HomeViestejäEmmanuel DagherHuhtikuu 2022 - Huhtikuun 2022 energiaennuste - uusi alku

Huhtikuu 2022 - Huhtikuun 2022 energiaennuste - uusi alku

HUHTIKUUN 2022 ENERGIAENNUSTE – UUSI ALKU

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Huhtikuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni.

Olemme astuneet uuteen vuodenaikaan, joka on täynnä eloisaa energiaa, joka kannustaa itsenäisyyttämme, intohimoamme ja onnellisuuttamme.

Huhtikuu alkaa voimakkailla kosmisilla energiavirtauksilla, jotka avaavat monia uusia ovia meille, kun kyse on haluamamme elämän luomisesta.

Sisäinen johtajamme haluaa olla aktiivinen, joten tämä ei ole aikaa istua kentän reunalla ja odottaa elämän tapahtumista!

Henkilökohtainen ja kollektiivinen uusi alku johon astumme nyt, antaa meille vahvuutta harmonisoitua niiden kokemusten, ideoiden ja tilanteiden kanssa, jotka piristävät meitä sielutasolla.

Aikomukset ja ennakoivat askeleet joita otamme nyt, tukevat haluamiemme tavoitteiden ja visioiden puhkeamista kukkaan edessä olevina kuukausina.

Nyt on aika olla rohkea, vahva, intohimoinen ja voimaantunut!

Tässä on joitain tapoja, joilla voimme asettua linjaan niiden voimakkaiden ja tulisten kosmisten energioiden kanssa, joita on nyt käytettävissämme:

* Hyväksy johtajuutesi

Tämä on meidän aikaamme viitoittaa tietä ja synnyttää jotain uutta maailmaan. Meitä valotyöntekijöitä, empaatteja ja tiennäyttäjiä kutsutaan raivaamaan uusia polkuja, jotka tukevat ja tuovat ihmiset yhteen.

* Ryhdy inspiroituun toimintaan

Viime vuosina monet unelmamme, visiomme ja projektimme ovat saattaneet tuntua etenevän hitaasti. Monista on voinut tuntua, ettei mitään tapahtunut.

Jos näin on ollut sinulla, niin asiat muuttuvat pian. On tärkeää olla avoin ja valmiina ryhtymään inspiroituun toimintaan aina, kun tunnemme sisäistä opastusta siihen.

Tällöin meditointiharjoitukset, hengittely, jooga ja muut tietoisuusharjoitukset voivat auttaa meitä luomaan lisää sisäistä rauhaa ja hiljaisuutta. Kun luomme tarpeeksi tilaa ajatustemme välille, on helpompaa kuunnella ja kunnioittaa opastusta, jota henki jakaa kanssamme.

* Tunnusta suurenmoisuutesi ja säteile sitä

Tämä ei ole aika piiloutua tai esittää pientä! On aika hyväksyä täysin suurenmoisuutesi. Aika päästää irti vanhentuneista tarinoista ja ajatusmalleista, joihin mielesi on samaistunut tunteakseen turvaa.

Olet lahja Lähteeltä, ja on aika harmonisoitua sellaiseen, mikä tukee sinua valosi laajentamisessa. Se voi olla mm. kurssien käyminen, jonkin uuden kokeileminen, tutustuminen uusiin ystäviin, irtipäästäminen vanhoista tavoista, jotka estävät sinua säteilemästä, ja lahjojesi ja tarjontasi jalostaminen, jotta voit jakaa niitä täysillä ja iloisesti.

* Pidä päiväkirjaa inspiraatioistasi

Tämä on uusien ideoiden, oivallusten ja inspiraatioiden aikaa. Kun näitä inspiraatiota tulee, on hyvä kirjoittaa ne muistiin, jotta voit palata niihin koska tahansa ja integroida niitä elämääsi.

Tämä johtaa myös sisäisen opastukseen parhaista toimista joidenkin inspiraatioiden toteuttamiseksi. Ideoidesi ja aikomustesi kirjoittaminen auttaa pitämään ne selkeinä ja järjestyksessä.

* Ole joustava

Mentaalinen, tunnepuolen ja fyysinen joustavuus auttaa meitä hyväksymään suuret muutokset, kun niitä tulee.

Jos huomaat viivytteleväsi jostain syystä tai sinulla ei ole motivaatiota tällä hetkellä, ole lempeä itsellesi. Mieli käyttää viivyttelyä ja motivoitumattomuutta selviytymismekanismeina, silloin kun sen edessä on uusi alku. Näillä kaavoilla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä sen kanssa, kuka olet.

Yksi pääsyy mielen haluun viivytellä ja olla motivoitumaton on, että tavallisesti se haluaa asioiden pysyvän entisellään. Tämän vuoksi mieli luo sellaisia tarinoita kuin: "En voi … muut ovat minua edellä … ei ole oikea aika …" jne. varmistamaan, että kaikki pysyy samana.

Kun oivallamme, että tämä on vain mielen yksi puolustusmekanismi, tulee helpommaksi olla myötätuntoinen mieltä kohtaan. Se tekee parhaansa sillä informaatiolla, jota sillä on, pitääkseen itsensä/meidät turvassa. Ihan oikeasti, miten voisimme suuttua mielelle sen halusta suojella itseään?

Useimmat ihmiset jäävät viivyttelymoodiin pelkästään, koska he tuomitsevat itsensä liikkumattomuudesta eteenpäin. Kuitenkin on aina toinen vaihtoehto.

Kun ilmaisemme myötätuntoa mielelle suuttumisen sijasta, tämä auttaa mieltä olemaan nähty, kuultu, kunnioitettu ja saamaan tunnustusta. Lyhyen ajan kuluessa tuo myötätunto sallii mielen laskea puolustustaan ja selviytymismekanismejaan, jotta sille voi avautua tila tunnistaa muiden olemistapojen hyödyt.

Mielen kunnioittaminen myötätunnolla luo myös tilaa niiden pelkopohjaisten tarinoiden, joita mieli luo suojellakseen itseään, ja vanhan tarpeemme välille uskoa noita tarinoita. Siitä on helpompaa päästä takaisin omaan universaaliin, elämän antavaan energiaamme, mikä sallii meidän tuntea olevamme motivoitunut – ryhtyä inspiroituun toimintaan sen suurimman vision suuntaan, joka meillä on elämällemme.

Tämän kuukauden energiat tukevat meitä kohtelemaan mieltämme ja itseämme uudella tavalla. Meitä pyydetään vain olemaan valmis tekemään oma osuutemme, olemalla päivittäin myötätuntoisempi ja rakastavampi mieltämme ja itseämme kohtaan.

Tämän kuukauden energiat auttavat meitä siirtymään siihen suuntaan, että kohtelemme itseämme myötätuntoisemmalla ja rakastavammalla tavalla. Tämä tukee meitä integroimaan päivittäisen tavan olla myötätuntoinen ja rakastava itseämme kohtaan, mikä auttaa meitä siirtymään helpommin haastavammilta tuntuvien aikojen läpi.

Otollinen aika ilmentää

Koska huhtikuun energiat ovat hyvin liikesuuntautuneita, meillä on tilaisuus hioa ilmentämistaitojamme. Tämä tukee meitä luomaan kokemuksia, jotka heijastavat sitä, mitä haluamme enemmän – ei sitä, mitä emme halua.

Yksi tapa hioa ilmentämistaitojamme on ymmärtää ero tarkoituksellisen ilmentämisen ja tulevaisuuden ennustamisen välillä. Pääerona on, että toinen edesauttaa asioiden tapahtumista nykyajassa, kun taas toinen projisoi asioita tulevaisuuteen, jota ei ehkä koskaan tule.

Tulevaisuuden ennustamista tapahtuu, kun joku näkee halutut aikomuksensa jonain tulevana tapahtumana tai tilanteena, sen sijaan että tuntee jo ne ominaisuudet, joita tuo tilanne tuo.

Jos huomaat jääväsi mentaalisesti kiinni tarinaan ja yksityiskotiin siitä, miten haluttujen aikomusten "pitäisi" ilmaantua elämääsi, ennustat tulevaisuutta, et luo tarkoituksellisella ilmentämisellä.

Kun ennustamme tulevaisuutta, pidämme halutut aikomuksemme ulottumattomissa niin, etteivät ne koskaan toteudu täysin nykykokemuksenamme.

Ennustaminen on selviytymismekanismi, jota mieli käyttää itsensä suojelemiseen ja pysyäkseen jäsentyneenä ja järjestelmällisenä. Se on usein sekoitus epäilyä, huolta ja pelkoa.

Kun oivallamme, että tätä tapahtuu, tulee helpommaksi olla myötätuntoinen ja rakastava niitä mielemme osia kohtaan, jotka päättävät selviytyä tällä tavalla.

Tarkoituksellinen ilmentäminen vaatii meitä tulemaan ensin läsnäolevaan hetkeen. Olemaan täysin tässä ja nyt. Läsnäolevassa hetkessä toimimme tehokkaimmin ja pystymme luomaan iloisimman ja tyydyttävimmän elämän.

Tässä on muutama tapa, jolla voimme harmonisoitua länsäolevan hetken kanssa:

* olla täysin läsnä ja tietoinen, käyttäen aktiivisesti kaikkia viittä aistia
* kunnioittaa kaikkia tunteitamme ja emootioitamme
* olla tarkoituksellinen siinä, mitä sanomme ja miten toimimme
* ilmaista kiitollisuutta usein
* meditoida
* laittaa jalat ruohikolle/maahan usein ja viettää aikaa luonnossa
* palvella jollain tavalla, odottamatta mitään vastineeksi
* syödä luonnonmukaisia ruokia, jotka ravitsevat ja tukevat kehoa
* liikuttaa kehoa tanssimalla, liikunnalla ja tarkoituksellisella kävelyllä
* työskennellä affirmaatioiden kanssa
* olla 10–15 minuuttia auringonvalossa joka päivä
* käydä hieronnassa/kosketusterapiassa
* käyttää eteerisiä öljyjä
* tehdä itsekehitys-, itsekysely- ja itseparannusharjoituksia

Jonkin näistä lisääminen päivärutiiniin auttaa meitä palaamaan helpommin läsnäolevaan hetkeen, paikkaan jossa pystymme tarkoituksellisesti ilmentämään ja luomaan enemmän haluttua todellisuuttamme.

Sitten kun toimimme läsnä olevassa hetkessä ja valitsemme luoda tarkoituksellisesti nyt-hetkessä, voimme laajentua pois haluamiemme ilmentymien yksityiskohdista, jotka usein rajoittavat ja pidättelevät meitä.

Voimme sitten fokusoitua enemmän niihin ominaisuuksiin, joita tunnemme näiden ilmentymien tuovan elämäämme.

Esimerkiksi, hyvin tarkoin määritelty halu olisi jotain tällaista: "Haluan ilmentää sielunkumppanini, jotta voin perustaa perheen hänen kanssaan ja saada kaksi tai kolme lasta."

Määritelläksemme ne ominaisuudet, joita tunnemme tämän kokemuksen tuovan, voimme kysyä, mikä tämän halun tarkoitus on.

Kyseenalaistamalla yksityiskohdat voimme nähdä, että jotain paljon laajempaa on tuon alkuperäisen vision taustalla.

Tässä tapauksessa kysyessämme halun tarkoitusta, voimme saada sellaisia ideoita kuin: "Haluan kokea rakkautta, ymmärrystä, iloa, romanssin, välittämästä jne."

Tämä paljastaa meille, että näitä piirteitä haluamme luoda enemmän elämäämme.

Voimme sitten kysyä itseltämme esim.:
* Missä näitä piirteitä ilmenee jo elämässäni?
* Mitä tapahtuisi, jos päästäisin irti paineesta saada sielunkumppani, saadakseni nämä ominaisuudet?
* Vau! Pystyisinkö antamaan itselleni nämä asiat, luottamatta siihen että muut antavat ne minulle?
* Olisinko silloin vapaampi, onnellisempi ja voimaantuneempi?
* Pystyisinkö luomaan ja ilmentämään enemmän kokemuksia, jotka ovat harmoniassa suurimman hyväni kanssa? Ja niin edelleen.

Eikö olekin voimallista, mitä tapahtuu, kun vapaudumme kaikista paineista ja kiinnittymisestä yksityiskohtiin, joita mieli käyttää vain suojellakseen itseään?

Anna itsellesi lupa tässä kuussa kunnioittaa osiasi, jotka ovat ennustaneet tulevaisuutta. Ja kun olet valmis, anna itsellesi lupa valita jotain muuta, koska nyt on upea aika ilmentää tarkoituksella.

Jumalainen renessanssi

Huhtikuun toisen viikon paikkeilla syntyy monumentaalinen taivaallinen asetelma, kun Jupiter, yltäkylläisyyden ja laajentumisen planeetta, yhdistyy Neptunuksen kanssa, mielikuvituksen, myötätunnon henkisyyden planeetta, Kalojen maailmassa. Tätä asetelmaa ei ole ollut 160 vuoteen, joten se merkitsee, että valtava muutos on aivan kulman takana.

Tämä asetelma palvelee yhtenä tämän ajan tärkeämmistä katalyyteistä, auttaen inspiroimaan uuden renessanssin monilla elämämme alueilla ja maailmassa.

Joitain alueita ovat mm.:
* miten suhtaudumme ja yhdistymme toisiimme
* miten suhteudumme ja yhdistymme Äiti Maahan
* miten lähestymme terveyttä ja hyvinvointia
* miten luomme rauhaa itseemme ja maailmaan
* miten luomme teknologiaa, joka tukee koko elämää
* miten voimme kaikki kukoistaa muuttamalla ikivanhoja työ- ja rahajärjestelmiä
* miten toimitamme informaatiota median kautta (elokuva, televisio, taide, musiikki, kirjat jne.)
* ja paljon muuta

Tuleva renessanssi tuo erityisen kirkkaan fokuksen henkiseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, tehden näistä paljon suuremman prioriteetin, kuin ne ovat tällä hetkellä kollektiivissa.

Tuossa kohtaa asiat jotka tukevat henkilökohtaista ja kollektiivista parantumista laajentavalla, vapauttavalla ja voimaannuttavalla tavalla, tulevat helpommin saataville.

Liittyy se sitten fyysiseen kehoomme, mieleen tai kaikkeen siltä väliltä, astumme aikaan, jolloin vaivojen ydinsyyhyn tarttumisesta tulee lopulta tavallinen lähestymistapa hoitamiseen.

Ylitämme pian merkittävän kynnyksen, kun kyse on ihmistietoisuuden seuraavasta hypystä, ja olen hyvin kiitollinen, että olemme tällä evoluutiomatkalla yhdessä!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >