HomeViestejäMeg Blackburn Losey3.12.2013 - Viesti Megiltä ja mestareilta

3.12.2013 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 3.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille kaikille!
 
Energiat ovat olleet niin intensiivisiä viime aikoina, että tunsin tarpeelliseksi lopettaa kaiken muun ja saada tämän uutiskirjeen ulos. Olemme kokeneet yhdistelmän astronomisia ja moniulotteisia tapahtumia, jotka ovat luoneet mielenkiintoisia haasteita ja avautumisia meille.
 
Merkuriuksen perääntyminen loka- ja marraskuussa oli valtava täräytys tällä kertaa. Kommunikointi näytti olevan roskaa ja riippumatta siitä, mitä sanottiin tai tehtiin, jotain muuta tapahtui tai viestit eivät menneet ollenkaan sinne, minne piti.
 
Tämän lisäksi oli kuunpimennys lokakuussa, auringonpimennys marraskuussa, kuoleva komeetta ja lukuisasti pienempiä tapahtumia ja meille on tullut järjestelmiimme järjetön yhdistelmä energioita, avautumisia ja keskeytyksiä.
 
Annan Mestarien selittää tapahtumien ulottuvuudet ylittäviä aspekteja, kun he ovat aina paljon vaikuttavampia sanoissaan kuin minä.
 
Selitetäänpä, mitä tämä kaikki merkitsee meille. Jokaisena "normaalina päivänä" olemme ennustettavien energiavirtaus-, muutos- ja intensiivisyyskuvioiden kohteena. Silloin kun planeetat vaihtavat kuvioita, kuten Merkuriuksen perääntyessä, tämä muuttaa energian virtaustapaa universumissamme, sitten aurinkokunnassamme ja meihin. Sitten kun lisätään kaksi pimennystä joissa taivaankappale tulee meidän ja kuun väliin tai maa tulee auringon ja kuun väliin - asetelmasta riippuen - se voimistaa ensin energiaa, kun virtaus tiivistyy kiitäessään meitä kohti, ja sitten pimennyksen aikana energiat estetään väliaikaisesti täysin. Sitten kun planeetat jatkavat taivaallista tanssiaan ja liikkuvat taas, tapahtuu energiasyöksy, mikä on hyvin samanlainen kuin mutkan suoristuminen letkusta. Kun tämä tapahtuu, meitä puristetaan hetkellisesti ja sitten hiukkasemme ponnahtavat takaisin lentäen väliaikaisesti erilleen ja palaavat takaisin yhteen. Toisin sanoen, meitä hakataan energeettisesti ja monessa mielessä emme ole koskaan enää entisemme.
 
Miksi? Koska kaikessa tässä liikkeessä, kaikessa tässä nopeassa muutoksessa mitä tapahtuu meidän osissamme luomakuntaa, pienhiukkasemme, nuo pienenpienet hiukkaset joista meidät on tehty, sijoitetaan eri tavalla rakenteeseemme, viritetään eri taajuuksiin ja myös niiden järjestys muuttuu. Kaikki tämä merkitsee, että meistä on tullut jotain valtavan erilaista, mitä olimme ennen näitä tapahtumia.
 
Kaiken kukkuraksi meillä on komeetta, mikä hämmentää asioita esiin ja sekoittaa energioita. Tämän luulisi aiheuttavan ongelmia, mutta ei lainkaan - itse asiassa se on luonut yhdistelmän harmonioita, jotka johtavat monen tason heräämiseen meissä. Nyt tulee tietoa, uusia totuuksia joita emme olleet vielä oivaltaneet mahdolliseksi. Suurempia mahdollisuuksia täyteen elämään ja tietoisuuden laajentumiseen on hypännyt esiin nyt-hetkessämme.
 
Miten tämä vaikuttaa meihin? Ensinnäkin ilmentämisestä on ollut tavallista runsaampaa viime aikoina. On oltava tarkkana, mitä haluamme, toteamme tai ajattelemme, koska se tapahtuu jossain muodossa niistä tunteista riippuen, joita laitamme ajatusten, toteamusten tai tekojen taakse. En laske tässä leikkiä. Elämme parhaillaan hämmästyttävän energiavirran voimistumista, mikä on periaatteessa siivonnut esteet polultamme ja saattanut meidät suurempaan valoon. Silloin kun valomme laajenee, se luo sillan pienhiukkastemme välille ja luomme kaikkea yhtenäisenä mutta rajattomana energiakenttänä. Yksinkertaisesti ilmaistuna, meillä on selkeys olemassaolostamme yhdessä kaikkien muiden asioiden kanssa tavalla, mitä meillä ei ole koskaan ennen ollut.
 
Kysynpä sinulta tätä. Miltä sinusta tuntuisi, jos joku sattuisi kuulemaan kaikki yksityiset ajatuksesi? Tai näkisi kaikki yksityiset tekosi? Mitä jos koko yksityisyyden tunne olisi yhtäkkiä mahdottomuus ja jokainen meistä paljastuisi täysin?
 
Sitä tapahtuu. Sitä on aina tapahtunut, ei vain nykyisessä määrin. Luominen on tietoinen kaikesta, se näkee kaiken ja myös reagoi kaikkeen, mitä ajattelemme, teemme, ilmaisemme, mietimme, reagoimme - kaikkeen. Meihin nykyisin vaikuttavan valomäärän myötä olemme ikään kuin astuneet laajentumiskammioon ja luominen kuulee, tuntee ja näkee suoraan "kaikkemme". Kun tämä tapahtuu, luominen menee välittömästi järjestämään äärettömiä mahdollisuuksia vastatakseen meille. Se etsii parhaimman mahdollisuuden ja tuo sen sitten maailmaamme.
 
Silloin kun olemme rentoutunut omassa olemuksessamme, läsnä hetkessä ja avoin sille, mitä on ja mitä tulee, pystymme tunnistamaan luomisen vastauksen ilmaisumuotoihimme ja toimimaan sen mukaan. Tämä vaatii tietyn määrän itsetietoisuutta. Silloin kun kiellämme totuutemme olematta tietoinen, jäämme omasta laivastamme koko päivän. Kuitenkin itsestämme huolimatta saamme jotenkin hyödyn jokaisesta nyt-hetkestä. Joskus emme vain oivalla sitä. Mutta myöhemmin pitemmällä tähtäyksellä voimme nähdä kaiken hyödyn jokaisesta nyt-hetkestä, missä olemme olleet - miten kaikki se mitä ajattelimme, teimme, ilmaisimme jne. vaikutti kaikkeen, mitä teimme. Toisaalta emme usein tiedosta, miten kauniisti ja täydellisesti tämä eteerinen koreografia toimi meistä huolimatta.
 
Hassua, miten me ihmisinä kehitimme sellaisen egon, että uskoimme kontrolloivamme kaikkea sisällämme ja ulkopuolellamme. Tietysti ohjaamme omaa show'tamme, mutta toisaalta äärettömät voimat "juonittelevat" lopputuloksen yhdessä aikomustemme kanssa. Jos emme tekisi mitään, jäisimme luomisen tehottomaksi osaksi - tuskin huomattava, mutta silti tuettu. Tekomme ja reaktiomme kuljettavat meitä ymmärryksemme ulkopuolella täsmälleen siihen määränpäähän, mihin olemme salaa kaivanneet. Ja kuitenkin olemme jotenkin hämmästyneitä ja yllättyneitä lopputuloksista, ikään kuin ne olisivat taianomaisia, mystisiä ja omituisia. Kuitenkin kaikessa viattomuudessamme onnistuimme osallistumaan noihin lopputuloksiin.
 
Suomeksi? Kaikessa siinä mutkikkuudessa, mikä olemme ja mikä on käytettävissämme, mitä tapahtuu meissä ja meidän avullamme joka hetki, pienikin viesti luomiselle muuttaa lopputuloksia kerta toisensa jälkeen. Vapaa tahtomme sallii tämän tapahtua, kykymme ohjata omaa show'tamme itsetietoisuudella päästen irti vastustuksesta ja lähettäen kaikkia luovia viestejämme luomakunnalle syvimmästä sydämestämme. Kaikesta siitä huolimatta mitä olen sanonut yllä, se pysyy aina näin yksikertaisena.
 
Muutamia asioita jotka haluan teidän tietävän … (tietoa kursseista, matkoista jne.)
 
Teen noin ensi kuussa jatkouutiskirjeen, missä on Mestarien ennusteita tulevalle vuodelle. Pysy siis kuulolla, koska se on aina mielenkiintoista ja heidän viestinsä ovat voimakkaita.
 
Kaikella rakkaudella, suurella kiitollisuudella ja valtavan hyvän toivotuksin teille, toivon naurua päiviinne, iloa sydämeenne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette.
 
Meg
 
Viesti Mestareilta
 
Ensa Anshallah. Tervehdys teidän armollenne.
 
Olette ihmisyydessä jännittävässä ajassa. Laajentumisen, muutoksen ja valon ajassa. Teille on tullut ajassanne yhdistelmä tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet rakenteeseenne, olemukseenne ja kykyynne ulottua kauas nykytodellisuutenne yli, sinne mitä ennen piditte tuntemattomana. Nyt ne äärettömät mahdollisuudet joista olemme puhuneet aiemmin, tulevat teille ja maailmaanne ilmennettävinä vaihtoehtoina. Valonne on laajentunut siihen pisteeseen, että pysytte nyt ulottumaan ulospäin - mikä on myös sisäänpäin - äärettömyyden suurempiin korkeuksiin ja syvyyksiin ja tuomaan ne maailmaanne, elämäänne, osana luomisprosessianne ja osana valaistumistanne.
 
Valaistumisenne on tullut esiin ajan kuluessa mahdollisuuksina, tiedostamisen välähdyksinä joita olette yrittäneet tajuta, elää, ymmärtää, laajentaa, eikä se kuitenkaan vaadi mitään. Tämä etsimänne valaistuminen on todellisuudessa henkinen kokemus eikä se ole kuitenkaan tarina, jonka luotte sen tapahtumiseksi. Valaistumisenne on juuri sitä - teistä tulee valoa. Se tapahtuu teistä huolimatta. Avain on: mitä teette suurella olemuksellanne, mitä valitsette, kun teillä on äärettömästi vaihtoehtoja?
 
Valaistuminen tapahtuu todella, silloin kun itsetunto yhdistetään ehdottomasti kaikkiin asioihin, päädytään "minä olen" ruumiillistamiseen niin, ettei "minä" ole koskaan yksin ja "olen" on kaikki.
 
Tämä merkitsee, että olette ihmisinä kehittäneet tärkeydentunteen tai tarpeen olla tärkeä. Olette päätyneet tarpeeseen sopia mukaan, olla toisten kaltainen, erottua joukosta ja kenties piiloutua kaikelta. Vaikka mikään tästä ei ole totta ja kaikki on, asian ydin on, että ihmismielellä on tarve esittää kaikki data niin, että siinä on järkeä. Missään ei oikeasti voi olla järkeä, koska kaikki virtaa. Kaikki asiat ovat jatkuvassa muutostilassa, koskaan epäröimättä, koskaan hidastumatta tai velttoilematta, vaan kehittyen virtaavasti kaikessa.
 
Valaistumisenne on kokonaisuuden jatkuvan kehityksen tuote. Se ei ole sen tuote, mitä teette, ajattelette tai yritätte olla. Se pelkästään on. Sitä valtavaa valaistumista mikä on tietoisuutenne ulottuvilla, lisäävät usein taivaalliset tapahtumat ja vähemmän konkreettiset tapahtumat.
 
Olette lukeneet yllä kulkuneuvomme muistiinpanoja siitä, mitä on tapahtunut "tulostemaailmassanne". Sitä ette voi vielä nähdä, mitä tapahtuu tuon maailman ulkopuolella, niissä vähemmän määriteltävissä maailmoissa jotka ovat myös teidän.
 
Muissa ulottuvuuksissa on tapahtunut avautuminen kolmannesta kuudenteen ulottuvuuteen, mikä "virtaviivaistaa" valtavan energiavoiman maailmanne läpi. Tämä liikkuu teidän jokaisen läpi tavalla, mikä aiheuttaa avautumisia tietoisuuteenne, tietoisuuspolkuihin, saadaksenne tietoa ja kykyjä nykyaistienne ulkopuolelta. Omaksutte tämän informaation osaksi rakennettanne. Se ei ole eikä voi olla älyllistä. Sen sijaan siitä tulee "sinä", osa sinua.
 
Tämän luomakunnan läpäisevän tunnelin lisäksi, mikä on itse asiassa aika-avaruusjatkumon taittumista, on toinen avautuminen, mikä liittää ensimmäisen neljänteen ulottuvuuteen. Toinen avautuminen on 30 asteen kulmassa ensimmäiseen, mikä liittää sen viidenteen ulottuvuuteen ja sitten ampuu kaikkien ulottuvuuksien läpi valoon, lähteeseenne. Kun tämä tapahtuu, aukkoyhdistelmä luo energiakaksoiskierteen niiden välille sekä toimii vakautustekijänä ensimmäiselle aukolle. Tämä merkitsee, että te ette kerää informaatiota kenttäänne ainoastaan mentaalisten luomisulottuvuuksien kautta, vaan sekoitatte tämän tiedon myös korkeampien ulottuvuuksien valoon. Monin tavoin nykyvoimia voidaan pitää täydellisenä myrskynä, mikä tukee tietämistänne, olemustanne ja sitä, mikä olette maailmanne ulkopuolella.
 
Tämä on täydellinen järjestely ihmiskunnan valaistumiseksi, kun se on olemassa. Sitä mikä on ollut tiellänne tiheässä aineessa, häiritään väliaikaisesti virtauksella ulottuvuuksien poikki, mikä "kolmiomittaa" kaiken, mitä olette, kaikkeen mikä on mahdollista. Tämän muinaisihmiset laskivat kalentereissaan. Tästä ajasta profeetat ovat puhuneet. Tämä on teidän aikanne ja tulevien sukupolvien aika.
 
Nykyiset ulottuvuusolosuhteenne pysyvät paikoillaan vuosia. Kolmas avautuminen tapahtuu yhdeksän kuukauden ja muutaman päivän kuluttua 14.9.2014 ja muodostaa täydellisen kolmion, mikä johtaa kaikkien planeettanne pyramidien harmoniseen virittymiseen 2018. Ne rakennettiin tätä tapahtumaa varten. Aikanne hetkeä, jolloin olosuhteet asettuvat linjaan planeettanne - ja näin myös teidän - täydellistä harmoniajärjestelyä varten.
 
Monet teistä ovat ehkä ihmetelleet, minkä tapahtuman puhuimme alkavan 29.9.13. Se oli niiden kahden tunnelin avautuminen ja yhdistyminen, jotka kulkevat ulottuvuuksien yli. Olette ehkä huomanneet, että sen jälkeen planeetallanne on ollut valtavia myrskyjä. Nämä tapahtumat vaikuttivat fyysisyyden ja eetterin keskinäisiin suhteisiin, koska aukot toimivat myös eräänlaisina tyhjiöinä, jotka imevät energiaa lävitseen. Tämä vaikuttaa säämalleihinne ja saatatte nähdä voimistumista seuraavina kuukausina, erityisesti talvikuukausina.
 
Mitä tämä merkitsee teille ihmisinä, kaikki nämä kummalliset ja ylimaallisilta näyttävät tapahtumat? Elätte ajassa, missä kaikki on mahdollista, eikä niitä mitkä uskoitte esteiksi, todellisuudessa ole. Ulottuvillanne on mittaamattomasti kaikkea, mitä olette uskoneet, kaikkea mitä olette ja äärettömästi mahdollisuuksia.
 
Miten pääsette siihen? Rentoutukaa, hengittäkää, tutustukaa itseenne kaikkien itse havaitsemienne "petosten" ulkopuolella, kunnioittakaa valoa itsessänne, mikä on valoa myös kaikissa muissa, ja tietäkää, että hyvin eläminen on elämistä parhaan kykynne mukaan. Ei tarvitse olla mitään, ei tarvitse saavuttaa mitään. Kokekaa sitä elämää, mitä varten olette tulleet, helposti ja sujuvasti, ja sallikaa sen, mitä nyt on ulottuvilla, pyyhkäistä lävitsenne kuin Jumalan hengitys.
 
Lähetyksen loppu. Olkaa rauhassa. Olemme kiitollisia ollessamme palveluksessa kanssanne tässä nyt-hetkessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >