HomeViestejäMargaret McElroy14.6.2011 - Rakkaus

14.6.2011 - Rakkaus

RAKKAUS

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
14.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Pystyin kanavani, Margaretin, kautta osallistumaan häihin viime viikolla maa-aikaa. Se oli sitoutumisseremonia kahden sielun välillä - kumpikin naispuoleisia tässä inkarnaatiossa, mutta sellaisen rakkauden kera, mikä oli pakahduttavaa monille läsnä olleille. Päivä oli kaikin tavoin täydellinen. Nämä kaksi sielua ovat etsineet toisiaan koko tämän inkarnaation ja lopulta he löysivät toisensa. Rakkaus ei ympäröinyt ainoastaan itse paria, vaan kaikkia paikalla olleita. Viisikymmentä vuotta sitten tällainen seremonia olisi ollut mahdoton, mutta se on todiste siitä, miten ihmiskunta on muuttunut siitä ajasta.

Rakkaus on rakkautta, erityisesti aito rakkaus, ja tuo pari todella rakastaa toisiaan eri tasolla kuin useimmat ihmiset. Se on todella liitto, ei vain tästä elämästä, vaan monien inkarnaatioiden takaa - sielut tapasivat ja sitten erosivat menneissä elämissä pelon tai toisten ihmisten kontrolloinnin vuoksi. Nyt tässä inkarnaatiossa he voivat lopultakin olla yhdessä. Sillä ei ole merkitystä, että he ovat samaa sukupuolta. Omassa maailmassamme kutsumme tällaista suhdetta vapaaksi, koska kumpikin heistä on vapautunut ehdollistumisen pyörästä ja on todella sitä, kuka hän haluaa olla - ei sitä, mitä ihmiset häneltä odottavat. Tätä vapauden energiaa ei voi tuntea ainoastaan teidän maailmassanne, vaan myös meidän maailmassamme, koska tämä pari todella elää omaa totuuttaan eikä kenenkään toisen.

Häissä oli monia sieluja meidän maailmastamme, mm. perheenjäseniä jotka eivät olleet maatasolla niin avoimia, kuin heidän olisi pitänyt olla, ja nyt meidän maailmassamme he ovat hyvin tietoisia ainoasta totuudesta: olkaa omalle itsellenne uskollinen! Meidän maailmassamme ei voi valehdella. Ei voi elää rauhassa, ennen kuin hyväksyy rakkauden sellaisena, kuin se todella on. Monet sielut hyväksyvät, mutta maailmassamme on vastasaapuneita, joista on edelleen kummallista nähdä kaksi sielua yhdessä, jos ne ovat samaa energiaa (sukupuolta). Tulee lisää tällaisia seremonioita riippumatta siitä, onko laki samaa mieltä vai ei.

Kun vuosi 2012 lähestyy, näette monia muutoksia tapahtuvan maatasolla ja kun kuljette kohti vuotta 2020, ne muuttavat iäksi sitä tapaa, millä monet - eivät kaikki - ajattelevat. Menneisyyden vanha ehdollistuminen poistuu hitaasti ja uusi energia ilmestyy esiin - vapaus puhua, vähemmän pelkoa kun ihmiset puhuvat totuuttaan ja enemmän ymmärrystä ja myötätuntoa. Oli hyvin palkitsevaa olla näiden kahden ihmisen seremoniassa ja nähdä tekemämme työn tuovan alas esteitä ja ihmisten ehdollistumista, nähdä näiden kahden ihmisen yhdistyvän ja sitoutuvan olemaan elämänkumppaneita. Siunasimme heitä omasta maailmastamme ja tiedämme heidän tunteneen tuon siunauksen.

Maitreya

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >