HomeViestejäMeg Blackburn Losey10.4.2012 - Viesti Megiltä ja mestareilta

10.4.2012 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 10.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille kaikille!
 
Miten hurjassa ajassa olemmekaan! Miten täydellisiä, kuitenkin intensiivisiä muutoksia kaikki käyvätkään läpi! Pyydän anteeksi viivästystä tässä lähetyksessä. Olen sopeutunut erittäin kiireiseen matka-aikatauluun ja opettanut kursseilla, jotka menevät paljon yli kaikesta, mitä olisin voinut kuvitella. Oppilaani tekevät satumaista työtä tämän todellisuuden tuolle puolen menemisessä, missä he oppivat eteerisen parantamisen hienompia piirteitä sekä intuitiivista ja moniulotteista puoltaan. Se herättää minussa kunnioitusta.
 
Olemme kulkeneet läpi joistain intensiivisistä planeetta-asetelmista, pimennyksestä, Merkuriuksen perääntymisestä ja joistain merkittävistä ulottuvuuksien välisistä energiamuutoksista. Energiat eivät tule enää aaltoina kuten ennen. Sen sijaan ne tulevat fraktaaleina, jotka järjestyvät kirjastoiksi ja tiedostoiksi energiakenttäämme. Ne muuttavat myös spiraaliensa luonnetta. Tiedämme, että kaikki energia liikkuu spiraalina. Nyt näen energian kaksoiskierteitä, mikä näyttää paljon DNA:ltamme. Nämä uudet mallit ovat lähes kouriintuntuvia. Niistä tulee melkein näkyviä ja kosketettavia 3D-todellisuudessamme. Nämä ovat voimakkaita paketteja, jotka voimme opetella ottamaan käyttöön välittömään muutokseen ja ilmentämiseen. Mutta samaan aikaan meidän on oltava tarkkana niiden kanssa, koska ne ovat niin voimakkaita, niin puhtaita virtauksessaan ja järjestelyssään, että se mitä oikeasti aiomme tai tarkoitamme, on sitten niin. En laske tässä leikkiä.
 
Nämä ovat aikoja, joiden me kaikki tiesimme tulevan. Aikoja jolloin meillä on voima luoda sisältämme välittömästi ja tehokkaasti. Olemme rajattomia mahdollisuuksissa ja tehokkuudessa.
 
Jos koskaan on aika, jolloin meidän tarvitsee saada asiat oikein itsemme kanssa, se on nyt. Tarkoitan tällä sitä, että meidän on oltava täysin totuudenmukainen itsemme osalta kaikissa elämämme kokemuksissa. Ei enää tekosyitä siitä, miksi asiat eivät toimi haluamallamme tavalla. Ei enää toisten syyttelyä, kun meillä on luontainen voima muuttaa kaikki. Luomakunta ei vain kuuntele, vaan osallistuu kanssamme - sen mitä toteamme, on oltava totta. Jos sana "aamen" on ollut koskaan pätevä, se on sitä nyt. Niin olkoon. Niin se on, voi kyllä ja kyllä joo. Mitä tahansa tarkoitamme, se on siinä.
 
Mitä oireisiin tulee, niin olen viime aikoina nähnyt paljon outoa päänsärkyä, ristiluuvaivoja, nivelkipua, ruuansulatusongelmia, pään sumuisuutta ja taipumusta "hajota" tai tuntea, ettemme ole oikein kehossamme. Jos tätä tapahtuu sinulle, tee, mitä tarvitsee, pysyäksesi maadoittuneena. Suklaa on mahtava maadoittava aine. Laita kylmää vettä ranteisiin ja nojaa selkä suurta vanhaa puuta vasten. Kävele paljain jaloin ruohossa tai laita kädet maahan. Nämä ovat vain muutamia hyviä ehdotuksia.
 
Jos olet tilanteissa, jotka eivät palvele sitä, kuka olet tällä hetkellä, käsittele ne. Tee, mitä tarvitsee niiden korjaamiseksi tai leikkaamiseksi irti. Näissä energioissa ei ole tilaa epätotuuksille ja epätotuuksista voi tulla paljon enemmän kuin jokapäiväisiä kiusankappaleita. Mitä oikeasti haluat? Missä oikeasti haluat olla? Kenen kanssa? Miksi et? Juhli itseäsi. Muista, ettemme tulleet tänne siihen selvään tehtävään, että meidät haastetaan. Totuus on, että olemme täällä elääksemme ja tämän tekemiseksi meidän täytyy tehdä vain parhaamme. Ei ole mitään tuomaripaneelia. Me päätämme oman tiemme. Minne menemme tänään? Muista, että se on aina ja ikuisesti meidän valintamme. Jos emme pidä asioiden tavasta mennä, meillä on synnynnäinen oikeus valita uudestaan!
 
Tietoja matkoista jne. …
 
Viesti Mestareilta
 
Olette tulleet siis vuoteen 2012 ja ohittaneet vuosisadan vaihtumispisteen. Nämä ovat aikoja, joita olette odottaneet, ja kuitenkin ne ylittävät ihmisen mittaamisen. Nämä ajat ja tulevat ja menneet ajat ovat aina olleet kiertoa, mikä on luonnollinen ja annettu, kun kehittyminen on kaikkien asioiden luonne.
 
Evoluutionne ei ole vain kohonnutta tietoisuutta. Se on myös suurempaa tiedostamista ja sitä, miten tuon tiedostaminen sopii joka hetkeen, minkä olette olemassa. Tulitte maailmaanne täydellisinä olentoina, sen valon ilmentyneinä osina, mistä kaikki asiat tulevat. Teillä ei ollut ennakkokäsityksiä elämästä, mitä viettäisitte, tai sen seuraamuksista kaiken olemisen ja kaikkien asioiden luonteeseen. Ilmestyitte vain kuultuanne kutsun, että nyt teidän on aika kokea suurin potentiaalinne ja sen lisäarvo kokonaisuuteen.
 
On vain teidän oppituissa havainnoissanne, että mitään vähemmän täydellistä voi olla. Niissä vain se, mitä pidätte tärkeänä, tulee sellaiseksi. Niinpä kysymme teiltä tässä hetkessä, tässä koko luomisen mitä hämmästyttävimmässä ajassa: mikä on tärkeää teille? Miksi niin on ja mitä se merkitsee asioiden yleisessä suunnitelmassa? Ja onko se täydellistä vai onko tarvetta kamppailla jonkin erilaisen kanssa?
 
Ymmärrämme ihmisen tarpeen haasteeseen, sillä se on uppiniskaisuuttanne päästää irti siitä tutusta, joka vie harhaan. Ja se voi olla tuskallista, mutta tuska ei ole välttämätöntä eikä haastekaan sellaisena, kuin näette sen. Sosiaaliset ja järjestyneiden uskontojen paineet ovat sanelleet käyttäytymistapoja ja vaatimuksia, joiden mukaisia teidän on oltava ollaksenne hyväksytty. Kysymme teiltä: kenen hyväksymä ja mitä varten?
 
Sanomme sitä, että elämänne rajoittaminen toisten vaatimuksilla, havainnoilla ja tavoitteilla, ei usein tuo hyväksyttävää tai iloista lopputulosta, vaan sen sijaan harhauttaa teitä lisää oman olemuksenne totuudesta. Jos olette itsenne osalta totuudessa, mikä perustuu siihen, mikä on oikein sielussanne, jos olette tietoinen ja tarkoituksellinen joka hetki, kehittyen kuten kaikkien asioiden täytyy, jos olette kosketuksessa totuuteen olemuksestanne, sielunne toiveisiin ja kaipauksiin ja niiden palvelemispolulla, niin olette tehneet sen, mitä tulitte tekemään. Olette seuranneet sisäisen olemuksenne suuntaa, koska silloin kun se ohjaa teitä, se tekee sen siitä valosta, mistä teidät on luotu. Miten suurenmoisia olentoja olettekaan, kun teillä on vapaa tahto vain valita ja valita uudelleen joka hetki! Olette vain niin jumissa, kuin uskotte olevanne. Kenelläkään tai millään ei ole voimaa sanella matkaanne tai lopputuloksianne. Te päätätte. Elätte tuon kehon sisällä, jonka olette asuttaneet - ei kukaan muu.
 
Tähtiporttijärjestelmät joista olemme puhuneet useita vuosia, alkavat kulminoitua asetelmiinsa. Tästä syystä universaalit energiat tulevat teille todellisen luonteisena, esteiden tai menneiden asioiden laimentamatta. Energiat tulevat teille elävästä ydinolemuksesta, elävästä luomisesta, kera mahdollisuuksien jotka tulevat luoksenne täynnä halua olla mitä tahansa, mitä ohjaatte. Ne opettavat teitä, kun luotte niillä, täyttäen jokaisen teistä harkintamahdollisuuksilla, jotka ovat paljon yli aiemmista harkinnoistanne. Vain mielikuvituksenne rajaa sitä, mihin kykenette, mutta toisaalta tiedämme kaikki, että mielikuvituksenne on rajaton, eikö vain?
 
Meistä on mielenkiintoista maailmassanne tiettyjen asioiden toistuminen - tarinat elokuvissa, kirjoissa, tuotteissa ja tyyleissä, ikään kuin maailmassanne osa tietoisuutta jumiutuisi tuttuun. Ja kuitenkin oikeasti, eivätkö nämä ole kaikki tarinoita, jotka on tehty ihmisluonteesta ja mielikuvituksesta? Luokaa erilaisia loppuja. Päästäkää irti tarinoiden tarpeesta ja sanelkaa oma suurenmoinen matkanne. Tarinat ovat tuttuutta varten. Eläminen on elämän seikkailijoille. Se ei tarvitse tarinaa ohjaamiseen, koska tarina on loputon ja rajaton siinä, että se on elämistä hetkestä toiseen ja suunnan etsimistä, mikä perustuu rajattomiin mahdollisuuksiin, jotka esittäytyvät harkittavaksi.
 
Aurinkonne on ollut vaihtelevasti hyvin aktiivinen viime aikoina. Se on tuonut sähkömagneettimyrskyjä ympäristöönne, mikä on edistänyt kiihtymystä energiakentässänne viime aikoina. Tämän hillittömän voiman ilmaisumuodot lisääntyvät seuraavien kuukausien aikana, mikä saattaa tilapäisesti häiritä sähkökenttänne tiettyjä puolia. Polariteetit voivat väliaikaisesti seota ja jos tätä tapahtuu, sähköiset asiat tai elektroniikka voi häiriintyä, kuten myös satelliitit. Tämä menee ohi eikä se ole apokalyptinen tapahtuma, enimmäkseen vain epämukava, mutta se paljastaa teille, miten riippuvaiseksi maailmanne on tullut ulkoisista teknologioista ja miten vähän tunnette itseänne ja todellisia tarpeitanne. Tämä paljastus tuo tilaisuuden ajatella uudestaan ja myös siirtää sivuun se, miten elätte ulkoisesti. Itse asiassa, se voi tuoda teille myös väliaikaisen tarpeen olla riippumaton mistään ja kestään paitsi itsestänne.
 
Ja samaan aikaan teidän kannattaa ehkä arvioida uudelleen henkilökohtaisia arvojärjestelmiänne - mikä on todella tarpeellista sielunne matkalle. Mutta se elää ja paljastaa tarpeensa reaaliajassa, jättäen valinnan teille ja halukkuudellenne edetä mihin tahansa annettuun suuntaan. Miksi vastustaa toisten tahdon perustella, silloin kun ydinolemuksenne tietää tien pimeydessä ja valossa? Muistatte heräämisessänne, että olette aina olleet täysin kosketuksessa kokonaisuuteen ja että kokemuksenne antavat oman osansa sen todellisuuteen, kuten myös kokonaisuuden kokemukset antavat osansa teille. Olette lähtemättömästi yhteydessä, jokainen ammentaen toisten todellisuudesta kohti yhteistä lopputulosta.
 
Planeetallanne on miljoonia, jotka tietävät näitä asioita ja ovat jossain määrin heräämässä niille. Teitä on miljoonia, jotka ovat tämän avulla avanneet väyliä itselle ja tuleville sukupolville luoda hyvin erilainen maailma. Se mikä on kukoistanut draamassa, traumassa ja epätotuudessa, tulee valoon. Ne jotka ovat vahingoittaneet massoja, tuodaan oikeuden eteen, ja niitä jotka aiheuttaisivat vahinkoa, jarrutetaan, kun heidän itsekäs luontonsa huutaa luomakuntaa sammuttamaan kokonaisuuden nimissä.
 
Kun tarkkailette maailmaanne puhtain silmin, sielunne silmin, nämä totuudet ovat kiistämättömiä, kuten kaikki totuudet. Ongelmaksi tulee sitten erottelukykynne. Se mikä on totta teille, ei ehkä ole totta toisille, ja se on ok. Ylläpitäkää se, mikä on totta teille, ja nuo totuudet löytävät teidät joka tasolla. Nuo tuotuudet ovat luonnostaan kaikissa asioissa. Ne ovat elävää valoa, mitä ilmaistaan kokemisen ja tiedostamisen muodossa, ja niiden luonne kasvaa, kun niitä eletään ja ilmaistaan - tullen vain siksi, mitä ne ovat aina olleet nyt-hetken kokemuksina.
 
Se mitä on aina ollut, tulee olemaan aina havainnoista huolimatta. Olette valoa. Olette äärettömiä ilmentymiä elämänä. Ilmaiskaa valoanne. Olkaa rauhassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >