HomeViestejäBeth Trutwin7.9.2012 - Vastauksia kysymyksiin

7.9.2012 - Vastauksia kysymyksiin

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN
 
St. Germainia kanavoinut Beth Trutwin (CosmicAscension.org)
7.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elizabeth Trutwin pyysi ystävää esittämään kysymyksiä St. Germainille toimintamallimuutoksesta ja 911-tapahtumasta.
 
Toimintamallimuutos
 
1. Sanotaan, että meidän kaikkien on henkilökohtaisesti muutettava näkemystämme asioista muutoksen tapahtumiseksi. Tämä merkitsee siis: ei televisiota, ei mediaa jne., ei mitään, mikä voi muuttaa mielipiteitämme, näkemyksiämme ja kokemuksiamme maan päällä ja pitää meidät pelossa. Kun tunnemme tehneemme tuon muutoksen, toisten täytyy käsittää tämä tosiasia ja tehdä muutoksia itse, koska olemme 3D:ssä. Lopulta tulee käännekohta, missä riittävä määrä sieluja ymmärtää tämän. Onko tuo käännekohta se, jolloin saamme paljastuksen maan ulkopuolisesta elämästä ja virallisia ilmoituksia? Jos näin on, mitkä on se käännekohta, mistä Ashtar ja muut puhuvat, minkä olemme jo saavuttaneet?
 
Käännekohta on saavutettu, kuten Ashtar sanoi. Tämä merkitsee, että maan päällä elää tietty prosenttiosuus sieluja, jotka ymmärtävät totuuden ja pitävät valoa kaikille. Monet sielut ovat viime aikoina heränneet ja etsivät päivittäisen rutiininsa ulkopuolelta vastauksia ikuisiin kysymyksiin, mitä meillä kaikilla on elämästä, ja tunnistavat, että he yksilöinä vaikuttavat kokonaisuuteen.
 
Muutos. Muutos tulee sinnikkäästä huomion keskittämisestä värähtelyyn. Jos on maanjäristys, ihmisten huomio on siellä. Jos sattuu massa-ampuminen, ihmiset keskittyvät siihen. Media pitää liian paljon valoenergiaa keskittyneenä pelkoepisodeihin.
 
Kun valotyöntekijät keskittävät huomionsa yhteen tavoitteeseen, he saavuttavat kaiken, mitä he ovat toivoneet.
 
2. Voitko käsitellä tarkemmin, mitä tarkkaan ottaen tarvitsee tehdä rahoitusmaailmassa, jotta pidätyksiä ja virallisia ilmoituksia tapahtuu? Mikä on viimeinen asia ennen sitä päivää, kun saamme pidätyksiä/ilmoituksia? Olemme lukeneet Libor-koroista, obligaatioista Filippiineillä, euron ja dollarin syöksymisestä ja muita merkittäviä asioita, mutta tapahtuu jotain, jolloin seuraavassa hetkessä/tunnissa/päivässä asiat muuttuvat.
 
Se mitä tarvittiin, on jo tapahtunut. Otin henkilökohtaisesti vastuun viimeisestä asiasta, mikä piti tapahtua. Kaikki muu, pankkien heikentyminen - nyt vaan siirrellään papereita. Libor-skandaali, obligaatioiden takaisinosto ja kaikki muu ovat vain korttitaloja, jotka kaatuvat itsestään.
 
Menin henkilökohtaisesti jokaisen maailman megamiljardöörin luo ja pyysin heitä antamaan rahansa hyväntekeväisyyteen. He tietävät, että heidän varallisuutensa otetaan pois hyvitysten aikaan, mutta he eivät ole valmiita kohtaamaan sitä. He tuntevat pääsevänsä pakoon jotenkin. Purkaminen merkitsee juuri sitä. Se on vääjäämätöntä ja ehdotonta. Kosminen laki on ehdoton oikeudenmukaisuus. Kukaan ihminen ei voi paeta tätä tosiasiaa. Hyvitykset merkitsevät, että kaikki aloittavat tasavertaisella pelikentällä. Jos sinulla on nyt useampia miljoonia kuin ne hyvitykset, joita kaikki saavat, sinäkin menetät ne.
 
Kun pyysin, yksikään sielu ei suostunut luopumaan kaikista rahoistaan. Tämä oli viimeinen rahoitusharkinta, mitä tarvittiin. Tämä oli viimeinen tilaisuus. Nyt jokaista lähestymääni sielua käsitellään omaa valintaansa heijastavalla tavalla. Tämä harjoitus tehtiin suunnitelman siirtämiseksi eteenpäin. Koska kukaan joka olisi voinut auttaa, ei edennyt, se muutti sitä tasoa, millä voimme puuttua asioihin. Mallimuutos voi tapahtua nyt koska tahansa. Teemme nyt kaiken mahdollisen siirtymiseksi eteenpäin suunnitelmassa.
 
3. Ymmärrän, että ylösnousemus on henkilökohtainen kokemus, minkä jokainen sielu oppii. Silloin kun muutos tapahtuu, näkevätkö ne sielut jotka eivät ole valmiita ylösnousemukseen, aluksia ja uuden talouden vai ovatko he jumissa vanhassa mallissa omassa pikkumaailmassaan?
 
Silloin kun mallimuutos tapahtuu ja maa astuu nollapisteeseen, kaikki verhot putoavat. Melkein kaikilla sieluilla maan päällä on tänä päivänä vääriä uskomuksia rahoitussektorista, salaisesta hallituksesta, salaseurasta, maan ulkopuolisista jne. On omaksuttava paljon uusia totuuksia, koska totuus on kielletty ihmisiltä hyvin pitkään. Käytössä on suunnitelma, mikä on hyvin rakastava ja myötätuntoinen ja siirtymä tehdään niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista ja se pitää sisällään kaikki. Niille jotka vastustavat kaiken kauneuden näkemistä ympärillään, tarjotaan apua. Jokaiselle yksilölle annetaan vaihtoehdoksi nähdä muutokset tai jäädä vanhaan toimintamalliin. Ne jotka jäävät, kieltävät näkevänsä muutoksia. Nämä on heidän vapaa tahtonsa ja näille sieluille on tehty majoitustiloja.
 
4. Päivämääriä ei voi antaa, koska edes Galaktisilla ei ole aavistustakaan siitä, milloin asioita tapahtuu, mutta heillä on varmasti teknologiaa sen tietämiseen, miten lähellä olemme. Pari vuotta sitten meille kerrottiin, että olimme päivien päässä mallimuutoksesta. Voitko antaa rehellisen vastauksen siitä, miten lähellä olemme? Tiedän, että meille annetaan joskus väärää informaatiota oppiaksemme jonkin oppitunnin, mutta haluaisin rehellisen ja suoran tunteen siitä, miten lähellä olemme planeettana - koska tuo käännekohdan lukumäärä vaatii kaikkia olemaan kyydissä.
 
Jokainen päivämäärä mitä on koskaan ehdotettu, muuttui jonkin tilanteen vuoksi, mikä oli tilaisuus paremman lopputuloksen tekemiseen. Silloin kun joku kanavoi tulevaisuutta, hän näkee yksityiskohtia ajattomuuden ja paikattomuuden tilasta ja joskus muutokset näyttivät olevan lähempänä kuin olivat. Myös jokainen sielu hahmotta nämä viestit eri tavalla, mikä auttaa heitä omalla henkisellä polullaan, joko ilossa tai surussa. Nämä tunteet siirtävät meitä tavoitetta kohti. Voin antaa sinulle rehellisen vastauksen. Nämä muutokset tulevat 2012, ennen vuoden loppu. Näin on, koska kollektiivitietoisuus teki näin olemaan.
 
5. Annetaanko tehtäviä välittömästi muutoksen jälkeen vai onko se yksilöllistä?
 
Tehtäviä annetaan niin välittömästi, kun kukin yksilö haluaa. Monet haluavat lomaa levätäkseen perheensä kanssa ja juhliakseen maapallon hyvää tuuria. Jotkut haluavat puhua korkeille olennoille, jotka ovat täällä palvelemassa mentoreina ja vastaavat kaikkiin moniin kysymyksiin, joita herää. Mikään ei ole sen jälkeen samanlaista, miltä se vaikuttaa tänään. Kaikki on parempaa.
 
6. Ovatko kaksoisliekkien jälleentapaamiset välittömiä vai taas kerran, tapahtuuko niitä yksilöllisellä sielutasolla?
 
Kaksoisliekkien tapaamisia annetaan niin, kun kukin yksilö haluaa. Monet jotka odottavat kaksoisliekkinsä saapumista, ovat parhaillaan naimisissa ja kasvattavat lapsia kumppanin kanssa, joka ei ole heidän kaksoisliekkinsä. Jotkut ovat eläneet yksin ja selibaatissa 20 vuotta. Kaikkia käsitellään reilulla, ystävällisellä ja armollisella tavalla. Siitä tulee parempaa, kuin voisi kuvitella tällä hetkellä. Kukaan ei kärsi, kun sielut tuntevat vetoa perimmäistä onneaan kohti, koska kaikki on keskinäisesti paremmin.
 
7. Hylätäänkö kaikki salaseurat vai onko vielä joitain, jotka toimivat ihmisen ja maapallon hyväksi?
 
"Salaseuroilla" on hyvin negatiivinen sivumerkitys. Kaikki nuo negatiiviset ryhmät häviävät täysin. Sielujen keskuudessa on aina hierarkia ja taso, minkä he ovat saavuttaneet tietoisuudessaan. Korkeammat opetukset pidetään salassa siihen hetkeen saakka, kunnes yksilö on valmis ja valmistautunut. Sillä hetkellä kaikki salaisuudet paljastuvat.
 
8. Materialisoinnin alkaessa meillä kaikilla on ruokaa ja vaatteita - ja luultavasti joukko muita asioita. Mihin tarvitsemme silloin rahaa? Miten sitä jaetaan - kultatodistuksina jotka vaihdamme jonkinlaiseen paperirahaan?
 
Hyvitykset annetaan pankkitilille jokaiselle yksilölle - jokaiselle naiselle, lapselle ja miehelle maailmassa. Tämä raha vaihdetaan kortilla. Jokaisella ihmisellä on omaan tiliin sidottu kortti. Kaikkeen rahaan liittyy metallivaranto hopeaa, kultaa ja platinaa, mitä pidetään pankeissa ympäri maailmaa. Tämä on jo luotu. Tarvitsemme rahaa, koska olemme pitäneet sitä energiavaihtovälineenä hyvin kauan. Tarvitsemme rahaa ihmiskunnan orjuuttamisen vuoksi. Sielut tarvitsevat sopeutumisjakson. Ne tarvitsevat aikaa poistua vaiheittain siitä ohjelmoinnista, että he tarvitsevat rahaa. Sitten kun kaikki ovat rentoutuneet muutoksiin, niin maapallolla ei enää käytetä rahaa tai kortteja.
 
9. Kaikki on nyt-hetkessä - ei ole mennyttä tai tulevaa - joten paljastuminen ja pidätykset ovat jo tapahtuneet (koska on vain "ny"). Miten pystymme kätkemään tämän itseltämme? Miten pystymme kätkemään tämän havaintotavan?
 
Suostuimme unohtamaan. Sovimme verhoista. Nämä ovat olosuhteet elämiselle suuressa koulussa nimeltään maapallo. Verhot ovat sidoksissa karmaan. Ne ovat myötätuntoinen teko ja monisyisesti sidottuna näihin olosuhteisiin. Ne ovat, koska tarvittiin käännekohta sieluissa, jotka olivat heränneet ja valmistautuneet verhojen poistamiseen ajan loppumiseksi.
 
911
 
1. Miten 911 liittyy erityisesti pidätyksiin, ylösnousemukseen ja paljastumiseen? On monia ihmisiä, jotka tietävät, että kyse oli sisäisestä työstä, mutta mikä on pääsidos?
 
911 oli erityisesti herätys ihmiskunnalle maan päällä. Oli välttämätöntä, että niin suuri ja karmea psykologinen trauma tapahtui kollektiiville. Vaadittiin tämän tason rikkomus pysyvän muutoksen saamiseen. Ennen näitä kahta sotaa salaseuran petolliset toimet eivät olleet ilmeisiä ihmisille.
 
2. Miten monta ihmistä todellisuudessa kuoli 911-tapahtumassa?
 
Kuolleiden määrä Ground Zeron 16 eekkerin alueella oli noin 80000. Miljoonia siviilejä ja palvelusmiehiä ja -naisia lisää kuoli Irakissa ja Afganistanissa.
 
3. Mikä oli 911:n pääsyy? Oliko se uhrirituaali? Sodan aloittaminen Lähi-idässä (öljyn tai tähtiporttien vuoksi)? Meidän pitäminen pelossa? Sen aikaansaamien laillisten kontrollien synnyttäminen (Patriot Act jne.)? Kaikki yllä mainittu? Meneekö minulta jokin ohi?
 
911 oli puhdasta ahneutta. Piste. Tuona päivänä tehtiin paljon rahaa. Monia, monia sisäpiirin kauppoja valmisteltiin ennen tuota päivää kaikilla teollisuudenaloilla, jotka hyötyivät tuosta päivästä. Myös niitä osakkeita pudotettiin etukäteen, jotka putosivat tuona päivänä. Luultiin, että kauppaa tehneiden yritysten tietokonekovalevyt jotka sijaitsivat Tower 1:ssä, palaisivat kaikki, ja joitain saatiin kuitenkin palautettua ja sisäpiirin kaupat tulivat tietoon. Pöydän alla tehtiin sopimuksia sotakoneistosta ja sillä tehtiin hyvin paljon rahaa - triljoonia. Noin kuukautta myöhemmin julistettiin sota Irakille. 911:n pääsyy oli tuhota tietokonepankit, joita pidettiin Tower 2:ssa. Siellä oli tietokoneet, joissa oli kaikki pankki-informaatio NESARA-lakia varten ja Yhdysvaltain keskuspankin seteleiden muuttamisesta sateenkaariseteleiksi. NESARA:sta oli määrä ilmoittaa 11.9.2001. George H. W. Bush halusi sen loppuvan iäksi. Hän ei onnistu. Ahneutta ei palvella.
 
4. Onko Mitt Romney sidoksissa 911-tapahtumaan? Sattuuko Mitt Romneyn pidättäminen samaan aikaan paljastuksen kanssa?
 
USA:n hallituksessa muutama sata pidättelee koko maailman vapautta. Yrittäkää muistaa, että tämä on suurta harhaa. Kulissien takana on otettu askelia, missä pidätykset ovat jo tapahtuneet. Se mitä näette tapahtuvan suurella näyttämöllä, on jättimäistä harhaa. Se mikä kontrolloi ihmisiä vaalien puhepätkissä ja iltadebateissa, ei ole edes todellista. Siksi voimme nyt puuttua syvemmällä ja syvemmällä tasolla. Pidätyksiä tehdään ja se mitä välttämättä haluatte katsoa ja mistä väitellä, on huijausta. Huijausta!
 
5. Oliko 911 yritys repiä aikajanoja, kuten Montauk ja Philadelphia-kokeilu? Ja jos oli, toivoivatko he ylösnousemusprosessimme tuhoamista?
 
Ei. Montaukissa ja Philadelphia-kokeilussa aikajanoja repi pieleen mennyt aikamatkatiede. 911 oli massamurha. J. K. Rowling toi tämän esiin kirjasarjassaan. Hermoine käytti aikakääntäjää. Hän sanoi Harrylle, ettei heitä saa nähdä, kun he kulkivat ajassa taaksepäin. Hän sanoi kamalia asioita tapahtuvan niille, jotka sotkeutuvat aikaan. Näiden sielujen on maksettava hinta vahingosta, mikä tehtiin aikajanoille. Tämä ei ole mikään pieni rikossyyte.
 
6. Mikä on 911:n henkinen merkitys? Bush seniori piti puheen uudesta maailmanjärjestyksestä 11.9.1990, 911 oli vuonna 2001, yhdentoista vuoden kuluttua. On yksitoista vuotta vuodesta 2001 vuoteen 2012 - mitä siis on mahdollista tapahtua nyt 11.9.2012?
 
Syyskuun 11. 2012 sisältää mahdollisuuden lisäpaljastuksiin NESARA:sta ja täyden galaktisen paljastuksen. Lopettelemme vuotta ja jokainen päivä vie meitä mallimuutosta kohti.
 
7. Mitä kaksoistornien alla oli ja rakennuksessa 7? Tuhottiinko ne tarkoituksella, alle varastoidun kullan viemiseksi? Missä tuo kulta nyt on?
 
Kyse ei ollut kullasta. Kyse oli vain NESARA-ilmoituksesta ja tietokonepalvelimista. Rakennuksessa 7 oli tiedusteluvirastoja, missä henkilökunta ja tietokoneet pitivät totuutta. Vinkki kuvernööri Giulianille varhain tuona aamuna siirsi hänen joukkonsa pois romahtavista torneista. Syntipukki piti pitää elossa.
 
8. Onko kaikki kulta, mistä on puhuttu (miljoonia tonneja) hyvissä käsissä? Voitko kertoa laajemmin Neil Keenanista ja hänen kanteistaan? Niissä on tolkkua ja meidän on kaadettava järjestelmä sen omilla säännöillä. Onko tämä siis viimeinen olki (tuo kanne ja pidätysoikeudet keskuspankeissa)?
 
Miljoonat kultatonnit on ryöstetty rikkailta ja siirretty varastoon omien miesteni käsiin. Tämä tehtiin kirkkaassa päivänvalossa ja se vei vuosia. Käytettiin joitain näppäräsormisia. Tätä kultaa pidetään holveissa useissa paikoissa, useissa maissa ja palveluksessani työskentelevät armeijat vartioivat sitä.
 
NESARA-laki allekirjoitettiin sen jälkeen, kun USA:n korkein oikeus julisti petoksia tapahtuneen pankkijärjestelmässä, ei vain USA:ssa vaan myös muiden maiden tilipankeissa. Tämä laki vaati kaikkien pidättämistä, jotka osallistuivat alkuperäiseen petokseen ja maasuunnitelmiin. Miljoonia ja miljoonia dollareita ryöstettiin petoksella ihmisiltä. Tästä syystä tulee hyvityksiä - se on suoritus kanteesta.
 
Keenanin kanne ja pidätykset Keskuspankin pankeissa ovat liian suuria pidettäväksi poissa mediasta. Kun kontrolloitu media syöttää lusikalla sitä, mitä salaseura haluaa teidän tietävän, monia, monia muita pidätyksiä ja kanteita on pidetty poissa julkisuudessa - niitä tapahtuu silti kulissien takana. Järjestelmän säännöt toimivat nyt koko käytössä olevan pankkijärjestelmän hävittämiseksi.
 
9. Numerot joita on heitetty, ovat paljon vähemmän kuin se 10 + 43 nollaa, minkä NESARA näyttää varmistavan. Voitko käsitellä laajemmin sitä, miksi nämä luvut eivät näytä täsmäävän? Luulen joidenkin ihmisten pitävän NESARAA hevonpaskana pelkästään numeroiden suuruuden vuoksi.
 
Heitellyt numerot ovat arvauksia. Kirjat NESARA-laista sinetöitiin niiden hengen suojelemiseksi, jotka tekivät siitä menestyksen. NESARA-lain läpivieminen oikeusasteissa vei melkein 20 vuotta ja useita valkoisia ritareja kuoli prosessissa. Presidentti Obama ja hänen perheensä saavat joka päivä tappouhkauksia. Kun presidentti vieraili Kolumbiassa, salaisen palvelun agentti yritti tappaa hänet. Tämä mies huijasi itsensä koko tarkastusprosessin läpi, mikä on laaja - lopettaakseen lopulta presidentin, joka hyväksyy NESARA-lain. Joe Biden työskentelee pimeän salaseuran kanssa ja oli yksi 911:n vastuullisista. Hän on paikalla, jotta hänet voidaan pitää paikallaan. Seuraavana päivänä salainen palvelu repesi liitoksistaan. Typerä seksiskandaali toteutettiin kätkemään totuus ja suojelemaan presidenttiä lisää. Päät pyörivät.

Jotkut ihmiset ajattelevat, että NESARA keksittiin, koska heillä ei ole näkeviä silmiä. Internetissä on yksityiskohtaisia selityksiä melkein 20 vuoden prosessista NESARA-lain allekirjoittamiseksi ja ne ovat totta. Se on massiivista Amerikan nylkemistä, mitä on todella vaikea uskoa. Monin tavoin se peruuttaa kaiken, mitä olemme puolustaneet koko elämämme - koko valhe vapaudesta olematta vapaa, omenapiirakka ja äiti on aina oikeassa. Räjäytämme uskomalla NESARA:aan kaiken ohjelmointimme, mitä pidettiin kalliina menneessä sukupolvessa. Tätä sielujen on vaikea ottaa vastaan. Vanhemmat, opettajat, hallitus, armeija, lääkärit, professorit, tiedemiehet ja papit valehtelivat kaikki meille ja he tiesivät paremmin. Kohtaamme sen, lopetamme harhan ja saamme todellisen vapauden.
 
Pitäkää yllä visiotanne muutoksesta. Se on vääjäämätön nyt!
 
Tämä on St. Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >