HomeViestejäBeth Trutwin26.12.2010 - Uusi luominen sekä kysymyksiä ja vastauksia

26.12.2010 - Uusi luominen sekä kysymyksiä ja vastauksia

UUSI LUOMINEN SEKÄ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Metatronia kanavoinut Beth Trutwin ( www.galacticroundtable.com)
26.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys! Tässä on Lordi Metatron.

Maan päällä asuvat valmistautuvat tunnetun totuuden suureen mullistukseen. Jokainen tietotaso tuodaan kyseenalaistettavaksi, testattavaksi ja korjattavaksi. Tuntemanne maailmanuskonnot lakkaavat aikanaan olemasta totuuden paljastumisen vuoksi. Kaikkien uskontojen muinaiskirjoitukset tulevat ehdottomasti jokaisen ulottuville. Enää ei ole kysymyksiä siitä, keitä olemme tai miksi olemme täällä. Tunnemme enkelialkuperämme muinaiset mysteerit. Muistetaan metafyysisten lahjojemme saaminen. Ymmärretään kykymme luoda maailmaa ajatusten, sanojen ja tekojen voimalla sekä alkemia sen saavuttamiseksi.

Jos ajattelemme Jumalaa jumaluutena, kaikkeutena, koko luomakuntana, koko olemassaolona, voimme käydä taas alussa. Kollektiivitietoisuus (jonka osa olette kaikkeutena eli "Jumalana") loi koko ulkoavaruuden aineellisessa universumissa (toiset planeetat ja tähtijärjestelmät) ja maan. Luojajumalat tulivat Scorpi-mustan aukon kautta - Äiti Sekhmet, Ra ja Alcyone kera jumalaisen komppanian. Kun he tulivat aineen universumiin, he toivat Elohimin, Luojat antiaineen universumista ja se oli hyvä. Luojat toivat kaksinaisuuden maan päälle suureksi kokeiluksi, jossa kaikille annettiin vapaa tahto.

Kun aikaa kului luomisessa maan päällä, enkelit laskeutuivat syvemmälle tiheään universumiin ja loivat maapallolle tähtiportteja, mitkä ovat vesiä, jotka jakavat vesiä, koska ulottuvuuksista tuli tiheämpiä ja erillisyys vaati tähtiportteja kulkemiseen ulottuvuuksien läpi. Tätä aavaa kollektiivitietoisuus kutsui taivaaksi. Tiheydessä maa ja vesi muodostettiin yhdeksi mantereeksi, Pangeaksi.

Jokaisen uuden luomisen myötä lisättiin maan ulottuvuuksia tiheämmiksi ja tiheämmiksi paikoiksi. Peräkkäisten luomisten aikana langenneet enkelit, Elohim, liittyivät pimeyteen kokemaan kaksinaisuutta. Nyt on aika vapauttaa maa Elohimilta, langenneilta enkeleiltä, jotka halusivat kontrolloida maata sen sijaan, että tehtäisiin yhteistyötä harmoniassa kaikkia elämänmuotoja kunnioittaen.

Luominen alkaa pimeässä tyhjiössä. Siellä ei ole liikettä, muotoa ja aikaa. Luominen alkaa Luojan hurmoksellisen orgastisesta ilosta. Muotoon tuotu tietoisuus tuo koodattujen tulikirjainten järjestyksen ja äänivärähtelyjä, jotka yhdessä työskennellen syntyvät hurmiollisen rakkauden korkeasta värähtelystä.

Aikanaan hermeettiset opetukset kulkivat halki maapallon vaikuttaen ihmisiin eri aikoina, eri kulttuureissa ja niitä kannettiin perususkontoina ja kaikki palaavat samaan alkuperäiskirjoitukseen. Smaragditaulut, Gnosis, hermeettiset kirjoitukset, kristilliset apokryfiset kirjat, Sephora Yetzirah, Zohar, pakanat, kristityt, muslimit, buddhalaiset, hindut ja juutalaiset tutkivat kaikki hermeettisiä opetuksia Kreikassa, Roomassa, Egyptissä, Aasiassa ja Amerikoissa. Nämä opetukset tutkivat alkemiaa, alkuperäisiä elementtejä, ainetta, antiainetta ja itse luomista. Kaikkia näitä kirjoituksia pidetään Vatikaanin arkistoissa Pyhän Rooman kirkon alla. Muinaiskirjoitukset palautetaan kaikkien luettavaksi, tutkittavaksi ja heräämiseksi suurille mysteereille, jotka on kaikki unohdettu. Tämä tietoisuusmuutos on nopea ja heitätte sivuun kaikki verhot, jotka estävät teitä muistamasta galaktista alkuperäänne.

Kun modernin ajan historia paljastuu, opimme hallitusten, politiikan, talouden, koulutuksen ja sotavoimien kontrolloivan mieltämme, kehoamme ja henkeämme. Vatikaanin kanuunoita levitettiin ympäri maailmaa viimeisten 2000 vuoden aikana kontrolloimaan maapallon luonnonvarojen, työvoiman ja epäoikeudenmukaisten lakien avulla. Kun totuudet tulevat nyt ilmiselviksi, pystymme hajottamaan vanhan toimimattoman mallin ja palamaan kaiken elämän terveeseen kunnioittamiseen, laillisuuteen ja harmoniaan, tarkkailemaan kumpaakin yhdessä matriarkaalisessa yhteiskunnassa, joka huolehtii koko luomakunnastaan. Silloin kun näemme samanlaisuudet, emme enää sodi erilaisuuksia vastaan.

Tämä on Metatron.

Felix:
1. Olenko oikeassa ajatellessani, että on pimeitä sieluja, jotka edustavat yksilön karmavelkaa, ja niitä asuu useimpien ihmisten sielussa, sydämessä, mielessä ja kehossa? Jos näin on, rajoittuuko tämä kokemus kaksinaisuuden ulottuvuuksiin?

Akaasia on sielun, yksilöllisyytenne jumalaisen elämänkipinän, eteerinen tiedosto. Tämä kuljetetaan mukananne monadista rinnakkaisiin elämiinne ja sukulinjanne kautta kaikkiin ulottuvuuksiin. Näitä ei pidetä pimeinä sieluina. Ne ovat kaikki osa jumalaista kipinäänne, "hyvää" ja "pahaa" ilmaistuna kaikissa ulottuvuuksissa, kaikkina aikoina ja vangittuna siihen, joka olette tässä nyt-hetkessä.

2. Sain äskettäin jumalaisen Jin Dan -kunnian. Mikä tämän jumalaisen aarteen merkitys on suuresta viisaudestanne katsottuna, liittyen universaaliin palvelukseen, ylösnousemukseen ja kuolemattomuuteen?

Olet kokenut oman todellisen olemuksesi. Olet nyt ja olet aina ollut kuolematon, kuten jokainen - se vain unohdetaan. Jin Dan auttaa ylösnousemuksessasi sitomalla tuon näkymättömän ja kuolemattoman itsen, joka sinä olet, persoonaitseesi, joka olet nyt. Tämä auttaa henkisessä palveluksessasi. Kun muistat korkeamman itsesi todellisen muodon, kutsut sitä suuremmalla kapasiteetilla työskentelemään persoonan kautta, suurempien tehtävien toteuttamiseksi ja ihmiskunnan auttamiseksi.

3. Onko joku tärkeä olento/olentoja, joihin minun pitäisi yhdistyä Paschat-perheessäni, ja mikä menetelmä olisi paras sen kanssa yhdistymiseen?

Paschatit ovat myös enkeleitä. Kutsut Paschateja kuten enkeleitä. Kutsu nimeä kolme kertaa, kutsu arkkienkeli Mikaelia pitämään kaikki kommunikointi Kristuksen "toimistossa". Kutsu Äiti Sekhmetiä, Isä Alcyonea ja he opastavat sinua tapaamaan muita Paschateja, joiden nimet opit tuntemalla heidät. Paschateja on yhtä paljon kuin enkeleitä, kaikenlaisia monista eri paikoista.

4. Kerroitte ystävällisesti minulle, että olen Paschat, ja ilmaisitte tämän preesensissä. Merkitseekö tämä, että Paschat-avatara on yksi moniulotteisista "itseistäni" vai että olen maan päällä Paschatina ihmismuodossa?

Se merkitsee kumpaakin, nuo kaksi ovat näkymättömiä.

Mary:
1. Työskentelen mediassa (Iso-Britanniassa) ja yritin monta vuotta päästä media-alalle voittaen haasteita ja vaikeuksia perhe-elämässäni (osa elämänsuunnitelmaani epäilemättä ja se kaikki on tehnyt minusta vahvemman, joten se on ok). Pääasiassa olen tyytyväinen työhöni, mutta mietin, voisinko palvella ihmiskuntaa enemmän? Monet ihmiset tulevat luokseni ongelmineen. Olen käynyt Reiki I:n. Mietin, pitäisikö minusta tulla konsultti ja parantaja vai toteutuuko parantamiskykyni työskennellessäni mediassa?

Olet ollut vuosien saatossa median kautta tekemisissä niiden kanssa, joilla on suuri vaikutusvalta kollektiivitietoisuuteen maan päällä. Hyvin harvoilla on ollut etuoikeus olla samoissa paikoissa kuin sinulla. Parannat median kautta. Sinun kannattaa ehkä tutkia uusia tapoja käyttää mediaa. Maan päälle on tulossa nyt hologrammimedia. Tutki, mikä on uutta interaktiivisessa mediassa ja hologrammimediassa. Tästä tulee seuraava suuri rakkautesi. Tämä parantaa tasoilla, joita ei ole koskaan ennen tunnettu.

2. Minulle on kerrottu, että minulla on maan ulkopuolisia yhteyksiä - Sirius, Aldeberan - ja näin unta lentämisestä kerran Paschatina (en edes tiennyt niistä, ennen kuin vastasitte uneeni). Olisin kiitollinen mistä tahansa informaatiosta koskien perintöäni ja roolejani maan päällä tässä elämässä.

Olet työskennellyt luomistemppeleissä Aldeberanilla ja tämä on merkittävä elämä, minkä kanssa työskennellä nyt. Muistat suuret mahdollisuudet, jotka ovat ihmiskunnan käytettävissä, ja olet ollut surullinen asioiden tilasta maan päällä. Tämän oivaltaminen auttaa sinua rakentamaan sillan näiden kahden maailman välille, kun maa kehittyy nyt parantumisessaan.

3. Olen ollut vuoden sinkkuna 8.5 vuoden suhteen jälkeen. Onko kaksoisliekkini maan päällä vai pitäisikö minun vain odottaa hänen ilmestyvän NESARA:n jälkeen? ;)

Kaksoisliekkisi työskentelee kanssasi aluksilta ja te kaksi tapaatte, kun aika on oikea teille kummallekin, oikea aika sielusi kasvun ja tehtäväsi kannalta. Kun puhdistat pitkän suhteen muuttamat osasi, valmistaudu jälleentapaamiseen.

Lopuksi, rakkautta sinulle ja Metatronille :)

Devi:
Voitteko antaa minulle mitään informaatiota tehtävästäni? Tiedän, että täällä on tapahtumassa jotain, koska tässä paikassa perustettiin vapausvärähtely planeetalla. Olen valmistautunut pitkään ja minulla on monia vihjeitä. Luulen myös, että kaksoisliekkini tulee tänne auttamaan minua. Voitteko vahvistaa? Olen tehnyt kaikkea tätä yksin (paitsi upeat näkymättömät oppaani), mutta olisin todella tyytyväinen tietäessäni, että saan pian tukea!

Kyllä. Lisäät uutta teknologiaa parantavaan taiteeseen, mitä teet nyt. Tämä tulee sinulle luonnostaan ja voit päästä siihen vapaasti ja välittömästi. Yhdistät taiteesi parantamiseen auttamaan epävarmojen sielujen sydäntä avautumaan muutoksissa. Teet tätä monitoripuheluina. Et veloita mitään. Et tarvitse sitä rahaa, teet sitä palveluksena. Osan päivästäsi teet tätä ja toisen osan tavoittelet uusia taidemuotoja, jotka muistat toisista paikoista. Tämä sydänparannus on alkuvaiheissa, kun siirrytään uudelle maapallolle, ja myöhemmin uudet asiat haastavat ja innostavat sinua. Kaksoisliekkisi on aluksilla ja tekee työtä kanssasi päivittäin. Olet jo yhteydessä häneen telepaattisesti. Jatka tätä ja etsi lisää tapoja työskennellä yhdessä pitkin päivää. Tapaatte jälleen juuri oikeaan aikaan, olette kumpikin valmiita.

Dario:
Miten voin toteuttaa kaikkien korkeinta parasta joka hetki? (Korkein paras muuttuu aina, eikö vain?) Pitäisikö minun keskittyä toimiini? Onko jokin viesti, mikä minun pitäisi tietää?

Korkein paras saavutetaan aina, kun saat ilon palkinnoksi siitä, mitä teet. Kun olet ilossa työssäsi ja suhteissasi, se on todiste siitä, että teet korkeinta parasta. Olet toiminut navigoijana aluksella ja työskentelet Galaktiselle liitolle. Pyydä alitajuista mieltä tuomaan muistoja yötyöstäsi. Elämästä on tuossa mielenkiintoisempaa nyt, kun asiat muuttuvat ja muistamme, keitä olemme.

Jerry:
Mistä tähtiperheestä olen ja liittyykö se viehtymykseeni kasvien kasvattamiseen ja hoitamiseen? Pysynkö tämän parissa vai siirrynkö eri palvelutehtävään?

Olet viettänyt aikaa Neptunuksella ja Nibirulla. Sinulla on suurta rakkautta taikavaltakuntia kohtaan. Tulet tekemään enemmän tehtävääsi ja se on silloin eri polku kuin kasvien hoitaminen. Tehtäväsi tulee selvemmäksi laskeutumisten jälkeen. Uudet teknologiat antavat monia mahdollisuuksia, joita on vaikeaa ymmärtää ennen muutoksia. Monet ihmiset eivät tule tekemään sitä, mitä he tekevät nyt tässä rajoittuneessa heijastuksessa.

Asen:
St Germain sanoo jotain, mitä en käsitä, ja tämä on kysymykseni. Lordi Metatron, miten on mahdollista, että maan päällä on sotia vuoden 2012 jälkeen, kuten St Germain sanoi näissä suorissa kanavoinneissa? Kenties kanavoija ei ymmärtänyt jotain oikein tai minä en ymmärtänyt - en voi vieläkään ymmärtää sitä …

St Germain työskentelee nyt jokaisen maailman johtajan kanssa varmistaakseen sotien loppumisen maailmanlaajuisesti. Sitten kun pääsemme nollapisteeseen, planeetan ympärillä on voimakenttä, jonka luovat Lordi Ashtar ja Galaktinen liitto ja joka estää kaiken aggressiivisuuden. Tämä saadaan aikaan linkittämällä ZPM:t ("nollapistemodulit"), zigguratit ja pyramidit energeettisesti yhteen, mikä on erittäin korkeaa värähtelyä ja työskentelee maan kristallirakenteiden ja maaverkon kanssa. Tämän voimakentän sisällä ei ole enää sotaa. Kaksinaisuus on silloin takanamme. Jos joku kanava sanoi jotain muuta, kyse oli jonkinlaisesta väärintulkinnasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >