Kristallikeho

KRISTALLIKEHO

Kirjoittanut Beth Trutwin (cosmicascension.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmiskehon 3D-mallissa on aivot ja sydän, chakroiksi kutsuttuja energiakeskuksia, elimiä, lihaksia, luita, "infrastruktuuri" ja tämä kaikki yhdistyy "putkijärjestelmällä" - valtimot, suonet, imusuonet ja hermojärjestelmä. Vanhassa järjestelmässä energia suodatettiin charkrajärjestelmän kautta. Ulkopuolisten ärsykkeiden oli helppoa vaikuttaa chakroihin ja ne tarvitsivat säännöllistä säätöä tai uudelleenkalibrointia. Järjestelmätasapainoa oli helppo järkyttää. Oli helppo sairastua. Oli heikkouksia. Tämä salli kehittyneiden implanttien ja muiden asioiden aiheuttaa tukoksia ja estää valoa tulemasta kehoon.

Nyt kun maa on sytyttänyt yhteyden smaragdikristallisuoniin ja seleniittikristalliverkkoihin, energiaa sykkii suoraan Gaiaan, kultakristallin läpi kaikkiin verkon energiapisteisiin. Tämä johtaa energiakiertoon takaisin Keskusaurinkoon. Tämä sykkiminen on ääretön tie ja se kiertää tai sykkii sydämenlyöntinä lähteeseen. Tämä yhdistää meidät suoraan Lähteen ehdottomaan rakkauteen. Tätä rakkautta sykkii maan päälle. Tämt Lähteen rakkautta tulee suurina annoksina suoraan meille ja se transformoi kaikki luomukset maan päällä. Kaikkeen vaikutetaan solurakennetasolle saakka.

Kehomme saa korkeaa energiaa myös suoraan Keskusauringosta. Tämä saa kehomme muuntumaan. Keskusauringon energia aiheuttaa atomiytimen hajoamisen/fission soluissamme. Tämä fissio on miniydinmuutos. Se mikä kerran oli natriumia, kaliumia, kalsiumia, kloridia ja muuta, vaihtuu alkalisista metalleista nesteiksi, synteettisiksi aineiksi - kuten halogeeni - ja jalokaasuiksi. Perusaineksemme ovat kehittyviä elementtejä. Kehomme muodostavat atomit on nyt tehty toisista elementeistä. Kosmiset säteet jotka pommittavat planeettaa ja kehoamme, on myös tehty näistä uusista elementeistä.

Kaikki universumissa on "vastavuoroista rekombinaatiota". Vanhat perusatomit yhdistyvät uusilla tavoilla. Näiden atomien geenirakenne muuttuu solujakautumisen tasolla. Uusia soluväyliä muodostuu. Tämä solun uudelleenmuodostuminen muuttaa kehon tiheästä metallista nestemäiseksi valoksi. Nestemäinen valo ei kanna sairautta. Nestemäinen valo ei kuole, se on kuolematonta. Nestemäinen valo värähtelee nopeammin ja on olemassa korkeammissa ulottuvuuksissa. Ne jotka eivät valintansa mukaan ylösnouse, siirtyvät ympäristöön, mikä tukee heidän metallipohjaista kehorakennettaan, kuten Herculobus. Ne jotka valitsevat ylösnousemuksen, kokevat muuntumisen nestemäiseen kristallivalokehorakenteeseen.

Kristalliseksi muuttunut keho näyttää erilaiselta ja toimii eri tavalla kuin vanha kehomallimme. Kruunuaukosta päälaella kulkee keskuskuilu alas aukkoon juurichakran pohjassa, välilihassa. Tämä kuilu on muunnin. Se vastaanottaa ja välittää valo- ja rakkaustaajuuksia. Tämä kuilu on keskusydin, mistä ihmiskehon jokaisen verkkolinjan energiaväylä poistuu ja astuu sisään. Se on kuin kehon raidejärjestelmä. Infrastruktuuri on tehty puhtaasta kultavalosta, missä kaikki värit ovat mahdollisia. Kristalliatomirakenne muuntaa valon keholle, kehon ympärillä ja takaisin ydinkuiluun. Se sykkii energiakeskusten kautta kuten aiemmin, mutta nyt jalostunutta valoa. Tämän valon vektori on rakkaus ja siihen viittaamme Lähteenä tai Voimana. Tämä on valo-rakkausenergia, mikä yhdistää kaiken Kaikkeuteen. Tässä mallissa ei ole enää sairautta. Tässä mallissa kehoa ei voi enää kontrolloida implanteilla, kemiallisella mielenhallinnalla tai muilla keinoilla niin kuin menneisyydessä. Leikkaukset kehittyvät valoleikkauksiksi.

Keho kykenee nyt enempään. Siinä mitä voimme tehdä, on vähemmän rajoituksia. Meillä on taitavia kykyjä, joista olemme tähän saakka vain uneksineet. Telekinesia, levitointi, teleportaatio, kaikutelepatia. Kaikki tämä on valosiirtotasolla. Meillä on nyt keho suorittamassa näitä - ja enemmän. Verkon jokainen piste, joihin akupunktio pääsee neuloin, on energiavaihtopiste. Valo-rakkausvoimaenergia sykkii näiden pisteiden, näiden portaalien, kautta kehoon. Parantaminen merkitsee nyt pääsemistä näihin valoverkkoihin ja niiden pitämistä harmonisessa virtauksessa kaiken muun kanssa. Valoparannustekniikat tulevat vallitseviksi.

Miten tämä on vuorovaikutuksessa positroniantimaterian kanssa? Mikä on aineen ja antiaineen välinen vuorovaikutus uudessa kristallirakenteessa?

Aivoilla ei uudessa kristallirakenteessa ole mitään rajoituksia vuorovaikutuksessa Kaikkeuden älykkyyden kanssa. Uudet kristalliaivot ovat positroniset ja eteeriset. Antimateriavalosiirto yhdistyy portaalienergiapisteissä kehomme aineosiin holograafisessa esitysmuodossa, mikä näyttää edelleen kiinteältä, muttei millään muotoa ole sitä. Se on kuin valon verkkoristikko/hila ja jokaisessa yhteyskohdassa on portaali, mikä siirtää valoa aineesta antiaineeseen hetkessä.

Näen positronisissa, eteerisissä aivoissa 144 verkkopistettä. Miten maadoitumme maahan? Verkkopisteiden vai pilarin kautta?

On supertietoinen yhteys kristalliaivoista, kosmisen valokehon, kristallikehorakenteen kautta. On edelleen tunnekeho, mentaalikeho, aurakeho, eetterikeho ja Jumalan suunnitelmakeho. Näistä kehoista voi koitua harmoniaa, ne voivat kokea traumoja. Meistä tulee yhtä ympäristömme kanssa, kun keskuspilari välittää ja vastaanottaa Voimaa kuilun kautta. Maadoitumme maan ytimeen sekä Linnunradan ytimeen. Maadoitumme maan verkkojen ja universaalien verkkojen kautta. Sitten kun yksi elämänkokemus on valmis, emme kuole. Karistamme kehon aineosan ja matkustamme valokehona toiseen paikkaan verkossa. Taitavia kykyjä käytetään kehon aine- ja antiaineosien koordinoinnin avulla.

Onko kosmista anatomiaa, kuten kosmista käpylisäkettä, millä on alue kosmisella ja taivaallisella tasolla ja onko jokin kriittinen massa, mikä on edellytys kosmiselle ylösnousemukselle? Integroidaanko vai puskuroidaanko tämä? Tämä liittyy ihmisen galaktiseen ja enkelivuorovaikutukseen oktaavitasoilla?

Kristallimallin omaksumiselle on kriittinen massa. Se on saavutettu. Kaikille tulee nyt kristallimalli, kaikille jotka ovat päättäneet jäädä ylösnousseelle maapallolle. On olemassa energiapuskuri ja jokainen ihminen saa itsensä kannalta täydelliseen aikaan, oman henkilökohtaisen valintansa mukaan sen, miten paljon ja mitä he vastaanottavat. Tämä palaa universaaliin lakiin: on pyydettävä, on sallittava.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >