HomeViestejäMeg Blackburn Losey16.7.2013 - Viesti Megiltä ja mestareilta

16.7.2013 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 16.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys kaikille teille!
 
Olin hiljattain Valolasten konferenssissa Kansas Cityssä Missourissa. Hyvä ystäväni Joe Crane järjestää sen joka vuosi eri kaupungissa. Arkkienkeli Mikael opastaa Joeta käyttämään pyhän geometrian muodostelmia avaamaan portaaleja tietoisuuden laajentamiseksi ja auttamaan Edenin luomisessa maan päälle. Minulle se on ystävien jälleentapaamista ja fantastinen viikko yhdistyä monin tavoin. Muodostelmissa on suuri tuntu ykseydestä, yhdistymisestä valoon ja enkeliulottuvuuksiin. Se on aina ollut hyvä ja kuitenkin minulla on usein ollut tunne, että jos voisimme yhdistää sydämemme tuoksi lyhyeksi ajaksi, jotain suurta voisi tapahtua. Ja tänä vuonna tapahtui.
 
Muodostelma oli itse asiassa hyvin yksinkertainen. Valopuu armonportin kera, missä tähtitetraedrin "jalanjälki" limittyy puunlatvan kanssa. Ei mitään ihmeellistä, eihän? Lue eteenpäin! Siis muodostelma tehdään "maahan" ja sitten se täytetään ihmisillä. Jokaisella ihmisellä on hyvin erityispaikka tuossa kokonaisuudessa, kuten myös luomisessa. Lauletaan vähän, kuten Jumalan seitsemää nimeä, lauletaan mantraa, "ommataan" … ja tämä saattaa kaikki ykseyden tunteeseen.
 
Kun ryhmä yhdistyi, näin muodostelman syttyvän. Elämänpuun jokainen osa alkoi liikkua. Ensin valojuovina ja kun tämä voimistui, pyhän geometrian ulottuvuuksia toisensa perään yhdistyi eläväksi valokudelmaksi, mikä näytti tekevän silmukan ja sitten laajentuvan ulospäin ja ulospäin. Elävästä muodostelmastamme tuli generaattori, joka syttyi me polttoaineenaan. Ja sitten siirryimme pois muodostelmasta ja katselimme sen palavan.
 
Kun istuin tuntien huoneen ykseyttä ja katsellen hämmästyttävää valoshow'ta, minkä olimme luoneet, musiikki alkoi soida taustalla (Deva Premalin "Om Namo Bhagavate"). Kun musiikki alkoi, se ei olisi voinut olla täydellisempää, lempeämpää …
 
Ja todellisuus alkoi muuttua silmieni edessä, tulla ylimaalliseksi, mutta se oli pimeä. Katselin tiheän ja pimeän pallon alkavan heilua edestakaisin. Joka kerta sen heilahtaessa toiselle puolelle valoa säteili alta. Ja sitten se heilahti takaisin ja valo hävisi. "Ei", huusin sydämestäni! "Pystymme tekemään tämän!" ja pimeä pallo heilui kovemmin edestakaisin ja sitten nousi suoraan ylös. Kun se nousi, valo oli sokaisevan kirkasta ja oivalsin, että tuo pallo oli maa ja nostimme sen värähtelyä. Näin käsien pitävän sitä ylhäällä ja oivalsin, että enkelit olivat yhdistyneet kohottamaan koko ihmiskuntaa. En löydä muuta sanaa - "kohottamaan". Tunsin suurta rakkautta, pakahduttavaa rakkautta, ja tiesin, että olimme jotenkin muuttaneet juuri koko planeettaa.
 
Ja sitten huone muuttui kultaiseksi. Sitten muodostelman keskellä oli arkkienkeli Mikael, miekkansa toisessa kädessä ja pienempi terä toisessa. Hän nosti kätensä ja yhtäkkiä poistuin kehostani. Kun nousin pois ja näin huoneen tulevan aina vain etäisemmäksi, olin varma, että kuolin, tein siirtymän, lähdin planeetalta. Ja muistan ajatelleeni: "Vau, jos aioin tehdä tämän ja jättää kehoni ihmisryhmän löydettäväksi, miten täydellinen paikka. Nämä ihmiset tuntevat minut ja ymmärtäisivät oikeasti!" (Naurua)
 
Ja sitten olin kotona. No niin, en tarkoita leijumista kauniissa väreissä tai universumin näkemistä tai minkäänlaista kuoleman lähikokemusta. Menin aivan kotiin saakka. Tavallisesti silloin kun minulla on kehosta irtautumiskokemus, katselen itseäni siinä. Tällä kertaa kyse oli ensimmäisestä persoonasta. Olin noussut ja ottanut kehon mukaani. Olin ylösnoussut Kansas Cityn huoneessa, mikä oli täynnä samanmielisiä ihmisiä. Ja se oli hämmästyttävää.
 
Sisältämäni rakkauden täyteys tuntui syvällä. Silmässäni oli yksi kokemus, kun siirryin kultaisen todellisuuden huoneiden läpi, ja sydämessäni on sellaista täyteyttä ja eheyttä, ettei ollut mitään muuta. Tässä kokemuksessa arkki nostettiin korkealle ja sitten avattiin ja kultaista valoa säteili siitä voimakkaasti.
 
Ja sitten löysin itseni toisesta kultahuoneesta. Ja sen keskellä oli jalusta. Jalustalla oli suuri syvänsininen kivi, mikä oli kiillotettu peilikirkkaaksi ja jaettu neljään samansuuruiseen osaan monisyisillä kultanauhoilla, mitkä näyttivät melkein pitsiltä. Minulla oli tunne, että nauhoissa oli muinaissymboleja, paljon samanlaisia kuin ne elävät valosymbolit, joita olen jakanut teidän kanssanne vuosien varrella. Minulla oli tunne, että tapahtui jotain, mikä ylitti ymmärrykseni. Tämä esine jalustalla täytti minut tiedolla - sellaisella mistä en vielä tiedä, mitä se on.
 
Ja sitten olin kolmannessa huoneessa. Ja siellä jonkinlaisella valtaistuimella oli voimakkain mies, mitä olen koskaan nähnyt. Hän säteili vahvuutta, voimaa, lempeyttä - itse asiassa ei ole yhtä asiaa, mitä voisin kuvata, koska hän oli kaikkea eikä mitään. Kuulin: "Tämä on Jumala" ja uskoin sen. Ja sitten huone alkoi muuttua ja siinä oli kaikki muodot Jumalasta kaikissa muodoissa - mies, nainen, ihminen, eläin ja muita sanoinkuvaamattomia asioita - kaikki Jumalan versiot, joita olemme ihmisinä koskaan palvoneet.
 
Kun kirjoitan tätä, sanat eivät pysty kuvaamaan kokemuksen kokonaisuutta ja nöyryyttä. Muistan tunteneeni suurta kunnioitusta. Kun jumalolento toisensa jälkeen tuli eteeni, Jumalan kaikista ilmentymistä tuli ikään kuin yksi, yhdistynyt hengessä ja rakkaudessa.
 
Ja sitten löysin itseni taas kehosta Kansas Cityn huoneessa ja olin järkyttynyt. Olin varma, että olin siirtynyt rajan yli iäksi, ja tunne oli hyvin hämmentävä. Te jotka tunnette minut, tiedätte, että toimin olemukseni monissa ulottuvuuksissa joka päivä ja navigoin näitä tasoja hyvin. Tämä oli kuitenkin täysin pakahduttavaa, mutta kauniilla ja täydellisellä tavalla.
 
Kun määrittelin taas asemani, huone oli pimeä ja musiikki oli loppunut ja olimme siellä kaikki. Tunsin huoneessa ensimmäistä kertaa missään täydellistä ykseyttä. Huoneessa ei ollut yhtään sydäntä (ja siellä oli yli 150 ihmistä), joka ei ollut rauhassa, ykseydessä, rakkaudessa tai valosta. Olimme viimein tehneet sen - monet sydämet yhdistyivät yhdeksi ilman agendaa ja läsnä eheänä. Ilon kyyneliä valui kasvoilleni enkä pystynyt puhumaan. Pystyin tuntemaan jokaisen ihmisen huoneessa ja ne ulkopuolella, jotka olivat tulleet todistamaan kanssamme. Rakkaus oli todella voittanut ja olimme yhdessä vain muutaman hetken, mikä kaikui äärettömyyteen. Me muistamme ihmisinä rakkauden. Tunnemme ykseyden. Olemme sitä. Ja koko luomakunta tietää, että muistamme.
 
Aika kertoo, mitä toin Kotoa. Se on paljon suurempaa kuin minä. Tiedän, että olen muuttunut iäksi. Ja kun selkeyttä tulee, tuon sen teille. Pysy linjoilla.
 
Tietoja tilaisuuksista yms. …
 
Olen aina kiitollinen, että olemme kaikki yhteydessä. Jakakaa veloituksetta uutiskirjeeni ystävienne ja rakkaidenne kanssa. Lähetän henkilökohtaisia halauksia jokaiselle teistä!
 
Kuten aina, toivon teille iloa sydämeenne, naurua päiviinne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette.
 
Meg
 
Viesti Mestareilta
 
Sanoimme teille hiljattain:
 
"Ajankohtainen kolmioasetelma on myös harvinainen, koska se sisältää neljännen rakkausulottuvuuden, kuudennen mentaaliulottuvuuden ja yhdennentoista valoulottuvuuden ja näin Lähteen. Tänä harvinaisena aikana inhimillisten kykyjenne käyttäminen on suotuisaa lopputuloksille. Aina kun on kolmio, energiat kohoavat, mutta tällaisen kolmion ollessa, mikä sisältää hengen, tunteen ja logiikan, säilytetään tasapaino, samalla kun luomisprosessi tapahtuu. Tasapaino, pysähtyneisyys, tunne, logiikka, valo - täydellistä!"
 
Tämä kolmio päättyi 18.6. Siitä lähtien kosmiset energiat ovat virtaviivaistuneet niin, että yli on pyyhkinyt energiakuvioita, jotka ovat selvittäneet monia esteitä ja sallineet luomisalueenne energioiden tulla selkeämmiksi.
 
Tämän vuoksi se mitä tarkoitatte, tapahtuu. Se mitä aiotte, tulee. Se mitä uskotte, haastaa teidät. Kun teillä on vankkoja uskomuksia, jotka ovat horjumattomia, ne voivat olla vain totuutenne. Totuutenne on aina ja vain se, mitä uskotte. Kysymys kuuluu: voitteko tulla tai tuletteko niin joustavaksi, että uskomuksenne voivat muuttua suurempaa ja vähemmän määriteltyä todellisuutta kohti? Kun määrittelette todellisuutenne täysin, ette usko mihinkään muuhun mahdollisuuteen. Ja sitten kenties ihmettelette, miksei siitä mitä aiotte luoda, tule todellisuuttanne.
 
Kun jokainen teistä, meistä, on ykseyden osa, jokainen on heijastus totuudesta sellaisena, kuin ymmärrämme sen. Siihen uskotaan sellaisena, kuin se ymmärretään. Sitten uskottuna, määriteltynä, totuudesta ei voi tulla todellisen luonteensa mukaista.
 
Totuus kehittyy. Toistamme sen: totuus kehittyy. Kaikkeuden luonteen mukaisesti totuutta ei voi koskaan selkeästi ja ytimekkäästi määritellä, koska se kehittyy jatkuvasti, on sen virikkeen kohteena, mitä jokainen teistä, meistä, laittaa suurempaan kokonaisuuteen, ja näin haastaa kokonaisuuden tulemaan siksi, mikä on totta kussakin nyt-hetkessä. Mutta entä myöhemmin? Entä mitä voisi mahdollisesti olla, jos joustavuuden sallittaisiin olla yhtälön luontainen osa? Yhtälön on: siitä mitä ykseys on kokonaisuuden vaikuttaessa, tulee sitä, mikä on totta, tai ? --> T = ?.
 
Tämä yhtälö esittää, miten kaikkeuden kokonaisuus tulee yhteen totuuden kanssa ja yhdistää kaikkeuden kokonaisuuden äärettömyyden, jumaluuden tai ihmisen ja jumaluuden liiton sydämeen. Kuten voitte nähdä, lopputulos on tasapainoinen kokonaisuus. Ei ole yksilöä eikä ole tilaa yksilölliselle perspektiiville, kun kaikki vaikuttaa jatkuvasti kaikkeen.
 
Tuleminen siksi, mitä on, saavutetaan pelkästään oivaltamalla se, mitä on aina ollut - että on mahdotonta erottua "yksiköksi" suuremmasta kokonaisuudesta. Tämä totuus kertoo, että jokainen teistä on oleellinen osa suurta jumalaista yhtä - mitä on ollut, mitä on ja mitä ei ole vielä ollut.
 
Miksi taistella riittämättömyyden tai ansaitsemattomuuden tunteen kanssa, kun tietää, ettei kumpikaan ole todellista? Miksi taistella näkymätöntä vihollista vastaan, joka on olemassa puhtaasti psyykenne kummitteluissa? Hiljentäkää sen sijaan epätotuudet ja avautukaa sille, mitä on, on ollut ja tulee aina olemaan. Jumalaisen luontonne tuominen maailmaanne sekä sisäisesti että ulkoisesti, ottaa huomioon suuremman olemuksen, mikä ilmaisee valoa verrattomilla tavoilla. Teistä tulee totuuden valona maailmassanne majakka muille ja teistä tulee tarttuva, sillä kun lähdevalonne kipinät tulevat kontaktiin toisten elävien asioiden kanssa, nekin syttyvät olemuksenne voimasta.
 
Tämän monet mestarit ennen teitä toivat maailmaanne. Tämän vuoksi tätä valoa pidettiin mystisenä, taianomaisena, ihmeellisenä ja enemmän. Olette sitä. Ette voi olla muuta, paitsi omassa mielikuvituksessanne. Miksi haluaisitte olla mitään vähempää?
 
Lisäksi siitä, mitä kuvittelette, tulee sitä, mihin uskotte, ja siitä mihin uskotte, tulee totuutenne, koska sen laitatte tulevaisuuteen. Kuvitelkaa äärettömyys.
 
Tulevina aikoina pian tulee häiriöitä luomisen tuhatvuotiseen rakenteeseen. Tuhatvuotinen rakenne on aika-paikkajatkumon limittyminen niiden tapahtumien kautta, yli, ali tai ympäri, joita ehkä sattuu samanaikaisesti aika-paikkajatkumolla. Nykyvuotenanne 29.9. on suuria häiriöitä tuhatvuotisessa rakenteessa, kun tapahtuu täydellinen asetelma kuuden tuhannen vuoden esteiden yli. Tapahtuma mikä toteutuu ajassa eteen- ja taaksepäin.
 
Tämä tapahtuma saattaa vaikuttaa maan sähkön vakauteen sekä gravitaatiovoimiin. Tämä tapahtuma voi aiheuttaa astronomisten tapahtumien maanjäristyksiä planeettaharmonioissa. Koska kaikki asiat on sijoitettu polariteetin perusteella ja kaikki polariteetit voivat väliaikaisesti häiriintyä, kaikki nämä asiat ovat mahdollisia. Sanomme, että nämä tapahtumat ovat enimmäkseen lyhytaikaisia, joidenkin pienten osien pysyessä 27-32 tuntiin saakka. Tämä voi muuttaa myös veden ja maan suhdetta tilapäisesti. (Huomautus Megiltä: tämä ei ole mullistava tapahtuma eikä maailmanloppu, vaan tilapäinen sähköhäiriö.)
 
Tämä tapahtuma on myös sysäys eräänlaiseen uuteen alkuun - uuteen alkuun tietoisuuden suhteessa fyysiseen aineeseen. Toisin sanoen, suuri heräämisen aika tulee olemistasollenne. Kun tämä tapahtuma kulminoituu, käytössänne on suuri "aukko" suoraan tietoon heräämisessänne, laajentumisessanne sieluina, kohoamisessanne suurempaan tietoisuuteen, kyvyssänne katsoa ilmeisen yli siihen, mikä on mahdollista, ja lisäksi kulkea silmät täysin avoimena sitä kohti, mitä on mahdollista.
 
Kun tämä tapahtuma kulminoituu, heti sen jälkeen tulee toinen kolmioasetelma 18.11., mikä huipentuu 11.1.2014. Tämä kolmio vakiinnuttaa vuosituhansien välisen tapahtuman ja laajentuu sitten tasapainottamaan tapahtumaa seuraavia energioita. Ihmiskuntaa tehdään paremmaksi niin, että tietoisuus siirtyy eteenpäin ennenkuulumattomassa evoluutioprosessissa. Siirrytte niiden horjuvien viestien ohi, jotka ovat leijuneet luomakunnassa odottaen kriittisen massan muuttumista. Sen sijaan se mitä kommunikoitte, toteutuu teissä ja teistä uuden maailman, uuden todellisuuden ja uuden olemistavan kanssaluojina.
 
Tulee rehellisyyden ja osallistumisen, eteenpäin siirtymisen ja unelmien ja elämän puolesta toimimisen aika. Tulee aika laajentaa se, mitä voisi olla, siksi mitä on, ja jokaisella teistä on avain samanlaiseen mutta eri oveen. Tehkää yhteistyötä, yhdistäkää taajuutenne, kokemuksenne, tietonne, persoonanne ja valonne sitä kohti, minkä voitte kuvitella maailmanne tulevaisuudeksi. Tehkää se nyt-hetken hyväntekijöinä. Tehkää se armon tilasta, mitä kiehtoo ihmisen kyky kuvitella. Olemme kiitollisia palvellessamme teitä nyt-hetkessä.
 
Lähetyksen loppu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >