HomeViestejäBeth Trutwin28.7.2012 - Valmistautukaa Leijonaporttiin

28.7.2012 - Valmistautukaa Leijonaporttiin

VALMISTAUTUKAA LEIJONAPORTTIIN
 
Sananda Kumaraa kanavoinut Beth Trutwin (CosmicAscension.org)
28.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, tämä on Sananda Kumara. Haluan valmistella teitä siihen, mitä tapahtuu nyt. Ensin vähän taustainformaatiota. On ollut sarja peräkkäisiä operaatioita yhteistyössä galaktisten maaihmisten ja taivaan valovoimien kesken. Jos luet tätä, autoit korkeammilla tasoilla riippumatta siitä, oletko tietoinen siitä tai et. Autat joka päivä, kun yhdistyt rakkauteen ajatellen maamuutoksia ja säteilet rakkauttasi valoulottuvuuksiin. Teet tätä, vakuutan sinulle. Se näkyy aluksistamme ja se tallennetaan Shamballaan tiedostona maapallon valmiudesta ylösnousemukseen.
 
On suoritettu peräkkäisten tapahtumien virta, kun ylösnousemus on askeleittain tapahtuva prosessi, kunnes purkaminen on valmis ja uusi maa lukittu energeettiseen maaverkkoon, mikä sisältää kaikki maan elämänvirrat sen paikassa Linnunratagalaksissa. Maan päälle on nyt inkarnoituneena muutaman miljoonan sielun ryhmä, jonka työnä on suorittaa näitä tehtäviä, kun jatkamme loputonta evoluutioprosessia syntymän ja kuoleman kierrossa tässä universumissa ja sen ulkopuolella. Olemme tulleet sykliin, missä valaistuminen on ulottuvilla jokaiselle, joka halua sitä, eikä kuolema ole enää välttämätön. Sitten kun yksilö on valmis laskemaan alas yhden elämän viitan ja siirtymään välittömästi ja vaivattomasti seuraavaan, hän valitsee hetken.
 
Juuri tällä hetkellä suuressa valoaluksessa on käynnistetty lähetyssignaali. Se on yhdistynyt suurten valovoimaenergioiden kanssa, joita on harvoin ajan ja avaruuden tällä kvadrantilla - yhteistyössä kaikkien alusten kanssa, joita on viime aikoina nähty. Nämä energiavoimat on yhdistetty tällä hetkellä lähettämään signaalia Alcyoneen ja Lähde-energiaan keskusauringossamme. Tämä on energiakapseli, joka voitaisiin vapauttaa vasta aiempien operaatioiden tultua valmiiksi. Tuhansia maavuosia on kerrottu ja odotettu, että tämä energiakapseli vapautettaisiin maapallolta takaisin Lähteeseen. Tämä on kutsuhuuto saattaa loppuun purkaminen, mikä on täysin käynnissä.
 
Julkaisen tämän viestin teille vetoomuksena. Valoanne tarvitaan nyt. Jokaisen joka keskittää huomionsa loputtomien tuntien ajan uutisten etsimiseen elektronisista laitteista, kohtalona on jäädä taakse siitä, missä hänen tarvitsee olla siirtyäkseen eteenpäin. Ymmärtäkää sen sijaan, että tämä aika vietetään paremmin hiljaisuudessa ja kytkeytymättömänä. Menkää kävelylle luontoon ja yhdistäkää sydänvalonne maahan ja olkaa korkeimpien valovoimien palveluksessa vapauttamalla suurempia ja suurempia valonsäteitä kosmokseen pohdiskellen ja meditoiden sitä, mitä tapahtuu nyt. Sallikaa itsenne levätä jatkuvasta huolehtimisesta. Välttäkää impulssia yhdistyä negatiivisuuteen, myös silloin kun teillä ei ole tarvitsemianne asioita selviytymiseen. Ymmärtäkää, että tämä on todiste, että maapallon eroaminen kaksinaisuudesta on pelissä ja se saa ovia läiskähtämään kasvoillenne.
 
Olette uuteen harmonisoitumisen prosessissa. Teette tätä kokemalla viivytyksiä eteenpäinliikkumisessa vanhassa ohjelmassa. Koette enemmän ja enemmän jonkin tason turhautumista, koska mikään ei enää toimi tai asioita joita ennen oli runsaasti, ei enää ole. Turhautumisen sijasta sallikaa itsenne olla tarkkailija jatkuvasti tiedostaen, että tämä on teille toimitettua opastusta. Tämä opastus osoittaa teitä kulkemaan virran mukana ja siellä missä on este, kääntykää pois, järjestäytykää uudestaan ja ottakaa tarvittavia askelia siirtyäksenne eri suunnassa uuteen. Ymmärtäkää, että te todistatte muutoksia suoraan silmienne edessä ettekä kuule niistä uutisissa. Yksi esimerkki on se, kun Twitter oli täysin poissa käytöstä äskettäin. Twitter muutti järjestelmäänsä, jotta se on valmis yhdistymään kehittyneisiin teknologoihin hyvin pian. Heidän oli oltava yhteydettä päivittääkseen tiedostonsa ja ollakseen valmis ilmoituksiin, joita tulee pikemmin, kuin ehkä ajattelette. Olkaa valmiina. Tämä ei ole harjoittelua.
 
Vastauksena tähän kutsuun, mikä lähetettiin Alcyoneen tästä suuresta energia-aluksesta maan päällä, Lähteen kautta tulee sarja impulsseja ja kulkee Sol-aurinkomme tähtiporttien läpi planeetoille galaksissamme ja sytyttää maahan tulevat kosmiset säteet energeettisen maaverkon timanttitetraedriytimeen ja jokaiseen yksilöön energiakeskuksen läpi, joka on hänen päänsä päällä kruunussa. Tätä impulssisarjaa lähetetään 11 päivää, kunnes Leijonaportti avautuu 8.8.12. Jokainen impulssi toteuttaa uuden tavoitteen.
 
Murdochin väistyminen ja syytteen nostaminen hänen kollegojaan vastaan oli liike, mitä mediaväki odotti. Heille on kerrottu tiedotteella, että he joko siirtyvät uuteen tyyliin raportoida vain totuutta uutisissa tai heidät irtisanotaan. Irtisanomisilmoitukset on jo tulostettu ja ne odottavat nimetyissä kirjekuorissa. Ei ole viivytyksiä, koska Twitter, Facebook, Google, uutismedia, radio, televisio ja vastaavat ovat valmistautuneet pitkään muutokseen ja ne ottavat kulissien takana viimeisiä tarvittavia askeleita tiedotteiden vuoksi. Jokainen osa näissä organisaatioissa jolla on ollut suukapula, vapautetaan ja jokainen joka ei ole halukas totuuteen organisaatiossa, poistetaan. Kaikki rahoituslaitokset ympäri maalimaa ovat jo valmistautuneet vaihtamaan tietokoneensa ja valuuttansa noin viikossa. Suunnitelma hallitusten osalta on käytössä eikä ole mitään huolehdittavaa. Kaikki tapahtuu sopuisasti.
 
On muutamia valmisteluja jäljellä. Kiinnittäkää huomiota pariin tulevaan viikkoon ja luopukaa kaikesta vastustuksesta, mitä teillä ehkä on siirtymisessä rakkauteen. Sallikaa suhteiden joko parantua tai pudota pois. Antakaa anteeksi menneet loukkaukset, koska niillä ei ole merkitystä. Te ette vihaa ketään. Päästäkää irti. Päästäkää irti egoistisista ajatuksista, mitä teillä on ollut suhteista, siirtyäksenne nopeasti uuteen. Jos teette vähemmän, se viivyttää teitä. Se ei ole automaattista. Teidän on tehtävä sisäinen työ ja iskettävä jalkanne tiukasti rakkauteen. Ottakaa yhteys kaukana oleviin ja muistuttakaa heille, että rakastatte heitä. Olkaa tyyni, silloin kun asiat eivät toimi suunnitelmienne mukaan, ja tietäkää sen tarkoittavan, että toteutamme ehdottomasti viime askelia. Jos et ole varma, tapahtuuko tätä kaikkea, tämä on merkki virittyä korkeampaan itseesi. Kun teet sen, on päiväselvä tunne, että kaikki muuttuu. Taas kerran, uutisten puoleen kääntyminen ruokkii egoasi eikä salli sinun kokea tietämistä tietämällä.
 
Kun ehdottoman energian impulssit heijastuvat aaltoina Lähteestä maapallolle, Ylimmän rakkauden impulssit yhdistyvät zigguroihin, pyramideihin, tähtiportteihin, obeliskeihin ja maan sisäosan portaaleihin muodostaen voimakentän, mikä on maapallon ylösnostavaa energiaa. Maan päällä on monia paikkoja, missä tähtiportteina tunnettuja ovia toisiin maailmoihin on rakennettu zigguroihin sekä temppeleihin, jotka ovat piilossa syvällä vuoristossa ja aavassa erämaassa, missä on vain vähän elämää todistamassa niitä.
 
Kun astutaan zigguraan, sitä vartioivat sokkelot, voimakentät, turvajärjestelyt sekä olennot, joita on asetettu sinne estämään jokaista sellaista astumasta sisään, jonka ei pitäisi kulkea tähtiportin läpi. Kaikkia maapallon tähtiportteja suojaavat nyt valovoimat. On myös maan ulkopuolisten tukikohtia, missä valovoimia on asetettu joksikin aikaa maapallolle syvälle järviin ja meriin. Voimme nähdä nämä korkeampien sivilisaatioiden tukikohdat, jotka ovat yhteistyössä maapallon kanssa, kun katsomme niiden sijaintia Google Earthistä.
 
Nämä impulssit aktivoivat syvällä maapallon viidakoissa pyramidit, jotka ovat olleet kasvuston peitossa vuosisatoja. Kaikkien maapallon salaisten paikkojen on herättävä ja linkityttävä energeettisesti ylösnousemusta varten. Se että te ette ole Saharassa, napapiirillä tai tuhansien metrien syvyydessä järven pohjassa, ei merkitse, ettei tätä tapahdu. Luottakaa. Etenemistä kuvataan joka päivä Kansainvälisestä avaruusasemasta (ISS) matalalla maata kiertävällä radalla. Tulette näkemään videolähetyksiä ja hämmästytte kaikesta, mitä tapahtui. Näiden impulssien tehtävänä on muutamana seuraavana päivänä aloittaa herääminen. Tämän energiavoimakentän ollessa paikoillaan kaikki muut tapahtumat ovat mahdollisia. Myös salaiset portaalit joita valovoimat ovat pitäneet auki maan sisään, paljastuvat. Se mikä oli kerran peitettyä, paljastuu nyt - näkymätön nähdään.
 
Jatkakaa keskittymistä tuohon osaan syvällä sisällänne, mikä on Lähde-energiaa, ja yhdistykää sydämessänne tuohon ylimpään viisauteen ja ylimpään rakkauteen. Tietäkää varmuudella, että muutama seuraava päivä ovat kriittisiä ja kun maapallo siirtyy korkeampiin ulottuvuuksiin, maahan vapautetaan uusia mahdollisuuksia, joita on kauan odotettu. Tämä on yhtä kuin Leijonaportti ja sitä seuraavat kolme vuorokautta. Meditoikaa ja mietiskelkää sitä. Tuntemanne aika on tullut loppuunsa. Tuntekaa sisäinen rauha ja tietäkää, että olen aina kanssanne.
 
Namaste
 
Lordi Sananda
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >