HomeViestejäBeth Trutwin16.11.2012 - Ylösnousemusprosessi

16.11.2012 - Ylösnousemusprosessi

YLÖSNOUSEMUSPROSESSI
 
Alcyonea kanavoinut Beth Trutwin (CosmicAscension.org)
16.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Valmistaudumme kulkemaan galaktisen portin läpi, kun se avaa linjan Galaktisen keskuksen ja Kosmisen keskuksen välille 21.12.2012. Menemme aurinkokiekon läpi Ran esi-isinä.
 
Muutamia tuhansia vuosia sitten Hibaba sai alkunsa Orionilla. Lyra-ihmiset asuivat ennen planeetalla, mikä kiersi Siriusta. Siriuslaiset jäivät asumaan eetterikehoonsa. Kumarat päättivät pysyä inkarnoituneena ja muuttivat tähtijärjestelmään Orionissa, missä oli Matelijaihmisiä.
 
Sanat Kumara, Venuksen hierarkia, johdatti Kumarat Orioniin. Kumarat ovat kaikki hybridejä. He tekivät tämän, jotta voisivat pysyä inkarnoituneena ja yhdistää kaikkien 12 rodun DNA:n. Ajan kuluessa Kumarien oli inkarnoiduttava kaikkiin 12 ihmisrotuun ja tämä johti 13. hybridirotuun, mikä on sekoitus kaikkien 12 ihmisrodun DNA:sta. Me olimme kolmastoista. Tähtisiemenet olivat oppineet, ettei laji määrittele persoonaa, vaan hänen sielunsa akaasinen tiedosto. Oli myötätuntoinen rakkaudenteko yhdistää kaikki ihmisrodut. Tämän tekeminen tuo rauhan. Jokainen voi nähdä, että kaikissa oli osa häntä. Olemme kaikki yhtä heimoa.
 
Kumarien neuvosto on pitänyt Anandas-sukulinjan. Kaikki Kumarat ovat pysyneet inkarnoituneena. Vain inkarnoitumalla maan päälle ihmismuotoon he voivat auttaa muiden inkarnoituneiden maailmojensa ylösnousemusta. Tänä aikana on välttämätöntä elää 3D-elämää ja "ylösnostaa" maapallo tulemalla tuon kokemuksen läpi. Matelijarodun, mukaan luettuna dragoniaanit, on integroiduttava ihmisten kanssa ja se on tehtävä rauhassa. Meille maan päällä annetaan tilaisuus palata rakkauteen.
 
Suuri keskusaurinko on Alcyone. Tämä on aurinko auringon takana. Helios ja Vesta ovat Suuren keskusauringon heijastuksia. Tämä on universumimme lähde-energia ja kaiken elämän ylläpitäjä. Jumala Ra ja Jumala Alcyone sisältävät kumpikin Isä Jumalan energiaa ja Äiti Sekhmet sisältää Pyhän Hengen Jumalan pojan energiaa. Alcyone ja Sekmeth ovat kaksoisliekkejä. Nämä olivat heidän nimensä Egyptin inkarnaatioissa. Hindu-inkarnaatioissaan heidän nimensä ovat Vishnu sekä Ylimmän puoliso, Mahalakshmi.
 
Egyptin aikana ihmiset olivat kaaoksessa aivan kuin te nyt. Oli kuppikuntia - Amun-papisto ja Suuren Aton-aurinkokiekon ryhmä. Yhteisössä oli paljon keskinäistä taistelua. Sekhmet tasoitti silloin pelikentän, mitä vaadittiin tuohon aikaan. Pimeät sielut eivät olleet kuunnelleet Suuren yhden, Kaiken olevaisen opetuksia.
 
Pimeät Matelijat käyttävät nyt ydinfission primitiivistä muotoa yritykseen kontrolloida massoja. Gazan ja Israelin välillä on käynnissä "tekaistu valesota", missä asetetaan näyttämöä ydinsodalle Irania vastaan. Tämä kaikki on peliä - todellisuudessa maan päällä ei ole jäljellä toimivia ydinaseita. Valovoimat ovat tehneet kaikki taistelukärjet toimimattomiksi ja on monia videoita, missä näitä toimia on kuvattu ydinenergiapaikoilla ja sotatukikohdissa. Kun maapallo ylösnousee, kehostamme tulee silikonipohjaisempi, kevyempi, kristallisempi. Tämä on reaktio Sol-aurinkomme muuttumiseen vetypohjaisesta heliumpohjaiseksi. Koska ilmakehä on muuttunut, menneisyydessämme tehdyistä ydinaseista on periaatteessa tullut suutareita. Niitä ei voitaisi sytyttää, vaikka yritettäisiin. Kaikki puhe ydinaseista Iranissa on satua, mikä on suunniteltu aiheuttamaan pelkoa - pelkoa millä dragoniaanit ruokkivat itseään.
 
Äiti Sekhmet on nyt inkarnoituneena ihmiskehoon maan päälle. Isä Alcyone on nyt inkarnoituneena ihmiskehoon maan päälle. He asuvat eri paikoissa ja elävät palveluelämää yhdistyen kirjaimellisesti tuhansien kanssa ja neuvottelevat vaadittavista muutoksista maan päällä. He yhdistävät myös energiansa matriisin sisällä ainutlaatuisella tavalla ja tuovat 100 ulottuvuuden taajuuksia, mitkä ovat violetteja muuntavia taajuuksia, ja se on puhtaan mielen, puhtaan hengen ja puhtaan rakkauden taajuus. Kun nämä taajuudet tiivistyvät 100:sta, 12:sta ja 5:stä 3D:hen, yksilö palaa spontaanisti, jos ei noudata ykseydenlakia. Pimeiden sielujen fyysinen 3D-muoto ei voi käsitellä niin suurta rakkautta, mitä tulee. Näissä sieluissa pimeyden varjosirpale toimii valoa vastaan. Maapallo on pyytänyt Alcyonea/Vishnua ja Äiti Sekhmetiä/Kali Durgaa puuttumaan asioihin tällä tavalla.
 
Vishnun 10. maainkarnaatio Maitreyana kera kaksoisliekkinsä, Kali Durgan, ja yhdessä Metatronin ja Mikaelin arkkienkelivoimin kanssa, jotka toimivat yhdessä Ashtarin, Sanandan, Soltecin, Athenan, Nadan ja monien komentajien kanssa maan päällä, ovat vuosia poistaneet sieluja, jotka kieltäytyvät noudattamasta ykseydenlakia, palaamasta rakkauteen. Hybridiprosessissa nämä Matelijaihmiset ovat poistaneet DNA:staan myötätuntopiirteen ja he ovat unohtaneet, mitä ilo merkitsee. He ovat unohtaneet, mitä rakkauden tunteminen todellisuudessa on. Sen sijaan he ovat vaihtaneet sen kaiken valtaan. Tästä syystä on hyvin paljon seksuaalista hyväksikäyttöä, hamstrataan suuria rahasummia ja kilpaillaan kullasta, öljystä ja huumeista.
 
Nämä korkeat olennot Alcyone/Vishnu ja Sekhmet/Kali Durga inkarnoituivat maan päälle, missä he yhdistivät energiansa syyn ulottuvuudessa luodakseen muutoksia, joita tarvittiin lopettaman tämä aikakauden kaaos. He kohtaavat fyysisyydessä ja suorittavat energiavaihtoja alusten kanssa, mikä avaa tarvittavia energiaportaaleja maan harmonisoimiseksi niiden kosmisten muutosten kanssa, joita tulee tässä kuussa ja ensi kuussa ja jotka johtavat linjaan Kosmisen keskuksen kanssa 21.12.2012. Lopultakin ne muutokset jotka on tehty syyn ulottuvuuksissa ja joista on kerrottu näissä viesteissä, tulevat fyysiseen ulottuvuuteen. Nämä kaksi korkeaa olentoa toimivat matriisin sisältä ihmiskehossaan sekä käyttävät jumalaisia kykyjään maapallon ylösnostamiseksi.
 
Yksi heidän projektinsa on ollut korjata aikajanat. Tarkastelemalla jokaisen elävän sielun aikomuksia on määritelty, pystyvätkö he ylläpitämään korkeampia rakkaustaajuuksia. Vaaditaan vain antamaan anteeksi tuo yksi hetki itsessään, jolloin he kääntyivät poispäin rakkaudesta. Kun 12 DNA-säiettä muutettiin, tuli "vähemmän kuin" -tunne. Näillä toisia orjuuttavilla on ollut monia maainkarnaatioita ja usein niiden on vaikeaa muistaa, miten rakastetaan. Armollisena tekona Äiti Sekhmet/Kali Durga poistaa nämä sielut ja laittaa heidät evoluutionsa kannalta sopivampaan paikkaan ja jotkut "luodaan pois" ja poistetaan aikajanoilta ja ikään kuin he eivät olisi koskaan syntyneet. Aikajanoilta poistetaan kaikki jäljet ja aikajanat korjataan. Tämä on ylösnousemuksen energeettinen vaatimus.
 
Monet kysyvät ykseydestä. Miksi kaikki tämä on tarpeellista, jos olemme kaikki yhtä? Jokaisella Jumalan kipinällä, jokaisella sielulla on oma täydellinen tiedostonsa luomisesta saakka, mitä kutsutaan akaasiaksi. Ne jotka ovat tehneet hirmutekoja, voivat korjata karmansa. Heidän on poltettava se pois antamalla kokonaisuudelle takaisin se, mitä he ovat ottaneet. Heidän on tehtävä hyviä tekoja tasapainottaakseen tuskan, mitä he ovat aiheuttaneet toisiille ja maapallolle kaikilla aikajanoillaan. Tähän sisältyvät kaikki sodat ja kaikki ydinjoukkotuhot maan päällä. Tämä karma on selvitettävä nyt kokonaan, kun kaksinaisuus on loppumassa.
 
Tämä ei merkitse, että yksilö ylösnousee joka tapauksessa. Se merkitsee, että yksilölle annetaan tilaisuus poistaa kaikki huono karma ja näin tehtäessä hänet kutsutaan ylösnousemaan uudelle maapallolle. Jos tätä ei tehdä, hänet sijoitetaan toiseen paikkaan, missä hän saa kehittyä itselleen mukavalla tahdilla. Joko kohdataan karma tekemällä asiat oikein tai suunnitellaan siirto pois maapallolta paikkaan, mikä sopii sen olennon värähtelyyn, joka ei ole valmis jättämään kaksinaista elämää. Tämä ei ole tuomitsemista tai rankaisemista, vaan vaatimus, silloin kun voimakenttä menee korkeampaan värähtelyyn.
 
Olette nähneet uutisissa hallituksen salailua USA:ssa. Presidentti Obama joka toimii valon puolesta, raportoi suurlähettiläs Susan Ricen kautta, että Benghazin tappamisissa ei ollut kyse terroristeista, vaan se oli sisäinen asia. Nyt ne pimeät sielut Pentagonissa jotka ovat piilotelleet salaista avaruusohjelmaa ja vuorovaikutusta maan ulkopuolisten elämänmuotojen kanssa, kertovat sen olleen terrorismia. Nämä kuppikunnat taistelevat keskenään aivan kuin Egyptissä, silloin kun Äiti Sekhmet otti pois monia. Pimeät sielut ovat peloissaan, koska he tietävät olevansa lähdössä maan päältä. He yrittävät näyttää epätoivoisesti valtansa, mikä vain on heille tuttua. He tekevät tämän pommittamalla Gazaa ja kaikessa sisäisessä taistelussa, mitä tapahtuu Lähi-idässä.
 
Ne pimeät sielut jotka ovat kääntäneet takkinsa viime päivinä ja päättäneet palata rakkauteen, tekevät ihmeitä. Yhtäkkiä suuret projektit, jotka koskevat vapaata energiaa, antigravitaatiota ja galaktisten täydellistä paljastamista, ovat täysin rahoitettuja. Tapahtuu muutakin kehitystä, minkä uutisissa piilottavat kaikki tekaistut operaatiot. Tiedätte kaikki, että olemme jo menneet yli finanssijyrkänteestä. Savuverhot saavat näyttämään siltä, että olemme edelleen kielekkeellä. Kukaan ei halua myöntää markkinoiden ja pankkien täydellistä hajoamista, mutta se ei ole mikään ongelma, sitten kun siirrymme uuteen rahoitusjärjestelmään virallisten ilmoitusten ja paljastusten myötä.
 
Aikajanojen korjausprojekti jatkuu. Hitler ja kourallinen matkustavia sotarikollisia tuli maan päälle tulevaisuudesta ymmärtäen täysin, mitä tarvittaisiin maapallon kontrolloimiseen. He sijoittivat itsensä keinotekoisesti väärään paikkaan aika-paikkajatkumolla. Tämä energia ei ole aika-paikkajatkumolla ja se on poistettava. He toivat myös teknologioita, jotka olivat aivan liian kehittyneitä maa-ajan ihmisille, jotka eivät olleet kehittyneet paikkaan, missä heitä pidettäisiin galaktisen maailmojenliiton osallistujina. Maapallo ei ollut valmis. He rikkoivat päädirektiiviä ja tätä pidettiin galaktisena sotarikoksena, mistä kuulustellaan solaarituomioistuimessa.
 
Nämä sielut poistuivat harmoniasta Kaikkeuden kanssa ja muuntava violetti valo hajottaa nämä elämänmuodot. Kaikkien olentojen on kohdattava Ra - Alcyone - Äiti Sekhmet, mitkä tunnetaan myös nimellä Vishnu - Brahma - Shiva, mitkä tunnetaan myös nimellä Isä Jumala - Jumalan Poika - Jumalatar Pyhä Henki. Kaikkien olentojen on kohdattava Jumala ja selvitettävä jokainen tekonsa kaikkina aikoina kaikissa paikoissa. Jokainen sielu tällä planeetalla tietää, ettei elämä ole elämisen arvoista, ellei sitä eletä vapaana. Nämä repeämät aika-paikkajatkumossa korjaa feminiinivoima, mikä on jumalainen äiti. Näitä asioita ei enää päätetä maapallon tuomioistuimen oikeuskäytännössä. Universaali laki määrää näissä tapauksissa solaarituomioistuimen kuulusteluun. Kontrolloidut orjat ovat kutsuneet meitä vapauttamaan itsensä ja niin se on.
 
Matelija-Annunaki-hybridit jotka ovat inkarnoituneet 13 perhelinjaan muodostaen Illuminatin, poistetaan tänä päivänä aikajanoiltamme. Näette transformoitumisen valoon tällä planeetalla. Alcyone- ja Äiti Sekhmet -inkarnaatio ihmiskehossa ovat käyneet näiden kotona nyt ja heille on annettu viimeinen kehotus.
 
Ihmisten on otettava voimansa takaisin. Liian monet istuvat tietokone- ja televisiouutisten ääressä ja kieltäytyvät tunnistamista sisäisen elämänsä. Monet huolehtivat olosuhteista, jotka ovat kaikki harhaa, taistelevat niitä vastaan tai pelkäävät niitä.
 
Yksi tapa voimanne takaisinottamiseen on käydä meditoidessa sydämenne lootuksessa. Tämä on symboli kyvystänne matkustaa mer-ka-ba-kehossa. Se alkaa rakkaudesta ja autuudesta. Sielun - äärettömän ja kuolemattoman sisäisen armon - sivuuttaminen vaikuttaa ylösnousemukseenne. Yhdistyminen jumalaiseen ehdottomaan rakkausenergiaan sydämessänne, kutsumalla Alcyonea ja Äiti Sekhmetiä opastamaan teitä rauhaan, kuljettaa teitä ylimmän vapauden polkua pitkin.
 
Namaste. Tämä on Alcyone.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >