HomeViestejäMeg Blackburn Losey24.1.2012 - Viesti Megiltä ja mestareilta

24.1.2012 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 24.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille jokaiselle!
 
En voi uskoa, että tämä uutiskirje aloittaa 11. viestivuoden. Yksitoista vuotta sitten nämä viestit alkoivat 24 vastaanottajan kanssa ja nyt teitä on jo kymmeniätuhansia ympäri planeettaa. Kiitän sydämestäni jatkuvasta kiinnostuksestanne!

No, tässä sitä ollaan vuodessa 2012. Voitko uskoa sen? Hämmästelen uusia energioita - miten selkeitä ne ovat ja miten suloisen voimakkaita ne ovat vaikutuksiltaan. Näemme uusia malleja ja liikesääntöjä, kun energiat kehittyvät. Valokenttien sijasta koemme nyt fraktaaleja, pikkuruisia geometrisiä muotoja, jotka liikkuvat kaksoiskierteessä (kyllä, kuten DNA:mme) ja joskus useammassakin kierteessä. Näiden energioiden vaikutukset ovat syvällisiä.
 
Emme enää saa pelkästään kuudennen aistin opastusta, minkä aivomme osaavat tulkita - ainakaan entiseen tapaan. Näinä päivinä jumalainen kommunikointimme tulee energiakenttäämme fraktaalimuodossa ja siitä tulee kirjaimellisesti osa olemustamme. Tämä merkitsee, että meitä koodataan jatkuvasti uudella informaatiolla, mikä tarvittaessa tulee esiin, ikään kuin olisimme jo tienneet sen!
 
Samaan aikaan ulkopuolinen kommunikointimme, aikomuksemme, rukouksemme, halumme - itse asiassa kaikki energiamuodot joita ilmaisemme - virtaviivaistetaan hyvin innokkaaksi ja vastaanottavaiseksi luomiseksi ja ilmentäminen ei ole ainoastaan helppoa, vaan lähes välitöntä, kun pääsemme itse pois tieltä.
 
Mahdollisuus laajentaa tietoisuuttamme, luovia voimiamme ja kykyämme liidellä rajattomiin maailmoihin ei ole koskaan ollut merkittävämpi. Elämme ihmistietoisuuden ja -tajunnan uudella aikakaudella. Olemme auttaneet tämän luomisessa ja tässä sitä ollaan - mitä nyt sitten?
 
Rehellisesti sanottuna kyse on elämän elämisestä ja kyydistä nauttimisesta. Yksi asia minkä olen oppinut matkallani ja kenties yksi voimakkaimmista työkaluista, mitä olen löytänyt, on, että silloin kun laskemme puolustuksemme, rentoudumme ja sulamme hetkeen, pääsyämme korkeampaan olemuksemme ja intuitiiviseen luontoomme ei estetä ja luontaiset lahjamme ja kykymme voivat tulla esiin menestyksekkäästi. Maalliset puolustuksemme luovat tiheän energiakuoren, mikä ei suojaa meitä ainoastaan tulevilta ihmeiltä, vaan pitää meidät myös rajoittuneena ilmaisukyvyssämme luoda sen, mitä tarvitsemme ja haluamme.
 
Oireina olen kuullut kilpirauhasen vajaatoimintaa, hivenainevajausta (erityisesti magnesium ja kalsium ja joskus kalium), päänsärkyä (myös ihmisillä, joilla ei yleensä ole), lihasjännitystä (tavallisesti yllä mainitun alhaisen hivenainetason vuoksi), väsymystä, täydellistä selkeyttä tai täydellistä aivosumua, suurta ajan nopeutumista ja erinomaisia ilmentämiskykyjä.
 
Toisaalta on ollut myös tunnehaasteita ja monet ihmiset huomaavat muuttavansa uusille aluille, uusiin kaupunkeihin, osavaltioihin, jopa uusiin maihin. Näyttää olevan käynnissä jumalainen tanssi ja meitä kuljetetaan ympäri planeettaa ylläpitämään tasapainoa, stimuloimaan energioita ja ankkuroimaan sen, mitä on jo tapahtunut. Millaista aikaa onkaan elää!
 
Havaitsen jotain äärimmäisen voimakasta tapahtuvan elo- tai syyskuussa. En ole määrittänyt tätä vielä ja päivitän tietoa, kun saan lisäinformaatiota tapahtumasta tai tapahtumista. Näen todellista levottomuutta universaalissa kentässä tuolloin (ei planeetta ole kääntymässä ympäri tai vastaavaa, minulle vain "huomautetaan", että muutoksia on tosiaan tulossa).
 
2012 on oikeastaan vain yksi vuosi, sellainen mitä varten olemme monin tavoin eläneet koko elämämme. Meidän on muistettava, että kun on astronomisia tapahtumia, astelemia, energiavaihtoja, muutoksia energiapoluissa sekä moniulotteisia tapahtumia, kuten tähtiporttiavautumisia ja -jalostamisia, ulottuvuusmuutoksia ja muuta, niin ikään kuin suuren aika- ja todellisuuslukon vivut asettuvat riviin valtavaa avautumista varten. On upeaa aikaa elää ja olen onnellinen, että olemme kaikki yhdessä sydämessämme ja hengessämme ja siirrymme kohti yhteistä tavoitetta - olla sitä, kuka olemme aina olleet. On todellisen muistamisen aika.
 
Tietoja matkoista yms. …
 
Kuten aina, olen kiitollinen jatkuvasta kiinnostuksestanne. Rakastan jokaista teitä ja toivotan teille iloa päiviinne, naurua sydämeenne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette. Olkaa rauhassa. Siunausta teille.
 
Meg
 
Viesti Mestareilta
 
Ansi, Anshallah! Asi, Asi, Asi. Tervehdys teille valosta, valon kera ja valossa.
 
Elätte voimallista aikaa, sellaista minkä harvat ihmisolennot ennen teitä ovat koskaan kokeneet. On aika, jolloin tietoisuutenne nousee kohtaamaan jumalaisen osanne niin, että te voitte olla tietoinen omasta jumaluudestanne, mutta myös monisyisistä ja häviämättömistä yhteyksistänne elävään ykseyteen.
 
Tässä ajassa, tässä kosmisessa nyt-hetkessä, yhdistytte todellisuustasoilla, joista teillä on aiemmin ollut vain välähdyksiä tai ajatuksia tai joita olette tienneet vain olevan. Se kaikki on todellista. Se on kaikki ulottuvillanne, koska tässä kosmisessa nyt-hetkessä ne väylät jotka ovat olleet tukossa monia tuhansia vuosia, ovat auki teille.
 
Näille ihmeellisille matkoille pääseminen ei ole prosessi, vaan olemista, tekemistä. Mitä avoimempi ja rennompi olette olemuksessanne, sitä helpompaa teidän on kohota suurempaan tietoisuuteen. Kun teette näin, vaikutetaan myös elämäänne. Kokemuksistanne ja suhteistanne tulee positiivisempia. Mahdollisuutenne ovat loputtomia ja ilmentämisvoimanne rajattomia laajuudeltaan. Ainoa asia mikä koskaan estää teiltä tämän, on tarpeenne tietää ja epäilynne siitä, että pystytte. Ette ole erillään luomisesta, olette elävä aspekti, heijastus omasta lähteestänne, joka on ruumiillistuneena eläväksi ja tuntevaksi olennoksi, jolla on mahdollisuus elää suurin potentiaalinsa.
 
Potentiaalillamme emme tarkoita saavutuksianne tai suorituksianne. Tarkoitamme, että se antaa teille täyden pääsyn suunnattomaan olemukseenne ja päästätte irti ihmispeloistanne ja -rajoituksistanne, jotka ovat vain havaintoja eivätkä millään muotoa todellisuutta. Tämä vaatii luottamusta ja komentaa toimintaan. Jos elätte uskoen, että maailmat tulevat luoksenne, se ei tuo teille sitä, mitä etsitte. Teidän on kerättävä itsenne ja siirryttävä eteenpäin, tehden oman osanne kaikkiin mahdollisuuksiin, joita on ulottuvillanne. Sen tehdäkseen on tiedettävä epäilyksettä, että pystytte siihen. Kykenette suuriin asioihin ja ne tulevat vain sen elämän elämisestä, minkä olette luoneet itsellenne.
 
Monet teistä ovat ilmaisseet meille ajan kuluessa, että olette väsyneitä, että haluatte mennä kotiin, mutta ette ole varma, missä koti on. Totuus on, että olet kotona ja koti olet sinä. Koska olet todella heijastus elävästä ykseydestä, suuremman tietoisuuden ytimestä, olet aina kytkettynä alati muuttuvaan informaatioon ja opastuksen jatkuvaan virtaan, mikä on osa rakennettasi.
 
Käsitätkö, että olet niin tärkeä ja monisyinen osa luomakuntaa, että ilman sinua se luhistuisi? Se on totta. Jokaisella teistä on arvokas paikka koko luomisessa. Olette korvaamattomia, voimakkaita ja harmonisesti oleellisia olentoja - jokainen teistä on sinfonia, joka on teidän ainutlaatuisesti ja kuitenkin esiinnytte kaiken olevaisen äärettömässä sinfoniassa.
 
Tulevina aikoina teissä tapahtuu muutoksia, joita ette välttämättä ymmärrä. Teidän ei tarvitse. On uusia ja erilaisia tuntemuksia tietoisuudessanne ja kehossanne, jotka ovat kummatkin vahvistuksia etenemisestänne sekä merkkejä tulevasta. Nämä tuntemukset ovat värähtelyjä sisällänne, energiatehon rakentumista kehossanne, tietämisessänne, intuitiossanne ja fyysisiä muutoksia kehonne toiminnassa, aisteissanne ja myös siinä, mitä haluatte syödä (tai ette) - ja fyysiset tarpeennekin muuttuvat.
 
Nukkumismalli muuttuu. Saatatte huomata, että tarvitsette paljon enemmän unta nykyään. Jos näin on, niin nukkukaa. Saatatte huomata, että pärjäätte hyvin paljon vähemmällä unella. Jos näin on, tehkää niin. Uniaikanne on hyvin kiireistä. Kiinnittäkää tarkkaa huomiota uniinne, kun jotkut niistä prosessoivat päiväajan pulmianne helpommin, kuin prosessoitte päivällä. Ei tarvitse analysoida tai ymmärtää, alitajunnallanne on mahtava tieto tästä.
 
Kahta asiaa tapahtuu enemmän ja enemmän. Ensinnäkin havaitsette, että olette poissa kehosta ja koette toisia paikkoja, aikoja ja tapahtumia - menneitä, nykyisiä ja tulevia. Nämä eivät ole varsinaisia unia, vaan olette vapaa fyysisistä esteistä, levitätte eetterisiipenne ja laajennatte tietoisuuttanne. Toiseksi, saatatte löytää itsenne erilaisista luokkaympäristöistä tai kokemasta toisia ihmisiä ja tilanteita. Esimerkiksi saatatte huomata todistavanne, kun toiset siirtyvät rajan yli ja jättävät kehonsa, auttaen taaksejääneitä tai pitäen tilaa heille. Saatatte huomata todistavanne tapahtumia tai osallistuvanne energian liikuttamiseen, mikä auttaa tapahtumien käsittelemisessä ja kenties myös sieluja noissa tapahtumissa. Saatatte löytää itsenne kosmisista luokkahuoneista monien muiden kanssa oppimasta tavoilla, mitä mielenne ei ymmärrä, mutta minkä koko olemuksenne jotenkin tuntee. Kaikki tällaiset tilanteet ja muut ovat hyvin todellisia. Uniaikananne paljon luultavamman ns. hyppäätte ulos ja teistä tulee vapaa kokemaan noilla tavoilla.
 
Jos näin on kohdallanne, ei ole mitään syytä tulla tunteelliseksi mihinkään suuntaan. Nämä ovat kokemuksia, joita teillä on aina ollut, mutta nyt tulette tietoiseksi niistä. Olette muistamassa todellisen luonteenne. Antakaa sen olla, mitä se on. Se mitä teidän tarvitsee tietää, silloin kun tarvitsee tietää, tulee esiin täydelliseen aikaan, kun sitä tarvitaan tai halutaan. Tämäntyyppiset kokemukset eivät vaadi yrittämistä, vain olemista.
 
Huhtikuun alussa on kolme ulottuvuusasetelmaa nopeasti peräkkäin, mikä huipentuu kesäkuussa. Tämä ulottuvuusmuutosten kolmikko on todellisuutenne ulkopuolisilla tasoilla. Tämä on yksi ulottuvuuksien välisen muutoksen viime vaiheista ennen sitä merkittävää asetelmaa, mikä tulee kuluvan vuotenne joulukuussa.
 
Kun tämä kolmikko alkaa toimia, koette kosmisen syöksyn ajan nopeutumisessa, selkeyttä mikä ylittää kaiken ennen kokemanne sekä energia-aallon, mikä jatkuu kesäkuun loppuun saakka ja mikä kantaa energioita puhtaimmalla radallaan ensimmäistä kertaa yli 100000 vuoteen maa-aikaanne. Tämä on samantyyppinen energia-aalto, mitä edeltäjänne käyttivät avaamaan tietosuuttaan ja laajentamaan teknologioita. Tällaista energia-aaltoa atlantislaiset käyttivät asettamaan maan kristalliverkkoja ja generaattorisarjoja.
 
Jos sillä ratsastetaan hyvin - aikomuksena ihmiskunnan yhdistyminen ja vastuu teknologian kasvusta ja käytöstä - tämä aalto voi kantaa ihmiskunnan paikkoihin, jotka ylittävät nyky-ymmärryksenne, kaikki positiivisella voimalla ja tavalla. Teidän on muistettava, että aikomus ja selkeys liittyy kaikin tavoin menestykseenne näiden voimakkaiden energioiden hyödyntämisessä. Teidän on alettava tulla yhteen valo-olentojen yhtenäisenä planeettana, yhteisten tavoitteiden puolesta, kuten kaikkien perustarpeiden tyydyttäminen - ruoka, suoja, vesi, vaatetus, turvallisuus - ja universaali rauha, ei ainoastaan rauha maan päällä.
 
Kaikki mitä teette maapallollanne, vaikuttaa koko luomakuntaan. Silloin kun elätte tarkoituksellisesti positiivisia lopputuloksia kohti, kaikki voittavat. Enää ei ole sijaa kilpailulle tai epäharmonialle. On yksi asia, että on mielipiteitä, mutta täysin toinen asia taistella henkeen ja vereen tunteakseen olevansa oikeassa. Kunnioittakaa toisianne, eläkää sydämenne ytimestä, mutta ennen kaikkea osallistukaa. Älkää odottako toisten tekevän sitä, minkä näette voitavan tehdä nyt. Suunnattomat muutokset alkavat aina yksittäisestä ajatuksesta ja aikomuksesta. Kaikki eivät ole johtajia, mutta jokainen on luotu valosta ja siksi hän edistää jokaisen lopputuloksen kokonaisuutta.
 
Monet valo-olennot auttavat siirtymäajassanne. Opastamme, pidämme tilaa, edistämme positiivisia luomuksianne ja elämme niitä kohti. Ette ole nyt ettekä koskaan yksin. Valitkaa vastuullisesti, valitkaa viisaasti, sillä viisautta saavutetaan vain tekemällä eikä koskaan olemalla pelkästään sivustakatsoja. Viisautta tulee monissa muodoissa, usein hiljaisuudessa ja joskus toimimisesta nyt, myöhemmin reagoimisen sijasta.
 
Tapa säilyttää tasapainonne tulevina aikoina on saada asiat oikein itsenne kanssa. Olkaa rehellinen ensin sydämessänne ja sitten toisten kanssa. Jos eliminoitte harhakuvat ja epärehellisyyden, kaikki mitä jää jäljelle, on totuutta ja valoa.
 
Olemme kiitollisia voidessamme palvella tässä nyt-hetkessä. Olkaa rauhassa.
 
Lähetyksen loppu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >