1.6.2011 - Koulu

KOULU

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
1.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olette tulleet maatasolle käydäksenne koulua. Kyllä, vaikka olette aikuisia, maataso on koulu ja siellä on luokkia ja opettajia. Jokainen luokka on oppitunti. Matematiikan englannin, fysiikan ja urheilun sijasta oppitunteja tässä koulussa ovat kärsivällisyys, pelosta irtipäästäminen, ymmärrys, myötätunto jne. Olette kaikki oppilaita, jotka oppivat elämästä ja siitä, miten pelataan peliä, sillä elämä on peliä ja kun olette oppineet, miten sitä pelataan, elämästä tulee helpompaa.

Aineet joita opitte tässä koulussa, olette valinneet ennen syntymäänne. Jokaisella ihmisellä on erilaiset oppitunnit, joten kenenkään oppitunnit eivät ole samoja kuin toisen. Opettajia ovat ihmiset, joita tulee elämänne, ja heidän läsnäolonsa näyttää teille asioita, joita ehkä ette halua nähdä tai joita haluaisitte paeta. Jos siirrytte pois jonkun opettajan luota, koska ette pidä hänestä tai pelkäätte häntä, toinen opettaja tulee elämänne, sillä tämä ihminen ei ole tärkeä, vaan oppitunti. Suurin oppitunti, joka voidaan oppia, on kiintymättömyys elämän aineellisia asioita ja oman elämän ongelmia kohtaan. On kyse sitten lapsista, vanhemmista, ystävistä tai tavaroista, kiintymättömyys on avain oppineisuuteen. Ei voi oppia elämästä, kun on tunteellisesti mukana omissa tai toisten ongelmissa. Sitten kun on kiintymätön ja vapaa tunteista, niin silloin ja vasta silloin voidaan tulla intuitiivisemmaksi ja nähdä ongelmiin vastauksia, joita ei voitu nähdä aiemmin.

Usein ette näe opettajia elämässänne, koska ette ole harjaantuneet sen tekemiseen. Kanavallani oli monta opettajaa, joilla oli Vesimies aurinkomerkkinä ja moneen vuoteen hän ei voinut nähdä, että he olivat opettamassa tunteellista kiintymättömyyttä. Hänen äitinsä, ensimmäinen poikaystävänsä ja ensimmäinen aviomiehensä olivat Vesimiehiä ja hänen toisen aviomiehensä nouseva merkki oli Vesimies. Vasta toisen aviomiehen kanssa hän tiedosti, että tämä oli opettaja hänelle. Hän ei pystynyt näkemään sitä yli 50 vuoteen. Keitä vedät jatkuvasti elämääsi? Mitä aurinkomerkkiä näytät vetävän puoleesi? Katso, mitä tuo aurinkomerkki edustaa ja näet yhden oppituntisi.

On myös oppineempia opettajia. Nämä ihmiset ovat astrologeja, jotka ovat intuitiivisia. He ovat oppineet erityistietoa mahdollistamaan teille oppimisen itsestänne ja elämänne suunnitelmasta ja he voivat tehdä kouluopinnoista paljon nopeampia. Monet ihmiset syntyvät ja kuolevat edes tietämättä koulusta ja opettajista. Te ette koskaan lakkaa oppimasta. Syntymästä kuolemaan elämä on koulua. Joidenkin ihmisten on toistettava tiettyjä aineita uudestaan ja uudestaan, usein heidän täytyy tehdä tätä monissa elämissä, ennen kuin he ovat vapaita oppitunneistaan. Se ei ole helppoa, mutta kun oppii, tieto kasvaa ja opittuaan jonkin oppitunnin se hyvin harvoin toistuu.

Kysy itseltäsi: "Mitä ovat oppituntini täällä maatasolla? Mitä olen täällä oppimassa?" Kun olet saanut nuo vastaukset, sitten ja vasta sitten voit palata kotiin, todelliseen kotiin meidän kanssamme. Monet tuntevat sen taivaana, henkenä, toisena maailmana, mutta miksi tahansa kutsutkin sitä, palaat kotiin etkä koskaan enää palaa maatasolle. Kannattaa oppia, koska ei enää koskaan tarvitse palata.

Maitreya
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >