HomeViestejäBeth Trutwin30.7.2012 - Viesti Äiti Marialta

30.7.2012 - Viesti Äiti Marialta

VIESTI ÄITI MARIALTA
 
Kanavoinut Beth Trutwin (CosmicAscension.org)
30.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, tässä on Äiti Maria. Astumme kommunikoimaan kanssanne. Astumme kosmisiin energioihin täysikuun 2.8. ja seuraavan täysikuun 31.8. välillä. Tämä on jakso, missä intensiiviset impulssit supistuvat ja laajenevat hurmioituneissa valo- ja rakkaussäteissä ja nostavat maapallon ja kaiken sen pinnalla jumalaiseen tietoisuuteen. Siunausta.
 
Kosmos on tehty valo- ja ääniharmoniasta, mikä alkaa Lähde-energiasta Alcyconessa, Keskusauringossamme ja yhdistyy energeettiseen magneettikristalliverkkoon, mikä käsittää universumin ja pitää planeetat paikoillaan sekä jokaisen elämänvirran maan päällä. Tämä harmonia on aina yhdistyneenä eikä se voi erota. Olette tuota Lähde-energiaa maan päällä. Tässä moniulotteisessa universumissa nämä elämänvirrat elävät rinnakkaiselämiä ajattomuudessa planeetoilla eri ulottuvuuksissa. Maapallo on jo korkeammissa ulottuvuuksissa, joihin katsotte nyt tulevaisuutena.
 
Kollektiivitietoisuus, yhdessä ylösnousseiden mestareiden, enkeleiden ja galaktisten kanssa perheenä, työskentelee tämän aikakauden karman viimeistelemiseksi kaksinaisuudessa. Siirrymme ylös- ja eteenpäin olemassaolon autuuteen, missä kaikki parantuu. Huomioitanne ja keskittymistänne tarvitaan nyt. Keskittykää rakkauteen. Sallikaa huomionne jäädä muutaman seuraavan päivän sinne ja kääntykää pois arkisesta. Kuunnelkaa! Kehotan teitä päästämään irti kaikesta epäolennaisesta/ulkopuolisesta ja säteilemään rakkautta maapallolle tänä otollisena muutosaikana.
 
Maan päällä on kohdattava joka päivä välitön ja perimmäinen. Kutsun teitä tänään tarkoituksella keskittämään sydämenne näiden kahden tasapainottamiseen. Tämä tunnetaan olemisena maailmassa, muttei maailmasta. Tämä tunnetaan olemisena ja tekemisenä. Ollen Jumalan armo, joka sisältää muotonne maan päällä, ja samalla tehden se välitön, mitä vaaditaan elämänvoimanne pitämiseksi täällä - unohtamatta koskaan perimmäistä tehtäväänne nostaa maapallo taas kerran säteileväksi palloksi taivaalle.
 
Kutsun teitä oppimaan kulkeminen samanaikaisesti kummassakin maailmassa. Kutsun teidät ylimpään vapauteen sen muistamisesta, kuka olette. Ette tarvitse mitään erityistä muistaaksenne. Avainvaatimus on omistautunut vilpittömyys itsellenne. Se vaatii teitä antamaan ainakin tunnin päivässä mietiskelyyn ja meditoimiseen. On sovellettava sitä, minkä tietää, ja mentävä hiljaisuuteen löytääkseen vastauksia elämäänsä. On siirrettävä sivuun taloushuolet, suhdehuolet ja vastaavat ainakin tunniksi päivässä.
 
Pidättekö laulamisesta? Laittakaa jotain musiikkia soimaan ja laulakaa. Pidättekö tanssimisesta? Tanssikaa peilikuvanne kanssa. Sulkekaa silmänne ja "puolisonne" tanssii kanssanne. Uskokaa minua - tanssii! Oletteko harkinneet keventymistä vegetarismilla? Kuvitelkaa valitsevanne vihanneksia, joita olette kasvattaneet omassa puutarhassanne. Peseminen, paloittelu, kuoriminen ja ryöppääminen vie aikaa. Se on laulua ja tanssia hengelle. Se on aikaa yhdistyä ruokaan, mikä ravitsee teitä. Useimmat ihmiset syövät enemmän, kuin tarvitsevat. Se on opittu tapa eikä tarpeellista. Katsokaa tapojanne ja keventäkää kehoanne. Juokaa paljon vettä hienokehojenne ruokkimiseksi ioneilla, joita ne tarvitsevat. Vesi sisältää valoa lähellä muotoa.
 
Istukaa tuolissa ja ajatelkaa jonkin, missä on autuutta, leijuvan sisään. Se vaatii harjoittelua tässä kiireisessä maailmassa. Se on upeaa tehdä täydellä vatsalla, kun olette tanssineet ja laulaneet valmistaessanne ruokaa. Istukaa tuolissa, hengittäkää muutaman kerran hitaasti ja yhdistykää tuohon Lähde-energiaan sydämenne kultaisessa ovessa. Menkää sinne ja tuntekaa kosminen yhteys Kaikkeuden kanssa. Kuvitelkaa tuossa tilassa jotain, mikä saa leukanne putoamaan, suunne avautumaan ja saat teidät huokaisemaan autuaana. Tuntekaa autuuden saavan huulenne kihelmöimään. Tuntekaa autuuden huutotuvan kasvojenne yli. Vaalikaa tätä tunnetta. Tällainen meditointi yhdistää teidät sielunne syvimmille tasoille.
 
Kun oppii kääntymään autuuteen tahdonalaisesti, se on kehittynyt tekniikka, mikä tuo toiset siddhat. On vaatimuksena olla autuudessa, ennen kuin aloittaa muut kehittyneet harjoitukset. Ei virheitä. Autuus vie teidät korkeimpaan paikkaanne. Tehkää tämä meditointi ainakin kahdesti päivässä tai tulkaa hurjaksi ja yrittäkää säilyttää se koko päivän lyhyin tauoin välittömässä maailmassa.
 
Jatkakaa kulkemista toinen jalka autuudessa ja toinen jalka välittömässä. Kehittäkää tietoinen asenne, missä "sinkoudutte" helposti edestakaisin näiden kahden maailman välillä ja virtaatte vaivattomasti siitä hetkestä, kun avaatte silmänne aamulla, kunnes tulee pimeä ja laitatte kehonne makuulle mennäksenne yötyöhönne.
 
Huomaatte ehkä reagoivanne sähköpostiin tai pomoonne tai muuhun ulkoisen maailman ärsykkeeseen. Muistakaa tuolla hetkellä kykynne kääntyä autuuteen. Irrottautukaa tuolla hetkellä, irrottautukaa mielessänne ja sydämessänne. Tarkkailkaa itseänne, puhukaa itsellenne. Muistakaa, muistakaa … Olette Jumalan armo. Lähestykää ongelmaa oikeudenmukaisella ja kunnioittavalla ratkaisulla. Tehkää työnne välittömässä maailmassa ja palatkaa autuuteen heti, kun voitte.
 
Yhdistykää syvästi, tarkoituksellisesti ja vilpittömästi korkeampaan itseenne muutaman seuraavan päivän. Sallikaa sen, mikä näyttää välittömältä, muttei oikeasti ole sitä, pudota pois. Päästäkää irti kaikesta tarpeettomasta.
 
Kutsun sinua ja rukoilen sinua avautumaan sinulle, sisäiselle Jumalan armolle - yhdistymään perheesi, ylösnousseiden mestareiden, enkeleiden ja galaktisten kanssa. Työskentele kanssamme harmoniassa. Vie meidät maailmaasi ja ota kädestämme. Kulje kanssamme. Puhu kanssamme. On ajattomuuden aika. Sinua rakastetaan sanoinkuvaamattomasti ja olen aina kanssasi.
 
Äiti Maria
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >