HomeViestejäEmmanuel Dagher30.11.2021 - Joulukuun 2021 energiaennuste - pelosta rakkauteen

30.11.2021 - Joulukuun 2021 energiaennuste - pelosta rakkauteen

JOULUKUUN 2021 ENERGIAENNUSTE – PELOSTA RAKKAUTEEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
30.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni.

Onnellista joulukuuta! Vau, asiat kulkevat nopeammin kuin koskaan. Meillä on paljon päivitettävää, joten mennäänpä suoraan asiaan.

Haluaisin aloittaa yhteisen aikamme erityisellä tavalla: suljetaan silmämme hetkeksi, ja keskitytään pyhän hengityksemme rytmiin.

Kun siirrymme rentoutuneen hengityksen tilaan, laita tietoisuutesi lempeästi alueelle, joka on kulmakarvojesi välissä, hieman niiden yläpuolella ja joka tunnetaan kolmannen silmän alueena. Tunne tätä tilaa muutama sekunti. Ilmaise kiitollisuutta tälle kehosi alueelle.

Sitten siirrä tietoisuutesi lempeästi alaspäin, kunnes se asettuu sydäntilaasi. Esitä sitten kauniille sydämellesi seuraava kysymys: "Tässä läsnä olevassa hetkessä, mitä sellaista viisautta ja opastusta voit jakaa, joka sallii minun olla avoimempi vastaanottamaan niitä äärettömiä siunauksia, joita universumilla/hengelläni on minulle?"

Tämän jälkeen fokusoidu siihen, miltä tuntuisi, jos sydämesi hymyilisi, ja uppoudu läsnä olevan hetken hiljaisuuteen.

Voit saada välittömästi opastusta sydämeltäsi, tai se voi viedä jonkin aikaa. Kun olet saanut sen viestin, joka sinun on tarkoitus saada, ilmaise kiitollisuutta sydämellesi viisautensa jakamisesta kanssasi.

Jos et saanut mitään opastusta, se on täysin ok. Tunne lohtua tietäen, että pelkkä yhdistyminen sydäntilaasi muutaman hetken on jo avannut sinut vastaanottamaan jumalaista viisautta, kun olet valmis saamaan sitä.

Tuo tietoisuutesi lempeästi takaisin hengitykseesi. Kun tunnet olevasi valmis, avaa silmäsi ja ole täysin läsnä aisteissasi. Mitä koostumuksia, värejä, muotoja, ääniä, tuoksuja, makuja ja tunteita on fyysisessä tilassasi? Anna rakastavasti tunnustusta niille ilmaisemalla taas kiitollisuutta näistä siunauksista elämässäsi.

Sinä, ystäväni, olet juuri tietoisesti yhdistynyt ydinolemukseesi, pyhään "minä olen" -olemukseen, universaaliin/henki-itseen.

Tämä yksinkertainen prosessi on tässä palvelemassa sinua aina, kun haluat ekstratukea harmonisoitumiseen pyhän "minä olen" -olemuksen/universaalin/henki-itsen kanssa sisälläsi. Ajan kuluessa (tai kenties välittömästi) tämä prosessi ankkuroi sinuun suuremman tunteen tasapainosta ja rauhasta. Elämä näyttää ja tuntuu erilaiselta, kun navigoit sitä ja teet päätöksiä rauhantilasta käsin.

Mielen auttaminen hyväksymään rauhan kokemus ja värähtely voi olla joskus haastavaa. Kun mieli ei ole tottunut johonkin, se usein vastustaa. Ja kuitenkin voimme työskennellä sen kanssa luodaksemme rauhallisemman todellisuuden itsellemme ja maailmalle.

Avain mielen auttamiseen olemaan rauhassa on kertoa sille, ettei se menetä mitään elämällä rauhallisuuden tilassa, vaan sen sijaan saa paljon siitä. Mieli rakastaa käyttää epäily-, huoli- ja pelkomalleja itsesuojeluna. Ystävällisyys ja lempeys mielen kanssa, kiittämällä sitä yrityksestä suojella meitä osaamallaan tavalla, on upea tapa alkaa saada mielemme luottamus.

Mieli haluaa vain tietää, että turvaamme sen selustan ja että sillä on aina paikka pöydässämme. Sitten kun se on vakuuttunut tästä, se reagoi vähemmän, erityisesti kun menemme muutosaikojen läpi.

Ystävällisyys ja lempeys mielemme kanssa auttaa meitä luomaan rakastavan suhteen sen kanssa. Mieli tuntee silloin tarpeeksi turvaa päästäkseen mukaan uusiin ajatuksiin, oivalluksiin ja uskomuksiin, jotka ovat aiemmin olleet sille epämukavia.

Elämä on paljon nautinnollisempaa, kun mielemme tuntee, että se nähdään ja sitä kuullaan, rakastetaan ja kunnioitetaan. Tämä auttaa myös mieltä olemaan etsimästä vahvistusta ja hyväksyntää itsemme ulkopuolelta, koska annamme jo sitä itsellemme.

Kehittyminen pelosta rakkauteen

Tämä joulukuu on iso siirtymäkuukausi. Suurina siirtymäaikoina kollektiivinen mieli alkaa usein vastustaa, koska olemistavat joihin se on tottunut, eivät voi enää toimia nykytodellisuudessa. Kollektiivimieli yrittää sitten pitää kiinni henkensä edestä ja ajattelee, että turvallisuus ja identiteetti katoavat, jos se ei taistele vastaan ja vastusta muutoksia.

Näimme tämän vastustuksen huipentuvan juuri ennen pyhää 11-11-porttia marraskuussa. Kuitenkin ihmisten vastustus on pehmentynyt valtavasti sen jälkeen, mikä on selkeä vahvistus siitä, että upeaa laajentumista ja läpimurtoja tapahtuu.

Tietysti ne jotka ovat tietoisella polulla, ovat jo muuttaneet ajatteluaan toimimaan harmonisesti sydämensä kanssa, joten he voivat jo hyväksyä muutoksen helpommin. Nämä ovat olentoja, jotka ovat valinneet, joskus tiedostamatta, jatkaa kollektiivin kehittämistä pelosta rakkauteen. Nämä ovat olentoja, jotka palvelevat jumalaisina rakkauspilareina. He luovat perustan kaikenkattavan globaalin perheen ilmestymiselle.

Tämän siirtymäjakson aikana voi olla erittäin helppoa jäädä kiinni niihin pelkotaktiikkoihin, joihin kollektiivimieli haluaa osallistua. Tämä voi päteä myös niihin, jotka ovat tehneet paljon sisäistä parannusta ja ovat valinneet elää tietoisesti.

Jos huomaat meneväsi tolaltasi tai tunteidesi latautuvan jollain tavalla, ole lempeä itsellesi ja tiedä, että on ok olla ihminen. Anna itsellesi lupa mennä kokemiesi tunteiden läpi ja sitten kun ne rauhoittuvat eivätkä ole yhtä latautuneita enää, ympäröi ne rakkaudella ja hyväksynnällä.

Tämä sallii sinun mennä eteenpäin vaivattomammin ja palata luontaiseen rakastavaan tilaasi. Ja lohduttaudu myös sillä tiedolla, että maailmassa on paljon hyvää ja taikuutta, myös myllerryksen keskellä. Näitä hyviä asioita ei ehkä tapahdu parhaillaan näyttämön keskellä kollektiivisessa keskustelussa, mutta lähitulevaisuudessa tapahtuu.

Voimakkaat sijaiset

Jokainen meistä on koko ihmiskunnan voimakas sijainen. Jokainen tilanne jonka näemme maailmassa, on suoraan yhteydessä siihen, mitä jokainen meistä kokee itsessään.

Siis silloin kun näemme jakautuneisuutta, sotaa ja taistelua maailmassa, meillä on voima lääkitä sitä kaikkea olemalla esimerkki yhtenäisyydestä, rakkaudesta ja rauhasta itsessämme. Tätä Gandhi tarkoitti sanoessaan: "Olkaa se muutos …"

Kun olemme vähemmän huolissamme aggressiivisesta yrityksestä korjata maailma ulkopuolellamme ja fokusoidumme enemmän sisäisestä maailmastamme huolehtimiseen, ulkoinen maailma parantuu luonnostaan.

Tämä ei ole sama asia, kuin maailmassa olevien haasteiden sivuuttaminen. On tärkeää myöntää ja tiedostaa, mitä tapahtuu. Kuitenkin sen sijaan, että reagoidaan siihen voimattomuuden näkökulmasta, voimme käyttää sitä palautteena fokusoitua kaikkiin kauniisiin muutoksiin, joita haluaisimme nähdä maailmassa. Voimme tehdä sen olemalla ensimmäisiä, jotka ruumiillistavat ne ominaisuudet, joita haluaisimme nähdä enemmän.

Rukouksemme ja aikomuksemme toimivat

Yksi syy evoluution nopeutumiseen tällä hetkellä on kaikki se sisäinen työ, jota olemme tehneet itsellemme. Yksi tapa jolla monet meistä tekevät tuota sisäistä työtä, joka auttaa maailmaa muuttumaan paremmaksi, on tietoinen meditointi ja voimaantunut rukoilu. Sanotaan, että suurin lahja jonka voimme antaa toisillemme, on voimaantuneet rukouksemme.

Monet ihmiset, erityisesti ne jotka ovat päättäneet elää tietoisempaa polkua, kaihtavat joskus rukoilua, koska he liittävät sen organisoituun uskontoon. Syyn tähän ollessa, että useimmissa uskonnon opettamissa rukouksissa on pelko- ja epätoivoenergiaa. Tavallisesti ehdotetaan, että meidän täytyy rukoilla jotain itsemme ulkopuolista voidaksemme saada halutun lopputuloksen.

Tuollainen voimaton rukoilu on itse asiassa haitallista, koska se jatkuvasti vahvistaa, että olemme rikki tai meiltä puuttuu jotain. Ne jotka ymmärtävät vetovoimanlakia, tietävät, että kun projisoimme tarve-energiaa, työnnämme pois juuri sitä asiaa, jota haluamme tuoda elämäämme. Noilla hetkillä emme tunnusta, että se on edes mahdollisuus meille.

Superlatautunut rukoilu jolla on itse asiassa voima siirtää vuoria, on helposti ulottuvillamme. Tällainen rukoilu tulee sen tietämisen paikasta, että me emme ole erillään universumista, vaan yhtä sen kanssa.

Fyysisen, tunne-, mentaali- ja henkiolemuksemme jokainen solu on yhtä tämän universumin kanssa. Kun tämä voimakas tieto on aloituskohtamme, voimme sitten vahvistaa sitä, mitä haluaisimme kokea ja luoda enemmän elämässämme.

Rukoilu on tilaisuus tehokkaaseen keskusteluun universumin kanssa sisällämme ja kaikkialla ympärillämme – sellaiseen rehelliseen tai iloiseen energiavaihtoon, jota kävisimme parhaan ystävän kanssa.

Ilmaise jokaisen rukouksen lopussa kiitollisuutta tietäen, että kaikki mitä olet juuri vaatinut ja vahvistanut, on jo tehty. Tämä lisää rukouksen voimaa. Sanojen "näytä minulle" lisääminen jokaisen rukouksen loppuun, laajentaa välittömästi kykyämme kiinnittää huomiota ja huomata, miten universumi vastaa rukoukseemme.

Laitetaanpa se kaikki nyt yhteen.

Rukous ihmiskunnan puolesta

Siis ystäväni, liity seuraani vahvistamaan seuraavaa voimaantunutta rukousta ihmiskunnan puolesta.

Rakas universumi/lähde/henki/minä olen/om (käytä nimeä, joka resonoi parhaiten kanssasi, koska ne ovat kaikki sama asia).

Miten voimaannuttavaa on tietää, että sinä ja minä olemme yhtä!

Että elämä joka virtaa olemukseni joka solun ja kudoksen läpi, on samaa elämää, joka virtaa koko ihmiskunnan läpi ja kaikkien kasvien, kaikkien eläinten ja koko Äiti Maan, planeettojen, tähtien, galaksien, universumien läpi ja sen yli.

Tästä ykseydestä käsin kutsun jumalaisen rakkauden värähtelyä aktivoitumaan täysin jokaisen olennon sydämessä ja mielessä, joka on ollut, on tai tulee koskaan olemaan osa tätä kaunista maailmaa, jossa elämme.

Ankkuroitukoon tämän jumalainen rakkaus nopeasti ja generoikoon jumalaisen tasapainon fyysiseen, tunne-, mentaali- ja henkikehoomme, jotta voimme nähdä nopean siirtymisen maailman nykytilasta rakkauden kyllästämään maailmaan.

Olen tietoinen, että tämä johtaa myös suurimman rauhan täyteen kehkeytymiseen, jonka globaali perheemme on koskaan kokenut – rauhan jossa rakkauden ylistämisestä toisiamme kohtaan tulee osa jokapäiväistä elämäämme.

Olen syvän kiitollinen ja tiedän, että tämä rukous on jo alkanut paljastua mitä uskomattomimmilla tavoilla, tästä hetkestä alkaen.

Lähetän tämän rukouksen iloisesti universumiin tietäen, että

se on tehty, se on tehty, se on tehty.

Ja niin se on. Näytä minulle.

Ja siinä se on, ystäväni. Yhdessä olemme luoneet jotain, mikä vaikuttaa nyt ihmiskuntaan toimintamallia muuttavilla tavoilla.

Jos tunsit tämän rukouksen voiman, käytä vapaasti sitä tai toista samanlaista niin usein, kuin haluat. Tämä nopeuttaa suuresti maailman siirtymistä korkeampiin tietoisuustiloihin. Olemme mittaamattoman voimakkaita.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >