HomeViestejäMeg Blackburn Losey28.9.2012 - Viesti Megiltä ja mestareilta

28.9.2012 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 28.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys kaikille. Kyllä, on kulunut aivan liian pitkän aikaa. Tämä työ on vienyt minua maailman moniin kolkkiin ja on niin paljon kerrottavaa teille, että on vaikea tietää, mistä aloittaa! Tämä uutiskirje on tavallista pidempi, jotta saamme tilanteen päivitettyä!
 
Viimeaikaiset energiat ovat olleet hyvin mielenkiintoisia. Paljon ihmisten juttuja on ollut isosti etualalla. Huomaan suuntausta itsekeskeisyyteen ja toisaalta jotkut yrittävät tehdä toiset vastuulliseksi omista jutuistaan. Jos sinulla on näitä kokemuksia, muista olla myötätuntoinen. Usein toiset hyökkäävät, koska heillä on tuskaa.
 
Energiat näyttävät vaikuttavan myös ajantajuumme. Aika on tehnyt hyvin kummallisia asioita viime viikkoina. Se näyttää kulkevan aivan liian nopeasti tai pysähtyvän kokonaan joksikin aikaa. Tämä johtuu siitä, että meillä on ulottuvuuksien limittymistä. Ja "läpivuotoja", kuten niitä kutsun. Nykyään katsoessani "tuonne jonnekin", en enää näe tiettyjä paikkoja, vaan kaikki ulottuvuudet kerralla. Se on hyvin voimallista, kun ei pysähdy ja yritä ajatella sitä.
 
Energiat toimivat fraktaaleina ja kaksoiskierteinä, kahden virtauksen kietoutuessa yhteen luomaan koko hologrammin. Silloin kun pystyt olemaan täysin läsnä ja päästämään itsestäsi irti, voit tulla tuoksi kierteeksi. Silloin vaikutukset ovat uskomattoman voimakkaita ja tehokkaita.
 
Ovatko unesi olleet eriskummallisia viime aikoina? Olen varma, että ovat! Uniajasta on tulossa hyvin todellista ja yksityiskohtaista. Monet prosessoivat päivän juttujaan yöllä kummallisilla ja surrealistisilla juonilla, ja kuitenkin siinä kaikessa on jotenkin tolkkua. Osa uniajan jutuista on ollut viime aikoina hyvin enteellisiä. Toiset puhuvat lahjakkuudellemme ja sille, miten usein torjumme sen pelkojemme vuoksi, kun taas toiset unet näyttävät selvittävän asioita, mitä emme osaa tehdä päiväaikaan. Upea asia, erityisesti nyt, on pitää unistaan päiväkirjaa. Ne itse asiassa kertovat oleellisia asioita itsestäsi ja ympärilläsi olevista!
 
Toisinaan on myös jakautumisen tunnetta tai maadoittumisen puutetta. Jos sinulle on vaikeaa pysyä kehossasi, et ole yksin! Jos huomaat tutkivasi epämieluisia paikkoja, se voi olla turvatonta. On hyvä idea pysyä tietoisena itsestämme koko ajan. Jos tuo tunne, mitä kutsun "hyppäämiseksi", tulee, varmista, että olet turvallisessa paikassa etkä autonratissa tai käytä raskaita laitteita! Heh, heh. Käsitän, ettemme joskus voi sille mitään ja että on tiettyjä paikkoja, jotka pyrkivät laukaisemaan tämän kokemuksen. Tiedä vain, että vaikka sen tekeminen on makeeta, fyysisen kehosi täytyy olla turvassa.
 
Tämä kesänä matkustin paljon. Olin melkein kuukauden Skotlannissa ja Englannissa. Meillä oli upea ryhmä viljaympyrämatkalla ja koimme voimakkaita ympyröitä tänä vuonna. Tänä vuonna suuntauksena oli lisäysten tekeminen olemassa oleviin ympyröihin. Kahta tiedän tehdyn kolmessa vaiheessa. Yksi osa ensimmäisenä yönä ja sitten toiset osat lisättiin seuraavina öinä. Nämä ympyrät eivät tuntuneet ihmisen tekemiltä. Itse asiassa niissä oli niin korkeita harmonioita, että oli melkein vaikeaa tuntea ne ihmisperspektiivistä. Tänä vuonna oli paljon myös "huijausympyröitä", jotka olivat huolimattomia eivätkä ilmiselvästi toisten ulottuvuuksien voimien tekemiä. Selvästi ihmisen tekemät ympyrät ovat usein kuitenkin elegantteja ja lähes täydellisiä. Tänä vuonna joku tai jotkut olivat ikään kuin häpäisemässä aitoa ilmiötä. Oli myös maanviljelijä, joka niitti useiden viljaympyröiden sisäpuolta. Vaikka tämä oli minusta hyvin ärsyttävää, pyhäinhäväistystä, tunsin samaan aikaan, että se oli osa tuota polariteettia. Silloin kun on aitoa valoa, on myös vastavoimia. Viikko ryhmän lähtemisen jälkeen oli joitain upeita ympyröitä.
 
Vietin seuraavan viikon Avalonissa (eli Glastonburyssä) tutkien syviä pakana- ja druidiperinteitä sekä sieluani. Istuin tuntitolkulla Glastonbury Abbeyn kukkuloilla. Paikka huokuu rikasta historiaa, mutta siellä on paljon muutakin pinnan alla. Se oli uudistavaa ja rauhallista. Chalice well oli myös hoivaava ja uudistava paikka sekä ovi entisiin tapahtumiin. Jotain hyvin erityistä tapahtuu, kun kuljemme puutarhaportista. Se on kuin astuisi ajassa taaksepäin. Kerran hyppäsin jalkakäytävältä, kun eteerinen kuningas Artturi tulla tömisteli valkoisella hevosella lähdettä kohti. Se oli niin todellista, että se räjäytti tajunnan. Noina päivinä sitä ei ollut peitetty eikä ollut aitoja. Lähteessä sanotaan olevan se malja, mitä Jeesus käytti viimeisellä ehtoollisella (pyhä graali) ja siksi lähteen vesi on punaista.
 
Englannista lensin Bosniaan tutkimaan Bosnian pyramideja. Kyllä, ne ovat oikeita ja havaintoni mukaan vanhimpia tunnettuja pyramideja, joita tältä planeetalta on löydetty. Vietin paljon aikaa kiiveten eri pyramideille ja muille rakenteille laaksossa, näin ikivanhan jalanjäljen kivessä ja kuljeskelin ympäri siellä asuvan arkeologin, Ricardon, kanssa, joka on Italiasta, ja vietin aikaa myös Sam Osmanagichin kanssa - tiedemies joka ei ainoastaan löytänyt paikkaa, vaan myös tekee siellä kaivauksia. Sam on tietoinen alueen energioiden merkityksestä ja näin jättää artefaktit hyvin tarkasti paikoilleen, jottei energiaverkko vahingoitu.
 
En ole tavannut sellaisia energioita koskaan. Ne ovat suloisia, tasapainottavia, parantavia ja enemmän. Vietin paljon aikaa tunneleissa. Kun lämpötila oli lähes 40 astetta, tunnelien jatkuva 12 astetta oli helpotus. Mutta siellä oli paljon muutakin. Tunnelien negatiiviset ionimäärät ovat 43-200-kertaiset normaaliin verrattuna. Tämä on äärimmäisen parantavaa. Tunnelit lähettävät myös ultraääntä, mikä on yksi parantava energia. Nämä on mitattu ja tieteellisesti todistettu. Tunneleissa on artefakteja, jotka ovat sedimenttitasolla, mitkä ajoittuvat 32500 vuotta taaksepäin, ja ne on tehty keramiikasta - tajuatteko! Jokainen näistä on merkki maanalaisen veden virtaamisesta tai veden suunnan muuttumisesta. Yhdessä tapauksessa maanalaisessa virtauksessa on haarautuminen ja tämä keramiikka mikä on kooltaan megaliitti, on jakautunut veden mukaan. Nämä keraamiset artefaktit ovat kummallisia ja kauniita samanaikaisesti. Ensin ne näyttävät valtavilta kiviltä, mutta sitten katsoessaan lähempää oivaltaa, että paljon muustakin on kyse.
 
Tunnelin sisäänkäynnissä, ei kovin kaukana sisäpuolella, on suuri kivi, mihin on kaiverrettu riimukirjoitusta. Nykytulkinnan mukaan mikä perustuu historiallisten kielten tutkimuksiin, siinä sanotaan: "Portti on suljettu. Meidän on jatkettava puolustautumista ja valloittamista, kunnes tähtiportti on taas auki." Tunnelit täytettiin noin 5000 vuotta sitten ja sinetöitiin. Kukaan ei tiedä miksi ja täyttäminenkin on mysteeri.
 
Koko ajan ollessani Bosniassa tulin energisemmäksi ja kehoni reagoi tunnelien ja pyramidien parantaviin energioihin. Nyt useita kuukausia myöhemmin tunnen oloni edelleen fantastiseksi! Olin niin vaikuttunut energioista siellä, että minun oli suunniteltava opastettu erityismatka Samin kanssa. Olemme Bosniassa 1.-9.9.2013. Tämän matkan kustannukset ovat uskomattoman pienet ja toivon, että voit tulla mukaani. Sam on oppaamme. Teemme kaksi päivämatkaa, toisen katsomaan valtavia mystisiä kiviympyröitä ja toisen Medjugorjeen, missä Siunattu Äiti jatkaa ilmestymistä kyläläisille. Tämä on suuri pyhiinvaelluspaikka ja siitä tulee ilmiömäinen päivä, rikastuttava matka kaiken kaikkiaan. Matkan lopussa on konferenssi, missä liityn tohtori Samin, Philip Coppensin ja Klaus Donnan seuraan puhumaan pyramideista, arkeologiasta, tietoisuudesta ja muusta! Jos olet kiinnostunut liittymään seuraani, mene www.spiritlite.com/docs/Bosnia_Trip.pdf.
 
Tietoa muista tulevista matkoista, kursseista, tuotteista …
 
Sydämestäni teille kaikille. Ilman teitä minulla ei olisi paljon tekemistä! Toivoen teille iloa sydämeenne, naurua päiviinne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette!
 
Meg
 
Viesti Mestareilta
 
Analai, lanehi, Anshallah. Tervehdimme teitä luomisen ja äärettömien mahdollisuuksien ydinolemuksella.
 
Nykyhetkellänne tapahtuu avautumisia, jotka yhdistävät ulottuvuusrakenteita toisiinsa. Ne kaikki punoutuvat yhteen ja risteävät keskenään yhteistodellisuutena. Tämä vääristää ajantajuanne ja saa olonne kenties tuntumaan maadoittumattomalta. Kun siirrytte tulevaan planeetta-asetelmaan, tapahtuu virtaviivaistettu vaikutus. Olemme sanoneet aiemmin:
 
Seitsemän tähtiporttijärjestelmän viimeinen, Dendor, alkaa avautua 12.11.2012 ja se jatkuu 13.1.2013 saakka. Muinaiset egyptiläiset rakensivat Denderan temppelin vielä vanhemman temppelin päälle ja tullaan havaitsemaan, että se esittää täsmällisesti tähtiporttijärjestelmän avautumiset. On myös kaksi muuta, jotka ovat avautuneet aiemmin ja joita havaitaan kuvattavan myös merenalaisissa temppeleissä siellä. Temppelissä puhutaan yöajoista, jolloin vulkaaninen tuhka peitti auringon ja maapallonne työnsi laavaa ja karvasta savua. Mutta ihmiskunta selviytyi hengissä.
 
Kun tämä viimeinen tähtiportti harmonisoituu, mikä alkaa jo tapahtua, energiasyöksy pyyhkii koko todellisuuden yli. Tämä energiasyöksy voi saada teidät väliaikaisesti tuntemaan maadoittumattomuutta, ohjeettomuutta ja suuntavaiston hukkumista itsenne ja kaikkien muiden asioiden suhteen. Tämä johtuu siitä, että tällaisissa tapahtumissa kaikki todellisuudet yhdistyvät samanaikaisesti. Tämän tapahtuessa on vaikeaa saada mitään yksilöllisyyden tunnetta. Tietoisuus toimii ykseyden perspektiivistä ja havaintoja tulee eri lähteistä, ei pelkästään ihmisaivoista.
 
Samaan aikaan tietoisuutenne venyy tavallisten kykyjensä yli ja energiamuodot tiivistyvät fraktaalimuodoiksi. Jokainen fraktaali on informaatiokirjasto, joka on kytketty mahdollisiin lopputuloksiin. Silloin kun fraktaalit järjestäytyvät, tapahtuu voimallinen todellisuusilmaisu, minkä vaikutukset ovat voimakkaita. Fraktaalit liikkuvat spiraaleina, mikä ei ole epätavallista, mutta se on erilaista, että fraktaalit liikkuvat kaksoiskierteinä, samalla tavalla kuin DNA:nne toimii. Tämä energiamuoto heittelee monia teistä hyvin voimakkaasti. Tämä energian ilmaisumuoto on tarkoituksellinen. Luominen ikään kuin luo hyvin paljon itseään uudestaan tällä hetkellä ja käyttää muotonsa vahvuutta kommunikoidakseen täydemmin, kuin on ollut ihmisten ulottuvilla koskaan.
 
Näiden muutosten vuoksi tietoisuus seuraa perässä. Tietoisuus pystyy liikkumaan luomisen läpi ykseysperspektiivistä, yksittäisyyden tavoittelun sijasta. Tämän vuoksi kaikki on mahdollista ja nopeasti.
 
Käsitämme, että paljon siitä mistä puhumme, näyttää olevan ihmiskokemuksen ulkopuolella, ja kuitenkin on tieto, että ihmiskunnan on aika herätä olemuksensa suuruuteen. Ihmiskunta on unohtanut kokonaisuuden ja juuttunut yksilöllisyyteen, missä kaksinaisuushavainnosta - ihminen ja henki - on tullut normi. Sitä ei ole vielä muistettu - mutta se on nopeasti tulossa - ettei voi olla eikä ole ihmisyyden erillisyyttä jumaluudesta. Olette yhtä ja samaa.
 
Luomisen vuoksi on ihmisyyden ja jumaluuden luontainen liitto. Kuvitelkaa, että olette DNA-säie. Jumalainen luontonne on kierteen toinen puoli ja ihmisyys toinen. Yhdessä ne ovat kokonaisuus, mikä on täynnä ohjeita täydelliseen elämään, täydelliseen valoon. Silloinkin kun nämä säikeet jakautuvat ja kopioituvat, ne vievät olemuksensa luonteen kehon jokaiseen soluun. Tuo keho olette te. Luominen ei toimi ainoastaan ympärillänne tai taivaassa, vaan myös sisällänne.
 
Koko ihmisyydessänne ja kaikissa sen hahmotetuissa puutteissa, jokainen teistä on tulossa enemmän Jumalan kaltaiseksi joka hetki. Ajatelkaa sitä näin: jos tietäisitte voivanne luoda täydellisen maailman, millaisen kuvittelisitte tuon maailman olevan. Kuvitelkaa se, päästäkää sitten irti. Tietäkää, että teitä on kuultu.
 
Kriittinen massa mitä kohti olette kaikki hyvin uutterasti tehneet monta vuotta työtä, on saavutettu. Riittävä määrä teistä planeetalla on astunut pyhään olemukseensa, kera aikomuksen ja havainnon suuresta rauhasta, suuresta rakkaudesta ja suuresta muutoksesta. Luominen on kuullut teitä. Kehitytte nopeammin kuin minään aikana koko luomisessa. Ajatus, että olette avuttomia tai jotain vähemmän täydellistä, on naurettava. Ette voi olla mitään vähempää kuin aspekti siitä, mitä on, aspekti Jumalasta, heijastus kaikista asioista, kun ne ilmaisevat ihmismuodossa.
 
Kuvitelkaa. Teillä on kyky kulkea maapallolla tietäen, että olette tuo Jumalan ilmaisumuoto. Tuo aspekti jolla on samaan aikaan vapaa tahto ja luontainen kyky valita ja muuttaa koska tahansa. Siinä on suuri voima. Siinä on suuri rakkaus. Siinä on myös mahtava ja ääretön mahdollisuus.
 
Mietitte, mitä on tämän vuoden virstanpylvään 21.12. jälkeen. Teidän on ymmärrettävä, että evoluutionne jatkuu pikakelauksella. Ihmisten kesken on jatkuva polarisaatio, kun jotkut ovat tietoisempia kuin toiset. Tämäkin menee ohi ja tulee aika, jolloin tapahtuu heimojenne yhdistyminen. Aina on niitä, joilla on sodan muisto ja taipumus, samalla kun valtaosa teistä kääntyy toistensa puoleen inhimillisessä täyteydessä ja jakaa resursseja, informaatiota ja sydämet.
 
Tästä tulee ihmisten keskuudessa erilainen tapa. Tämän täydellinen kehittyminen vaatii aikaa, mutta se tulee. Se on ainoa tapa, millä kansana saatte asiat toimimaan. Tulee aika, jolloin on maailman liittouma, mikä harkitsee vakavasti, mikä on kaiken korkein hyvä. Jäseniä ei valita poliittisesti, vaan tekojen perusteella.
 
Napojen sulaessa parhaillaan on suuri mahdollisuus, että lämpötilat muuttuvat merissänne ja syvämeren suolaisuus vähenee. Älkää ottako näitä tapahtumia kevyesti, kun näiden kahden mahdollisuuden yhdistelmä voi johtaa sekä merenpinnan nousemiseen että äärimmäisiin säämuutoksiin. Nykytilanteessa nämä muutokset muuttavat sää- ja suihkuvirtausmallejanne. Kun tämä tapahtuu, totutut säänorminne muuttuvat dramaattisesti ja suuria sademääriä tulee siellä, missä on ollut kuivaa, ja kuivuutta on siellä, missä on ollut trooppisempaa. Samaan aikaan lämpötilaäärimmäisyyksiä voi olla sekä kuumuudessa että kylmyydessä. Tämä johtaa äärimmäisiin talviin ja kuivuuteen. Merenpinta voi nousta 5-10 senttiä seuraavien 10-15 vuoden aikana.
 
Säätila, maanjäristykset ja vulkaaninen aktiivisuus ovat suhteessa planeettanne geomagneettisiin voimiin. Kun maapallon resonanssin muuttuminen jatkuu, on lisääntyneen aktiivisuuden alueita kussakin näistä. Siellä missä on kohonnutta geomagneettista aktiivisuutta, siihen liittyy myös sääpoikkeavuuksia, maanjäristysaktiivisuutta ja tulivuorenpurkauksia. Kun gravitaatiovoimanne vaihtelevat, geomagneettiset suhteet ympäri planeettaanne muuttuvat myös. Tämä merkitsee sitä, että on tapahtumapaikkojen vakaata liikettä. Tietysti tämä tapahtuu vuosien kuluessa, ei päivien tai kuukausien, mutta teidän on muistettava, että maapallolla on ollut tasapainottumiskysymyksiä paljon kauemmin kuin ihmiselämää. Nämä tapahtumat ovat osa planeettanne luontaista rytmiä.
 
Avaimena on, että teidän on opittava elämään tuon rytmin mukana. Opittava tuntemaan, mitä planeettanne sisällä tapahtuu. Opittava elämään maan pinnalla tavoilla, mikä sallii sen tasapainottua ja kehittyä kanssanne. Se on täysin mahdollista.
 
Rahoitusmaailma kokee järkytyksiä ja jalostusta seuraavien kymmenen vuoden aikana. Jonkin ajan kuluttua tapahtuu "valuuttajalostaminen", minkä jälkeen niitä on vähemmän ja jäävillä on enemmän arvoa. Tämä on osa maailman yhdistymistä. Kulta, hopea ja kupari ovat erinomaisia investointeja ajan kuluessa. Jokaisen teistä on tärkeintä muistaa, että olette tulleet planeetalle kokemaan elämää. Ei ole mitään pakkoja, paitsi elää täysillä sitä elämää, mitä varten tulitte. Itsenne muokkaamisella tai huonoon valoon saattamisella jollain tasolla kiellätte luomisvoimia toimimista kauttanne luonnollisesti. Tuo kieltäminen, tuo vastustus mitä koette, on vain havainto. Luominen elättää teitä jatkuvasti totuuden perspektiivistä.
 
Silloin kun on vastustusta, kun on havainto puutteesta tai tunne jostain vähemmän täydellisestä, luominen järjestää sitäkin. Teidän on ymmärrettävä, että tämä on luova voima ja sitä "ajaa" tietoisuutenne. Tuo tietoisuus tulee teistä ja se kommunikoi jokaisen aspektinne luovaan prosessiin. Sitten tuo prosessi tuo teille juuri sitä, mitä olette ilmaisseet. Tämä yksinkertainen ymmärrys voi muuttaa elämänkokemuksia yleisesti. Tämän tietäminen on ratkaisevaa niille totuuksille, joita tulitte kokemaan. Tämän tietäminen on ratkaisevaa jokaiselle teistä sieluna, luomisen aspektina - ei vain ollen olemassa planeetallanne, vaan eläen iloisesti kaikin mahdollisin tavoin.
 
Olemme kiitollisia jokaiselle teistä tilaisuudestamme auttaa teitä. Olkaa rauhassa.
 
Lähetyksen loppu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >