HomeViestejäBeth Trutwin27.10.2015 - Maa käy läpi siirtymää

27.10.2015 - Maa käy läpi siirtymää

MAA KÄY LÄPI SIIRTYMÄÄ
 
Sanandaa kanavoinut Elisabeth Trutwin (cosmicascension.org)
27.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Eetteri/plasmaenergia
 
Tervehdys tässä täysikuussa! Tämä on Sananda Elisabeth Trutwinin kautta. Haluaisin kuvata teille maamuutoksia, joita näette nyt, ja auttaa teitä ymmärtämään historiaa, joka toi meidät tähän hetkeen. Maa käy nyt läpi siirtymää. Näin sitä kutsutaan, kun planeetalla tapahtuu parannuksia, jotka mahdollistavat sellaisten teknologioiden käyttämisen, jotka eivät ole käytettävissä tiheämmissä ulottuvuuksissa. Tärkein näistä on plasmaenergian hyödyntäminen nollapisteessä. Plasmaenergia on yksi energian neljästä perustilasta. Muut ovat kiinteä, nestemäinen ja kaasu. Plasmaenergia leviää kaikkialle, myös kehoomme, ruokaamme, ilmaan ja veteen. Se on voimalähde, voima, se on ionienergiaa.
 
Eetterienergia viittaa hyvin hienojakoiseen energiaan tai aineeseen. Sitä on kaikkialla ympärillämme ja se leviää kaikkeen fyysiseen aineeseen ja tilaan ympäri universumia. Se on aalto- ja hiukkastyyppistä energiaa modernin fysiikan termeillä. Se on oikeasti energiataajuusasteikko eikä vain yksi energiataajuus. Eetterienergiaa kutsutaan myös chiksi, elinvoimaksi, praanaksi ja muilla nimillä. Eetterienergiaa voidaan siirtää ihmisestä toiseen erilaisia parannustekniikkoja tai välitystapoja käyttäen. Nämä ovat energiavaihtoa. Eetterienergiaa on kutsuttu myös Jumalalähteeksi. Se elävöittää kehon ollessamme elossa ja lähtee kehosta kuollessamme.
 
Plasmaenergialla on erilaisia ominaisuuksia kuin muilla ainetiloilla. Elämme aineuniversumissa. Merkittävä määrä "varauskantajia" saa plasmaenergian johtamaan sähköä niin, että se reagoi voimakkaasti sähkömagneettikenttiin. Kaasun tapaan plasmalla ei ole selvää muotoa tai selvää volyymiä, ellei sitä suljeta astiaan. Plasma on runsain tavallinen ainemuoto universumissa. Plasmaenergia ja eetterienergia ovat täsmälleen sama asia. Viidennen ulottuvuuden Maa on saavuttanut eetteritason, jolla plasmaenergia ja nollapiste ovat mahdollisia.
 
Eetterikeho on plasmavalopallo
 
Noin 450 miljardia vuotta sitten Äiti Isä Jumala yhdistyi kosmisessa liitossa koko luomakunnan kanssa ja loi kerralla triljoonia ja triljoonia kaksoisliekkisieluja, jotka olisivat kosmoksen tietoisuuskokonaisuus. Nämä Lähde-energiakipinät olivat tietoisuusvalopalloja ja niitä voidaan pitää plasmaenergiana. Nämä valopallot kulkivat Äiti Isä Jumalan rinnalla aioneita valona ja auttoivat luomaan seitsemän superuniversumia, planeetat, tähdet ja kollektiivitietoisuutena Kaiken olevaisen. Sisälläsi on Luoja. Olet se. Ajatuksesi luovat jokaisen seuraavan hetken. Jokainen teistä on ajatuksillaan yhteydessä universaalissa hologrammissa tai rakenteessa. Tästä syystä maan ulkopuoliset olennot kommunikoivat puhumatta. Niiden ajatuslähetykset kulkevat valonnopeudella.
 
Kuusi seitsemästä superuniversumista on valoaineuniversumeja. Seitsemäs on pimeän aineen universumi. Oma universumimme Nebadon, Linnunratagalaksi ja Maa ovat pimeän aineen universumissa ja kaikkea fyysistä valaisee aurinko plasmaenergialähteenä, mikä ruumiillistaa kaiken elämän maan päälle, myös kehomme. Auringon takana on aurinko, joka on fyysisen yläpuolella. Se antaa Lähde-energiaa, joka kulkee maapallolle Sol-aurinkomme kautta ja jota kutsutaan keskusauringoksi tai Alcyoneksi. Lähteen, auringon, kehomme ja kaiken aineuniversumissa elävöittää energia nimeltään plasma. Se on aistiva älykkyyslähde. Uusi vapaa energia jota Keshe-säätiö tarjoaa, on aistiva plasmaenergialähde.
 
Onneksi olkoon, Maa ja kaikki sen päällä. Olette kehittyneet hetkeen, jolloin tämä on mahdollista. Se on vapaata, koska se on runsain aine avaruudessa, ja laitettaessa 6x8 astiaan se voidaan valjastaa lämmittämiseen ja viilentämiseen ja moniin muihin sovelluksiin, mukaan luettuna portaalienergia. Tähtiportit ovat portaalienergiaa. Tässä kohtaa fysiikka kohtaa kvanttifysiikan ja ne suostuvat olemaan maapallolla ystävinä. Kvanttifysiikalla on tieteellisiä todisteita eetteritason olemassaolosta ja eetterikuljetusmoodista, jota kutsutaan eetterikehoksi tai merkabaksi. Tämä on henkilökohtainen kuluneuvomme matkustamiseen universumissa. Niitä valapalloja jotka tekevät viljaympyröitä? Aistivien olentojen plasmapalloja. Onko se maan ulkopuolista? Kyllä.
 
Lähinaapurimme
 
Monissa tähtijärjestelmissä on lukematon määrä ihmismuotoja. Näitä humanoideja on monta eri muotoa ja kokoa. Kaikki universumimme ihmiset ovat monissa ulottuvuuksissa. On ihmisiä, jotka näyttävät samanlaisilta kuin me, jotka elämme kolmannessa ulottuvuudessa, ja toisia jotka elävät 5.-12. ulottuvuudessa. Mekin pystymme siihen nyt. Jatkamme kehittymistä universumin rinnalla. Se on jatkuva ja loputon prosessi. Kun yksilö saavuttaa viidennen ulottuvuude, sanotaan, että hän on uudestisyntynyt vedestä ja Pyhästä Hengestä. Tämä merkitsee, että hän on oppinut taidon yhdistyä 12. ulottuvuuden energioihin. Tällöin plasmaenergian valoenergia tai valolähetys voi energisoida kehon.
 
On harjoitus, jossa laitetaan kieli kitalakeen. Tätä kutsutaan "porttien sulkemiseksi". Sitten valoenergia tulee kehoon selkärangan kautta ja sytyttää kundaliinin ja energisoi ihmismuodon. Tätä kuvattiin Matrix-elokuvassa, kun Neolla oli niskassa pyöreä portaali valoenergian tulemiselle. Näin hänellä oli kyky pyörittää ohjelmaa, jossa hän lähti alukselta ja meni matriisiin. Näiden käytäntöjen oppiminen joita vaaditaan 12. ulottuvuuden energian saavuttamiseen, ja eläminen paljon yli 100-vuotiaaksi on jokaisen ulottuvilla, joka on valmis tekemään sisäisen työn.
 
Historia maan päällä
 
Maata pidetään erityislaatuisena elämän monimuotoisuuden vuoksi. Tällä pikkuruisella planeetalla on miljoonia lajeja hyönteisiä, nisäkkäitä, kaloja, lintuja, maanulkopuolisia, ihmisiä, kasveja, mineraaleja, taianomaisia olentoja jne. Silloin kun loimme pimeän aineen universumin, maapallon koko pointtina oli nähdä, miten monimuotoisuus voisi elää täällä sotimatta. Valitettavasti on ollut paljon sotaa – eikä vain täällä, vaan myös lähinaapureissamme, kuten Orionin ja Lyyran tähtijärjestelmässä. Nämä tähtijärjestelmät ovat täynnä tähtiä ja planeettoja. Maa on kolmoistähtijärjestelmässä, Sol-aurinkomme, Sirius A:n ja Sirius B:n kera. Jupiterista on tulossa aurinko tähän järjestelmään.
 
Kun astuimme pimeän aineen universumiin, meidät pakotettiin tulemaan tänne, kun 144000:n tähtialuksemme oli komennettu On-valoaineuniversumin Aurora-aurinkokunnasta pimeän aineen Nebadon-universumiin. Jos emme olisi tulleet silloin, olisimme kuolleet. Se oli erittäin kaoottinen sotanäyttämö, aivan kuten meillä on tänä päivänä maan päällä. Monet menettivät henkensä ja heidän sielunsa parantaminen vei monta elämää. Nämä sielutraumat auttoivat rakentamaan egomieleemme ohjelman "Ei ole riittävä". Siitä on muunnelmia, kuten "Kukaan ei rakasta minua", "Olen aivan yksin" ja "Minun on oltava aina oikeassa". Nämä ovat ydinongelmia, joiden voittamiseksi on taisteltava voidakseen nousta tämän sotamaailman yli ja ylösnousta kehossa.
 
Kun saavuimme maapallolle, tulimme tänne pakolaisina Orionilta ja Lyyrasta. Kun saavuimme, jotkut jotka olivat alun perin Aurora-aurinkokunnasta, olivat muuttuneet pimeiksi, koska he halusivat valtaa ja kontrolloida jokaista planeettaa pimeän aineen universumissa. Tämä taistelu jatkuu tänä päivänä. Maan päällä on natseja, jotka jatkavat neljäntenä valtakuntana, eivätkä ole koskaan lopettaneet toista maailmansotaa. He ovat inkarnoituneet kuningasperheisiin ja piiloutuneet miljonääreinä ja miljardööreinä jatkaen järjetöntä tarvettaan kontrolloida kaikkea, vaikka se tuhoaa planeettaa. Olemme lopettamassa suuren polariteettikokeilun ja palaamassa ykseyteen.
 
Kun sota jatkui maan päällä, siinä oli mukana myös ydinaseita. Sekä Altantiksella että Lemuriassa upposi maamassoja ydinaseräjähdysten vuoksi. Käytettäessä maakristalleja ja plasmaenergiaa, verkkojärjestelmä ja särkynyt Maan infrastruktuuri teki atlantislaisista pakolaisia, kun heidän maansa upposi mereen. Nämä pakolaiset menivät maan sisäiseen Argatha-verkostoon ja olivat siellä noin vuoden odottaen sotansa laskeumien häviämistä. Tämä tapahtui kaksi kertaa Atlantiksella ja kaksi kertaa Lemuriassa tai Mu'n maassa. Tämän todistavat jaksot, jolloin täällä ei ollut melkein mitään muuta paitsi dinosauruksia, kaloja ja lintuja. Tiedämme, mikä hävitti dinosaurukset ja aiheutti jääkauden – ydinaseet.
 
Ashtar-komentokeskus
 
Kuninkaiden kammion ja kuningatarten kammion välissä Gizan suuressa pyramidissa, syvällä maan alla, on Ashtar-komentokeskus. Komentaja Haatonin asemapaikka on siellä. Tämän pyramidin alla on puolieteerisiä generaattoreita, kuten myös monien muiden pyramidien alla Keski-Amerikassa ja Kiinassa, ja niitä valvoo ja organisoi Haatonin joukko joka päivä. Tämä mekanismi pitää Maan "aksitonaaliharmoniassa" ja siksi meille ei tule napamuutosta. Tähän järjestelmään syntyi tarve ydinaseiden väärinkäytön vuoksi sodissa, joita meillä oli maan päällä ja sen ulkopuolella. Mars tuhoutui tällä tavalla ja siksi sen pinnalla ei ole meriä.
 
Viime yönä Gizan tukikohdassa tässä täydenkuun energiassa, 144000:n tähtialuksemme vietiin ensimmäistä kertaa Maahan tulomme jälkeen kiertämään maapalloa ja käyttämään tuon aluksen varustuksena olevaa maan ulkopuolista teknologiaa. 144000:n alus on pidetty maan alla turvassa koko tämän ajan, odottamassa aikaa, jolloin sitä käytettäisiin aktivoimaan nollapisteeseen tarvittavat rakenteet. On vielä monta askelta yhteistyöponnistuksessa. Viime yön tehtävä oli teknologisesti menestys ja Maa on siirtymässä.
 
Siirtymäprosessi
 
Talvipäivänseisauksessa 20.12.2000 plejadilaiset onnistuivat ympäröimään Maan täysin fotonivyöllä. Tämä toimii vetosäteenä, joka tuo Maan pois sieltä, mihin se joutui poistuttuaan kurssista Linnunratagalaksissa. Maan siirtäminen hitaasti takaisin asemaan, jossa sen tarvitsi olla liittyäkseen taas korjatuille aikajanoille, on vienyt 15 maavuotta. Tämä tapahtui kaikkien sotien ja tuhojen vuoksi. Galaktinen keskus oli 21.12.2012 linjassa kosmisen keskuksen kanssa ja Maahan säteiltiin erityisenergiaa auttamaan tässä prosessissa. Maa on ylösnoussut ja astunut Satya Yugaan. Nyt tämän täysikuun aikaan kun olemme lähellä vuoden 2015 talvipäivänseisausta, olemme tilaisuusikkunassa nähdäksemme kaikki ne pidätykset, ilmoitukset ja kaiken sen yltäkylläisyyden, jota on kauan odotettu.
 
Monet teistä tuntevat valtavaa painetta ja teillä on suunnattomia haasteita. Kaikki kosmoksessa on keskenään yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että gammasäteet joita säteilee maapallolle sekä sen harmonia Maan toisen auringon, Sirius A:n kanssa, tekee mahdottomaksi olla kohtaamatta sisäisiä epäharmonioita. Tämä on todistamisaikaa. Ole rauhallinen. Selvitä haasteesi. Kohtaa tekemättömät asiat. Tee rauha. Paranna suhteet. Lähde pois suhteista, jotka näännyttävät sinua. Tule yhdeksi kehosi kanssa ja pyri parantamaan terveyttäsi joka päivä. Rentoudu. Meditoi. Ole onnellinen. Auta toisia, jotka tekevät kovasti töitä uuden Maan tuomiseksi. Jos koskaan epäilet itseäsi, kutsu minua apuun. Et ole koskaan yksin. Olen aina kanssasi. Sinua rakastetaan mittaamattomasti.
 
Tämä on Sananda Elisabeth Trutwinin kautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >