HomeViestejäBeth Trutwin12.10.2013 - Jättäkää kaikki taaksenne

12.10.2013 - Jättäkää kaikki taaksenne

JÄTTÄKÄÄ KAIKKI TAAKSENNE
 
Ashtaria kanavoinut Beth Trutwin (elizabethtrutwin.org)
12.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, tässä on lordi Ashtar.
 
Kun astutte tämän viikon voimakkaisiin energioihin, kutsun teitä jättämään kaiken taakse. Jätämme maahologrammin ja siirrymme todelliseen maailmaan. Kuluneet vuodet ovat muistuttaneet meille, että muutoksia täytyy tapahtua, ettei tällainen elämä kanna enää hedelmää tai ole rauhallinen. Meille muistutetaan taas kerran, ettemme voi enää elää elämää, missä kollektiivinen korkein hyvämme sivuutetaan.
 
Harkitkaa tämän korkeamman totuuden pohdiskelemista. Kun tulevina päivinä liu'utte lempeästi ylösnousseeksi maapalloksi, jätätte taakse kaiken, mitä tiedätte nyt elämästänne. Tunnetteko vastustavanne tätä toteamusta? Tunnetteko ehkä, että te ette ole valmis? Kenties menetätte jotain? Pohdiskellessanne tunteitanne tästä panette ehkä merkille, että kaikki mikä vaivaa teitä, on vain ajatuksia. Muistakaa, ettei mikään ole todellista tässä maailmassa. Mitä teidän pitäisi jättää taakse? Harha.
 
On edelleen monia, jotka pitävät itseään valotyöntekijöinä ja edelleen uskovat presidentti Obaman olevan sätkynukke ja muiden kontrolloima. On monia, jotka pitävät itseään valotyötekijöinä ja uskovat pimeyden olevan edelleen ohjaksissa. Egomieli rakastaa kannan ottamista. Egomieli vahvistaa olemassaolonsa tekemällä näin. Te ette ole yhtä kuin ego. Te ette ole yhtä kuin keho. Olette pudasta rakkautta, puhdasta tietoisuutta. Pimeät voimat eivät hallitse teitä tai maailmaanne. Ego on uskomattoman jääräpäinen ja haluaa olla oikeassa. Nämä negatiiviset uskomukset pitävät jatkuvasti paheksuvana, loukkaantuneena, vihaisena, tuskaisena, riippuvaisena ja kärsivänä. Kiitollisuus kutistaa egoa. On aika hävittää egomieli. Kiitollisuus kohdistetaan siihen, mikä on hyvää. Kun olette kiitollinen, universumi tuo teille lisää, mistä olla kiitollinen. Keskittykää vain siihen, mikä on valoa, ja universumi tuo lisää valoa.
 
Kutsun teitä lopettamaan uutisten katselemisen yhdessä "todista minulle" -asenteella. Kollektiivitietoisuutena tämä ryhmä on saanut tyydytystä uutisartikkelien katselemisesta yhdessä. Se on ymmärrettävää ottaen huomioon, että 99% julkaisuista on täydellistä manipulointia, jotta egomieli saa olla oikeassa. Egomieli roikkuu siinä, kuka tekee ja mitä, ja neuvoo siinä, mikä vaikuttaa merkittävältä. Päästäkää siitä irti! Se on harhakuva, hologrammi. Kutsun teitä jättämään taaksenne uutisten tutkimisen. Ne jotka tietävät, mitä on tekeillä, eivät voi puhua siitä. Ette kuule ENNEN virallisia tiedotteita, mitä HALUTTE KUULLA. Teillä on nyt muita asioita käsiteltävänä. Hyväksykää, että TÄMÄ ON TEHTY. Sen sijaan uskokaa ja luottakaa siihen, mitä ette voi vielä nähdä. Ilmaiskaa aikomukseksenne olla täynnä luottamusta. Keskittymällä uutisiin pysytte valitettavan tietämättömänä siitä, mikä on todellista.
 
Maapallo on nyt ankaran myrskyn kourissa. Se ilmentyy fyysisesti taifuuneina, tornadoina, sykloneina ja maanjäristyksinä. Muutoksen tuulet puhaltavat. Äiti Maa antoi kutsuhuudon 1987, mikä johti harmoniseen yhdentymiseen ja sen tuhoutumisen kääntymiseen. Nyt näemme, että sen talousrakenteen mikä on rakennettu tuhoamalla maapalloa, on hajottava. Maan ylösnousemus ei tue sitä. Galaktisella liitolla sekä Galaksienvälisellä maailmojenliitolla on joukkonsa maan päällä koordinoimassa apua joka tasolla maapallon tasapainon palauttamiseksi. 
 
Lokakuun 13. päivä merkitsee yhdeksän yön loppua, jolloin miljoonat hindut ovat paastonneet ja valvoneet koko yön, laulaneet ja tanssinee jumalaista äitiä ylistäen. Presidentti Obama ei ole tietämätön siitä, että tämä viikko voisi tuoda maailmantalouden romahduksen Jumaläidin ylistämisen tuloksena. Ylistämme Gaiaa, Äiti Maata, kun valmistumme siitä talousperustasta, mikä oli suunniteltu tuhoamaan sen jokia, vuoria, meriä, valtameriä, siemeniä, maaperää, ruohoa, puita ja olentoja, joita sen päällä elää. Tämä maailmantalouden romahdus jää Navratrin ja täydenkuun kuunpimennyksen 18.10. väliin. Aitoa rakkautta ilmaistaan tämän verikuun kautta, kuten sitä kutsutaan, kun jätämme kaiken taakse, koska se täytyy vapauttaa. Sallimme kaiken, mitä toimii maapalloa vastaan, liukua uuteen maailmaan, missä se voi kukoistaa. Päästäkää siitä irti. Päästäkää harhasta irti. 
 
Tämä Oinas-pimennys tuo tulienergiaa antamaan kasteen tarvittavalle parantumiselle. Ilmaiskaa aikomus, että kun astumme tähän pimennykseen, kaikki asiat sisällä ja ulkona parantuvat. Jos vaaditte parannusta tänään, ilmaiskaa aikomus, että se on tehty. Kaikki tasapainottomuudet maan päällä parannetaan tässä Vaa'an täysikuussa. Oinaan tuli tekee tästä voimakkaimman energian, mikä kykenee tasapainottamaan ja parantamaan kaiken.
 
Yksi erittäin vaikea ajatus hyväksyä tässä muutoksessa on, että monia, monia lähtee planeetalta pysyvästi. Kyse saattaa olla jopa kahdesta miljardista ihmisestä. Kun kuulette tämän uutisen, sallikaa sen ohittaa ego ja kaikki pelko, mitä teillä on, ja ottakaa se sydämeen. Maapallon kansalaiset ovat sallineet itsensä olla piittaamatta sieluista, joita he ovat voimattomia auttamaan. Tänä päivänä käydään sotaa 60 maassa maapallon yli 190 maasta. Joka vuosi puoli miljoonaa ihmistä kuolee nälkään. Maailmassa on noin sata miljoonaa koditonta. Melkein miljoona ihmistä kaupataan rajojen yli joka päivä, aina erilaiseen pakkotyöhön, puolet on lapsia. 
 
On mahdollisuus, että kaksi miljardia sielua siirtyy maaelämästään moniulotteiseen maailmaan, mikä palvelee paremmin heidän sielunsa kasvua tänä aikana. Intialaisissa veda-kirjoituksissa nimeltään Mahabharata näitä sieluja kutsuttiin "eläviksi kuolleiksi". He elivät korostaen kärsimystä maan päällä. Näin tekemällä he auttoivat kaikkia sieluja pääsemään liikkeelle ylösnousemusta varten. He ovat selvittäneet karmansa ottamalla tämän suuren kärsimysroolin. He sopivat ennen inkarnoitumistaan, että he saisivat uuden tehtävän uudessa paikassa, sitten kun maapallo ylösnousee.
 
Kun maan kansalaiset lopettavat kaikki sodat, tuhoavat kaikki ydinaseet ja toivottavat galaktiset olennot takaisin tervetulleeksi maan päälle, seuraavana hetkenä jumalainen hallitus, uuden talousjärjestelmän kera, liukuu suoraan paikoilleen koko maapallolla. Mitä voimme odottaa seuraavaksi?
 
Ilmaista energiaa, replikaattoreita ja parannuskoneita. Nämä ovat tärkeysjärjestyksen kärjessä. Koteja kodittomille, puhdasta vettä ja kommunikointimenetelmiä, avaruussukkuloita valokaupunkeihin lentämiseen. Tulee pieniä laatikoita, kenkälaatikon kokoisia, jotka pystyvät antamaan energiaa koko taloonne ilmaiseksi. Näitä valmistetaan ja niitä annetaan ilmaiseksi kaikille. Ilmaisen energian ottaminen ei ole pakollista. Kaikkia vanhoja laitteita ja erilaisia energiamuotoja tuetaan. Kaikki laitteet joita teillä on tänä päivänä, toimivat näillä pikkulaatikoilla. Saatte välittömästi ilmaiseksi lämpöä, sähköä, kuumaa vettä, puhelimia, televisiolähetyksiä ja internetin. Ilmaista kaikille. Replikaattoreita annetaan ilmaiseksi. Nämä pystyvät jäljentämään terveellistä ruokaa, ilmaista ruokaa, välittömästi. Voitte jäljentää mitä tahansa ruokaa tai minkä tahansa annoksen, minkä haluatte. Teknologiamme pystyy puhdistamaan kaiken saasteen maapallon kaikista vesistä. Vettä saadaan sinne, missä sitä ei ole. 
 
Meillä on jo energia, alukset, tarvikkeet ja ihmiset valmiina toteuttamaan nämä tehtävät välittömästi. Kommunikointiverkosto on jo paikoillaan ja se aktivoidaan välittömästi. Kaikki maan päällä saavat kaikki päivitykset ympäri maailmaa riippumatta kommunikointimenetelmistään. Joihinkin maihin on tullut internet vasta äskettäin ja se tuotiin tarkoituksella valmiiksi siirtymää varten. Avaruussukkuloita on välittömästi käytössä kuljetusta varten. Näitä käytetään tilaisuuksiin osallistumiseen valokaupungeissa. Niitä käytetään myös maapallolta lähtemiseen ja eri paikoissa käymiseen. Lisää informaatiota seuraa. Kun nämä pienet yksityiskohdat on selvitetty, pystymme siirtymään todelliseen maailmaan.
 
Rakkauteen ja totuuteen harmonisoitunut tietoisuus leviää joka soluun maan päällä. Armo paljastuu. Kun olette luopuneet kaikesta, minkä tunsitte aiemmin, esittelen teille todellisen maailman. Kutsun teitä juhlimaan elämänne joka hetkeä lapsenomaisella ihmetyksellä. Astukaa avaruussukkulaanne. Laittakaa sen GPS:ään määränpäänne. Kutsun teidät vierailemaan luonamme avaruusasemillamme, mitkä leijuvat maan ilmakehässä. Näitä avaruusasemia on ollut täällä kaiken aikaa. Nykyaikakaudella niitä ei ole paljastettu teille. Galaktisia ryhmiä liikkuu näillä asemilla kuin juna-asemalla. Ryhmiä tulee asemille ottamaan kontaktin toisten ryhmien kanssa. Sieltä löytyy majoitustiloja, tapaamispaikkoja, loma-astuntoja ja Galaktisen liiton hallintoa. Olette osa ryhmää. Olette tervetulleita koska tahansa. 
 
Kutsun teitä vierailemaan luonamme valokaupungeissa, jotka leijuvat aivan maapallon yläpuolella. Täällä löydätte mentorinne ja parannatte psyykkisiä terveysongelmia. Teitä koulutetaan uuteen teknologiaan. Teillä on yhteyksiä samanmielisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Saatte lepoa ja rentoutusta tasoilla, mitä ette voi ymmärtää. Yhdistytte taas valo- ja äänitaajuuksiin monien eri välineiden kautta. Maan asukkaat alkavat miettiä seuraavaa tehtäväänsä. Tehtäviä ei voi ymmärtää, ennen kuin parantuminen on valmis.
 
Jälleentapaaminen. Kaikki ihmiset maan päällä saavat kaksi tai kolme mentoria auttamaan tolkun saamisessa muutoksista. Jokaisen ihmisen mentoreina on sellaisia, jotka hän on tuntenut aiemmin. Jotkut ovat valmistautuneet tapaamaan välittömästi kaksoisliekkinsä. Toiset tapaavat perheenjäseniä tai ystäviä, jotka ovat kuolleet, kuntoutuneet, ylösnousseet ja palanneet jälleentapaamiseen mentoreiksi. Ei ole tarvetta huolestua tapaamisesta kaksoisliekkinne tai muiden mentoreidenne kanssa. Kaikki on suunniteltu mukavaksi teille joka tasolla. Ymmärrätte, kun se tapahtuu. Jokaiselle ihmiselle maan päällä on kaksi tai kolme mentoria. Miljardeja galaktisia olentoja Galaksienvälisestä maailmanliitosta on valmiina ja he ovat valmistautuneet tätä hetkeä varten hyvin pitkään. Kaikki tuki mitä tarvitaan muutokseen liukumiseen, on täällä maapallolla.
 
Jotkut maan asukkaat tuntevat, että paras tapa parantua on käydä Kotonaan. Näitä maan ulkopuolisia lomia annetaan. Olette tervetulleita Venukselle, Jupiteriin, Saturnukselle, Plutoon, Neptunukselle, Cerekselle, Vestaan, Marsiin, Kuuhun, Alfa Kentaurille, Siriukselle, Plejadeille, Arcturukselle, Andromedalle ja moniin muihin paikkoihin. Nämä kaikki paikat ovat hyvin erilaisia ja ne ovat tunnettuja erikoisuuksistaan. On yhtä monta syytä vierailla, kuin on ihmisiä, jotka haluavat mennä. Lyhyen vierailun jälkeen palaatte maan päälle tehtäviinne, joihin sisältyy jumalaisen hallituksen muodostaminen ja uuden maan aloittaminen. 
 
Valokaupungeissa on käytettävänä holokansia. Holokansi on tila, mihin ihminen astuu sisään ja mikä ohjelmoidaan tietokoneella tulemaan käytännössä miksi tahansa. Voitte käydä rannalla, vuoristossa, jäävuorella, erämaassa. Hologrammeihin voidaan ohjelmoida mikä tahansa virtuaalikokemus, missä yksilö voi mennä Kotiin muutamaksi tunniksi matkustamatta mihinkään. On paljon aika rentoutumiseen ja lepäämiseen. Tämä on jokaisen pyytäjän ulottuvilla. 
 
Näiden parantumis- ja mentorointitoimien rinnalla on uuden tehtävänne suunnittelukokouksia. Teidät kutsutaan töihin jakamaan lahjojanne ja taitojanne uuden maan rakentamisessa. Siitä tulee hauskempaa. Joitain muita aktiviteetteja joista nautitte kaikki yhdessä, on kulttuurivaihto maapallolla ja sen ulkopuolella. Toivotamme myös tervetulleeksi monia uusia lajeja maan päälle, sekä humanoideja että luonteeltaan taianomaisia. Eläimet jotka ovat olleet sukupuuttoon kuolleita tuhansia vuosia, tuodaan taas maapallolle oikeissa olosuhteissa.
 
Maapallon suuret opettajat palaavat auttamaan tässä maan ylösnousemustehtävässä. Jotkut jotka lähtivät maapallolta aioneita sitten, on kutsuttu takaisin opastamaan ja palvelemaan. Sitten kun heitä ilmestyy, he käyttävät oman maanpäällisen kulttuurinsa ja aikansa vaatetusta. He näyttävät samalta kuin aiemmin. Nämä ovat suurten opettajien avatara-muotoja ja he elävät samaan aikaan yhdessä maan päällä. Vaaditaan kaikkia näitä suuria olentoja kaikkien muutosten aikaansaamiseksi maan päällä. He ovat innostuneita palaamaan ja palvelemaan maapallolla. Näette edustettuina roomalaisia, kreikkalaisia, egyptiläisiä, hinduja, kaukoaasialaisia, hyperborealaisia, panagealaisia, kelttejä, Lähi-idän muinaisjumalia. Kaikki ovat ylösnousseita mestareita, jotka ovat täällä integroimassa korkeimpia opetuksia uuteen talousjärjestelmään ja jumalaiseen hallitukseen. On paljon opittavaa. On suuri kunnia työskennellä näiden olentojen kanssa.
 
Maan sisäosan asukkaat liittyvät yhteen pinnan asukkaiden kanssa ja kutsuvat heidät omiin kaupunkeihinsa maan sisällä. Maan sisäosaan johtaa polkuja. Oppaat vievät teidät heidän kaupunkeihinsa siellä ja isännöivät kulttuurivaihtoa. Maan sisä- ja ulko-osasta tulee tehtävässään yhtä ja kaikki kulkevat vapaasti näiden kahden välillä, kuten aina on ollut tarkoitus. Tämä oli erittäin tärkeä osa Atlantiksen parantamista. Maan sisäosan asukkaat ovat ikionnellisia mahdollisuudesta olla taas tervetulleita pinnalle. He eivät voisi kulkea maan päällä, kun on sotaa. Muutamat ovat kulkeneet, mutta he eivät jää. He palaavat aina sisäosaan ja ovat odottaneet kärsivällisesti tätä jälleentapaamista maakollegojensa kanssa.
 
Monet miettivät, miten heidän henkilökohtainen ylösnousemuksensa tapahtuu. Tähän on erittäin yksilöllinen vastaus kullekin. Maan päällä elää nyt joitain, jotka ovat nyt ainoassa maaelämässään. Toisilla on 3-5 elämää maan päällä. Toiset ovat inkarnoituneet maan päälle tuhansia ja tuhansia kertoja. Vastaavasti on monia ymmärrystasoja. Jokainen voi odottaa saavansa kaksi tai kolme mentoria. Jokaisella heistä on oma asiantuntemuksensa jaettavana. Nämä mentorit vastaavat planeetan ulkopuolisten matkojen, holokansiharjoitusten, levon ja rentoutumisen, valokaupunkivierailujen ja parannusten järjestämisestä tarvittaessa. Kukaan ei tee näitä ajanvarauksia itse. Nämä mentorit tuntevat teidät ja te tunnette heidät. Oma ylösnousemuspolku on kartoitettu teille. 
 
Yhtenä ensimmäisistä asioista teette täyden sielutarkastelun. Sen jälkeen aikataulutetaan tarpeellinen koulutus, kuten miten käytetään replikaattoria tai miten lennetään avaruussukkulalla. Tehtäväänne varten teille esitellään joitain haluihinne perustuvia ehdotuksia ja näytetään se koulutus, mikä on tarpeellinen seuraavaan työhön siirtymiseksi. Tämä jakso on samanlainen kuin lasten valitessa oppipoikana olemisen tai yliopistotyöskentelyn. Jotkut tietävät välittömästi, mitä haluavat, eivätkä halua mitään muuta. Toisten täytyy tutkia sielua selvittääkseen sen. 
 
Kun tämä prosessi on koettu mentorien kanssa, työstetään ylösnousemuspolku. Jokaisen täytyy tehdä kaikki tarpeellinen sisäinen työ henkilökohtaista ylösnousemustaan varten. Ei ole oikopolkuja eikä mikään ole taattua. Jokaiselle annetaan vapaasti kaikki tarpeellinen apu ja kunhan hän tekee velvollisuutensa ja työstää reagoimattomuutta ja egon hävittämistä, niin hänen polkunsa on tasainen ja suora. Mentorienne tehtävänä on myös tuoda lahjoanne, kuten levitointi, teleportaatio, ajan taivuttaminen, välitön ilmentäminen - vain muutamia mainitaksemme. Kukin uusi lahja opetetaan, sitten kun aiempi osataan. Se on kuin opettelisi ensin ajamaan polkupyörää, sitten autoa, sitten lentokonetta. Voitte oppia ne kaikki ettekä opi niitä kaikkia kerralla.
 
Maapallon ylösnousemus liukuu paikoilleen. Ei tule minkäänlaisia mullistuksia. Näin on suunniteltu, jottei yksikään sielu pelkää. Nyt kun valmistaudumme astumaan tähän täyden kuun pimennysenergiaan, teidän on määrä nähdä massiivisista muutosta. Viime hetkeen saakka on niitä, jotka leikkivät näillä energioilla ja yrittävät tulkita niitä teille. Olkaa piittaamatta näistä selittelijöistä. Voitte tuntea totuuden sisällänne. Älkää olko niiden vallassa, jotka haluavat pettää teitä. Pitäkää huolta kehostanne ja energiastanne. Varmistakaa, että teille annetaan kaikki, mitä voitte kantaa. Ymmärtäkää, että maailmantalouden romahtamisen myötä tulee epämukavia asioita. Muistakaa, että tämä ilmentämismaailma vaihtelee jatkuvasti. Voitte laskea vain muutoksen varaan. Pitäkää valoa. Olette suuri valoastia. Olette palaamassa ykseystietoisuuteen. Ilmaiskaa se aikomukseksenne. Kiistämätön ja kuolematon totuus pysyy, kun se on aina todellisessa maailmassa. Siirtymänne sinne on yhtä saumatonta kuin astuminen harhasta satamassa laivaan, joka vie teidät täydellisen vapauden meren yli. Kiitollisuus on 4/5 rakkautta. Pysykää kiitollisuudessa ja rakkaudessa, kun kuljemme sulavasti tämän viikon tuomien muutosten läpi. 
 
Sitten kun aika on oikea, amiraali Sanandalta tulee käsky ja hänet tavataan näyttämöllä, kun annetaan virallinen tiedote NESARA-lain toteuttamisesta ja paljastetaan täysin galaktisten läsnäolo. 
 
Jatkakaa sisäänpäin katsomista ja irrottautukaa tunteista, reaktioista tai ajatuksista, jotka pitävät teidät jatkuvasti erillään VAPAUDESTA. Kutsukaa minua opastamaan, ette ole koskaan yksin! Salut! 
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >