HomeViestejäMargaret McElroyViestejä Maitreyalta 23. - 25.8.2010

Viestejä Maitreyalta 23. - 25.8.2010

VIESTEJÄ

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
23. - 25.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Fotonienergiapäivitys

Sen jälkeen maailmassa on tapahtunut paljon, kun kirjoitin ensimmäisen kanavoidun artikkelin fotonienergiasta muutama vuosi sitten. Ihmiskunta alkaa viimeinkin tarkastella itseään ja nähdä sen vääryyden, mitä se on tehnyt planeetalle. Useammat ja useammat sielut etsivät henkeä sisältään. Joiltakin loppuu siinä ikään kuin aika. Fotonivyöhykkeen energia on alkanut työskennellä maatason ympärillä. Sieluja lähtee suurina määrinä ja maataso muuttuu ja puhdistuu.

On ollut hyvin paljon tuhon ja hävityksen sekä muita negatiivisia ennusteita maatason tulevaisuudesta. Haluan teidän tietävän, että kaikki on niin, kuin pitäisikin olla. Henkityö etenee. Älkää pelätkö yhtään maatason tulevaisuutta. Sillä on upea tulevaisuus ja toivottavasti - jos teillä ei ole pelkoa - olette osa sitä.

Maitreya

Uskonnollinen suvaitsevaisuus

On häpeä, että Amerikan maa käy läpi uskonnollisen myllerryksen vaihetta liittyen muslimiyhteisöön ja heidän moskeijansa rakentamiseen lähelle vuoden 2001 tapahtumia. Vapauden maa, millaisena se tunnetaan, ei ole enää vapaa. Amerikan maa, joka on aina tunnettu uskonnollisesta suvaitsevaisuudestaan, on nyt myllerryksessä, kun yhteiskuntaryhmittymät arvostelevat ankarasti muslimiuskoa ja sen ihmisiä. Kaikissa uskonnoissa on ryhmäkuntia, jotka irtautuvat ja kääntyvät sitä vastaan, mihin ne kerran uskoivat. Kristinuskossa tätä edustavat monet eri kirkot ja palvelustavat. Mikään ei kuitenkaan ole ollut niin kiivasta kuin hyökkäys muslimeja ja heidän uskoaan vastaan.

Miljoonat ja miljoonat muslimit tuomitsevat sen, mitä muutamat heidän uskonsa ihmiset tekevät pommeissa, tappamisessa ja muissa vastaavissa hirmuteoissa. Tuon vähemmistön Jumala on vihan Jumala eikä muistuta mitenkään aitoa Jumalaa. Valtaosa niistä, jotka seuraavat Muhammedia, kunnioittavat tätä energiaa niin korkealle, etteivät he koskaan näkisi edes unta minkään sellaisen tekemisestä, mikä loukkaisi tätä energiaa. He elävät useimmiten yksinkertaista elämää ja ovat rauhassa omassa uskossaan. Katsokaa burkaan pukeutuvaa naista silmiin ja näette rauhassa olevan naisen silmät. Kyllä, heillä on moskeija kirkon sijasta ja he rukoilevat maassa kirkonpenkin sijasta, mutta he palvelevat kuin valtaosa kristityistä - Jumalaa kunnioittaen.

On surullista nähdä tämän hetken tapahtumat USA:ssa, mutta pelko noissa ihmisissä, jotka eivät ole muslimeja, saa aikaan tämän tilanteen. Kuten totesin aiemmin, vapauden maa ei ole enää vapaa. Mikä häpeä ja mitä energian haaskausta viha ja suuttumus ovat. Mitä nuo ihmiset voisivatkaan tehdä tuolla energialla. En tue mitään uskontoa tai uskoa, sillä kyse on jokaisen ihmisolennon valinnasta. Jos joku päättää palvella tietyssä uskossa tai uskomuksessa, hänelle pitäisi sallia se rakkaudella - ei vihalla, väkivallalla ja pelolla. Kenties eräänä päivänä ihmiskunta näkee tekonsa eikä tätä enää ole - ja pelko ei ole enää ihmiskunnan ongelma.

Maitreya

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

< PrevNext >