HomeViestejäBeth Trutwin4.1.2011 - Tehtävä, kaksoisliekki ym. sekä kysymyksiä ja vastauksia

4.1.2011 - Tehtävä, kaksoisliekki ym. sekä kysymyksiä ja vastauksia

TEHTÄVÄ, KAKSOISLIEKKI YM. SEKÄ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Metatronia kanavoinut Beth Trutwin ( www.galacticroundtable.com)
4.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Tässä on lordi Metatron.

Tammikuun 4. päivän auringonpimennys seuraa päivänseisauksen täydellistä kuunpimennystä. Kosmos toimii yhdessä, kun uusia energioita virtaa sisään. Kaikki planeetat asettuvat linjaan, mikä asettaa värähtelyn tuomaan oikeutta Washingtoniin. Kontrollointia haluavien ja muutosta merkitsevien poliitikkojen välillä on taistelua. Pitäkää mielessä, että asiat eivät ole sitä, miltä näyttävät. Kulissien takana tapahtuu paljon. Peliin tulee suuria muutoksia, joita on kauan odotettu. Se ei ole mitään, mitä olette kuvitelleet. Tämän uuden perustan myötä uusi todellisuus voi tulla muotoon. Tämän tuleminen mukaan on vaatinut kaikkien yhteistyötä ja muutoksen pyytämistä. Mikään ei voi estää muutoksia riippumatta siitä, miltä näyttää. Paljastuu uusia järkyttäviä totuuksia, joita ei ole koskaan ennen kerrottu.

Suurin muutos meille kaikille on niiden kaikkien vanhojen harhakuvien riisuminen pois, joihin olemme uskoneet totuutena. Läpinäkyvyys tuo mukanaan vapauden olla aito itsensä. On aika astua uuteen rooliin.

Aivan kuin emme voi muuttaa maailmaamme, ennen kuin luovumme harhakuvasta, että meitä voi pitää orjana ja manipuloida, niin meidän saatava tämä paljastus siitä, mitä teemme.

Ei ole kovin helppoa heittää pois vuosikymmenten mittaista ammattiuraa. Liittyykö tehtävääsi olla jotain täysin muuta kuin ennen? Salliiko tehtäväsi viedä unelmiesi intohimon uusiin korkeuksiin? Se riippuu vain sinusta. Sinulle ei taata tehtävää. Tehtävä ei löydä sinua. Sinusta tulee tehtäväsi olemalla sitä. Miten tämä toimii?

Teidän on seurattava sydämenne suurinta halua ja totuutta. Teidän on tehtävä työtä, jonka vain te voitte tehdä. Tiedätte tämä, koska rakastatte joka hetki sitä, mitä teette. Se on jotain, mikä on haaste, ja tuon haasteen voittaminen on hauskaa vaikkakin pelottavaa.

Oletteko nähneet näitä tosi-tv-ohjelmia, joissa kilpailijat pyrkivät tulemaan ompelijaksi tai kokiksi? Oletteko nähneet ihmisten työskentelevän autotallissaan tekemässä keksintöjä? Olette nähneet, miten he puhuvat työstään - he ovat lumoutuneita joka hetki. Tehtävänne löytäminen, tehtäväänne astuminen merkitsee intohimonne seuraamista. Perhe, ystävät, työ, yhteiskunta on ohjelmoinut meidät uskomaan, että olemme "jotain". Meidät on erityisesti ohjelmoitu uskomaan, että työtittelimme on sitä, kuka olemme. Ei aina totta?

Monet kysyvät: "Mikä on tehtäväni?" Te määrittelette tehtävänne. Te kasvatte tehtäväänne. Teidän ei tarvitse hyväksyä, että nykytyöstänne tulee tehtävänne. Uneksitte paljon suuremmasta näkymästä. Kuvittelette, että on upeita uusia tilaisuuksia mihin astua, kun uutta teknologiaa tuodaan esiin. Se on kaikki totta. Kysymys kuuluu: miten pääsen sinne, milloin voin aloittaa tehtäväni, miksi odottaa?

Monet teistä ovat löytäneet intohimonsa ja tiedätte tekevänne jo tehtävänne - ja tehtävänne vain kasvaa. Monet ovat täysin eksyksissä työssä, joka on vastoin heidän etiikkaansa, eikä heillä ole tietä ulos. Jotkut tuntevat, ettei ole tietä ulos, koska heidän on maksettava laskuja eikä työ jätä aikaa tavoitella omaa tehtävää. Monet ovat työttömiä ja uneksivat uudesta elämästä mutteivät ole varmoja, mitä askelia ottaa.

Yksi suurista parannuksista elämäänne on tavoitella uusia tapoja pitää hauskaa. Tämä on nopea tapa löytää todellinen tehtävänne. Mikä teistä on hauskaa? Jotkut teistä eivät koskaan ota aikaa hauskanpitoon. Teillä ei ole aavistustakaan, mitä hauskanpito merkitsee. Se on ok. Voitte kokeilla jotain hauskaa ja jos ette pidä siitä, kokeilkaa jotain muuta. Menkää tietokonekurssille, menkää "tae kwon do" -kurssille, menkää tanssimaan. Katsokaa, mistä pidätte. Tutustukaa uusiin ihmisiin netissä. Liittykää johonkin ryhmään. Etsikää lisää jostain, mikä kiehtoo teitä. Etsikää yhteisöstänne ystävä, joka voisi käyttää apuanne. Menkää vapaaehtoiseksi aatteeseen, joka on tärkeä teille.

Teistä tulee tehtävänne tekemällä sitä, mitä rakastatte. Mikään tehtävä ei ole minkään väärti, ellei se sovi parhaisiin kykyihinne eikä ole aito intohimonne. Menkää kokeilemaan uusia asioita ja löytäkää intohimonne tänään. Tänne tulee neuvonantajia aluksilta auttamaan teitä uuden roolinne oppimisessa. Luotte uuden roolinne tulemalla siksi.

Toinen tärkeä kohta tehtävänne löytämisessä on vapautua kaikista suhteista, jotka pidättelevät onnellisuuttanne. Teidät tuomitaan teoistanne, valinnoistanne ja hyvästä, mitä teette toisten puolesta. Jos teillä on hyvät perhesiteet ja onnelliset ystävyyssuhteet, sillä ei ole merkitystä. Kokeilkaa uusia ratkaisuja, kunnes löydätte oikean. Ei ole enää aika viivytellä elämänne muuttamisessa onnelliseksi. Energiat eivät enää voi tukea liikkumattomuutta. Lähtekää liikkeelle!

Toinen kysymys joka tulee esiin usein, koskee kaksoisliekkiä. Luomisen aikaan jokainen teistä jaettiin kahteen osaan - täysin samanlaiseen, paitsi toinen oli miespuolinen ja toinen naispuolinen. Viime aikoina suuri osa kaksoisliekeistä ei ole ollut inkarnoituneena yhdessä maapallolle. Toinen inkarnoituisi maahan ja toinen jäisi aluksille. Joitain kaksoisliekkejä on yhdessä nyt, vaikka se on harvinaisempaa.

Usein henkilö tapaa sielunkumppanin ja miettii, onko tämä hänen kaksoisliekkinsä. Jos se on kaksoisliekkinne, tiedätte sen - te kumpikin tiedätte sen ja sanotte sen toisillenne. Jos jompikumpi teistä kyseenalaistaa sen, kyse ei luultavasti ole kaksoisliekistänne. Tänä ylösnousemusaikana kaksoisliekit eivät ole yhdessä, elleivät he ole täysin valmiita siihen. Tällä tarkoitan, että jos olette intiimissä suhteessa jonkun kanssa, niin luultavasti ette tapaa kaksoisliekkiänne törmäämällä häneen baarissa. Kaksoisliekkinne ei lähesty teitä näin. Tapaatte kaksoisliekkinne, silloin kun sydämessänne ja tunteissanne ei ole toista ja elätte tyydyttävää elämää ilman kaksoisliekkiänne. Mitä enemmän tunnette epätoivoa, ettei teillä ole sitä, mitä tunnette teillä pitävän olla, sitä enemmän kapinoitte kaksoisliekkinne tapaamista vastaan.

Useimmat teistä voivat odottaa kaksoisliekkinsä tapaamista laskeutumisten jälkeen. Tästä tulee syvän rakkauden maailmanlaajuinen jälleentapaaminen, mikä kasvattaa suuresti rakkautta maaäidin pinnalla, ja tästä syntyy uusi todellisuus maan päälle. Siihen saakka kaksoisliekkinne yhdistyy kanssanne omasta roolistaan avaruudessa ja auttaa teitä joka askeleella matkan varrella. Kannustan teitä tuntemaan hänen rakkautensa, yhdistymään hänen kanssaan ja kehittämään telepatiaa kommunikoimalla kaksoisliekkinne kanssa.

Tärkein asia minkä jokainen ihminen voi tehdä tänä aikana, on elää elämäänsä tavalla, joka eniten heijastaa hänen omaa ajatustaan asioiden tekemisestä oikein. Tehkää elämästä totuudellista riippumatta siitä, miten vaikeaa se on. Seuratkaa intohimoanne riippumatta siitä, miten monia uhrauksia joudutte tekemään. Pitkää siitä kiinni riippumatta siitä, miten epämukavaa se on alussa. Etsikää elämän intohimo ja jatkakaa asioiden muuttamista elämässänne, kunnes olette lumoutunut jokaisesta valvehengenvedostanne.

Rauhaa.

Bateleur
Minulla on pari kysymystä lordi Metatronille. Miten valmistelemme - ja pitäisikö meidän - lapsiamme tulevaan? Minulla on vihainen teini-ikäinen poika, jolla on indigo-oireita (Asperger). Näillä lapsilla ei ole sitä tilaisuutta voittaa haasteita, mikä meillä on ollut elämän saatossa, tullakseen tietoiseksi olennoksi ja kenties kasvattaa värähtelyään vaadittavaan nopeuteen?!

Älä aliarvio tätä olentoa vain sen vuoksi, että se ilmaisee itseään eri tavalla. Usein nämä lapset ovat vihaisia, koska he näkevät yhteiskunnassa tasapainottomuutta ja havaitsevat, ettei fyysinen maailma ole totuus. Heillä on haasteita ilmaista tätä vihaa "hyväksyttävällä" tavalla. Kun alukset laskeutuvat ja maa heijastaa todellista perintöään, näette näiden indigojen vihan laantuvan ja heillä pitäisi suurimmalta osalta olla luonnollinen ja onnellinen siirtymä uuteen todellisuuteen. Meillä on paljon opittavaa heiltä.

Toiseksi, voitko kertoa minulle, mitä tehtäväni sisältää näiden viime päivien aikana - oman näkemykseni mukaan olen ehkä päättänyt jäädä vapaaehtoisesti loppuun saakka.

Näkemykseni mukaan tehtäväsi ei ole valmis. Kun muutoksia tulee maapallolle, sinun on tehtävä valintoja. Kun yksi valinta vie sinut uudelle polulle ja sitten toinen ja toinen valinta, uusi tehtäväsi muotoutuu. Tämä ei kuitenkaan ole valmis ajatus, minkä voi ilmaista tällä hetkellä. "Jäädä loppuun saakka?" Luulen tämän tarkoittavan, että jäät maan päälle auttamaan maan parantumisessa sen sijaan, että matkustat uuteen tähteen palataksesi johonkin toiseen elämään? Totta puhuen elät nyt elämää samanaikaisesti tämän elämän kanssa - itse asiassa useampaa elämää. Ei ole "loppua" havaitsemallasi tavalla. Ei ole "jäämistä" havaitsemallasi tavalla. Kun mietit moniulotteisuuden mahdollisuuksia, alat tehdä valintoja, ottaa askelia, jotka vievät sinut tehtäväsi muodostumiseen.

Linda
Mietin, voiko arkkienkeli Metatron puhua viesteistä, joita monet saavat valmistautumisesta ja muuttamisesta kaupungeista maalle, tarvikkeiden varastoimisesta ja valmistautumisesta katastrofiin.

Tämä viesti kaupungeista maalle muuttamisesta ja tarvikkeiden varastoimisesta katastrofin varalle on tarina pahanilkiseltä maan ulkopuoliselta luopiolta, joka mielellään saa ihmiset pelkäämään. Se on sille tapa saada omat ilonsa.

Ei tule mitään katastrofeja, jotka vaativat varastoimista. Teillä on kaikki tarvittava. Missä asua? Kun alukset laskeutuvat, monet vanhat asioiden tekemistavat poistuvat ja ne korvataan vapaalla sähköllä, itsensä ylläpitävillä taloilla, uusilla kulkutavoilla ja ihmeillä, jotka ylittävät uskomuksenne. Voitte asua, missä haluatte. Asutte paikassa, mikä parhaiten sopii henkilökohtaisiin tarpeisiinne. Kaupungit kehitettiin paikaksi, jotka pitivät orjat käymässä orjatyössään teollisuudessa. Uneksikaa suuria! Yksi suurimmista "synneistänne" ovat rajalliset ajatuksenne, että on hamstrattava ruokaa ja etsittävä maapala tai muuten jokin vaara kohtaa teitä. Kuivitelkaa sen sijaan olemista maatilalla, rannalla, vuorella, jos se on unelmanne. Kuvitelkaa, mitä haluatte, ja tietäkää, että mikä tahansa on nyt mahdollista. Muodostakaa unelmanne, uneksikaa suuria!

Onko kaksoisliekkini aluksilla? Minusta tuntuu, että minun on nyt määrä olla jumalaisessa liitossa ja luoda hänen kanssaan?

Kyllä, kaksoisliekkisi on aluksilla. Hän on nyt Nibirulla ja luo kanssasi. Joka yö tapaatte toisenne ja teette suunnitelmia seuraavista askelista, mikä pätee suurimpaan osaan kaksoisliekeistä nyt.

CinZia P
Kysymykseni: kuoleeko fyysinen kehomme ylösnousemuksessa?

Ylösnousemus on jatkuva kehitysprosessi, mikä ei ole koskaan pysähtynyt sitten ensimmäisen luomishetken. Ei ainoastaan kehonne ylösnouse, vaan niin tapahtuu myös maapallolle, auringolle, kuulle, toisille planeetoille, galaksille, universumille ja kosmokselle. Maan ylösnousemus vaikuttaa ehdottomasti kaikkeen kosmoksessa. Siksi maan ulkopuolisia on auttamassa täällä meitä. Se vaikuttaa kaikkeen, mitä he tekevät muissa paikoissa. Me olemme he ja he ovat me.

Keho kuolee, sitten kun henkilö tuntee olevan aika kuolla. Jotkut uskovat, etteivät he koskaan kuole eikä heidän kehonsa kuole. On mahdollista jäädä kuolematta fyysiseen kehoon maan päälle sadoiksi vuosiksi ja ylikin. Toiset päättävät, että he ovat saaneet tarpeekseen persoonana, jonka nimi on esim. Cindy, ja he laittavat tuon kehon pois ja inkarnoivat sieluenergian eri persoonan kehoon.

Joillekin opetetaan kirkossa, että kun trumpetti soi, keho nousee ja jatkaa elämäänsä. Tämä on kuva totuudesta. Äänen, värähtelyn ja valon kautta sielu inkarnoituu toiseen elämään. Tämä on Adam Kadmon -kehon jumalainen suunnitelma. Ylösnousemus ei aiheuta kuolemaa. Opettajat sanoivat ennen, että jos ylösnousee, ei voi enää pitää kiinni fyysisyydestä ja kuolee elääkseen korkeammassa ulottuvuudessa. Tämä ei ole totta viidennessä ulottuvuudessa ja olemme siellä nyt. Se ei ole enää totta.

Joseph
Miten voimme auttaa sinua tehtävässäsi? Neuvo meitä nostamaan värähtelyämme.

Värähtelynne nostaminen auttaa maan ylösnousemustehtävässäni. Merkittävämmin nostatte värähtelyänne olemalla täynnä rakkautta. Kaikkien on tärkeää oppia luopumaan kaikista esi-isien tyrkyttämistä ennakkokäsityksistä. Teidän on opittava luopumaan vihasta. Teidän on opittava hyväksymään kaikki ihmiset sellaisina, kuin he ovat tässä hetkessä.
Monet tätä lukevista nyökyttelevät ja tuntevat tehneensä tämän. Älkää antako itsellenne liikaa tunnustusta, koska on vielä paljon tehtävää. En sano, että haluatte näitä ennakkoasenteita. Sanon vain, että monet teistä elävät edelleen niitä tavanomaisesti.

Voitte nostaa värähtelyänne ymmärtämällä totuuden ja ottamalla askelia tullaksenne täysivaltaiseksi olennoksi. Tässä lepää kaikkien vähäosaisten vapaus maan päällä. Se lepää heränneessä ja tietoisessa joukossa, mikä seuraa perusteellisesti täysivaltaiseksi tulemisen polkua, ja ymmärtää, mitä se merkitsee, sekä yhdistyy siihen kaikilla tasoilla.

Stacy
Rakas lordi Metatron, haluaisin esittää sinulle muutamia henkilökohtaisia kysymyksiä ja kiitos paljon niihin vastaamisesta. Uskon tavanneeni kaksoisliekkini maan päällä aiemmin tänä vuonna ja tuntemamme energiat ja henkinen yhteys oli uskomaton! Leijuimme maailman huipulla ja yritimme tuolloin tehdä suunnitelman olemisesta yhdessä parina, mutta sitten asiat yhtäkkiä romahtivat tuskallisesti. Miksi niin tapahtui? Onko meidän tarkoitus olla romanttisesti yhdessä tässä inkarnaatiossa vai ei? Miksi olemme kumpikin inkarnoituneet maan päälle samaan aikaan ja sukupuoleen, erityisesti koska emme ole homoja? Voisitko kertoa minulle, onko sieluvärähtelyni maskuliininen vai feminiininen? Olemmeko minä ja kaksoisliekkini löytäneet tehtävämme uudessa kutsumuksessamme? Voisitko kertoa myös, olenko alun perin Plejadeilta? Entä kaksoisliekkini?

Sieluvärähtelysi on feminiininen. Tämä jota rakastat niin kovasti, ei ole kaksoisliekkisi. Hänenkin sieluvärähtelynsä on feminiininen. Muistatte yhdessä elämän Isiksen temppelissä. Olette kumpikin voimakkaita feminiinienergioita, mitkä muuttavat planeetan. Voimakkaat rakkaustunteenne ovat tulosta monista yhteisistä elämistä läheisissä perhesuhteissa - äiti, tytär, sisar. Toistenne löytäminen taas sai teidät kokemaan niin paljon rakkautta, että se tuntui vaativan parisuhdetta. Teillä kummallakin on kaksoisliekki, joka on miespuolinen aluksilla ja kumppaninanne joka askeleella. Voimakas identifioitumisesi feminiinihenkeen auttaa maaäitiä ja kaikkia sen päällä parantumaan. Sinulla on tärkeä tehtävä täällä, kuten ystävälläsikin. Sinulla on osa alkuperääsi Plejadeilla, kuten kaksoisliekilläsikin, ja on muita paikkoja, joilla olet viettänyt paljon aikaa. Olet kumara, kuten monet täällä ovat.

Yvonne
Mitkä ovat juureni?

Sinulla on vahva tausta Vegalla. Vegalaiset ovat hyvin, hyvin rakastavia olentoja.

Miksi kaikki elämässäni näyttää aina niin väliaikaiselta?

Sinulla on vahva persoona, joka oppii jotain ja sitten haluaa siirtyä eteenpäin. Saatat tuntea surua näissä eroissa, mutta kuitenkin ne ovat aina korkeimmaksi parhaaksesi ja sinä järjestät sen.

Olen tällä hetkellä työtön. Miten minut voidaan opastaa sieluni ja sydämeni haluamaan suuntaan ja miten voin ansaita tuloja siitä, kunnes NESARA julkaistaan? Voiko lordi Metatron antaa minulle opastusta?

Olet hyvä monissa eri asioissa. Ehdotan, että keskityt yhteen asiaan. Voi olla, ettei ennen NESARA:n julkaisemista ole aikaa luoda jotain, mistä saat rahaa. On parasta tehdä sellaista, mikä pitää sinut vapaana kehittämään itseäsi sen sijaan, että katsoa jotain tapana tehdä rahaa. Joskus työ mikä ei mutkista elämää, on paras valinta. Tämä pitää sydämen ja mielen vapaana kehittymään NESARA:n jälkeiseen tehtävään.

Voiko lordi Metatron sanoa mitään kaksoisliekistäni?

Kaksoisliekkisi työskentelee kanssasi aluksilta.

Kuka on se henki/opas, joka antaa minulle talossani viestejä?

Tämä on keijuhenki, jonka tunnet toisista elämistä. Hän kertoo nimensä, jos kysyt.

Randal
Mietin, millaisia uudet kasvimme, uusi ruokamme ja uudet puutarhamme ovat ja onko meillä kaikilla oma avaruusalus matkustamiseen? Olen nähnyt unta aluksilla olemisesta. Kerran seisoin huoneessa ja nainen seisoi sisäänkäynnin edessä. Kävelin hänen luokseen ja tunsin rakastuvani korviani myöten. Hänellä oli hyvin säteilevä hymy. Sitten hän käveli käytävää pitkin pois. Kurkkasin ovesta vasemmalla puolellani, hän kääntyi ympäri ja kävellessään pois, hän hymyili minulle kauniisti. Oliko tämä kaksoisliekkini?

Tämä oli kaksoisliekkisi, joka lähestyi muodostaakseen kanssasi nyt korkeamman yhteyden.

Mikä hänen nimensä on?

Sinun on tutkittava tätä hänen kanssaan. Hän kertoo, jos kysyt.

Mietin, mistä tähtiperheestä olen ja minkä tyyppistä työtä teen.

Olet inkarnoitunut monille tähdille. Ihmisille on nyt vaikeaa kuulla omasta tähtiperinnöstään ja nähdä esittämänsä rooli sodissa, kuten Orionilla. Tämä on totta miljoonille ja miljoonille ihmisille. Tässä muodossa on liian vaikeaa kertoa toisilleen omaa tähtiperintöään. Tämä tehdään neuvonantajienne kanssa, kun alukset laskeutuvat. Teille kerrotaan kaikki.

Miten kauan vie kaikkien ihmisten majoittamien ja ruokkiminen ympäri maailmaa ja millaisia tässä tehtävässä auttavat uudet teknologiat ovat?

Ei vie aikaa ruokkia kaikkia ihmisiä, se on välitöntä. On riittävästi aluksia, joilla on tarvikkeita kaikesta tästä huolehtimiseen. Taloja rakennetaan ja niihin voi mennä ilmestymispäivänä, ilmoitusten tapahtuessa. Vie vain kolme kuukautta majoittaa jokainen kaikissa paikoissa ympäri maailmaa. Alle kolmessa kuukaudessa kenestäkään ei enää koskaan tule koditon. Tästä ei veloteta.

Siemenet joita tuomme, itävät tunneissa ja kantavat hedelmää päivissä. Puutarhat ovat upeampia, kuin voit kuvitella.

Kyle
Hei, uusi täällä. Joka tapauksessa, tässä ovat kysymykseni.
Mikä on tarkoitukseni, mitä minun pitäisi tehdä täällä? Koko ajatus 8-16-työstä ja rahasta kuvottaa minua. Olen täysin sopeutumaton yhteiskuntaan, kuitenkin rakastan olla ihmisten kanssa. Tarvitsen tässä vähän opastusta …

Kyllä. Useimmat tähtisiemenet tuntevat näin. Kenenkään ei tarvitse tehdä työtä 8-16, ellei halua. Oleminen työskentelemättä 8-16 vaatii paljon sisua, kovaa työtä, taitoa ja ajatuksessa pitäytymistä. Useimmilla ihmisillä ei ole sinnikkyyttä tehdä sitä ja he antautuvat 8-16-työhön maksaakseen laskut. Jos sinua kuvottaa niin kovasti, todista se. Se mitä sinun pitäisi tehdä täällä, on olla rakkautta. Anna rakkauden valaista polku tarkoitukseesi.

Yesika
Keitä ovat siniset olennot, joita näin eetteritasolla ja jotka veivät minut avaruusalukseen? Keitä ovat siniset olennot, jotka isäni näki selväjärkisessä unessaan ja äitini oli myös yksi heistä …?

Siniset olennot ovat laji Ceres-planeetalta, mikä muodostettiin, kun Maldek räjähti astraalivyöhykkeeksi. Ceres on planeettaa, jonka kaikki rakennukset ovat meren alla.

Jeff
Perheeni ja minä putosimme hyvin julkisesti arvokkuudesta. Näytimme menettävän kaiken. Sydämessäni hyväksyn tapahtuneen oppimiskokemuksena. Ongelmana on, että joka kerta kun siitä lähtien olen ajatellut siirtyväni oikeaan suuntaan, siitä ei näytä syntyvän mitään. Olen seurannut sydäntäni ja olen aina tuntenut tarvetta auttaa toisia kaikessa, mitä teen. Silloinkin kun pimeys nielaisi minut. etsin aina hyvää toisista ja olen aina halunnut auttaa ihmisiä. Tunnen olevani suojelija jollain tavalla. Mutta olen ollut kyvytön elättämään perhettäni tai luomaan mitään tulolähdettä uusista hankkeistani. Mitä teen väärin ja mitä voin tehdä oikein?

On entisen elämän jäänteitä, jotka tunsit jättäneesi taakse, vaikket ole jättänyt. Sinun on oltava hyvin rehellinen itsesi ja elämänkumppanisi osalta siitä, mitä te kumpikin haluatte. Olette yhdessä ja erikseen luoneet entisen elämän. Olet hyvin onnistuneesti kävellyt pois, putsannut kätesi ja julistanut "oppitunti opittu". Nyt sinun on vietävä se seuraavalle tasolle ja poistettava nuo asiat tunnekehostasi ja muutettava tapaasi reagoida tilanteisiin. Joillain tavoin kanniskelet mukanasi edelleen "vanhaa sinää". Sinun ja kumppanisi on myös päätettävä, onko teidän parasta jatkaa yhdessä vai onko terveellisempää kokeilla eri polkuja. Anna rakkauden johtaa tietäsi, ei sen, minkä sinulle on kerrottu olevan oikein. Kaikki osalliset selviytyvät. Tee se, mikä on korkein paras. Olet nyt hyvällä polulla ja kun nuo vanhat ongelmat kalvavat, muodostuu ympäristö, mikä ei kanna hedelmää. Siivoa se ja kaikki muu seuraa.

Erin
Hei! Mietin, mitä teen tällä hetkellä nukkuessani?

Olet sateenkaari-kristalliolento, joka on tullut maan päälle auttaakseen sitä muuttumaan joksikin kauniiksi. Sinulla on luovuutta kaikessa, mitä teet. Pidät toisten ihmisten auttamisesta. Nukkuessasi valmistaudut työhösi uudessa todellisuudessa. Käyt läpi koulutusta virtuaalitodellisuudessa. Sinulla on erittäin tärkeä tehtävä. Tulet olemaan opettaja opettajille, jotka opastavat uuteen visioon siitä, mitä maaäiti voi olla.

Mietin myös, mitkä oppaideni/suojelusenkelieni nimet ovat, jos niillä on nimet?

Suojelusenkelisi on arkkienkeli Mikael ja oppaasi arkkienkeli Chamuel. Lue heistä lisää. Kutsu kumpaakin heistä valveaikanasi koska tahansa, kun haluat puhua jostain. Kutsu heitä silloin, kun olet epävarma, ja he valaisevat seuraavan askeleesi.

Zezo
Haluaisin tietää, onko minulla jumalainen polku uudella maapallolla ja/tai millaista palvelua voin antaa ihmiskunnalle? Olen miettinyt tätä pitkään löytääkseni oman työni, mutta en pysty tunnistamaan sitä. Viime aikoina on tuntunut, ettei täällä ole enää mitään tehtävää minulle ja minulla voisi olla tilaisuus palata syntymämaahani. Olisiko tämä hyvä askel minulle? Voisitteko valaista tätä?

Sinulla on ollut monia onnellisia aikoja siellä, missä olet, ja myös merkittäviä pettymyksiä. Yleisesti ottaen olisit onnellisempi palatessasi takaisin kotiin. Näen sinun työskentelevän naisten kanssa ja auttavan heitä saamaan yhteyden uuteen todellisuuteen. Tämä ruokkii iloasi.

Onko kaksoisliekkini aluksilla? Olen viime aikoina kommunikoinut telepaattisesti hänen kanssaan ja näyttää siltä, että saan viestejä. Onko hänellä siteitä Alfa Kentauriin?

Kyllä, kaksoisliekkisi on Alfa Kentaurilta. Se on erittäin rakastava paikka.

Dwayne
Nimeni on Dwayne Connor. Olen kysynyt, miten otan yhteyden avaruusperheeseeni. Olen yrittänyt turhaan. Haluaisin tietää, missä olen suhteessa kaikkeen, mitä tapahtuu. Tunnen muutokset, mutten tiedä, mitä tehdä. Tunnen eksyneeni eikä ole paikkaa, minne mennä, enkä ole varma, onko tämä kaikki totta. Auttakaa.

Sinulla ne muutokset joihin olet herännyt, menevät täysin sitä vastaan, miten sinut kasvatettiin. Tämä aiheuttaa sisäisen ristiriidan, mitä pyrit ratkaisemaan. Kun tutkit tähtiperhettäsi, vähän syyllisyyttä tai selvittämättömiä tunteita tulee mukaan ja tämä estää seuraavan seikkailusi. Tämä on täysin normaalia. Tasapainottomuuden parantamiseksi hyvä askel on lukea materiaalia, mikä saa sinut selvittämään eroavuudet siitä, minkä tiedät tietämällä, siihen mikä sinuun on ohjelmoitu. Hanki kirja, Eckhart Tollen "Uusi maa" ja opettele hallitsemaan egomielesi ja kärsimyskehosi. Jokaisen on otettava tämä askel. Mene illalla ulos ja kutsu tähtiperhettäsi. He vilkuttavat valojaan näyttääkseen olevansa paikalla. Tuo vilkutus sanoo: "Rakastan sinua. Jatka kulkua. Työ on hyvin tehty. Olemme täällä rinnallasi."

Jennifer
Mietin, mistä tähtiperheestä olen ja liitynkö pian yhteen kaksoisliekkini kanssa?

Olet viettänyt paljon aikaa Arcturuksella ja Andromedalla. Kaksoisliekkisi on inkarnoitunut ja kulkee maan ja alusten väliä säännöllisesti ja tukee tehtävääsi. Olette pian yhdessä.

Monica
Kysy Metatronilta seuraavaa. Heräsin juuri ja painin hyvin monien kysymysten ja ongelmien kanssa (kuin esikoululainen, joka opettelee kaikkia näitä upeita uusia juttuja, mitä oikeasti tapahtuu ylösnousemuksessa - niistä monumentaalisista ajoista missä universumi, aurinkokunta ja maa ovat ja myös meistä ihmisenkeleistä.)

Minulla on kaksi lasta ja kamppailen sen kanssa, miten paljon kerron heille, ja mietin 9.5-vuotiastani ja 4.5-vuotiastani. Voitko valaista, onko kumpikaan heistä indigo- tai kristallilapsi tai mitä muuta he voisivat olla? Huomaan kertovani heille oppimiani juttuja (hoo pono pono, St Germain ja violetti liekki, Äiti Sekhmet, Ashtar-joukot ja myös 5D-terra nova). Juttuja jotka he voivat ymmärtää. Minulla on oma puutarha hoidettavana ja mietin, miten paljon kaikki tämä auttaisi vanhempiani, jotka kamppailevat kuten minä. Haluaisin kertoa heille yötyöstä uniaikana, pyytää apua oppailta, käyttää violettia liekkiä, pyytää arkkienkeli Mikaelin, Kristuksen "toimiston", elementaalien (kyllä haltiat, tontut, keijut ovat todellisia) suojelua ja paljon muuta.

9.5-vuotiaasi on indigosoturi ja 4.5-vuotaasi on kristallilapsi. He tietävät olevansa tähtisiemeniä ja valitsivat sinut, jotta he voisivat olla sitä vanhempien estämättä. Heillä kummallakin on tärkeä tehtävä. He työskentelevät lordi Mikaelin ja taikavaltakuntien kanssa yöllisessä työssään. On mahdollista, etteivät he tuo näitä muistoja uniajasta, vaikka he ovat täysin hereillä ja tietoisia.

On ok katsella elokuvia ilkikurisista haltioista, tontuista, keijuista ja maahisista ja kertoa sen aikana: "Nämä olennot ovat täysin todellisia ja elävät maailmassamme piilossa tai jotain vastaavaa." Vaikka indigolastasi tulee kiehtomaan tarinat sotivista haltioista, kuten Legolas ja sotivat kääpiöt tai Gimli, nämä indigot ovat valon sotureita ja kuitenkin nauttivat eepoksista. On ok jakaa informaatiota heidän kanssaan autossa, kun ajetaan kauppaan. Jos heitä kiinnostaa, he kuuntelevat. Jos se on liikaa, he vaihtavat aihetta. Kuuntele heidän tarpeitaan. Ei ole mitään väärää kaikkien näiden asioiden jakamisessa heidän kanssaan. Se vastaa raamatun tarinoiden kertomista enkeleistä ja pyhimyksistä. Todellisuudessa kaikki samaa tarinaa taivaan komppaniasta kautta aikain.

Tietoisella tasolla en ole varma, mistä tulin? En tunne olevani kosketuksessa sen kanssa, mistä tulin (tähti/planeettajärjestelmä), eikä minulla ole aavistustakaan mistään menneistä elämistäni. Voitteko valaista jotain, mitä haluaisitte minun tietävän ja mikä ohjaa minua oikeaan suuntaan?

Sinulla on elämiä monilla tähdillä ja maa on uudempi sinulle. Olet tullut jakamaan taikaa maailman kanssa. Opit lisää, kun neuvonantajat tulevat auttamaan ja opastavat sinua seuraavaan mahdollisuuteesi. Nautit ehkä taikatietosi jakamisesta suurempien lapsiryhmien kanssa - rakastat lapsia. Kun alukset laskeutuvat, on uusia opetustapoja, joita pidät hauskoina, ja jännittävät ajat ovat edessä!

Sam
Mikä on teidän versionne WikiLeaksista ja Julian Assangen pidättämisestä? Onko tämä kaikki Mossad-operaatiota vai onko Assagella hyvät ja puhtaat aikomukset?

Assange on ylösnoussut mestari Andromedalta. Hänellä on oma tehtävänsä ja hän työskentelee Galaktisen liiton kanssa tietoisuuden kohottamiseksi ja auttaa tarinoiden kertomisessa, jotta useampia valmistellaan täydellistä galaktista paljastusta varten. Mossad toivoo, ettei hän kertoisi heidän salaisuuksiaan ja sitä, miten he ovat pitäneet hallinnassaan hyvin monia ja hyvin pitkään.

Toinen kysymykseni liittyy minuun henkilökohtaisesti. Minä ja vaimoni taistelemme hedelmättömyyden kanssa. Haluamme kumpikin vauvaa, mutta tätä ei ole vielä tapahtunut. Mikä syy tässä on taustalla? Onko kyse terveysongelmasta vai onko sillä syvempi tarkoitus sielutasolla?

Syvempi sielumerkitys liittyy itsensä rakastamiseen. Vaimollasi on vanhoja haavoja, jotka täytyy parantaa. Itse pelkäät isyyttä, koska haluat olla paras mahdollinen isä. Kumpikin ongelma voidaan parantaa helposti. Yhteiskuntamme jättää usein vähän aikaa itsensä pohdiskeluun. Lisää meditointia, aikaa luonnossa, lisää rentoutumista, oikeaa rentoutumista ja aikaa rakastua syvemmin - tämä auttaa parantumisessa. Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja koette vanhemmuuden iloa, kun aika on kypsä.

"On uusi päivä"
Metatron kertoi hyvin voimakkaasta kristalliolennosta, joka on tullut elämääni. Onko hänellä mitään neuvoa tai infoa, minkä hän haluaisi välittää tästä poikkeuksellisesta olennosta? Haluaisin kommunikoida sen kanssa paremmin.

Tämä elementaaliolento kantaa sukulinjaa Ametistivuorilta Arcturuksella, maan päälläe Jaavalle munkkeihin pyhässä temppelissään. Kun kutsut tätä elementaaliolentoa viettämään enemmän aikaa kanssasi unitilassa, se näyttää sinulle uusia taikatapoja. Tutkit ehkä uusia tapoja avata portaaleja toisiin maailmoihin valveaikanasi. Vietä aikaa sen kanssa päivän aikana. Se työskentelee myös mielellään veden kanssa.

Viesti kaksoisliekiltäsi: "Ulottuvuutesi kasvavat nyt. On innostavaa nähdä sinun ottavan uusia haasteita ja leikkaavan irti menneisyyden. Jatka työtäsi, olen aina kanssasi."

Sean
Pohdin vaikutuksia äänivärähtelyjen (soinnut) sekoittamisesta magnetismiin. Intuitioni kertoo, että se tekee jotain, mutta se kertoo myös, etten tunnistasi noiden vaikutusten ominaisuuksia. Voisitteko kommentoida? Kenties kuvata, mitä tapahtuu näiden kahden asian sekoittuessa? Onko tietty yhdistelmä tai malli, mikä voi tuottaa kuultavia tai nähtäviä tuloksia?

Sähkömagneettinen voimakenttä sisältää antiainetta, aineen koskettamisesta. Silloin kun värähtelyt, ääni, osuu antiaineeseen, se rikkoo voimakentän ja vapauttaa antiaineen palamaan ja muodostaa valoa. Tämä tuo uuden luomuksen aineelliseen universumiin. Ääni häiritsee magnetismia. Nämä elementit yhdessä muodostavat uutta elämää - valo ja ääni jokaisessa liikkuvassa, jokaisessa kehittyvässä universumissa, yhdistyen uusiksi malleiksi, kun niihin laitetaan ääni, ja muodostaen jotain uutta. Kenties tunnistaisit tämän?

Irvin
Olen pystynyt tuomaan sieluni ulos kehosta tietoisesti, mutta olen sen jälkeen tuntenut jonkinlaisen tukoksen. Miksi? Miksen pysty saamaan tätä aikaan vain istuessani mukavalla sohvalla?

Se mitä kuvaat, on hyvä. Sinun täytyy vain harjoitella ja se onnistuu. Voit tehdä tämän mukavalla sohvalla. Harjoittele ja se tapahtuu. Kun yhdistyt korkeampiin oppaisiin, ole hyvin rennossa tilassa - paljon aikaa ja ilman häiriöitä. Varmista, että ruokavaliosi on terveellinen ja saat riittävästi lepoa. Kaikki nämä lisäävät parempaa kokemusta.

Annette
Voitteko antaa minulle opastusta eritysroolistani planeetan ylösnousemuksen auttamisessa?

Tämä on tärkeää aikaa puhdistaa vanha roska - asiat, suhteet ja ei-toivotut asenteet. Joskus nämä asiat hidastavat sinua ja saa sinut tuntemaan alakuloa. Aina kun kaipaat luovuuskipinää, käy läpi asiasi ja puhdista kaikki, mitä et enää tarvitse. Anna ne tarvitseville tai heitä pois. Puhdista elämäsi, puhdista mielesi, puhdista sydämesi ja avaudut enemmän kasvumahdollisuuksille.

Shaz
Onko mies nimeltään Peter, johon olen ollut yhteydessä taas viime aikoina, kaksoisliekkini? Tunnen hänen olevan, mutta tässä suhteessa on voitettavana haaste, ja mietin, onko se vain toiveajatteluani. Rakastamme toisiamme syvästi ja meillä näyttää olevan myös henkinen yhteys. Olenko tehnyt oikein aloittaessani oman liiketoiminnan? Onko se riittävän tuottoisa vai pitäisikö minun valita toinen polku?

Kun aloitat oman liiketoimintasi, opit paljon. Hiot taitojasi ja tapaat uusia ihmisiä. Nämä piirteet ovat upeita ja vievät sinut seuraavaan askeleeseen. Tuotto merkitse rahaa ja tyydytystä. Se miten paljon saat, riippuu työhön omistautumisesi määrästä ja laadusta.

Peter ei ole valmis sitoutumaan. Kyse ei ole siitä, onko hän kaksoisliekkisi vai ei. Kyse on siitä, etenetkö suhteessa, mikä on tasapainoton, vai odotatko, kunnes se voidaan selvittää. Vastaus tähän kysymykseen ja lopputulos kertoo sinulle, onko hän kaksoisliekkisi vai ei.

BW
Luon todellisuuden, mikä tällä erää näyttää minusta tuntemattomalta. Menen kukkulalle puiden ohi ja julistan intohimoisesti: "Minulla on kristallivalotietoisuus ja jokainen solu kehossani vastaanottaa kristallivalotietoisuutta." Vaikka en ole yhdistynyt tähän vielä, se vain tuntuu oikealta tehdä. Siis voisitteko maallisin termein opettaa minulle siitä, mistä tiedän hyvin vähän? Tuntuu myös hyvin oikealta julistaa: "Elohimin energiat heräävät kehossani ja minua huuhdellaan Elohimin armolla."

Kun yhdistyt tämän universumin Luojajumaliin, Elohimiin, saat lisää armoa kristallisoluihisi. Tämä valaisee kehosi ja kohottaa värähtelyäsi. Valo on tietoa ja viisautta. Yhdistyt muinaisihmisiin, kun julistat enemmän armon, enemmän valon tulemista järjestelmääsi. Suuremman viisauden myötä sinusta tulee Luojajumala ja opit ilmentämään omassa elämässäsi. Opit yhdistymään kaiken värähtelyharmoniaan universumissa ja vetämään fyysisyyteen alkemian kautta kaikki muutokset, joita haluat maailmaan. Alat muistaa, ettei kotisi ole maa, vaan kotisi on valo.

Rummun ääni
Olen vastikään saanut lahjaksi 12 diatonista kristallikulhoa. Haluan virittää kulhot myös OM-kristalliin Shastalla ja Valo- ja äänikristalliin Bahiassa. Aikomukseni pitäisi riittää tähän, mutta luettuani viimeisen Metatron-kanavointisi, ajattelin kysyä kulhojen ohjelmointimenetelmää ja opastusta ja jakaa tämän pyhän taidon toisten kanssa.

Bahia on Atlantiksella ja Shasta Lemuriassa. On 12 kulhoa ja 13 chakraa. Kulhot toimivat pareina, miespuoli ja naispuoli. Viritä naispuoliset kulhot Shastaan ja miespuoliset kulhot Bahiaan. Opeta oppilaillesi heidän 13 chakrastaan ja siitä, miten pyhät äänet virittyvät heidän kuhunkin chakraansa. Kolmastoista chakra on siellä, missä maskuliiniserpentiini juurichakrasta yhdistyy feminiiniserpentiiniin kruunusta, mikä laukaisee sielun ulos kehosta, ohi 13. portin, eetteriin tutkimaan kehon ulkopuolista kokemusta. Nauti!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >