HomeViestejäBeth Trutwin9.1.2010 - Galaktinen perintömme

9.1.2010 - Galaktinen perintömme

GALAKTINEN PERINTÖMME

Äiti Sekhmetiä Nibirulta kanavoinut Beth Trutwin (lightworkers.org)
9.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, Ran lapset. Tässä on Äiti Sekhmet.

Herääminen jatkuu ja on lisää ymmärrettävää.

Kun alukset palaavat, palaa muistikuvanne siitä, kuka olette. Jatkakaa tämän kysymyksen työstämistä meditoidessanne.

Jokainen teistä on enkeli ja galaktinen ja ihminen. Olemme puhuneet avataranne löytämisestä. Avatara on osanne, joka on inhimillis-galaktinen hybridi. Valokeho on osanne, mikä on enkeli. Olette galaktinen ihmisenkeli.

On enkelisukulinjoja tai sukupuita, jotka yhdistävät sieluryhmiä tai sieluperheitä tiettyihin enkeliarkkityyppeihin. Viidennen ulottuvuuden positroni-eetterikristallikehossa teillä on fyysinen DNA ja eteerinen DNA.

Eteerinen DNA yhdistää enkelisukulinjaanne. Fyysinen DNA yhdistää hybridiin ihmis-galaktisen sukulinjaan. Galaktinen perintönne on maan ulkopuolista siemensukupuuta. Olette sellaisia kuin plejadilaisia, siriuslaisia, arcturuslaisia tai andromedalaisia. Hybridi-ihminen voi olla yksi sadoista roduista, kuten sfinksi-ihminen, leijona-ihminen, hevos-ihminen, krokotiili-ihminen, haukka-ihminen, ibis-ihminen, sakaali-ihminen, sammakko-ihminen, kobra-ihminen, pyhäpillerinpyörittäjä-ihminen, kotka-ihminen, oinas-ihminen, paviaani-ihminen, härkä-ihminen, lisko-ihminen, apina-ihminen, susi-ihminen ja monia muita.

Nämä yhteydet, mitä olette galaktisena ihmisenkelinä, määrittelevät moniulotteisen luontonne. Olette yhdessä ulottuvuudessa erilainen kuin toisissa. Yksinkertaisesti tämä merkitsee sitä, mihin heijastatte fyysisyytenne tuolla nyt-hetkellä.

Enkeliosallanne on nimi. Jokainen teistä "putosi" sieluperheisiin tietystä enkeliryhmästä. Nämä ovat Luojajumalia. Jokaisella teistä on tämän Jumalan kipinä sisällä. Kun teemme työtä rauhan tuomiseksi maapallolle tänä aikana, langenneet enkelit lähtevät maapallolta, eri aikajanoilta menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Tämä on maailmojen eroaminen. Tämä on uuden aikajanan, Terra novan merkitys.

Kun alatte tuntea avataranne, muistatte voimanne. Kukaan ei voi huijata teitä ajattelemaan, että olette jotain vähemmän kuin olette. Muistatte lahjanne ja kykynne. Tämä on täysivaltaisuutta. Tämä on vapautta. Lady Vapaus ja lady NESARA tekevät työtä toisten Jumalatarten kanssa palauttaakseen sen, mitä teiltä on otettu. Heihin liittyvät kaikki mestariladyt, mukaan luettuna Valon lady ja Jumaläiti.

Kun muistatte jumalkipinänne, otatte aikaa löytääksenne ilonne, jakaaksenne tehtävänne ja aloittaaksenne henkisen palvelun - paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Huomaatte olevanne innostuneita seuraamaan nyt uusia polkuja. Jatkakaa ilonne etsimistä. Viettäkää jokainen hetki ilossa. Yltäkylläisyyden saaminen merkitsee vain sitä, että ilonne etsimistyö alkaa, jos ette ole jo aloittaneet. Jotkut ovat. Tämä on elämän tarkoitus.

Jokainen hetki maan päällä on lahja. Käyttäkää nämä hetket jakaaksenne rakkautta ja ollaksenne rauhaa. Muistakaa, kuka olette. Sitten kun Terra nova on rauhan planeetta, valtakunnat palautetaan - niin ylhäällä, kuin alhaalla. Taianomaiset ulottuvuudet liittyvät seuraamme täällä ja uudet lapset ovat vapaita luomaan galaktisen yhteiskunnan. Kutsukaa näitä sieluja tänne. Kuvitelkaa heidät sydämestänne ilmentymään.

Kaikki nämä sielut elävät täällä, Nibirulla, kuten myös monet kaksoisliekkinne. Jälleentapaamisten on nyt aika tapahtua. Yhdistymme taas Kaikkeen olevaiseen. Rauhan aika on nyt.

Äiti Sekhmet

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev