9.8.2011 - Muutos

MUUTOS
 
Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
9.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Useimmat teistä ovat tietoisia vaikeuksien kehittymisestä ympäri maailmaa, erityisesti Lontoossa tähän maapallon aikaan. Maataso on vihainen - vihainen nälästä, työn puutteesta, ruuan puutteesta ja tasapainottomuudesta ihmisten välillä taloudellisesti ja monilla muilla tavoilla. Tämä levottomuus on ollut tulossa melko kauan ja se tuo muutosta maatasolle. Muutosta on tapahduttava tai muuten ihmiset räjähtävät kaikesta vihastaan, mitä on tukahdutettu hyvin pitkään. Ihmiset ovat saaneet tarpeekseen ja ovat valmiita sanomaan ääneen tuon vihan ja tuhoamaan vanhaa prosessin aikana.
 
Älkää pelätkö yhtään sitä, mitä tapahtuu tai mitä tapahtuu talousmarkkinoilla tai muissa tapahtumissa. Jos teillä on pelkoa, vedätte energiaanne sitä, mitä pelkäätte. Kaiken on tarkoitus olla. Yrittäkää olla antamatta energiaanne näille tapahtumille keskustelemalla niistä ystävienne kanssa tai kommentoimalla itse. Tämä antaa vain energiaa näille tapahtumille. Seuraavat 30 vuotta tuovat uskomatonta muutosta positiivisella tasolla. Kuitenkin sen loksahtamiseksi paikoilleen, vanha on poistettava - vanhat asioiden tekemistavat ja vanhat järjestelmät. Muistakaa: älkää pelätkö ja älkää antako energiaa sille.
 
Maitreya
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Next >