olennainen osa toisianne. Olette löytäneet osia tästä, jotka voidaan vahvistaa kvanttimekaniikan tutkimuksessa, nimeltään kvanttikietoutuminen. Tässä kaksi hiukkasta on kietoutunut monisyisesti ja liikkuu täsmälleen samalla hetkellä, riippumatta siitä miten kaukana ne ovat toisistaan. Jos ne liikkuisivat, vauhti ylittäisi valonnopeuden. Mutta nämä hiukkaset eivät liiku, koska ne ovat yhteydessä ja oleellinen osa toisiaan. Ja niin olette tekin, rakkaat ystävät, kun menette verhon läpi. Tulette pelaamaan tätä peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Teette kaikki sopimuksenne, ja sitten laitatte kaiken liikkeelle.

Herääminen

Kun sitten löydätte itsenne maan päältä, yritätte muistaa: ”Voi hyvänen aika, mitä teen täällä? Missä olen … kuka olen?” Ja alkaa se peli, miten ollaan ihminen. Olette todellisuudessa henki, mutta yhtäkkiä huomaatte jumiutuneenne tähän ihmiskehoon. Se voi olla turhauttavaa hengelle, minkä vuoksi lapsuus voi olla hyvin haastava ihmisenä. Kun henkenne alkaa tottua, yritätte järkeistää ja tasapainottaa kaiken. Se luonnollinen yhteys joka yksilöllä on Kotiin, alkaa haalistua. Tämä on osa verhoa ja sen pelin ominaisuuksia, jonka kirjoititte itsellenne.

Voi, tiedämme, että te ette ajattele olevanne luojaolentoja, mutta olette silti. Mielenkiintoista on se, että kun irrotatte itsenne tai teeskentelette, että te ette voi nähdä tuota yhteyttä, alatte nähdä asiat eri perspektiivistä. Sen sijaan, että käytätte sitä viisautta, jota tuo yhteys kaikkiin asioihin antaa, voitte nähdä vain yksittäisen ihmisen perspektiivistä. Tässä yksilö näkee usein, että jonkin on uhkaavaa tai otetaan pois. Ilman jatkuvaa yhteyttä kaikkeen, yksilö kehittää egon ja näkee itsensä erillisenä.

Ihmisten täytyy painia egon kanssa, joka menee joskus tielle. Se pätee erityisesti, jos on globaali johtaja, ja tämä haaste, jonka näemme maan päällä Israelin ja Palestiinan konfliktissa. On helppoa ajatella, ettei teidän tarvitse olla huolissanne siitä, koska sotaa käydään maailman eri osassa. Tai kenties se tuntuu erilaiselta, koska teidän ei tarvitse uskoa samoihin asioihin kuin he. Se kaikki on vain osa verhoa, ja se onnistuu erittäin hyvin piilottamaan sen yhteyden, joka kaikilla ihmisillä on toisiinsa.

Muistakaa, että olette kaikki sidottuja yhteen monisyisesti. Kun teillä on jokin ajatus, se leimataan universaaliin alitajuiseen mieleen, jonka kaikki planeetalla jakavat. Sillä hetkellä kun yhdellä teistä on jokin ajatus, on vain ajan kysymys, milloin kaikilla muilla on tilaisuus kokea tuo sama ajatus. Vedätte jatkuvasti ajatuksia alitajuisesta mielestä ja tuotte ne tietoisuuteenne. Kyllä, se maadoittaa ne planeetalle. Voitteko kuvitella, mitä tapahtuisi, jos pystyisitte kylvämään sinne rauhan siemeniä? Jotkut teistä tulivat itse asiassa se mielessään, tavallaan ”vetämään naruista” positiivisilla ajatuksilla.

Rauhan ankkuroiminen

Ihmismatkallaan henget oppivat asioita ja tuovat Kotiin oppimansa. Sitten he ankkuroivat sen ydinpersoonallisuuteensa. Kun laitatte verhon päällenne joka kerta, ette edes muista, mitä toitte viime kerralla. Siis on tavallaan työlästä edistyä yhtään henkenä ihmismuodossa. Mutta teette sitä, rakkaat ystävät. Miten se tarkkaan ottaen toimii? Yksi asia jonka voitte tehdä, on alkaa etsiä tapoja, joilla kaikki ihmiset ovat samanlaisia, sen sijaan miten he ovat erilaisia. Se sallii teidän nähdä energialangat, jotka yhdistävät kaikkia ihmisiä, ja kylvää rauhan siemeniä samanaikaisesti. Merkitseekö se, että siitä tulee välitön reaktio? Ei, sen täysi integroituminen vie jonkin aikaa. Mutta sitten kun se alkaa siirtyä uuteen suuntaan, se saa vauhtia.

Asioiden yhdistäminen

Kaikkia näitä asioita alkaa tapahtua ihmiskunnan evoluution vuoksi. Alatte nähdä noita yhteyslankoja. Ja jos katsotte taivaalle, se on tietysti aikajana. Näette yötaivaalla valoa 13.8 miljardin valovuoden takaa. Siis eikö se ole tavallaan aikakone? Ihmisillä on ollut hyvin rajoittunut näkökyky, mutta nyt se laajenee. Ihmiset ovat uskoneet, että universumi on 13.8 miljardia vuotta vanha, sellaisena kuin tunnette sen. Mutta hiljattain ihmiset ovat paikallistaneet galaksin yli 32 miljardin valovuoden päässä.

On hyvin kaunista kyetä katsomaan niin pitkälle menneisyyteen ja nähdä, miten työskentelette näiden asioiden kanssa. Ihmiset kirjoittavat uudelleen ymmärrystä universumista ja sen alkuperästä. On selvää, että kaikilla hiukkasilla jotka olivat alun perin yhteydessä, on edelleen tuo yhteys. Mutta ette itse asiassa näe, miten nuo asiat ovat yhteydessä, mikä on osa oppituntianne, kun tulette tänne maaplaneetalle.

Viimekertalaiset

Kerta toisensa jälkeen ihmiset ovat tulleet takaisin, yrittäen jatkuvasti tehdä itseään paremmaksi. Parannatte itseänne johonkin pisteeseen ja sanotte sitten: ”Tiedätkö mitä? En tarvitse sitä enää! Olen valmis maaplaneetan osalta, mutta on muutamia asioita, jotka rakastaisin siivota, ennen kuin menen eteenpäin.” Ja tulette takaisin vielä viimeisen kerran, minkä vuoksi kutsumme teitä viimekertalaisiksi. Teitä on monia tällä hetkellä maaplaneetalla, koska tulitte pitämään vain tätä energiaa. Tietysti jotkut tulivat myös ollakseen täällä ”keikuttamassa vaakaa/järkyttämässä järjestelmää” (? rock the scale).

Palataanpa yötaivaaseen hetkeksi. Vaikka alkuräjähdysteoria on ollut hyvin hyödyllinen universumin alkuperän ymmärtämisessä, uudet teleskooppinne osoittavat sen pian vääräksi. Se mitä ihmiset pitävät alkuräjähdyksenä, oli itse asiassa pelkästään siirtyminen todellisuusulottuvuudesta toiseen. Näitä ulottuvuusmuutoksia, jotka tunnettiin ”Jumalan sisään- ja uloshengityksenä”, on ollut lukematon määrä.

Jos palataan 16 miljardin vuoden tapahtumahorisontin taakse, oli ykseyden tila, kun kaikki meni ulottuvuusmuutoksen läpi. Löydätte pian, että se reikä josta universumi ilmestyi esiin, on edelleen auki ja luo uusia tähtiä. Siellä kaikki asiat ovat yhteydessä. Olitte siellä ja osa sitä. Mutta olitte myös osa kaikkea muuta – fyysinen ja energeettinen yhteys kaikkiin olentoihin kaikkialla. Se on hyvin samanlaista, mitä teillä on mennessänne Kotiin. Kosmoksessa on kaunis valoneulanpisto, jotka vasta alkaa vallata valotaivaan – se on ehdottoman kaunis. Siis sen pyydämme teitä tekemään. Yhdistäkää nämä asiat ja yrittäkää nähdä, että olette yhteydessä jokaiseen niistä.

Energiakupla

On hyödyllistä pitää mielessä, että myös ne jotka aiheuttavat tarkoituksella sotaa maan päällä, ovat myös oleellinen osa teitä – he ovat yhteydessä teihin. Mutta miten voitte lähettää heillä parasta mahdollista energiaa? No, on monia tapoja luoda energiakuplia ihmisten ympärille. Tärkeintä on nähdä suurempi kuva, koska pelaatte uutta peliä. Ette ole kirjoittaneet kaikkia sääntöjä vielä, koska selvitätte niitä edelleen. Silloin kun uusi peli alkaa kehittyä, ne jotka ovat kovasti panostaneet vanhaan peliin, käyttäytyvät huonosti ja yrittävät estää asioita muuttumasta. Kyllä, lopulta asiat muuttuvat joka tapauksessa. Olette täällä varmistamassa, että se tapahtuu, ja pärjäätte paremmin, kuin luulette.

Tietäkää, että teitä rakastetaan yli ymmärryksenne. Universumin kaikki silmät ovat kohdistuneet maaplaneettaan ja niihin kauniisiin olentoihin, joita kutsutaan ihmisiksi. Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät. Pitäkää korkeinta sydämessänne, ja laittakaa se tuohon alitajuiseen mieleen. Nähkää kuva ihmisten tulemisesta yhteen ja alkakaa yhdistää noita asioita. Kohdelkaa toisianne kunnioittaen, hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen.

______________

Olen Ajanpitäjä, rakkaat ystävät, ja olen ikionnellinen ollessani kanssanne tänään. Ihmiskunta on juuri saanut sokkiaallon, melkein kuin joku olisi vetänyt maton heidän altaan. Uusi normaali on juuri alkanut, vaikka toivomme, ettei se pysy kauan. Se riippuu täysin teistä, koska olette täällä monien niiden palapelinpaljon kanssa, joita tarvitaan. Onko teillä vastukset joihinkin näihin monimutkaisiin kysymyksiin? Vaikka teillä ei ehkä ole mentaalisesti noita vastauksia, teillä on niiden energia sydämessänne. Jos voitte yhdistää sydämenne heidän sydämiinsä – keitä tahansa he ovat – voitte vaikuttaa valtavasti.

On hallitusten johtajia, jotka eivät halua kansansa tietävän, mitä he tekevät. Ja sillä tavalla he voivat käyttää myös teidän valtaanne/voimaanne, käyttäen joskus sitä teitä vastaan. Se on itse asiassa yleisempää, kuin uskotte. Vaikka luultavasti ajattelette, ettei teidän hallintonne toimi sillä tavalla, ne kaikki tekevät sitä jossain määrin. Yllättäisikö teidät se tieto, että johtajat ovat aiheuttaneet kaikki sodat maaplaneetalla, ei kansa? Hengen luonnollinen tila on harmonisoida ja tehdä hyviä töitä. Hallitusten johtajat voivat ottaa tuon aseman näön vuoksi, mutta tavallisesti he käyttävät tuota valtaa hyötyäkseen henkilökohtaisesti.

Koska yhdistytte jälleen ja integroitte monia noita asioita itseenne ja toisiinne, kaikki alkaa muuttua. Teillä ei ole ainoastaan tilaisuus kylvää siemeniä, vaan myös korjata satoa itse alkamalla kylvää uuden elämän siemeniä. Vaikka monet teistä ovat valmiita sen osalta, mitä olette tulleet tekemään, näytätte ottaneenne paljon tekemistä.

Elämien aioneina olette yrittäneet viimeistellä kaikki keskeneräiset asiat. Ja nyt jotkut teistä ovat vähän pakahtuneita, eikö vain? Siis rakkaat ystävät, vain hengittäkää. Täytämme teitä valolla ja rakkaudella joka kerta, kun saamme tilaisuuden yhdistyä kanssanne. Ette ehkä oivalla, että tekin teette sitä meille, koska olemme osa teitä. Samalla tavalla kuin olette yhdistyneet toisiinne, olette myös yhdistyneet meihin. Rakastamme sitä, ja teemme tilaa sille aina, kun tulee tilaisuus. Yritämme tukea teitä avaamaan noita ovia. Mutta kun kehitytte, on niitä, jotka yrittävät käyttää hyödyksi tapahtuvia muutoksia hyvin laajamittaisesti.

On myös tilaisuuksia ratkaista ongelmia, joita teillä on ollut hyvin pitkään. Mutta muistakaa, että kaikki tämä on tasapainottamisjärjestelmä. Jos joku työntää teitä täällä, niin teidän täytyy työntää hänet takaisin. Vaikka toivomme, ettei niin olisi, niin kollektiivi päättää sen. Siis laittakaa energianne kollektiivitietoisuuteen. Laittakaa alitajuiseen mieleen se, mitä haluaisitte nähdä. Älkää luovuttako, kun ette näe kaikkien niiden luomuksien toteutuvan, joita laitatte sinne. Luottakaa vain, että niillä voi olla valtava vaikutus planeetallanne, koska ne sisältävät valonsäteen, johon jokainen voi kasvaa.

On uskomatonta aikaa olla täällä, rakkaat ystävät. Olette varanneet paikkanne maaplaneetalle melko kauan sitten, ja tässä olette. Olemme ikionnellisia siitä, rakkaat ystävät, koska olette maagikkoja, jotka voivat auttaa muuttamaan lopputuloksen kaikessa, mikä on käynnissä. Voitte muuttaa energian niin, että kaikki nämä negatiiviset asiat muuttuvat positiivisiksi teillä.

Se tapa jolla tämä tapahtuu, on hyvin maaginen, sillä se alkaa ajatuksesta. Se alkaa unelmasta vastoinkäymisten edessä, sodan edessä. Uskaltakaa uneksia, ja alkakaa yhdistää noita asioita, mikä muuttaa kaiken. Olette oikealla polulla, ja polkunne on selkeä/esteetön. Pitäkää valoanne korkealla ja jakakaa se muiden kanssa, kun astutte eteenpäin. Tietäkää, että teillä on täydellinen tilaisuus luoda jotain hyvin taianomaista.

Ajanpitäjänä olen katsellut teidän kehittyvän aionien saatossa – ei vain maan päällä, vaan monissa paikoissa. Ja alatte katsoa verhon taakse nyt. Alatte nähdä asioita, joita ette ole koskaan ennen nähneet. Käyttäkää nämä tilaisuudet, myös kohdatessanne vastoinkäymisiä ja haasteita. Muuttakaa  nuo tiheät energiat joksikin taianomaiseksi, koska sitä varten tulitte. Mutta pitäkää huolta niistä, jotka ovat tarvitsevia. Monet tuntevat kaiken tuon jännitteen ja tulkitsevat sen ns. mielen sairaudeksi. Voitte helpottaa intensiivisiä haasteita rakkaudella. Kyllä, uskaltakaa rakastua jokaisen tilaisuuden tullen, ja yhdistäkää asiat.

Suuresti kunnioittaen pyydän teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Osoittakaa kunnioitusta jokaisen tilaisuuden tullen, hoivatkaa toisianne ja pitäkää huolta siitä, että pelaatte hyvin yhteen. Pelaatte kaunista peliä. Espavo, rakkaat ystävät.

Olen Ajanpitäjä, ja rakastan teitä kovasti.

Espavo – kiitos oman voimanne ottamisesta.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >