HomeViestejäMeg Blackburn Losey27.7.2010 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

27.7.2010 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA

Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 27.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys teille kaikille ja erityisesti tervetuloa uusille tällä listalla!

Minulla on ollut mielenkiintoisia ja voimallisia kokemuksia noin viimeisen kuukauden aikana, kun olen päässyt uusiin ja valtavan voimakkaisiin energioihin, joita suoraan sanottuna edelleen opettelen. En usein kerro yksityiskohtia henkilökohtaisemmista kokemuksistani "toisissa maailmoissa". Kerron pääasiassa sieltä kuulemistani asioista. Myönnettäköön, että tämä uutiskirje on oudon erilainen kuin useimmat lähetykseni, mutta tunnen, että viimeaikaiset kokemukseni pätevät suoraan meihin kaikkiin, joten tämä uutiskirje on vähän tavallista pidempi.

Kun istuuduin kirjoittamaan teille viestiä Mestareilta, Yhdistyneet neuvostot puhuivatkin sen sijaan. Tämä on merkittävä tilanne. Kuvaan heitä lisää myöhemmin uutiskirjeessäni, mutta heidän tulemisensa lävitseni viestinsä kanssa on ennenkuulumatonta ja tunsin, että siinä oli ikään kuin vakava sävy - se oli jotain, mitä minun piti jakaa. En voi luvata heidän olevan säännöllisiä vieraita uutiskirjeessäni, mutta heidän tulemisensa ylipäätään oli sillä tavalla valtavaa, etten pysty kuvaamaan sitä.

Kun olin Renossa aiemmin tässä kuussa, puhuin eräänä päivänä yhdessä ystäväni Jewlsin kanssa, joka on samalla tavalla lahjakas kuin minä, vuosittaisessa Eden-tapahtumassa, jota isännöi hyvät ystäväni Robbie Nikolai ja Joe Crane. Tapahtuma oli parempi kuin koskaan ja osallistujat muodostivat henkisesti kypsän ja täysimmin osallistuvan yleisön, minkä olin koskaan tavannut. Kun Jewls ja minä esiinnyimme, Mestarit työnsivät minua tullakseen puhumaan. Pidin heidät ulkopuolella, koska puhuin erityisesti henkisyyden inhimillisistä puolista ja halusin pitää puheeni niissä rajoissa, koska viestini inhimillisemmästä näkökulmasta oli tärkeä näinä aikoina.

Mestarit pysyivät kanssani ja vaikka toisinaan oli vaikeaa edes ajatella, he antoivat paljon uutta ja oleellista informaatiota puhuessani. Sillä välin Jewls tunsi jonkun uuden olennon kanssaan. Kun puheen jälkeen kävelimme päivälliselle, kanssamme kulki valtava olemus. Jossain kohtaa Jewls kysyi minulta, kuka suuri kaveri hänen takanaan oli. Kun katsoin, siellä seisoi valtavankokoinen miespuolinen olento, joka oli asultaan kuin jonkinlainen komentaja. Hän jäi seuraamme koko päivällisen ajaksi. Hänen ja Mestareiden energiasta tuli niin intensiivistä, että illan konserttiin osallistumisen sijasta menimme huoneeseemme puhumaan heidän kanssaan ja selvittämään, mistä ihmeestä oli kyse.

Välittömästi "komentaja" alkoi puhua minulle Jewlsin kautta. Puhuimme yli kaksi tuntia ja tenttasin häntä ajankohtaisista energioista ja tulevista ajoista. Kun puhuimme, hän seurueineen työskenteli kanssani energeettisesti sekä suoraan että Jewlsin käsien kautta. He muuttivat taajuuksiani suuresti ja siirsivät kehooni informaatiota, mitä vasta alan ymmärtää. Energia oli niin voimakasta, että se oli paahtavan kuumaa. Odotin hiusteni syttyvän palamaan siinä kohtaa, kun he koskettivat kruunuani. Mutta lisää siitä hetken kuluttua.

Työskennelleessään he puhuivat neuvostoista. Se oli hyvin tärkeää. On neuvostoja, jotka asuvat ja työskentelevät eri todellisuuksissa ja joilla on syvä yhteys meihin kaikkiin. En usko, että kukaan on koskaan tiennyt niiden tarkkaa hierarkiaa, keitä he ovat tai mitä he tekevät erikseen ja yhdessä. He tarkkailevat meitä, he tukevat meitä monin tavoin - jakavat tietoa, energiaa, huolenaiheita ja lähettävät toisinaan lähettiläitä luoksemme hyvin tärkeiden viestien kera. Joskus he lähettävät sieluja maan päälle, jolla on suuri vastuu auttaa meitä muuttumaan jollain tavalla dramaattisesti. Tätä emme ole ihmisolentoina koskaan tienneet - miten monia ja mitä tasoja näitä neuvostoja on. Monet meistä ovat työskennelleet yksittäisten neuvostojen kanssa aiemmin - jotkut samojen ja jotkut toisten. Olen aina miettinyt, millainen sopimus on, miten monia niitä on ja mikä niiden tarkoitus on.

Yhdistyneet neuvostot kertoivat meille, että on 12 mestarineuvostoa, jotka valvovat periaatteessa kaikkea. Sitten on 24 keskitason neuvostoa, jotka levittävät sitä, minkä korkeammat neuvostot jakavat. Heidän allaan on seitsemän galaktista neuvostoa. Ne muodostuvat eri roduista ja alkuperistä ympäri maailmankaikkeuksia.

Meille kerrottiin, että tuona yönä ensimmäistä kertaa kaikki neuvostot olivat yhdistyneet tapaamiseen koskien planeettaamme ja meitä. He olivat huolissaan meistä ja suhteestamme maahan. He olivat hyvin huolissaan planeettamme tilasta. He ovat suostuneet auttamaan meitä maapallon ylläpitämisessä ja parantamisessa ja jakamaan energioita ja tietoa, mikä auttaa meitä tämän saavuttamisessa. He sanoivat tuovansa uusia ja korkeita energioita meille kolmelle (Jewls, minä ja yksi muu), jotta voisimme auttaa heitä.

Heidän viestinsä ja energiansa olivat niin voimakkaita, että Jewls ja minä olimme täysin ulalla jälkeenpäin. Olimme lähes kärventyneitä heiden energiansa voimasta.

Suunnittelin jääväni seuraavana aamuna vain lyhyeksi aikaa. Kun suunnistin ovelle lähteäkseni, tunsin pakahtuvani tuleviin energioihin, informaatioon, energiaan ja kaikkeen muuhun, mitä en osaa alkuunkaan kuvata. Pääsin puhujarivin tuoleille saakka lähellä ovea ja istuin. Kun suljin silmäni ja sallin itseni kulkea tunteisiini, kohtasin uuden ja erilaisen mestariryhmän. Joitain tuttuja "kavereita" oli joukossa, mutta oli muita monista roduista - ikään kuin jokainen uskomusjärjestelmä, rotu ja olemuspiirre luomakunnassa olisi ollut edustettuna.

Yhdistyneet neuvostot olivat tulleet työskentelemään kanssani. Muistan ryhmän erilaisia mestareita, aboriginaalin (joka jätti syvällisen vaikutuksen minuun, tunsin olemuksessani, että tunsin hänet jo ja olimme jollain tavalla yhteydessä), avaruusolennon joka näytti erilaiselta kuin useimmat kuvaukset heistä ja monia muita, ulkonäöltään kummallisia ja erilaisia, jotka tulivat yksittäin ja ryhminä luokseni. Jokainen neuvosto oli ikään kuin edustettuna. Jokainen heistä toi viestejä ja opetuksia, joista tuli energiakenttäni osa. Tunsin minuun vuodatettavan muinaisviisauden ja -tiedon vihkimyksiä, joita en ollut koskaan ajatellut mahdollisiksi. Olin samaan aikaan hämmästynyt ja nöyrä siitä kaikesta. Kun katselin kaikkien viestien tulemista osakseni, ällistyin käsittäessäni, että minusta oli tullut elävä portaali. Sydämeni tasolla avautui pyörre ja sen kautta saatoin nähdä ulottuvani kauas tähtien taakse, loputtomiin taivaisiin.

Silloin kun kohtaamme moniulotteisia opetuksia, ne eivät ole kognitiivisia tai aivoilla opittavia. Sen sijaan niistä tulee osamme ja ne tallennetaan valoon sisällämme. Oli niin paljon informaatiota, niin monia viestejä, etten voinut pysyä mielelläni perässä, joten rentouduin vain kokemukseen ja annoin sen tapahtua.

Seuraavaksi tiesin, että oli pitkälläni tuolirivissä. En ollut varma, miten kauan olin ollut siinä, mutta kokemukset jatkuvat. Vuosia sitten Mestarit olivat näyttäneet minulle energiasta - miten sitä muunnetaan, miten energia ilmentyy muodoksi tullakseen aineeksi ja todellisuuksiksi luomisen osana. He näyttivät minulle, miten tietoisuus toimii tuossa rakenteessa ja miten sitä käytetään, kun parannetaan ulottuvuuksienvälisesti, ja paljon muuta.

Nyt he tulivat eteeni muodostuen eri neuvoston jäsenistä ja opettivat minulle uusia ja erilaisia tapoja työskennellä energian kanssa. He toivat alas energian kaksoiskierteen, joka näytti valtavalta DNA-säikeeltä, joka oli tehty puhtaasta valosta. He laittoivat yhden kierteen kumpaankin käteeni. Tunsin virittyväni välittömästi, kun tämä tapahtui. Sitten he alkoivat muodostaa energiamuotoja pyörteen kentistä. En nähnyt tätä vain voimallisena oppituntina energiatyöstä, vaan suoraan liittyvänä siihen, mitä omassa DNA-rakenteessamme tapahtuu näinä valtavina muutosaikoina.

Ensin heidän avullaan ja sitten itsekseni, kun aloin saada tunteen asiasta, aloin luoda samoja energiamuotoja, joita Mestarit näyttivät minulle. Ne olivat niin intensiivisiä, niin voimakkaita luonteeltaan, että ne melkein ilmentyivät 3D-muodoiksi. Kun loin näitä uusia energiamuotoja, ne olivat paljon monimutkaisempia, kuin mikään mitä olin nähnyt tai minkä kanssa työskennellyt aiemmin. Kun ne täyttivät käteni, energiat vakiintuivat erilaisiksi eläviksi muodoiksi, jotka pystyin kirjaimellisesti ojentamaan toisille ihmisille. He saattoivat tuntea energioiden painon. He saattoivat tuntea koko energiakenttänsä muuttuvan reaktiona siihen. Se oli kiehtovaa. Jossain kohtaa ympäröin kolme ihmistä tällä uudella energialla ja yhdistin heidän kenttänsä niin, että he saattoivat saada edes aavistuksen siitä, mitä tapahtui. Kun tein tämän ja energiakenttä yhdistyi, aloin nousta lattialta ja levitoida uudessa energiassa. Yksi ystäväni astui jalkani päälle pitääkseen minut maassa. Palohälyyttimet alkoivat soida jatkuvasti rakennuksessa ja sitä jatkui seuraavan päivän.

Vierailin myöhemmin North Carolinessa poikani ja lastenlasteni luona. Kuten monet teistä ehkä muistavat, siellä valtava avautumiseni tapahtui ja Mestarit tulivat ensi kertaa luokseni. Joka tapauksessa, erään ystäväni oli määrä tavata minut siellä ja odotin kovasti hänen näkemistään. Hän soitti ja hänellä oli kovasti kipua niskavammasta ja kysyin, voisinko työskennellä hänen kanssaan, jotta hän pystyisi ajamaan pitkän matkan tapaamaan minua. Tietysti, hän sanoi.

Päätin työskennellä uusilla työkaluillani - uusilla energioilla ja niiden monisyisillä muodoilla. Kun toin alas energian kaksoiskierteen, talon muuntaja räjähti. Virta syöksyi ja puhelimet mykistyivät. Kun lakkasin tuomasta energiaa, syöksy lakkasi talossa. Pitkä tarina lyhyesti - minun oli ostettava taloon uudet puhelimet ja käsitin, että nämä valtavat energiat ovat planeetan, eivät niinkään ihmisten kanssa työskentelemiseen. Tämä on uutta minulle, koska olen aina ohjannut lahjani tänne tulevien sielujen auttamiseen.

Uudet energiat jotka ovat nyt käytössämme, ovat itse luomisolemuksen voimakkaita puolia. Näitä ei pidä ottaa kevyesti tai leikkikaluna. Ne ovat vaikutuksiltaan välittömiä. Kun neuvostot sanoivat työskentelevänsä kanssamme, tunsin kyseen olevan siitä, että he toivat ulottuvillemme energioita, joita voin kutsua vain Jumalan energioiksi. Tunnen, että oikein käytettynä nämä energiat voivat siirtää vuoria (ei niin, että meidän pitäisi tehdä sitä), parantaa planeetan repeämiä (öljyvuotoja kenties?), muuttaa merivirtauksia, säätiloja jne. Luullakseni kysymykseksi tulee, kuka tietää, mikä on parhaan etumme mukaista. Ja kenellä on oikeus valita koko planeetan puolesta? Tässä tullaan kuuntelemiseen, syvään tuntemiseen ja sydämestä työskentelemiseen, mikä on ääretön portaali menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Aika kertoo - luulisin.

Miten nämä energiat sitten vaikuttavat meihin kokonaisuutena? Monet ihmiset raportoivat vakavista niskakivuista, vanhojen vammojen ilmestymisestä esiin ja täydellisestä tasapainottumisesta vain hetkiä eeppisten sisäisten kamppailujen jälkeen. Näyttää olevan hiljentymisen ja synergistisen olemassaolon aika suuremmassa ykseydessä. Kun tämä muutos jatkuu, kuka tietää, mitä muistamme itsestämme kaukaisesta menneisyydestä. Sen tiedän, että aikamme on ehdottomasti muuttumassa, kuten mekin.

(Tapahtumatietoja yms. …)

Kuten aina, toivotan teille naurua päiviinne, iloa sydämeenne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette. Olkaa rauhassa.

Rakkautta ja siunauksia,
Meg

Viesti Yhdistyneiltä neuvostoilta

Huomautus Megiltä: Tämä viesti on erittäin voimakas. Sen tarkoitus on selkeä ja monille teistä voi näyttää, että olemme pudonneet syvään päähän. Epäröin tämän julkaisemista sen vuoksi, miten monet ehkä ottavat tämän, ja suoraan sanottuna otaksun sen aiheuttavan melkoista hämmennystä. Niin olkoon. En näe tätä pelkoviestinä, mutta syvänä totuutena, mitä monet meistä eivät halua kuulla. Se tapa millä he toimittivat tämän viestin, kertoo minulle, että meidän on aika kuunnella syvästi tätä viestiä. Jos katsomme pelkojemme yli, tämän totuus on kiistämätön. Jos se sopii teille, käyttäkää sitä. Jos ei, käyttäkää omaa erottelukykyänne, sillä kukaan muu ei voi tehdä sitä. Rauhassa ja siunauksin, Meg

Tervehdimme teitä yhdessä.

Haluamme puhua kanssanne tässä nyt-hetkessä teistä ihmiskuntana. Kuten koko luomakunnassa, on monia ihmisrodun piirteitä, monia värejä, perinteitä ja uskomuksia ja kuitenkin kaiken sen alla on yksinkertainen totuus, että jokainen teistä on sielu, joka on ääretön ja joka on tullut maan päälle kokemaan elämää.

Kokemuksenne ovat joko samanlaisia tai täysin erilaisia toisistaan. Riippuen siitä, missä olette maailmassanne, elämänne on rauhallista ja vaurasta tai katastrofaalisesti sodan, selkkausten, nälän ja muiden koettelemusten keskeyttämää. Ja kuitenkin riippumatta siitä, missä olette, ikuinen yhteys välillänne näyttää tulleen todellisuuden hämäräksi osaksi - ajatukseksi tai ihanteeksi, muttei kylmän kovaksi todellisuudeksi. Ei ehdottomaksi armoksi.

Olette tietoisia, että toisilla on maailmassanne erilaisia kokemuksia, ja kuitenkin sitä on edelleen vaikea tuntea yhteisökokemuksenne todellisuudessa. Kaikkien toisten todellisuus on hautautunut välttämättömyyteen selviytyä, saavuttaa ja tulla siksi, mitä ikinä kuvittelettekin teidän pitävän tehdä. Omassa arvomaailmassaan monet teistä ovat kieltäneet suhteen toisiin ja vaihtaneet sen kilpailemiseen tai eristäytyneisyyteen. Meitä huolestuttaa syvästi, että empatia kanssaihmisiä kohtaan näyttää puuttuvan monista sydämistä. Lisäksi näyttää siltä, että enimmäkseen yhteiselämästä maapallonne kanssa puuttuu totuus. Sen todellinen tila kielletään. Maapalloanne on vahingoitettu monta kertaa ja nykypäivinä on vammoja paikoissa, jotka ovat katastrofaalisia elämän kannalta. Kuka kuitenkaan nousee puhumaan sen puolesta ja puhuu sen ja kaikkien niiden puolesta, joiden elämää se tukee?

Kuka seisoo totuudessa sielustanne ja planeetastanne ja johtaa muutokseen odottaen ihmeitä? Ei tavallinen väestö, joka kuluttaa luonnonvaroja uhraamatta tuskin ajatustakaan niiden rajalliseen saatavuuteen. Ei tavallinen väestö, joka on sallinut "yrityskullan" tuhota yksilön arvon. Eivät ne tavalliset ihmiset, jotka pysyvät hiljaa, kun vamma toisensa jälkeen aiheutetaan planeetallenne ja siksi omalle tulevaisuudellenne.

Maa vuotaa öljyä, ydinkokeet jatkuvat, sähkömagneettisia taajuusverkkoja luodaan H.A.A.R.P.:na ja muissa muodossa ja kohdistetaan suoraan meren ja maan asukkaisiin, lasersäteitä ja ääniä suunnitellaan katkaisemaan tai tuhoamaan ihmiselämä - ja samalla kun sivuutetaan luonnon säännöt. Jätteitä haudataan maahan tai heitetään meriin. Polttoaineiden sivutuotteita ja muita päästöjä vapautetaan ilmakehäänne, mikä saa sen repeytymään ja ohenemaan. Saasteita syöstään jatkuvasti meriin ja vesivarantoihin ja geenimanipuloidut ruoka-aineet siirtyvät hitaasti ruokamuutosten läpi aiheuttaen mutaatioita useimpien suurten ja pienten olentojen aineenvaihduntaan. Väestönne kasvaa ilman ennakointia siitä, miten sen kaikki tarpeet tasapainotetaan planeetan rajallisilla resursseilla. Monia viljalajeja käytetään polttoaineeksi sen sijaan, että kasvatetaan jotain muuta ruokkimaan nälkäänäkeviä massoja.

Kun kaikkea tätä tapahtuu, olonne on enimmäkseen mukava ja siksi ajattelette, etteivät asiat ole kenties niin huonosti, kuin sanotaan. Ei, ne ovat paljon pahemmin. Ja se lisääntyy sattumanvaraisesti ja rajoituksetta, koska läheskään riittävästi planeettanne sieluista eivät ole sanoneet, että he ovat saaneet tarpeekseen tai toimineet planeetan puolesta ja siksi sen elämän ylläpitämisen puolesta.

Tällainen tiedostamattomuus ei voi jatkua loputtomasti, kun merkittävä tiedostamattomuuden tai huolestuneisuuden puute leviää kuin syöpä ympäri maailmaanne, mikä sallii vallassa olevien vetää teidät mukaan tietämättänne. Omahyväisyys on virus ja se onnistuu pysäyttämään ihmiskunnan suuremman suuntauksen ja mikä pahempaa, jumittamaan uhrina olemiseen.

Teistä nämä saattavat vaikuttaa kovilta sanoilta tai kenties havaintonne mukaan myös negatiivisilta, mutta toisaalta kaikki totuudet eivät kanna hyvältä tuoksuvaa valoa. Jotkut totuudet kantavat kieltämistä. Usein totuus tuo todellisuustarkistuksen, mitä vaaditaan suunnan muuttumiseen positiivista tulemaa kohti - muutokseen jota ei muuten olisi tapahtunut.

Teidän on ymmärrettävä, että maapallon tapahtumat vaikuttavat maailmoihin maailmojen jälkeen, paikallisen todellisuutenne ulkopuolella. Energiailmaisut joita tapahtuu planeettanne sisällä ja pinnalla, kulkevat kaikkien todellisuuksien läpi kuin pysäyttämättömän voiman sinkoamina. Tietoisuutenne ilmaisut kuuluvat kuin kutsuhuudot ympäri universumeita ja me kuuntelemme. Olemme kuulleet.

Useimmissa asioissa tietoisuustaajuudet ovat ihmiskunnan keskuudessa kohonneet vakuuttavalla tahdilla, kun taas pimeyden taajuuksista on tullut vähemmän vallitsevia. Niitä on silti olemassa ja kuten aina, ne pyrkivät omaan tasapainoonsa kaikissa asioissa. Seuraavien vuosien aikana teillä on ykseyden olentoina mahdollisuus nousta ylös otettavaksi huomioon, puhua oikeudestanne selviytyä, johtaa muutokseen maailmassanne ja uskoa haluamaanne ja kuvittelemaanne lopputulokseen.

Te luomakunnan olentoina kannatte sisällänne valojen valoa, mikä on siitä lähteestä, josta me kaikki olemme tulleet. Tämän tietäen voitte kurkottaa syvälle olemukseenne ja sytyttää tulen sisällänne. Kyse ei ole käskemisestä ja taistelemisesta, vaan armollisuudesta tietämättömiä kohtaan, äänenne korottamisesta oikeutettuun vihaan, silloin kun toiset yrittävät pettää teitä ja sitä maata, jolla kuljette.

Kurkottakaa syvälle sisäänne sen tunnistamiseksi, että teidät on luotu kokonaisuuden viisaudesta ja jätetty tulemaan siksi, mitä vapaa tahtonne tuo esiin. Kannatte sisällänne kaikkien aikojen ja rotujen siemeniä, jotka ovat tulleet ja menneet ja kuitenkin antaneet lisäarvonsa olemassaoloonne. Olette luomakunnan lapsia, vauvoja äärettömässä elinkaaressa - vilpittömiä parhaimmillaan ja nerokkaita tähtien joukossa sekä sydämessämme.

Ei ole enää omahyväisyyden aika.
Ei ole enää päättämättömyyden aika.
Ei ole enää toimimattomuuden aika.

Planeettanne kaipaa äärettömästi apuanne. Se vetoomukset on kuultu kautta galaksien. Älkää antako niiden kaikua kuuroille korville siellä, missä olette. Nouskaa ylös ja vaatikaa ihmiskunnan ja kaiken maapallon pinnalla kulkevien puolesta - sekä niiden jotka pyrkivät ylläpitämään tasapainon suuremmassa ykseydessä. Me kuuntelemme. Me olemme suurimpia liittolaisianne. Viesti on annettu universaalin rauhan ja kaikkien asioiden tasapainon asenteella.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >