HomeViestejäBeth TrutwinMikä on kaksoisliekki

Mikä on kaksoisliekki

MIKÄ ON KAKSOISLIEKKI?

Kirjoittanut Beth Trutwin (cosmicascension.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kaksoisliekki on toinen puolikkaasi. Se on osa sitä luomusta, joka luotiin samalla hetkellä kuin sinut. Toinen on miespuolinen ja toinen on naispuolinen.

Meillä on sielusopimus kaksoisliekkimme kanssa ja kuin putosimme aineeseen, sovimme, että viettäisimme useita elämiä erossa. Halusimme kokea erillisyyttä monissa elämissä ja teimme tämän viettämällä aikaa erillään ja eläen toisten sieluryhmien kanssa, mutta olemme aina pysyneet yhteydessä.

Et ole koskaan erossa kaksoisliekistäsi. Se on osasi, mistä et voi olla erossa. Jos siis etsit kaksoisliekkiäsi ja ihmettelet, missä hän on, hän on yhtä lähellä kuin hengityksesi. Jos kutsut hänet sydämeesi ja kehotat häntä kommunikoimaan kanssasi, tunnet hänet ja voit keskustella hänen kanssaan telepaattisesti. Olisi mukava, jos kysyisit hänen nimeään ja oppisit tuntemaan hänet paremmin kaksisuuntaisessa telepaattisessa kommunikoinnissa.

Tänä aikana maan päällä on kaksoisliekkejä, jotka ovat inkarnoituneet elämään yhdessä. Tämä on ollut harvinaista menneisyydessä, mutta siitä tulee enemmän ja enemmän todellisuutta joka päivä. Kun avaamme sydämemme mahdollisuuteen yhdistyä kaksoisliekkirakkauteemme, tämän rakkauden kautta voidaan ilmaista jumalaista rakkautta maan päällä. Voimme tuoda sisään Jumalan luoman rakkauden, ankkuroida sen ja käyttää tätä rakkautta tietoisuutemme laajentamiseen ja se vaikuttaa kaikkeen ympärillämme.

Nyt olemme tulossa aikaan, missä saamme ensikontaktin. Tapahtuu alusten massalaskeutumisia. Meillä jotka työskentelemme maan ylösnousemuksen parissa, kaksoisliekkimme tukee työtämme ja on kumppaninamme, ja monet heistä elävät nyt aluksilla. Me olemme maajoukkoa.

Nyt on mahdollista jokaiselle, joka haluaa sitä, yhdistyä taas kaksoisliekkinsä kanssa fyysisyydessä. Ei ole tarpeellista kantaa huolta yksityiskohdista, miten homma toimii. Olemme valtavien muutosten keskellä. Maa on muuttumassa tavoilla, joita emme pysty vielä tajuamaan. Nämä muutokset vaikuttavat kaikkiin suhteisiimme. Tämä jälleenyhdistyminen alkaa alitajuisella tasolla ja näin se alkaa: kommunikoi meditoinnin kautta kaksoisliekkisi kanssa ja kehitä suhde tai tunne hänet. Tämä muodostaa perustan jälleenyhdistymiselle ja se on alku. Tämän tekeminen meditoidessa rikkoo rakastamisen esteitä sydämestä.

Monien erilliselämien vuoksi on paljon tunteita, jotka liittyvät rakkauskokemuksiimme romanttisessa rakkaudessa ja jotka eivät vastaa mitenkään kaksoisliekkirakkauden kokemista. Yhdistyminen kaksoisliekkiisi alitajuisella tasolla meditoinnin ja telepaattisten keskustelujen kautta herättää syvän rakkauden tunteita ja tämä kokemus saa ihmisen karistamaan kaikkea sitä negatiivista ohjelmointia, mitä on jatkunut muissa suhteissa, romanttisissa ja seksuaalisissa, ja se hävittää todellisen rakkauden esteet. Kaksoisliekkirakkauden kokeminen on täydellistä jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden tasapainoa. Se on hurmiollista, orgastista iloa ja tämä rakkauskokemus valaisee maan tänä aikana.

Näitä tapaamisia voi tapahtua monin eri tavoin. Se tapahtuu jokaiselle yksilölle parhaalla mahdollisella tavalla, parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tapahtuu monia muutoksia, kun paketteja toimitetaan, ja alamme kanssaluoda uutta maata ja syntyy uusia tilanteita, joita emme voi tällä hetkellä käsittää. Ensimmäinen askel kaksoisliekin jälleentapaamiseen on avata sydämensä sille mahdollisuudelle.

Teille jotka elätte kaksoisliekkinne kanssa maan päällä tällä hetkellä ... Koska elämänne on ankkuroituna kaksinaisuuteen, kohtaatte haasteita, jotka ovat tuoneet testejä kummallekin teistä ja puhdistumisprosessinne on ollut myllertävämpää kuin muilla, koska olette peili toisillenne, täydellinen peili. Olettehan kaksosliekit. Kun astumme viidennen ulottuvuuden todellisuuteen ja selvitämme ongelmat yksilöinä, näistä kaksoisliekkisuhteista jotka ovat inkarnoituneena elämään yhdessä nyt, tulee aina harmonisempia ja harmonisempia.

Tänä aikana on erittäin tärkeää kanssaluoda haluamaasi todellisuutta, alkaen ajatuksistasi ja tunteista sydämessäsi. Ja jos olet kärsinyt epätasapainosta, mikä vaikuttaa rakkaussuhteisiisi tällä hetkellä, on tärkeää tehdä sisäinen työ noiden asioiden selvittämiseksi nyt. Tämän tekemiseen on monia tekniikoita ja jos käännyt sisäänpäin ja pyydät korkeinta opastustasi, löydät oikean tavan, mikä toimii sinulla. Puhdistuminen ja tasapainottuminen on ennakkoedellytys kyvylle avata sydän tälle uudelle suhteelle.

Ei ole tarvetta pelätä ajoitusta, millä tämä tapahtuu. Ei ole tarvetta huolehtia, ettei sitä tapahdu sinulle. Se on kaikkien ulottuvilla. Sinulla on tarvitsemaasi apua tehdäksesi tästä totta elämässäsi, jos sitä haluat. On suuri määrä apua tarjolla ja on pyydettävä. Pyydä niin, kuin tunnet itseäsi opastettavan. Pyydä suojelusenkeliäsi, pyydä arkkienkeleitä. Pyydä apua joltain ylösnousseelta mestarilta, joka tuntuu läheiseltä (esim. Jeesus/Jeshua/Sananda, Kwan Yin, Buddha). Pyydä jotain galaktista sielua, joka tuntuu läheiseltä (esim. Ashtar, Arcturus, Äiti Sekhmet). Kaikki tämä opastus on käytettävissäsi ja he odottavat sinun pyytävän. He yhdistävät sinut kaksoisliekkisi kanssa ja voit saada tuon yhteyden ja tuntea tuon rakkauden sydämessäsi nyt. Tämä edeltää hänen tapaamistaan fyysisyydessä.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >