HomeViestejäMeg Blackburn Losey11.6.2013 - Viesti Megiltä ja mestareilta

11.6.2013 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 11.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille kaikille! Palasin vastikään Mt. Shastalta, missä monet liittyivät yhteen luomaan jotain hyvin erityislaatuista. Konferenssissa oli kyse siitä, miten meillä menee uudessa alussa ja mitä aiomme tehdä sen kanssa. Mitä aiomme tehdä sen kanssa? Kun asiat muuttuvat ja liikkuvat elämässämme, on uusia ja jännittäviä asioita ja myös prosessissa menetettyjä asioita. Kyse ei oikeasti ole kuitenkaan menettämisestä, kun kaikki mikä meiltä lähtee, on jo palvellut meitä. Sen sijaan tulee oivallus, että olemme voima valintojemme taustalla. Emme ole kenenkään tai minkään hyväksymisen kohteena. Olemme omien vaatimustemme kohde.
 
Kysymykseksi tulee silloin, mitä vaadimme itseltämme ja ovatko nuo tiukat rajat omaa luomustamme vai jonkun muun luomusta ja ne on iskostettu meille totuutena. Mutta miten tiedämme eron?
 
Jos tuolla salakavalalla nauhalla joka soi taustallamme (kutsun sitä "komiteaksi"), huomaamme kertovamme itsellemme, että meidän pitäisi, meidän täytyy jne., on mahdollista, että nuo vaatimukset ovat jonkun muun. Toisaalta, silloin kun voimme käyttää sisäisiä ehdotuksia - kuten miksi ei, tietysti, ehdottomasti ja muita - jättäen oven auki uudelle valinnalle myöhemmin, niin jännite vähenee melkein nollaan ja olomme tuntuu myös kevyemmältä.
 
Mutta meidän täytyy muistaa valita. Se on syntymäoikeutemme, se on yhtymäkohta vapaaseen tahtoomme. Vapaa tahto merkitsee äärettömiä valintamahdollisuuksia. Vapaa tahto merkitsee, että on olemassa mahdollisuus mihin tahansa, minkä voimme ja haluamme kuvitella.
 
Silloin kun kuvittelemme, harkitsemme mahdollisuuksia, jotka eivät ole nykykokemustamme. Kuvitellaksemme uuden todellisuuden meidän on ensin oivallettava, että se on ylipäätään mahdollisuus. Hassu asia energiassa: se on mahdollisuus, mikä odottaa toteutumista, ja samaan aikaa se tallentaa kaiken, mitä se kokee. Siihen mennessä kun saamme lopputuloksen tuosta mahdollisuudesta, se ei ole tullut ainoastaan aikomuksista, vaan kaikesta, mitä luominen ja kaikki kokemukset sisällämme ovat tuoneet meille. Koska sanoimme "kyllä".
 
Katso sitä tällä tavalla. On energiaa, elävä mahdollisuus, mikä huolehtii omista asioistaan ja toimii oleellisena osana luomista, mikä huolehtii omista asioistaan, koska sillä ei ole muuta tehtävää, kunnes se saa ohjeet, mitkä tulevat energiamuodossa. Kenties se on viesti tulla joksikin. Kenties uudeksi todellisuudeksi. Kenties tapahtumaksi, suhteeksi tai vain kohtaamiseksi, mutta se on siinä. Sitten kun energia saa ohjeet, se ottaa mahdollisuutensa ja tulee todellisuudeksi. Se mikä oli ennen mahdollisuus, on nyt täysin kukoistava todellisuus.
 
Elämä on tällaista. Joka hetki olemme siinä huolehtien omista asioistamme (toivottavasti!) ja odottaen tuota suurta hetkeä tai ahaa-elämystä, vaikka meidän vain tarvitsee tehdä valinta ja kulkea sitä kohti. Helpommin sanottu kuin tehty? Ei, ei oikeastaan. Avaimena on tietää, että olemme näin voimakkaita. Kyse ei ole koskaan siitä, ansaitsemmeko jotain vai emme, tai olemmeko riittävän hyvä tai fiksu tai jotain muuta. Kyse on vain valmiudesta astua eteenpäin siihen nyt-hetkeen, mitä haluamme.
 
Tietoja kursseista yms. …
 
Kuten aina, toivotan teille iloa päiviinne, naurua sydämeenne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette!
 
Siunausta teille,
 
Meg Blackburn Losey
 
Viesti Mestareilta
 
Anshallah! Antui Asi Asi Asi. Tervehdys sieltä, mikä on valoa, valon kanssa ja valossa.
 
Monia muutoksia tapahtuu maailmassanne tälläkin hetkellä. Nämä tapahtumat ovat aiheuttaneet monia kysymyksiä teille. Tämä johtuu siitä, että nämä tapahtumat jotka tunnette todellisuudeksi, voidaan haastaa hetkestä toiseen.
 
Tässä nyt-hetkessä tapahtuu kolmiomuodostelma ulottuvuuksien yli. Tämä alkoi 23.5.13. Kolmioita syntyy ajoittain niin, että se aiheuttaa tilapäisiä kiinteitä kohtia. Tarkoitamme tällä sitä, että silloin kun useamman todellisuustason harmoniat yhdistyvät, niiden harmonisoitumisessa tapahtuu uuden todellisuuden kiinnittyminen. Tämä on tietysti väliaikainen tapahtuma, mutta silti se on voimakas juttu, koska se vääristää todellisuutta ja sen tulkintoja. Se mitä tapahtuu ulottuvuuksien yli, tapahtuu myös teille.
 
Silloin kun luomisprosessi kiinnittyy, myös muita asioita voi syntyä sen tuloksena. Koska luominen on jatkuvassa liikkeessä, sykkien ja luoden itseään uudestaan (laajentaessaan energiaa se luo sitä myös), tällaiset kolmioasetelmat aiheuttavat väliaikaista vastustusta. Kun vastustusta syntyy, maailmassanne näyttää olevan turhautumista, ikään kuin asiat eivät tapahdu niin, kuin tiedätte, että niin täytyy tai pitäisi, ja sen sijaan tapahtuu odottamattomia asioita.
 
Näinä aikoina maailmassamme tapahtuu järjetöntä vastustamista. Toisin sanoen, vastustamista mikä näyttää tulevan tyhjästä, ja sillä on mitä järjettömimpiä syitä olemassaololleen - jos mitään syytä ylipäätään näyttää olevan - ja näyttää löytyvän vähän järkeä tai ratkaisuja. Kaiken olevaisen virtaus pysähtyy. Tämä tapahtuu kolmion alimmassa ulottuvuudessa, tässä tapauksessa neljännessä ulottuvuudessa. Asiat voivat näyttää turhauttavilta tässä nyt-hetkessä, mutta sen sijaan tämä tapahtuma voidaan hyödyntää voimakkaana luomistyökaluna. Kiinteän kohdan hyvänä puolena on, että energiat kohoavat, laajentuvat ja kantavat paljon tavallista enemmän luomisvoimaa. Se on kommunikoinnin eksponentiaalista kasvua, mikä lähes kiinteytyy todellisuudeksi, kun se toteutuu. Kun tämä kiinteä kolmio hajoaa 18.6.13, kaikki mikä on jäänyt sen vangiksi, vapautuu voimalla, mikä on äärimmäisen harvinaista. Ne viestit ilmentyvät nopeasti, mitä tämä voima kantaa.
 
Tulee kaksi muuta kolmiota. Yksi 18.11.13, mikä huipentuu 11.1.14, ja sitten tulee toinen 16.3.14 ja se huipentuu 13.5.15. Näillä on samanlainen vaikutus, mutta niihin sisältyy eri ulottuvuudet. Tuomme teille tämän informaation täytenä, sitten kun se aika lähestyy maailmassanne.
 
Ajankohtainen kolmio on myös harvinainen, koska se sisältää neljännen rakkausulottuvuuden, kuudennen mentaaliulottuvuuden ja yhdennentoista valoulottuvuuden ja näin Lähteen. Tänä harvinaisena aikana ihmiskykyjenne käyttäminen on suotuisaa lopputuloksille. Aina kun on kolmio, energiat kohoavat, mutta tällaisen kolmion ollessa, mikä sisältää hengen, tunteen ja logiikan, säilytetään tasapaino, samalla kun luomisprosessi tapahtuu. Tasapaino, pysähtyneisyys, tunne, logiikka, valo - täydellistä!
 
Tämä voi näyttää vaikealta ymmärtää loogisesta perspektiivistä. Tämä on yksi niistä kerroista, jolloin luottamus ja valinta osallistua (tai ei) ovat parhaita vaihtoehtoja turhautumiselle.
 
Tämä kolmio kulkee todellisuusulottuvuuksien läpi ja näin tehdessään aiheuttaa aika-paikkajatkumon limittymistä. Tämän vuoksi jotkut teistä kokevat ns. aikaongelmia. Nämä ovat "kuorikerroksia" omalla aikajanallanne, mikä saa teidät hyppimään taaksepäin ja eteenpäin ajassa (tietoisesti) niin, että koette tulevia hetkiänne ennen niiden normaalia ajankohtaa. Tämän vuoksi huomaatte ehkä kokevanne kohtaamisia tai keskusteluja, jotka tiedätte täysin hyvin jo kokeneenne, ja kuitenkin tässä taas teette sitä. Erona on, että nykyhetkessä tuo kokemus on vähän muuntunut. Kenties keskustelun sanat tai kohtaamisen lopputulos. Minkä tahansa tilanteen loppu voi olla erilainen, kuin muistatte. Tämä johtuu siitä, että teillä on kokemus uudessa "tässä ja nyt" -hetkessä ja energiat maailmassanne ovat vähän erilaiset kuin läheisissä aikajanatapahtumissa. Nämä kokemukset voivat saada teidät hämmentymään. Ne voivat saada teidät myös tuntemaan, että olette menettäneet järkenne. Ette ole.
 
Teillä voi olla myös muistoja, mitkä olette liittäneet ihmisiin, paikkoihin tai asioihin ja mitkä ovat epätosia, mutta teille hyvin todellisia. Kyse ei ole siitä, että kokemukset ovat täysin epätosia, ne ovat sitä vain teidän todellisuudessanne. Olette kokeneet ne rinnakkaistodellisuudessa aikajanojen limittymisen vuoksi.
 
Silloin kun aikajanat limittyvät, aika-paikkajatkumolla on ongelmia tilapäisten harmoniamuutosten vuoksi. Silloin kun uusia harmonisoitumisia tapahtuu, syntyy myös uusia todellisuuksia. Se on luomisfakta. Jokaisesta harmonisoitumisesta tulee jonkinlainen todellisuus.
 
Samaan aikaan kun koette aikaongelmia, koette myös häiriöitä nukkumistavassanne. Monet teistä nukkuvat hyvin vähän, kun taas toiset eivät näytä pysyvän hereillä päivän aikana.
 
Se muuttuu myös, miten hahmotatte elämän ja sen tapahtumat. Se näyttää tavalliselta nykyhetkessä, mikä on ehkä vaivannut teitä ennen. Teille on tulossa kyky suodattaa totuus monista epätotuuksista. Tämä on tulosta uusista energiasuhteista, joita olette kokeneet joulukuun planeetta-asetelmasta saakka. Se ei voi jäädä, mikä on epätotta. Voitte panna merkille tämän myös mediassanne ja maailmassanne. Ne asiat, jotka eivät ole totta, paljastuvat odottamattomina totuuksina. Tätä tapahtuu erityisesti politiikassa ja hallitustilanteissa. Sen on tultava esiin, mikä on piilotettu. Se on kerrottava, mitä ei ole kerrottu. Sillä on oltava seuraus, mitä on säädetty. Nimittäin sitä monet eivät käsitä, että jokaisella syyllä on seuraus riippumatta kustannuksista, riippumatta lopputuloksesta. Se mitä on tehty, toteutuu, ja se vaikuttaa tavalla tai toisella.
 
Koska mikään epätosi ei voi jäädä, huomaatte ehkä myös itse kohtaavanne voimakkaita ja syviä tunteita, joita ette ole käsittäneet enää olevan. Näitä ristiriitaisia energioita toteutetaan kentästä kuin kuplia, jotka nousevat pintaan. Silloin kun vapautus tapahtuu, tunne on usein raivokas ja kaiken sisäänsä sulkeva, kuin kupla mikä poksahtaa. Jos voitte sallia itsenne olla vastustamatta näiden vapautusten aikana, ne menevät ohi nopeasti ja lähtevät jättämättä jälkiä ja vammoja teihin. Jos vastustatte niitä, nämä vanhat tunteet voivat sulkea kaiken sisäänsä ja teidän on vaikea erottaa itsenne niistä. Niistä tulee oleellinen osa jokapäiväistä elämäänne pinnalla, alitajunnan sijasta.
 
Ihmisluonteen mukaista on taistella tuskallista vastaan. Luomisen luonteena on kantaa pois tuska ja luoda se uudestaan joksikin paremmaksi.
 
Omien tunteidenne lisäksi saatatte huomata tuntevanne myös kollektiivitietoisuuden tunteita. Jos näin on, tämä voi tuntua hyvin henkilökohtaiselta, ikään kuin teillä olisi syviä tunteita, joista joitain on vaikea tuntea niiden luonteen vuoksi. Varmistakaa, että tuntiessanne näin määrittelette, etteivät kokemanne tunteet ole itse asiassa teidän. Jos ne eivät ole teidän, nähkää tämä tiedostamisena, mutta ei vastuuna. Kun tietoisuus kurkottaa kollektiiviin, niin tapahtuu myös tunteille. Mieli ei pysty siihen, koska se ei voi tajuta ääretöntä, mutta tietoisuus ja tunteet ovat rajattomia.
 
Viimeinen aihe minkä haluamme tuoda tähän nyt-hetkeen, on ero tiedostamisen ja vastuun välillä. Tiedostaminen ei ole vastuussa olemista. Tarkoitamme sitä, että tiedostaminen on kuin keskustelun todistamista huoneen toisella puolella. Se ei ole teidän, te ette kirjaimellisesi osallistu siihen, mutta ette voi olla huomaamatta sitä. Silloin kun opitte tulemaan tietoiseksi tarkkailijaksi maailmassanne ja sen ulkopuolella, todistatte monia asioita, jotka liikuttavat teitä, kiehtovat teitä ja myös inhottavat teitä. Silloin kun olette silminnäkijä, olette vain tietoinen, ei mitään muuta - paitsi ehkä oivallatte, että voitte teoillanne tukea kokonaisuutta, jos valitsette niin, mutta sitä ei vaadita.
 
Jos olette osallistuja, niin ette ole enää silminnäkijä. Tässä roolissa olette vastuussa, mutta vain omista tekemisistänne osallistuessanne. Tämän ajatuksen kanssa monilla ihmisillä on vaikeuksia.
 
Muistakaa, että silminnäkijä tarkkailee ja on tietoinen ja osallistuja voi olla vastuussa vain omista teoista ja itsensä ilmaisemisesta. Yritys olla vastuussa kaikesta ja kaikista uuvuttaa teidät eikä palvele mitään hyvää, suurempaa tai muuta, ja se tapahtuu aina teidän kustannuksellanne.
 
Vaikuttaaksenne eniten kokonaisuudessa ja omassa maailmassanne, olkaa sitä, mitä aiotte. Tulkaa siksi, mikä tiedätte olevanne, ja hylätkää kaikki ajatukset ja tunteet, että olette mitään vähempää kuin täydellisiä. Se on mahdotonta, kuten sanomme, paitsi havaintotavan mukaan. Jos se mitä tapahtuu sisällänne ja ympärillänne, ei ole, mitä haluatte, valitkaa uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Tai sitten ei. Kaikki on tulosta valinnoista. Kyse on oma voimanne valitsemisesta - vai oletteko sallineet toisten valita puolestanne, hyläten sen voiman, mikä on teidän?
 
Olemme kiitollisia voidessamme palvella tässä nyt-hetkessä. Olkaa rauhassa.
 
Lähetyksen loppu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >