HomeViestejäEmmanuel DagherHuhtikuu 2021 - Huhtikuun 2021 energiaennuste - uuden Maan jumalainen valoverkko

Huhtikuu 2021 - Huhtikuun 2021 energiaennuste - uuden Maan jumalainen valoverkko

HUHTIKUUN 2021 ENERGIAENNUSTE – UUDEN MAAN JUMALAINEN VALOVERKKO

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Huhtikuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni. Minulle on aina siunaus yhdistyä kanssasi tällä tavalla. Meillä on paljon asioita, joten mennäänpä suoraan asiaan!

Huhtikuu on korkean energian kuukausi, ja paljon henkilökohtaista ja kollektiivista muutosta on varastossa. Jos maaliskuu tuntui sinulla olevan vähän sekaisin, erityisesti tunnetasolla, tiedä, ettet ole yksin.

Olemme menneet aikajanojen läpi, mikä on saanut meidät tietoisesti ja alitajuisesti prosessoimaan tuntemuksia, emootioita ja ajatuksia syvällisesti, auttamaan meitä pääsemään selville vesille sen polun kanssa, johon haluamme harmonisoitua.

Emme yksinkertaisesti voi sivuuttaa tai painaa alas tuntemuksiamme, emootioitamme ja ajatuksiamme, kuten ehkä olemme tehneet aiemmin.

Yksi monista vahvistuksesta niille prosesseille joita nyt tapahtuu, on selkeys, jota meillä on unissamme. Teemme suuren osan prosessoinnistamme ja parantumisestamme unitilan aikana.

Jos kiinnität huomiota sisäiseen ja ulkoiseen maailmaan, olet luultavasti huomannut, että suuria muutoksia – hienovaraisia ja vähemmän hienovaraisia – tapahtuu nyt omassa elämässäsi ja maailmassa.

Missä olemme nyt?

Vaikka maaliskuu antoi meille paljon positiivista liikettä ja edistymistä energeettisesti, kollektiivi koki myös paljon epävarmuutta, epävakautta ja pelkoa.

Jos olet kokenut enemmän jälkimmäistä, maaliskuun lopussa luultavimmin aloit tuntea sisäisen olemuksesi pehmentyvän, mikä mahdollisti, että suurempaa selkeyttä, vakautta, virtausta ja haluttuja tilaisuuksia alkaa ilmestyä todellisuuteesi.

Uuden Maan jumalainen valoverkko

Huhtikuu tarjoaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä harppauksia, kun kyse on sen ankkuroimisesta ja materialisoimisesta, mikä tunnetaan uuden Maan jumalaisena valoverkkona. Tietysti uuden Maan malli on laitettu liikkeelle jo monia vuosikymmeniä sitten – heränneiden tiennäyttäjien, parantajien, empaattien ja muiden henkilökohtaisella kasvupolulla olevien avulla.

Vaikka uuden Maan jumalainen valoverkko on ollut pitkään tekeillä, muutama seuraava kuukausi on kuitenkin hyvin keskitetty aikajana, joka hyödynnettynä auttaa synnyttämään kvanttihypyn ihmiskunnan tietoisuudessa.

Tämä ilmenee myös tavoilla, jotka saattavat meidät yhteen sieluheimojemme kanssa. Sieluheimomme on samansydämisten yhteisö, joka heijastaa meille kokemusta kodista ja rauhasta.

On tärkeää olla tietoinen ihmisistä, joita paljastuu meille tulevina kuukausina. Monet heistä ovat osa sieluheimoamme, jotka auttavat meitä ankkuroimaan ja kutomaan niitä pyhiä energiasäikeitä, joita tarvitaan uuden Maan jumalaisen valoverkon ilmentämiseen.

Jumalainen valoverkko sisältää arvokkaita jumalaisen rakkauden ja jumalaisen logiikan säikeitä, jotka muodostavat uuden Maan kestävän ja horjumattoman perustan, joka nousee planeetan joka nurkasta.

On monia tapoja yhdistyä uuden maan jumalaiseen valoverkkoon. Tämä ennuste tuo esiin tavan, joka on yksinkertainen ja tehokas.

Kultainen duo – aitous ja läpinäkyvyys

Yksi tehokkaimmista asioista joita voimme tehdä yhdistyäksemme välittömästi uuden Maan jumalaiseen valoverkkoon, on hyväksyä aitous ja läpinäkyvyys olemalla täysin rehellinen – ennen kaikkea itsellemme, sitten maailmalle ympärillämme.

Ensimmäinen askel on tehdä nopea inventaari siitä, missä kohtaa elämämme on jo täysin aitoa, rehellistä ja läpinäkyvää, samalla pannen merkille, mitkä alueet saattaisivat hyötyä lisää näistä ominaisuuksista.

Aitoutta, rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä ei pidä sekoittaa tarkoitukselliseen epäystävällisyyteen, erityisesti siinä tavassa jolla tuomme esiin totuutemme. Uudessa Maassa ei ole sijaa epäystävällisyydelle.

Tässä on muutamia yksinkertaisia kysymyksiä, joita voimme esittää itsellemme herättämään suurempaa aitoutta:

* Mitä sellainen joka on ehdottomasti rakastava ja ystävällinen itselleen ja muille, tekisi tässä tilanteessa?
* Millä asioilla on eniten merkitystä minulle elämässä?
* Miltä elämä näyttää, kun ilmaisen itseäni sydämestä, vapaasti ja täysillä?

Puhuessamme omaa totuuttamme, ainoa tehtävämme on olla tietoinen tavastamme ilmaista se.

On tärkeää olla painamatta sisään tai tukahduttamatta omaa totuuttamme, kuitenkin myös olla yrittämättä kontrolloida, miten muut vastaanottavat sen.

Halu ja valmius parantua

Toinen tehokas tapa auttamaan meitä yhdistymisessä uuden Maan jumalaiseen valoverkkoon, on vaalia halua ja valmiutta parantua. Usein parantaessamme jonkin tasapainottomuuden elämässämme, sen aiheuttama suuri taakka lähtee energiastamme.

Vaikka Henki rakastaa matkustaa kevyesti, mieli vaatii joskus vähän pidemmän ajan vakuuttuakseen siitä – pelkästään siksi, että se on tottunut kantamiinsa taakkoihin.

On erilaisia valmiustasoja, erityisesti kun kyse on parantumisesta. Monet ihmiset eivät ole valmiita ja halukkaita parantumaan tai päästämään irti tarinoista, joihin he ovat samaistuneet hyvin pitkään, ennen kuin heidän ajatuksistaan tulee aina vain epämukavampia.

Näitä tarinoita mieli käyttää vahvistamaan sitä ajatusta, että yksilö on rikki tai riittämätön jollain tavalla. Periaatteessa nämä tarinat luovat uhri/selviytymistietoisuuden, joka on ihmistietoisuuden alin aspekti.

Olemme kuitenkin nyt ainutlaatuisessa ajassa, jolloin meidän ei enää tarvitse samaistua uhritietoisuuteen tai toimia siitä käsin. Meillä on nyt tilaisuus muuttaa henkilökohtaisia ja kollektiivisia aikajanojamme, jotta voimme todella alkaa toimia voimaantuneimmasta ja täysivaltaisimmasta osastamme. Tämä tunnetaan myös Henki-, Jumalatar-, Jumala- tai korkeampi itse aspektinamme.

Siis kysymykseksi tulee: oletko todella halukas ja valmis parantumaan? Toisin sanoen, olemmeko halukas päästämään irti selviytymiskaavoistamme? Olemmeko valmis päästämän irti tarinoistamme ja epävarmuuksistamme sekä pelosta, huolesta, puutteesta, riippuvuuksista, syyllisyydestä, häpeästä, itsesabotoinnista, syyttelystä ja kaikesta muusta, mikä värähtelee tuolla aaltopituudella?

Sitten kun saamme sisäisen "kyllä", voimme alkaa esittää sellaisia kysymyksiä kuin: "Kuka olen niiden rajoittavien tarinoiden ulkopuolella, joihin mieleni on samaistunut?" ja "Mitä askelia olen halukas ottamaan löytääkseni sen?"

Jos huomaat, ettet parannu niin nopeasti, kuin haluaisit – "parantumisen" ollessa vain toinen sana sen eheyden, täydellisyyden ja yltäkylläisyyden muistamiselle, joka on ollut koko ajan sisälläsi – kehota mieltäsi pohtimaan, miten se ehkä edelleen samaistuu vanhaan uhritietoisuuteen.

Mieli saattaa vastustaa välittömästi ja ajatella jotain tällaista: "En halua vanhoja kaavoja! Haluan parantua." Kyseenalaista se kuitenkin, ja kysy: "Haluatko oikeasti parantua? Koska selvästikin sinulla on edelleen mukavaa vanhassa epämukavuudessa."

Kun alat kyseenalaistaa mielesi tällä tavalla, se alkaa valaista aivojesi osia, jotka ovat olleet käyttämättä. Nämä osat sallivat korkeimman viisauden ja oivallusten tulla läpi, kovaan ääneen ja selkeänä.

Ehdoton rakkaus

Tärkein asia uuden Maan jumalaiseen valoverkkoon yhdistymisessä on harjoittaa ehdottoman rakkauden taitoa.

Ihmisen väärintulkinta rakkaudesta on aiheuttanut paljon haasteita, joita on maailmassa edelleen. Yhteiskunta, perinteet, uskonnot, oppijärjestelmät ja tarinat ovat opettaneet meille, että voidaksemme kokea rakkautta meidän täytyy etsiä sitä itsemme ulkopuolelta, uhrautua sen vuoksi, kokea tuskaa ja sydämen särkyminen sen vuoksi, kärsiä sen vuoksi, luopua haluamistamme asioista saadaksemme sitä, tehdä työtä kovasi ansaitaksemme sen … ja luettelo jatkuu.

Rakkausenergialla ei ole ehdottomasti mitään tekemistä näiden tiedostamattomien väärintulkintojen kanssa. Rakkaus on kaiken elämän ydinolemus ja perusta. Rakkaus virtaa ehdottomasti kaiken läpi. Rakkaus laajentaa. Se kuuntelee ja tukee. Se parantaa ja ravitsee.

Kun olemme aito ja totuudenmukainen itsemme, olemme usein iloinen, tyytyväinen ja rauhassa, koska valitsemme rakkauden. Pelkästään se, että ihmiset ovat tulkinneet väärin rakkauden, on luonut kaikenlaisia kokemuksia rakkauden ympärille.

Muutamien seuraavien kuukausien aikana yksi tärkeimmistä asioista joita voimme tehdä yhdistyäksemme uuden Maan jumalaiseen rakkausverkkoon, on löytää taas se, mitä rakkaus oikeasti on, ja uppoutua se ominaisuuksiin.

Monien sukupolvien ajan suurimmalle osalle ihmisistä on opetettu, että meidän on väärin rakastaa ja kunnioittaa itseämme samalla tavalla, kuin meidän pitäisi rakastaa ja kunnioittaa muita. Tämä kollektiivinen malli johon olemme kaikki tietämättä suostuneet, on yksi pääsyy, miksi ihmiskunta on lakannut toimimasta rakastavimmalla ja voimaantuneimmalla tavallaan.

Meitä opetettiin etsimään ulkopuoleltamme vastausta, kun se oli koko ajan olemuksemme joka solussa. Nuo ulkopuoleltamme etsimisen päivät ovat hupenemassa nopeasti, koska kehitymme. Ihmiset ymmärtävät enemmän ja enemmän, että voidakseen luoda onnellisen, vapaan, avoimen, menestyvän ja rakastavan version itsestään, on tärkeää luoda tuo perusta paljastumalla itsellemme ja rakastamalla itseämme ehdottomasti.

Mielelle tämä ei ehkä tapahdu helposti, koska meille ei ole opetettu, miten paljastutaan itselleen ja rakastetaan itseään.

Tässä on kaksi hyödyllistä kysymystä, jotka voimme esittää itsellemme auttamaan itsemme rakastamisessa enemmän: "Miten ehdoton rakkaus kohtelisi itseään, jos se olisi ruumiillistunut henkilöksi?" ja "Miten voin avautua olemaan tämä henkilö itselleni?"

Tehdäänpä tästä kokemuksellista. Kutsun sinua huhtikuussa tekemään luettelon kaikista tavoista, joilla ehdottomasti rakastava henkilö kohtelisi itseään. Onko hän antelias, ystävällinen, tuomitsematon? Hauska, leikkisä, kunnioittava? Varmistaako hän, että hänestä tuntuu nähdyltä, kuullulta, arvostetulta? Antaako hän itselleen lahjoja, aikaa levätä, uudistua ja leikkiä? Tekeekö hän asioita, jotka tuovat hänelle eniten iloa?

On upeaa yhdistyä sielukumppaniin omasta sieluheimostamme – sellaiseen joka voi peilata näitä ominaisuuksia meille. Kuitenkin jotta tämä voi tapahtua tavalla, jota todella haluamme syvällä sisällämme, meidän täytyy näkyä itsellemme ensin.

Kun tästä syyskuuhun valitsemme jatkuvasti näkyä itsellemme ja rakastaa itseämme, tapahtuu suurinta kasvua ja parantumista – meissä ja maailmassa.

Uusi sisäinen vahvuus

Huhtikuun puolestavälistä eteenpäin huomaamme uutta sisäistä vahvuutta. Meistä saattaa myös tuntua ekstrarohkealta. Tämä on erinomaista aikaa saattaa loppuun tehtävät, jotka ovat tuntuneet haastavilta tai ikään kuin roikkuneet pilvenä yllämme. Energiat tukevat kovasti korkeimpia ratkaisuja ja suotuisten lopputulosten tapahtumista, kun päätämme elää tietoisesti.

Tämä on myös erinomaista aikaa aloittaa uusia projekteja, suhteita ja luovia hankkeita. Tänä aikana on suuri fokus "rakentamisessa", joten varmista, ettet kadota näkyvistä elämän tärkeitä asioita.

On upeaa olla kunnianhimoinen ja luovassa moodissa. Kuitenkin tuo energia voi olla vielä tyydyttävämpää ja kestävämpää, kun otamme päivittäin aikaa nauttia elämän yksinkertaisista nautinnoista. Sellaisista asioista kuin yhteys Henkeen, linnunlaulu, tyynen järven tai meren rauha, tietoisuus, että pyhä hengityksesi yhdistää sinut kaikkeen, rakkaan halaaminen …

Nämä ovat elämässä tärkeimpiä asioita, jotka ruokkivat sieluamme eniten. Kun sielumme on ruokittu täysin, energiamme toimii 100 %. Olemme rauhassa. Olemme avoin, selkeä, innostunut ja kaikkien siunausten käytettävissä, joita universumilla on varastossa meille.

Merkityksellinen yhteys

Huhtikuun loppuun mennessä halu ilmaista rakkauttamme merkityksellisillä tavoilla herää sisällämme. Kuten mainittiin aiemmin energiaennusteessa, kaikki alkaa merkityksellisen yhteyden luomisesta itseemme.

Emme muodosta tuota yhteyttä egoistisella tavalla, vaan kunnioittavalla tavalla, jossa ymmärrämme, että tunnustamalla suurenmoisuuden itsessämme, annamme suurinta kunnioitusta, rakkautta, arvostusta ja kiitollisuutta universumille.

Kun tuo merkityksellinen yhteys on muodostettu itsessämme, luomme sitten tilan merkityksellisille ja intiimeille liitoille ympärillämme. On tärkeää huomata, että kun meillä on tervettä rakkautta ja kunnioitusta itseämme kohtaan, rakkaudessa jota koemme muiden kanssa, ei tarvitse enää olla dramaattisia ja alkukantaisia aspekteja. Ja jos jotain tulee esiin, se voidaan ratkaista nopeasti. Tällainen rakkaus on puhdasta, helppoa, iloista ja joustavaa. Tämä on ehdotonta rakkautta.

Miten poikkeuksellisessa ajassa olemmekaan! Meillä on etuoikeus todistaa suurta laajentumista, jota tapahtuu sisällämme ja kauniissa maailmassa kaikkialla ympärillämme.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >