HomeViestejäLuxonia28.10.2010 - Elämänpolut

28.10.2010 - Elämänpolut

Istahdin aamusella kanavoimaan, mutta jotenkin hetki ei tuntunut oikealta. Sitten menin foorumille, jossa minua pyydettiin tekemään jotain mikä ei tuntunut hyvältä, se olisi vienyt minut pois nyt-hetkestä.

Aikaisemmin aamulla olin miettinyt kaikenlaisia elämänpolkuja, joilla teemme matkaa; jokainen polku on ainutlaatuinen, vaikka se kulkisi ihan toisen vieressä. Tunsin myös valtavaa kiitollisuutta kaikkia niitä ihmisiä kohtaan, jotka jakavat kokemuksiaan, jotta tiedämme ettemme ole tässä yksin.

Siriuslaiset ovat täällä, illalla on luvassa "väliulottuvuusharjoitus", joka toivottavasti menee suunnitellusti, mutta nyt haluaisin kysyä Elohimilta poluistamme.

---

Toisesta näkökulmasta katsottuna kaikki liittyy kaikkeen ja on vain yksi polku variaatioineen. Henkilökohtaiset polut, kuten myös henkilökohtaiset kokemukset, ovat osa illuusiota. Ytimessänne olette Yksi, erottamaton.

Annapa meidän viedä sinut matkalle.

Olet Jumala. Luot. Elät ja rakastat, kärsit, saat ja menetät. Mitä varten. Ajattele. Tunne se.

Olet ylösnousevalla spiraalilla, matkalla korkeampaan itseesi. Olet olemassa kaikilla tasoilla, joille nouset. Liität yhä korkeampia ja laajempia osia itsestäsi itseesi, kunnes saavutat sen, mitä olet aina ollut, Yksi.

Tämän matkan aikana tapaat erilaisia Yhden elämänmuotoja, myös muotoja joissa ei näennäisesti ole elämää. Olette yhteydessä, vaihdatte energioita ja pääsette lähemmäs Ykseyttä joka kokemuksen kautta, jonka jaatte Rakkaudessa. Kaikki mahdollinen, minkä tunnet Rakkaudella, on aina osa sinua, aina. Rakkaus laajentaa teitä. Rakkaus tuo teidät lähemmäs Ykseyttä. Ette voi koskaan kadottaa sitä, mitä olette joskus Rakastanut.

Jokainen teistä on ainutlaatuinen ihmisenä. Jokaisella teistä on omat kokemuksenne, jotka tuotte Ykseyteen kristalleina; tiedon kristalleina, viisauden kristalleina.

Näitä kristalleja käytetään, kun luodaan uusia maailmoja - te itse käytätte niitä luodessanne uusia maailmoja. Te, kaikki te, olette olemassa Jumalana, nyt.

Usko että kaikella on merkitystä, kaikki tapahtuu syystä, ja usko, että sinua rakastetaan mittaamattoman paljon. Sinä olet me. Erottamaton.

---

Hmmm. Elohim juuri laittoi minun mielessäni kaiken oikeaan näkökulmaan ja balanssiin.

Ja päätetäänpä tämä kanavointi radion avaamiseen ja katsotaan, mitä universumi haluaa jakaa kanssamme tänään: Cranberries, Ode To My Family / Oodi perheelleni.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >