HomeViestejäMargaret McElroyViestejä Maitreyalta 31.5. - 18.6.2010

Viestejä Maitreyalta 31.5. - 18.6.2010

VIESTEJÄ

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
31.5. - 18.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Miten ollaan todella henkinen

Ei voi olla todella henkinen, jos on hitustakaan vihaa, pelkoa, epäilyä, kateutta tai muita negatiivisia tunteita. Kyllä, voi sanoa: "Olen henkinen", mutta jos teillä on yhtään negatiivista ajattelua toista sielua tai tilannetta kohtaan, niin ette voi olla henkinen sanan aidoimmassa merkityksessä. Miten moni teistä reagoi tilanteisiin, joista tiedätte, ettei teidän pitäisi reagoida? Miten maailma voidaan parantaa, jos yksittäiset sielut eivät voi parantaa itseään? Muutoksen on alettava itsestä. Miten monella teistä on ongelmia veljenne, sisarenne, isänne, äitinne, ystävänne ja työtoverinne kanssa? Kyllä, puhun sinulle, joka vastasit tuohon kysymykseen. Miten maailma voi muuttua, ennen kuin rauha löytyy sisältäsi? Miten usein huomaat oikeuttavasi itsesi? Miten usein huomaat suuttuvasi toiselle? Mitä energian haaskausta! Vain ajattele, mitä voisit tehdä tuolla haaskatulla energialla! Voisit ilmentää jotain, mitä haluat, kouluttaa itseäsi - on hyvin monia tapoja käyttää energiaa positiivisesti. Mitä enemmän teet tätä, sitä enemmän kykenet luomaan ja ilmentämään. Sinua vaaditaan vain pysäyttämään negatiivinen energiavirta.

Voin kuulla sinun nyt sanovan: "Mutta tuo ihminen ei puhu minulle". Ja minä vastaan: "Tarvitsetko häntä elämässäsi - tarvitsetko todella häntä elämässäsi?" Olet täällä omaa elämääsi varten, et kenenkään muun! Jos voit seistä Jumalan edessä - millaisena tunnetkin tämän energian - ja tietää, että olet virheetön, vain sillä on merkitystä. Itsesi oikeuttaminen jollekin ei muuta asioita, koska aina on kaksi näkökantaa. Kuten kirjoitin toiseen viestiin: "Jokaisella ihmisellä on oma totuutensa." Miksi on tärkeää, että sinä olet oikeassa? Luuletko menettäväsi kasvosi, kun et oikeuta itseäsi? Kerron sinulle, että et menetä. Siirryt eteenpäin tietoisuudessa, koska et ole enää vanhassa oikeuttamisen ansassa. Et enää elä jumiutuneessa energiassa. Kun päästät irti, kun siirryt eteenpäin, alat nähdä elämän uuden puolen - puolen mitä et voinut nähdä aiemmin, koska olit kiinni konfliktissa.

Päästäkää irti tarpeesta olla oikeassa, olla voittaja. Älkää antako millekään energiaa. Mitä sillä on merkitystä - paitsi itselle, joka luulee, että sen on tehtävä se vuosien tavan vuoksi. Vain lähtekää pois. Antakaa siitä tulla toisen ihmisen ongelma, ei omanne. Älkää antako sille lainkaan energiaa. Näette pian eron elämässänne. Kyllä, tulee surua irtipäästämisestä. Kenties tuo tilanne on tapahtunut monissa inkarnaatioissa. Pian kuitenkin parannutaan. Vain muistakaa se. Parantuminen alkaa välittömästi - heti kun päästätte irti!

Maitreya

Mestarien kanssa työskenteleminen

Minulta kysytään usein: "Mestari, miten voin työskennellä sinun ja muiden mestareiden kanssa?" Kerron noille sieluille: "Voit tehdä sen, mutta sinun on luovuttava itsestä." Itse on logiikka, joka antaa teille aina vastauksia. Sillä on vastaus kaikkeen ja se tuntee aina, mikä on oikein. Silloin kun liitytään meihin henkiulottuvuuksissa, ei voi tehdä, mitä sinä tai itse haluaa. On kuunneltava meidän pyyntöjämme. Pyyntömme eivät ehkä tule suoraan meiltä, vaan toisten kautta.

Monen inkarnaation ajan itse on ollut kontrollissa, se on tehnyt päätökset. Mutta eräänä päivänä pyydämme teitä seuraamaan meidän ohjeitamme, kuuntelemaan, mitä toivomme teidän tekevän. Teemme tämän, jotta voitte kasvaa ja laajentaa sieluanne. Itse närkästyy tästä ja se haluaa tehdä, mitä se on tehnyt monta inkarnaatiota. Tällä hetkellä monet sielut lopettavat kasvunsa. He eivät pysty näkemään syytä toimiemme taustalla ja ylipäätään "miksi minun pitäisi kuunnella sinua?" Tämä on kriittistä aikaa, jolloin moni sielu joutuu sivuraiteille ja epäonnistuu taas kerran.

Irtipäästäminen omasta logiikastanne ja sen hyväksyminen, mitä teille annetaan, on henkisen kasvun ensimmäinen askel. Monet sanoisivat, että tämä on manipulointia. Monet hyvää tarkoittavat sielut kertoivat monta kertaa kanavani ex-miehelle, että me, mestarit, manipuloimme häntä, koska hän kuunteli meitä eikä itseään tai toisia kaltaisiaan. Kuitenkin muutamassa maan vuodessa hän kasvoi henkisesti 1000 elämää vastaavan määrän. Onko tämä manipulointia?

Haluamme auttaa teitä ja maatasoa kasvamaan henkisesti. Jos teidän on tarkoitus kasvaa henkilökohtaisesti, tämä merkitsee meidän ja ohjeidemme kuuntelemista kaikissa muodoissa. "Miten tiedän, ettei itse kerro minulle tätä?", kysytte ehkä. Koska me pyydämme teitä jonkun kanavan kautta tai korkeimmassa meditaatiomuodossa tai unessa. Tunnette tämän yllykkeen sydämessänne. Kun se on siellä, se on meiltä.

Kun se tulee mielestä, se tulee itseltä. Kun se tulee sydämestä, se tulee jumaluudesta.

Maitreya

Rauha I


Ajan alusta saakka, siitä saakka kun mies ja nainen ensimmäisen kerran laittoivat jalan maan kamaralle, ihmiskunta on yrittänyt luoda elämäntyylinsä tekemällä asioita haluamallaan tavalla. Tämä on johtanut egoon, itsekkyyteen ja vallan ja kontrolloinnin himoon. Monet profeetat ovat vierailleet maatasolla rohkaisevien, muuttavien ja henkisten sanojensa kera, mutta heidän sanansa on sivuutettu, muutettu tai tulkittu väärin. Esim. kristinusko oli alun perin yksi uskomusjärjestelmä. Kristus opetti upeita asioita ja liittymällä yhteen Maria Magdaleenan kanssa ja kaatamalla rahanvaihtajien pöydät temppelissä hän näytti, että hän oli yhtä kansan kanssa eikä heidän yläpuolellaan. Yhdestä yksinkertaisesta uskosta tai uskomusjärjestelmästä on nyt tullut monia tuhansia lahkoja, jotka kaikki ovat tuosta Kristuksen ensimmäisestä opetuksesta irtautuneita ryhmäkuntia.

Jokainen näistä ryhmäkunnasta uskoo, että heillä on vastaus. Monet koputtavat ihmisten oville ja taivuttelevat näitä uskomaan heidän uskoonsa käyttäen usein pelkotaktiikkaa, kuten maailmanloppua. Tämä johtaa usein ihmisten kääntymiseen vieläkin enemmän poispäin uskonnoista, koska se puuttuu vapaaseen tahtoon. Kristuksen alkuperäinen opetus ei löydy uudesta testamentista, mitä ihmiset kunnioittavat kovasti. Vain osa on paljastettu tuossa kirjassa ja melko suuri osa on tulkittu väärin käännöksessä tai papit ovat vain jättäneet sen pois. He eivät tunteneet, että tietyt sanat pitäisi ottaa mukaan, koska se olisi johtanut ihmisten kääntymiseen pois kirkosta.

Kristuksen ja kaikkien niiden profeettojen alkuperäinen opetus, joita on tullut maatasolle ihmiskunnan luomisesta saakka, oli, että rakkaus on avain - itsensä rakastaminen, kanssaihmisten rakastaminen - ja irtipäästäminen pelosta, epäilyksestä ja kaikista negatiivisista tunteista. Tulkaa omaksi mestariksenne päästämällä irti ja päästämällä rakkaus sydämeenne. Kaloilla ja leivillä Kristus opetti jakamisesta. Maria Magdaleenan kanssa hän opetti, että olette jumalaisen sielun rakkauden arvoinen riippumatta siitä, kuka olette. Temppelin rahanvaihtajilla hän opetti ahneudesta. Kaikissa tarinoissa Kristus opetti esimerkillä ja hän teki tuolloin mahdolliseksi ihmisille oppia uusia tapoja. Kaikki muut profeetat tekivät näin myös.

Kristus opetti kaikkien tasavertaisuutta ja kuitenkin 2000 vuotta myöhemmin planeetallanne on edelleen epätasavertaisuutta, ahneutta ja pelkoa. Kahdentuhannen vuoden jälkeen ihmiset eivät ole vieläkään löytäneet henkisyyttä itsestään. Kristuksen sanat jotka olivat hyvin henkisiä, on muutettu käsittämättömiksi. Monet katsovat kirkkoon päin, mutteivät pysty löytämään vastauksia omaan henkiseen etsintäänsä.

Ihmisten on tullut aika kuunnella henkisyyttä sisällään, ottaa takaisin voima, jonka he ovat antaneet papeille ja uskonnoille, ymmärtää, mistä elämässä on todellisuudessa kyse sekä ymmärtää, että karma esittää merkittävää roolia elämässä ja että rakkaus on tärkein asia. Kuten Pyhä Paavali sanoi kirjeessään korinttilaisille: "Jos teillä ei ole rakkautta, teillä ei ole mitään."

Tehdäkseen maailmasta paremman paikan ihmisten on käännyttävä sisäiseen henkisyyteensä ja opittava vapautumaan alemmasta itsestä ja päästämään korkeampi itse sisään. Heidän on opittava henkisistä laeista karman, astrologian ja muinaisten taiteiden kautta, mitkä palaavat tällä vuosisadalla. Tämä tekee ihmisille mahdolliseksi tulla oman kohtalonsa herraksi. He eivät enää anna voimaansa muille, vaan pitävät voimansa luoda oman kohtalonsa. Surullista kyllä, monet new age -liikkeessä (kuten sitä kutsutaan maatasolla) eivät käytä henkistä osaansa. Monien täytyy vielä tehdä paljon työtä itsensä kanssa vapautuakseen alemmasta itsestä ja egosta. Monet muut kuitenkin tekevät mitä upeinta henkistä työtä. 

Sitä ennen kun ihmiset ovat kosketuksessa sisäisen henkiulottuvuutensa kanssa - korkeamman itsen kanssa - maan päällä ei ole koskaan rauhaa. Ihminen on keho, mieli ja sielu - ei voi olla mitään eroa. Etsikää henkisyys ja löydätte rauhan.

Maitreya

Rauha II

Onko teillä rauha elämässänne? Oletteko luoneet täydellisen elämän itsellenne? Jos vastaatte tähän "ei", niin haluan teidän tietävän, että voitte tehdä tämän. Ihmiset näyttävät ajattelevan, että heidän on kärsittävä, että vaikeudet ja vastoinkäymiset ovat osa elämää, mutta ne eivät ole. Jokaisella sielulla on lahjoja. Jokainen sielu voi luoda haluamansa taivaan maan päälle. Voin kuulla teidän kaikkien sanovan: "Mestari, kerro meille, miten se tehdään." Ja teen sen.

Päästäkää irti toisten tuomitsemisesta. Älkää antako millekään energiaa. Älkää pelätkö mitään. Kysykää itseltänne: "Mitä tarvitsen elämässä ollakseni onnellinen?" ja sitten luokaa se. Se ei tapahdu yhdessä yössä maan aikaa, mutta se tulee vähitellen.

Ihmisillä on hyvin paljon pelkoa: pelkoa työpaikkansa menettämisestä, pelkoa suhteista lähtemisestä, pelkoa velasta tai vastoinkäymisistä. Ette käsitä tätä, mutta vedätte energiaanne enemmän sitä, mitä pelkäätte. Kun päästätte irti ja sanotte itsellenne: "Mitä jos teen tämän? Tiedän, että henki antaa minulle", niin se tapahtuu.

Muutama maan vuosi sitten minulla oli etuoikeus opettaa erästä naista Uudessa Seelannissa. Hän oli avioliitossa, joka ei ollut onnellinen. Puhuin hänelle tästä suhteesta lähtemisestä, sillä se teki hänen elämästään hyvin kurjaa. Heti kun aloin puhua hänelle, saatoin nähdä hänen pelkonsa! Hän keksi kaikenlaisia tekosyitä jäädäkseen enkä puhunut hänelle enää. Hän oli tehnyt päätöksensä. Hän pelkäsi, ettei saa mitään ja että hänestä tulee köyhä. Tuo pelko oli suurempi kuin hänen halunsa ja pelko voitti. Tästä naisesta tuli henkinen tulkitsija ja vähitellen hän alkoi käsittää, että hän voisi lähteä ja että mitä pidempään hän jäi, sitä pidempään terveys olisi hänelle ongelma. Vuotta myöhemmin hän jätti miehensä ja yllättävää kyllä, kaikkea mitä hän pelkäsi, ei ollut tapahtunut. Hänellä oli ihana pikkuasunto, hän ansaitsi rahaa ja hänellä oli asunnossaan kaikkea, mitä hän voisi haluta. Kaikki oli loksahtanut paikoilleen, koska hän käsitti, että henki huolehtisi hänestä. Hän alkoi kulkea pelkonsa läpi. Nyt hän tuntee rauhaa elämässään. Kyllä, hänellä on edelleen pelkoa, mutta siitä tulee vähäisempää joka päivä.

Sinäkin voit luoda rauhan elämääsi. Katso, missä kohtaa et elämässäsi ole rauhassa? Ala työskennellä tuon negatiivisen energian kanssa ja huomaat, että kun muutat sen, sinäkin muutut. Löydät myös rauhan.

Maitreya

Olet matkalla!

Olet matkalla. Aloitit sen syntymästä. Voit tehdä matkasta vaikea tai helpon. Sinulla on avain! Sinä voit tehdä valintoja!

Elämän ei tarvitse olla vaikeaa. Sinä teet siitä vaikean jääräpäisyydelläsi, ylpeydelläsi, egollasi ja itselläsi. Millaista haluat elämäsi olevan? Jos et halua kamppailua, niin pyydä universumia auttamaan sinua ja sitten katso elämäsi hitaasti muuttuvan ja tulevan paremmaksi. Se ei tapahdu yhdessä yössä, mutta se tapahtuu. Sinun on kuitenkin päästettävä irti ja annettava universumin johtaa sinua ilman pelkoa tai epäilyä - vain täysin luottaen. Olen sanonut monta kertaa oppilailleni: "Synnyit Aladdinin lampun kanssa. Olet vain unohtanut, miten sitä hierotaan!"

Maitreya

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >