Uudet lapset

UUDET LAPSET

Kirjoittanut Beth Trutwin (cosmicascension.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Indigolapset

Indigot tunnetaan valonsotureina. He joutuvat usein vaikeuksiin koulussa vanhempiensa harmiksi. He ovat hyvin käyttäytyviä lapsia ja joutuvat vaikeuksiin, koska he kyseenlaistavat säännöt. Nämä ovat lapsia, joille opettajat ja auktoriteetit sanovat aina: "Ai, säännöt eivät päde sinuun" ja juuri tässä värähtelyssä he ovat.

He tietävät, että nämä yhteiskunnalliset säännöt on rakennettu vanhoille kontrolloinnin, manipuloinnin, pelon, ahneuden, aivopesun ja "huumaamisen" tavoille ja heidän aikomuksenaan on rikkoa jokaista sääntöä. Eikä vain tätä, vaan he pyytävät aikuisia elämässään myös elämään sääntöjen mukaan. Tämä aiheuttaa toisinaan hankausta indigolasten ja heidän vanhempiensa välille, koska he vaativat vanhempiaan noudattamaan sääntöjä. Toisin sanoen, he eivät halua tulla rajoitetuksi keinotekoisilla säännöillä. Ja jos he tuntevat painetta keinotekoisista tavoista, he maksavat samalla mitalla nuo tuputettavat säännöt. Ja jos aikuiset eivät elä suoraselkäistä elämää, lapset osoittavat jokaisen hairahduksen ja jokaisen epätasapainon kaikilla aikuiselämän alueilla, mikä on kielletty. Ja tämä aiheuttaa hankausta lapsen ja auktoriteetin välille, mitä roolia se esittääkin hänen elämässään - opettaja, rehtori, lääkäri, vanhempi, pappi - ja he tulivat tänne kohottamaan tietoisuuttamme ja saamaan meidät nauramaan kaikille yhteiskunnan säännöille, joita on tehty aiemmin

Nämä indigolapset ovat suunnitelleet pöyristyttäviä televisio-ohjelmia, joita vanhemmat tuskin pystyvät katsomaan. Ja indigolasten mielestä ne ovat hulvattoman hauskoja, koska he tekevät pilaa yhteiskunnasta sellaisena, kuin se on ollut. Heillä on myös paljon poliittista huumoria. He pitävät päivän politiikkaa pöyristyttävänä ja he näkevät kaikki epätotuudet, joita tulee ulos uutisista, ja heistä on mukavaa tehdä pilaa siitä. He haluavat kohdistaa naurunsa tasapainottomille asioille ja näin tekemällä he tuovat valoa joka tilanteeseen. Nostaa kaikkien ympärillä olevien tietoisuutta, pyytää jokaista tekemään paremmin ja olla rakkautta toiminnassa - tämä on heidän tehtävänsä. Indigot tulivat havainnollistamaan uutta tapaa. He ovat uranuurtajia ja järjestelmän tuhoajia.

Kristallilapset

On myös kristallilapsia - kutsumme heitä kristallivauvoiksi. Monet ihmiset sanovat, että nämä kristallivauvat tunnetaan suurista silmistään. Jos satutte kulkemaan kaupassa kristallivauvan ohi, joka istuu ostoskärryissä ja hänen suuret silmänsä seuraavat teitä, sanotte itsellenne: "Ahaa, tuo on kristallivauva." Mitä se merkitsee - kristallilapsi? Kristallilapsi tuo rauhan, rauhan ja rauhan värähtelyä. Nämä lapset ovat rauhallisia ja levollisia, he ovat telepaattisia ja vanhemmat, isovanhemmat tai opettajat usein nuhtelevat heitä, koska he eivät puhu.

He eivät puhu, ennen kuin ovat valmiita - paljon vanhempina kuin muut lapset. He eivät mielellään puhu vieraille eivätkä sano "hei" naapureille. He käyttäytyvät introvertisti ja ujosti ja todellisuudessa kumpikaan ei ole totta. Heille on mukavampaa telepaattinen kommunikointi ja he ovat mieluummin puhumatta. He eivät ole tottuneet puhumiseen. Kristallilapsia syntyy kaikkialta universumista. Joillakin heistä ei ole välttämättä ollut kovin monia elämiä maatasolla ja kristallilapsiaalto tulee tänne olemaan rakkautta. Tuomaan rakkautta, ankkuroimaan rakkautta ja olemaan enemmän rakkautta.

He eivät pidä epäoikeudenmukaisuudesta ja ilmaisevat tämän näyttämällä onnettomalta. He kääntyvät sisäänpäin ja ovat hyvin hiljaa ollessaan onnettomia. He ovat luokassa lapsia, jotka oikovat asioita, joilla on huumorintajua ja jotka ystävystyvät kaikkien kanssa. Kristallilapsi rakastaa kaikkia, hänellä ei ole suosikkeja ja hän ystävystyy helposti. Hänellä on vain yksi tai kaksi hyvin läheistä ystävää, mutta hän toivottaa tervetulleeksi kaikki muutkin. Hän lähestyy uutta lasta, heikompaa lasta tai lasta, joka ei pysty mukana oppitunneilla. Nämä lapset lähestyvät hiljaa ja antavat toisen lapsen tietää, että häntä rakastetaan ja hänellä on ystävä. Nämä lapset tulivat virittämään rakkaustietoisuutta.

Kristallilapset nostavat tietoisuutta, indigolapset muuttavat toimintamallia ja sateenkaarilapset integroivat uuden luomistavan jokaiseen kerrokseen ja tasoon maan päällä - on kyse sitten taiteesta, yhteiskuntanormeista, hallinnosta, rahoitusalasta, biokemiasta, maanviljelyksestä, lääketieteestä.

Sateenkaarilapset

Sateenkaarilapset ovat tiennäyttäjiä. Sateenkaarilapset ovat olleet aalto, jonka tehtävä on integrointi. Nämä ovat jokaisen tason integroijia. He tuovat yhtenäisyyden meille kaikille.

Sateenkaarilapset yhdistävät rakkauden ja uuden luomisen ja kutovat sen sateenkarivalolla. Kaikki puolet, kaikki skaalat, kaikki mahdollisuudet. Sateenkaarilapset näkevät asiat sellaisina, mitä ne voivat olla. He näkevät ne korkeimmassa valossaan ja tuovat sateenkaarivalonsa kaikkiin luomuksiinsa - kirjoituksiinsa, taiteeseensa, kommunikointiinsa, YouTube-videoihinsa, rullalautailuunsa. He ovat ahkeria ja perusteellisia inspiraation lähteitä toisille, jotka tuntevat heidät. Nämä ovat energisiä lapsia. He ovat käytännöllisiä, ystävällisiä, innostuneita, elämäniloisia ja joskus tämä räjäyttää opettajan, vanhemman tai isovanhemman, joka pitää heitä hankalina käsitellä. He ovat innostuneita kaikesta ja haluavat kanssaluoda uusia todellisuuksia joka päivä. He eivät halua tehdä samaa asiaa koskaan kahdesti. He kokevat aina maailmaansa joka tasolla. He ovat hyvin mielikuvituksekkaita ja voimme oppia jotain heidän elämänilostaan ja valmiudestaan juhlia pienimpiäkin ihmeitä.

Sateenkaarilapset ilmaisevat itseään värien kautta. He tekevät tätä värjäämällä hiuksiaan. He värjäävät sormen- ja varpaankyntensä, ottavat tatuointeja ja lävistyksiä. He käyttävät värikkäitä vaatteita. He käyttävät värejä taideteoksissaan. He näkevät kaikkia värikkäät asiat luomakunnassa ja juhlivat niitä. Kukat, auringonlasku, meren väri. He näkevät väreissä kaiken, mitä he ilmaisevat ja kokevat. He juhlivat värien kautta. Ne tuovat heille onnellisuutta ja iloa.

Tunnistatte sateenkaarileikki-ikäisen kaupassa, koska hän itkee ja polkee jalkaa eikä lähde kaupasta, ennen kuin äiti ostaa hänelle sateenkaarenväreissä säihkyvät kengät. Koska nämä kengät tuovat hänelle enemmän iloa, kun hän muistaa hyvin pitkään aikaan tunteneensa. Ja hän haluaa ne jalkaansa ja kaikki värit joka kerta, kun hän ottaa askeleen uuteen ulottuvuuteensa. Nämä ovat sateenkaarilapsia.

Kultalapset

On kultalapsia. He ovat akateemikkojamme. Nämä lapset ovat käyrän ulkopuolella, kun mitataan heidän tietämystään. Heidän tietonsa ovat syvempiä, kuin mikään mitä olemme tunteneet aiemmin. Nämä lapset eivät opiskele tyypillisessä luokassa. He eivät sovi tähän malliin ollenkaan. He tietävät enemmän kuin opettajat ja he ovat hyvin nuoria. Nämä lapset voivat suorittaa collegeopintonsa hyvin nuorena ja astronomisella vauhdilla.

Kultalapset ovat hyvin luovia, he ovat erittäin rentoja nykypäivän teknologian kanssa. He tekevät elokuvia, ohjaavat elokuvia ja kuvaavat elokuvia. He ovat levyttäviä artisteja. He ovat lapsia, jotka soittavat lavalla täydellisesti musiikki-instrumentteja. He kuulostavat enkeliltä laulaessaan ja he ovat hyvin fiksuja. He ovat nopeita tutkijoita, jotka menevät etsimään vastauksia käsillä oleviin ongelmiin. Näin yhtä kultalasta haastateltavan ja hän uskoi keksivänsä hoidon syöpään. Hän tunsi, ettei meillä pitäisi tässä maailmassa olla enää syöpää ja asia tarvitsi hoitaa ja hän oli alkamassa ratkaista sitä nyt alle 15-vuotiaana. Nämä ovat kultalapsia.

Platinalapset

Meille on tulossa myös uusia platinalapsia. Nämä lapset ovat näkijöitä. Nämä lapset ovat telepaattisia, "tele-empaattisia", he osaavat teleportoida ja levitoida. Nämä ovat taikalapsia. He tulevat täydellisten psyykkisten kykyjen kera. Heitä testataan yliaistillisesta havaintotavastaan ja he pystyvät sanomaan, mikä muoto siinä kortissa on, mitä mies pitää kädessään toisessa huoneessa. He pystyvät vastaamaan välittömästi kykyihinsä liittyviin kysymyksiin. He pystyvät näkemään sisäisellä silmällä, he osaavat kuulla, he osaavat kanavoida. He tuovat viestejä. Platinalapset auttavat maailmaa näkemään uuden vision ja innostavat kaikkien tietoisuutta maan päällä näkemään asiat eri tavalla - näkemään asioita, joita ei ole, näkemään eri tavalla ne asiat, joita on. He tekevät yhteistyötä muiden em. "erityislasten" kanssa ja auttavat heitä luomaan uuden maailman.

Jokainen näistä ryhmistä tuo luontaiset lahjansa kohottamaan maan päällä elävien tietoisuutta. Tämä aiheuttaa väreitä, mikä palauttaa kaikki rakkauteen. Uusien lasten vanhemmat, jotka kuuntelevat heitä joka iässä, arvostavat heidän mielipiteitään - vaikka he puhuisivat mitä - antavat vakaan perustan. Viettäkää paljon aikaa näiden lasten kanssa ja antakaa suurta ymmärrystä heille. Nauttikaa hauskuudesta, kun taikaulottuvuudet palaavat maan päälle ja kohoamme rakkaustietoisuuteen.
-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >