HomeViestejäMeg Blackburn Losey14.6.2010 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

14.6.2010 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA

Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 14.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys teille kaikille!

Energiat ovat viime aikoina aiheuttaneet ylä- ja alamäkiä - intensiivisistä kausista täydelliseen tyyneyteen. On edelleen ollut ulottuvuuksien limittymistä, mitä on raportoitu keskustelupätkien kuulemisena, taustaääninä, energiakaarien näkemisenä sekä ajoittaisena muiden ulottuvuuksien olentojen piipahtamisena todellisuuteemme.

Se on tavallaan ällistyttävää, että näiden limitysten tapahtuessa me emme ainoastaan näe ja kuule verhojen toisella puolella olevia, vaan he myös näkevät ja kuulevat meidät. Kuvitelkaa.

Kun siirrymme kesään, energiat lisääntyvät vakaasti ja muutaman seuraavan kuukauden aikana rakentuu aalto, mikä huipentuu todellisuuteemme syyskuun lopulla. Tämä aalto aiheuttaa rakentuessaan paljon tunnepuhdistusta ja irtipäästämistä. Olemme kokeneet tällaista aiemminkin, mutta tämä nimenomainen aalto on tähtiporttijärjestelmäasetelmien "sivuhaara" ja näin se on paljon voimakkaampi kuin aiemmat.

Kun tällaiset tapahtumat vaikuttavat tunteisiimme, saatamme huomata kokevamme äärimmäistä surua, vihaa, autuutta ja kaikkea siltä väliltä. Muistakaa, että näiden tunteiden tullessa voimakkaiksi, parasta on tuntea ne ja antaa niiden mennä pois. Ne ovat hyvin voimakkaita mutta lyhytaikaisia. Kuin tunnistamattoman menneisyyden kuplat, ne nousevat pintaamme, aiheuttavat valtavan voimakkaita tunteita ja ovat sitten poissa. Vain menkää niiden mukana pidättelemättä. Syy tunteiden piiloutumiseen aikoinaan oli, ettemme käsitelleet niitä.

Toiseksi, energiataajuudet muuttuvat nopeasti. Ne ovat paljon korkeampia mutta hienovaraisempia, kuin odotamme. Tämä johtuu siitä, että energiataajuuden noustessa, omakin taajuutemme nousee. Meidän tiheystilassamme tämä voi olla hyvin jännittävää mutta haastavaa. Muutama kuukausi sitten kirjoitin teille, että energiat olivat epätavallisen oransseja, punaisia ja voimakkaita. Nyt ne ovat vaihtuneet salvianvihreään, kultaan ja vaaleanpurppuraan. Kun tämä on tapahtunut, kahdesta kausaalikehostamme se mikä on yhteys maallisen itsemme ja jumalaisen itsemme välillä, on virittynyt korkeampaan värähtelyyn eikä se muuta ainoastaan väriään, vaan myös ryhmittymistä. Tämä on merkki valtavasta tietoisuusmuutoksesta, mikä tapahtuu nyt.

Olemme puhuneet muutoksesta, olemme tehneet vuositolkulla töitä luodaksemme sen, mutta nyt se luo meitä. Planeetalla on niin monia valotyöntekijöitä, että saamme aikaan suuremman vaikutuksen, kuin olimme käsittäneet. Muutos pääsee täyteen vauhtiin, kun siirrymme kohti vuotta 2012, ja se jatkuu vuosia tuon taianomaisen hetken jälkeen. Kyse ei nimittäin ole hetkellisestä tapahtumasta, vaan suuresta muutoksesta joka alkoi lokakuussa 2009 ja sen jalostuminen jatkuu monta vuotta, kunnes saavutamme ajankohdan vuonna 2018, jolloin tapahtuu planeetan kaikkien pyramidien harmonisoituminen. Kirjoitan lisää siitä, kun aika kuluu.

Mitä voimme odottaa kehossamme, kun nämä tietoisuusmuutokset tapahtuvat? Koska kehomme on hyvin tiheä, se ei sopeudu yhtä helposti kuin tietoisuutemme. On ongelmia keskushermojärjestelmässä, lihaskramppeja, lisänesteen tarvetta, muutoksia ruokavaliossa, kun halumme raskaita ruoka-aineita kohtaan alkaa vähentyä. Se mitä kehomme tarvitsee, muuttuu suoraan suhteessa energioihin.

On aikoja, jolloin emme vaadi yhtä paljon ruokaa, kun kehomme sopeutuu, ja toisina aikoina meillä on kyltymätön nälkä, koska lävitsemme kulkevat energiat ovat intensiivisiä ja poltamme paljon enemmän mineraaleja. Kalsiumia ja magnesiumia täytyy ehkä lisätä ajankohtaisen energia-aallon rakentuessa, koska ne hupenevat ensimmäisenä, kun kohtaamme tai käytämme paljon hienoenergioita. Näen myös, että useimmat ihmiset eivät juo riittävästi vettä auttamaan energioiden liikkumista kehon lävitse. Muistakaa, että olemme enimmäkseen vettä. Vesi on johtavaa. Se myös haihtuu, erityisesti kantaessaan energiaa. Valtavan hienoenergiamäärän virratessa kehomme läpi poistamme todennäköisemmin nestettä, joten pitäkää se mielessä.

(Tietoja matkoista, tuotteista …)

Olen jatkuvasti innoissani panoksestanne, sähköposteistanne, rakkaudestanne, intohimostanne ja kiinnostuksestanne. Halusin kiittää teitä, että olette olemassa. Ilman teitä elämä ei voisi olla, olisi samanlaista. Sydämellinen kiitos teille. Toivoen iloa päiviinne, naurua sydämeenne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette.

Siunausta, armoa ja rauhaa,

Meg

Viesti Mestareilta

Anshallah! Ensitu, Nahele, Asi! Tervehdys teille, jotka olette valoa!

Olemme taas kerran kiitollisia tilaisuudesta puhua kanssanne. Useimmiten kerromme teille tapahtumista maailmanne ulkopuolella. Teemme sitä, mutta haluamme puhua myös tapahtumista nykytodellisuudessanne, jotka ovat merkittäviä matkallenne sieluina ja valo-olentoina.

Maailmassanne on tapahtumia - käsitätte sitä tai ette - jotka ilmentävät suoraan todellisuuksia kehossanne ja ympärillänne. Seisminen aktiivisuus kiihtyy ja ilmenee edelleen voimallisia tapahtumia seuraavien kolmen kuukauden aikana. Silloin kun nämä tapahtumat vapauttavat voimakkaasti energiaa planeettanne sisältä, tapahtuu sähkömagneettinen energiapäästö ennen varsinaista, merkillepantavaa tapahtumaa. Nämä päästöt ovat luonteeltaan hienovaraisia, mutta voivat vaikuttaa kehoonne riippumatta sijaintipaikastanne.

Koska olette hiukkasia, muodostuneet miljardeista pikkuruisista valo- ja ainehiukkasista, jokaisen planeettanne sähkömagneettipäästön myötä koko sähkömagneettijärjestelmänne järjestyy uudelleen tuolla hetkellä ja vastaanotatte nämä energiapäästöt kehoonne. Vaikka tämä on hetkellinen tapahtuma, sen vaikutus on voimakas. Mitä lähempänä olette seismistä aktiivisuutta, sitä enemmän teihin vaikutetaan. Nämä päästöt toimivat kuin kipinät, jotka sytyttävät tiettyjä henkilökohtaisen energiajärjestelmänne piirteitä, mikä aiheuttaa aktivoitumista tietyissä reaktiivisissa piirteissä. Kun kipinä syntyy, valo sisällänne reagoi - sanoisimmeko - kipinöimällä takaisin. Valo puhuu valolle ja reagoi siihen. Silloin kun tapahtuu seismisen aktiivisuuden ryppäitä, kuten Indonesian alueella tänä aamuna ja Baja-Kalifornian alueella muutama päivä sitten, tulee hetkiä, jolloin järjestelmänne häiriintyy ja teillä saattaa olla ahdistusta, levottomuutta tai yhtäkkisiä tietoisuus- tai ajatusoivalluksia.

Tietoisuusvaikutuksen lisäksi sähkömagneettipäästöt luovat myös käänteispolariteetin energiajärjestelmäänne. Jokainen teistä koostuu harmonisten suhteiden monista kerroksista, mikä on sisäisten ja ulkoisten toimintojen hienovaraisesti tasapainotettu järjestelmä. Silloin kun järjestelmänne altistuu planeettanne sähkömagneettipäästöille, se reagoi välittömästi järjestäytymällä uuteen harmoniaan, jotta voitte tasapainottua nykyhetkessä. Tämä uudelleenjärjestyminen on väliaikaista, mutta se voi jättää järjestelmänne täyteen "käänteispolariteetteja", jotka vaikuttavat tunteisiinne, tuntemuksiinne, ajatuksiinne ja reaktioihinne jokapäiväisen elämän tilanteissa. Näiden "käännösten" palauttamiseksi on viisasta tarkistaa järjestelmänne aina silloin tällöin ja hengittää syvään ja tarkoituksellisesti, mikä vaatii järjestelmäänne tasapainottumaan korjaamalla polariteetit.

Seuraavien kolmen tai kolmen ja puolen kuukauden aikana tulee hyvin suuri maanjäristys, mikä vaikuttaa käytännössä jokaisen polariteetteihin tällä planeetalla. Se aiheuttaa myös veden ja maan liikettä. Kun todistatte näitä tapahtumia, muistakaa, että vaikka ne eivät tapahdu paikoissa, jotka voitte nähdä tai joissa teihin vaikutetaan ilmiselvästi, teihin vaikutetaan silti.

Yksi jatkuva tapahtuma maailmassanne, josta monet teistä pyytävät informaatiota, on tuo ajankohtainen vahinko maapallolle, jossa sen verta, öljyä, vuotaa valtoimenaan valtameristöönne. Tämä tapahtuma on äärimmäisen vakava - ei ainoastaan koska se saastuttaa ja tuhoaa luontoa, vettä ja koko ekosysteemiä tällä hetkellä, vaan myös mahdollisuudesta tuhota alueita tulevina aikoina. Kehotamme teitä vaatimaan toimia tällaisen vaarallisen tunkeutumisen lopettamiseksi planeettanne kehoon. Aiheutunut vahinko ei rajoitu ainoastaan teihin, kun maakerrostumat ovat murtuneet eikä vuoto rajoitu vain toimimattomiin laitteisiin.

Se vuotaa veteen monilla alueilla. Tämä kaikki on aiheutunut syvämeren pioneerina olemisen ja voiton vuoksi. On ollut petosta ja typeryyttä menestymisen, ensimmäisenä ja kannattavimpana olemisen vuoksi. Ihmiselämän arvo on mennyt kaiken sellaisen vuoksi, mistä vain muutamat hyötyvät. Maa voi kestää vain tietyn määrän vahinkoa, tietyn määrän loukkauksia. Kun öljy vuotaa veteen ja leviää maa-alueille, mitä se jo tekee, se kulkee myös kaukaisemmille alueille ja vaikuttaa rantoihin ja ekosysteemeihin laajalla alueella. Valtameret pitävät teidät hengissä. Valtameret ylläpitävät suurelta osin kaasujen ja ekosysteemien tasapainon planeetallanne. Ne ruokkivat teitä. Ne ylläpitävät ilmastonne kosteuden ja ilmastonne. Maan sisäiseen tasapainoon vaikuttavan vaarallisen ryöstämiskäytännön on loputtava välittömästi.

Maailmanne teknologia on tekemässä valtavan hyppäyksen, erityisesti elektroniikan alueella. Linjassa tämän kanssa on viitteitä uusista ja erilaisista, puhtaista teknologoista, jotka voivat antaa energiaa kaikkeen, mitä te ihmisinä tarvitsette. Jos huomio ja innovaatio laitettaisiin näiden vaihtoehtoisten voimalähteiden kehittämikseen, ei enää tarvittaisi petrolipohjaisia polttoaineita. Vastaukset lepäävät teknologioissa, jotka tällä hetkellä liikuttavat radiosignaaleja, mikroaaltoja ja kuituoptiikkaa. Jos näitä teknologioita ei pidettäisi yksittäisinä tekniikkoina, vaan yhteen liittyvinä, tehtäisiin oivalluksia, ettei vain informaatiota voi vaihtaa niillä tavoilla. Voidaan vaihtaa myös energiaa samalla tavalla, käyttäen tuota luomisrakennetta ja ollen ryöstämättä siitä - sen sijaan hyödyntäen, mitä on sen sisällä.

Sitten toiseen aiheeseen. Tähtiporttijärjestelmäasetelmat etenevät niin, kuin olemme todenneet. Tällä hetkellä kolmen ensimmäisen - seitsemästä tähtiporttijärjestelmästä - ollessa paikoillaan ja tasapainossa niiden vaikutuksessa teihin on muodostunut tyven. Elokuussa järjestelmätoiminta voimistuu niin, että neljäs tähtiporttijärjestelmä, Urnallum, avautuu hyvin nopeasti. Sen energioiden aalto voimistuu muutaman seuraavan kuukauden aikana, kun portaalit tuolla luomisalueella avaavat aukkojaan reaktiona vaativiin energia-aaltoihin. Tämä asetelma ja samanaikaiset avautumissarjat ovat tähän saakka intensiivisimpiä moniulotteisia asetelmia.

Tämä asetelma voi myös aiheuttaa muutoksia säämalleihin ja myrskyihin elokuussa ja syyskuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Syntyy merimyrskyjä ja kovia tuulia, jotka vaikuttavat USA:n itärannikkoon ja Euroopan länsirannikoihin sekä Afrikan mantereen eteläalueille. Tämä on erityisen ikävää planeettanne tasapainolle sen mahdollisuuden vuoksi, että nämä myrskyt voivat kuljettaa valuvaa öljyä sisämaahaan ja valtamerien toisiin osiin.

Henkilökohtaisella tasolla tähtiporttijärjestelmän avautuminen vaikuttaa teihin, niin kuin olemme aiemmin selittäneet. Jatkatte edelleen harmonisoitumista ja reagoimista voimakkaasti lävitsenne kulkevien energia-aaltojen ärsytykseen. Panette merkille ensin, että olette hetkellisesti kosmisesti tietoisia ja sitten myöhemmin huomaatte, että tunnette olevanne voimakkaampia omassa olemisessanne kuin koskaan aiemmin.

Kanavoikaa tämä tunne rakentavaksi energia-aalloksi aggressiivisuuden sijasta, mikä tapahtuisi helposti. Käyttäkää se, mitä luomakunta antaa teille, vaikuttaaksenne muutoksiin joita haluatte ja jotka tiedätte tarpeelliseksi maailmassanne, samalla kun koette ihmisyytenne täyden potentiaalin. Muistakaa, että olette tulleet nykytodellisuuteenne saamaan elämänkokemusta. Elämä ei koe teitä. Sallikaa itsenne virrata vapaasti energioiden myötä, olkaa tietoisia sen luomista tilaisuuksista ja samaan aikaan tiedostakaa muutokset, jotka ovat tarpeellisia tasapainon ylläpitämiseksi. Kussakin yksilössä on avaimet kokonaisuuteen.

Anshele, nahedre, antui ensum. Aika on nyt ja se kuka olette, on se, mitä etsitte.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >