HomeViestejäLuxonia25.8.2010 - Siirtymä Maasta Uuteen Maahan

25.8.2010 - Siirtymä Maasta Uuteen Maahan


Maalla on useampia ulottuvuuksia ja nyt on kaksi missä on ihmisiä. Yksi on niin sanottu vanha Maa ja toinen on Uusi Maa. Siirtymä on erilainen jokaisella. Tiennäyttäjät kokevat sen enimmäkseen meditaatiossa, massasiirtymä tapahtuu toisella tavalla. Tiennäyttäjät ovat ohjaamassa muita läpi; tämän vuoksi he tekevät sen täysin tietoisena. Se vaatii vain pelottoman lapsenmielisen uskon ja luottamuksen löytämisen. Tämän tilan löytämiseksi, äärimmäisen luottamuksen, tiennäyttäjiltä riistetään kaikki. Se kuulostaa julmalta, mutta kun ajattelet asiaa se tarkoittaa että saavut Uuteen Maahan paljaana, ilman kytköksiä, ilman vanhoja uskomuksia, ilman mitään muuta kuin sinä ja korkeimmat arvosi. Pystyt siihen. Tämän vuoksi olet kokenut satoja ja tuhansia elämiä Maassa, tätä varten.

Kun saavut Uuteen Maahan, opettelet ensimmäisenä ohjaamaan luojavaloja. Tiedostat, että tietoisuutesi ohjaa todellista valoa. Tiedostat sen että kun ajattelet, luot. Polariteetti negatiivisine äärimmäisyyksineen on poissa. Jäljellä ovat kuitenkin dualismin tilat: mies ja nainen, valo ja pimeys, keho ja kokemus. Kun saavut Uuteen Maahan pyhällä hetkellä meditaatiossa polariteetti ja Uusi Maa ovat yhtä aikaa läsnä. Polariteetti on omega, loppu ja Uusi Maa on alfa, uusi alku. Kun polariteetti päättyy, sillä hetkellä kun siirryt Uuteen Maahan, sinusta tulee luoja, uuden lajin alku.

Koko maa on ollut polariteetin tilassa. Me, yhdessä toisten kanssa, rakensimme uuden tilan sen rinnalle niille, jotka ovat valaisseet itsensä riittävästi, jotta he voivat siirtyä yhdestä todellisuudesta toiseen todellisuuteen, sielusopimuksen mukaisesti. Polariteetti jatkuu monien ihmisten elämässä heidän kuolemaansa saakka. Nämä ulottuvuudet ovat todellakin rinnakkain; osa ihmisistä elää vanhassa 3D:ssä polariteetin kanssa ja osa uudessa 3D - 5D:ssä ilman polariteettia. Luojat, ihmiset jotka siirtyvät, pystyvät liikkumaan ulottuvuuksien välillä - ja saavuttamaan vielä korkeampia ulottuvuuksia.

Kun viimeinen polariteetin kokija kuolee, vanha polariteetin maa kuolee ja Uusi Maa jatkaa. Jo nyt ja tulevien vuosien ajan ihmisiä siirtyy Uuteen Maahan sitä mukaa kuin he kohottavat värähtelytasoaan ja valoaan olemuksessaan ja heistä tulee luojia Uuteen Maahan. Niille, jotka eivät siirry Uuteen Maahan, järjestetään mahdollisuuksia kuolla eli siirtyä kotiin. He jatkavat polariteettikokemustaan muissa maailmoissa, eivät Maassa.

Maa planeettana on jo Uusi Maa, se on vapaa polariteetista, mutta ei dualismista. Maa ei enää tue polariteetin kokijoita, joten polariteetin kokijat eivät tunne maata enää omakseen vaan tuntevat halua poistua. Sen takia ei mene sataa vuotta, että on vain Uusi Maa, sillä polariteetin kulkijat poistuvat omasta tahdostaan eivätkä odota luonnollisen elämänsä loppua. Järjestetään myös massapoistumia. Kaikki on hyvin, riippumatta siitä miltä kaikki näyttää. Kaikki on osa pyhää järjestystä. Kaikki on juuri niin kuin on. Mikään ei ole sattumaa. Kaikki on yhtä tietoisuutta.

Kun siirryt vanhasta Maasta Uuteen Maahan, kaikki mitä ikinä koit on poissa. Olet vapaa luoja. Värähtelysi tasaantuu muutamassa päivässä tasaiseksi valon virraksi ja valosi lisääntyy satakertaiseksi. Alat yhdistyä itseesi muissa olemassaoloissa, itseesi tähdissä, itseesi enkelinä, itseesi luojana, itseesi muissa maailmankaikkeuksissa. Tämä on suurta. Tämä tieto on ollut piilotettuna sinulta siirtymään saakka, koska ihminen ei kykene käsittelemään niin valtavaa määrää tietoa. Luojana sinulla on oikeus tietää kaikki itsestäsi, laajentua kaikkeen mitä olet.

Maitreya tulee auttamaan Uuden Maan luomisessa. Maitreya on kaikki, mitä ihmiskunta on koskaan tiedostanut ja oppinut. Maitreya on rajaton tietoisuus. Hän on lahja kaikille ihmislähtöisille lajeille, koska hän pystyy esittämään suotuisimmat polut Uuden Maan kanssaluojille. Maitreya on VALO.

Pähkinänkuoressa, siirtymä vanhasta Maasta Uuteen Maahan on siirtymistä egotietoisuudesta sielutietoisuuteen. Tämä tarkoittaa väistämättä vanhojen kulissien kaatumista; niiden, joissa ihmiset kuolevat nälkään, joissa ihmiset elävät elämää ilman ihmisarvoa ja itsetuntoa, joissa ihmiset ovat eriarvoisia. Jokainen luoja on samanarvoinen, ei voi olla muuta.

Me olemme Elohim. Rakkaus. Säteilkää Valoanne!

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< Prev