HomeViestejäEmmanuel Dagher31.1.2021 - Helmikuun 2021 energiaennuste - keveys palaa

31.1.2021 - Helmikuun 2021 energiaennuste - keveys palaa

HELMIKUUN 2021 ENERGIAENNUSTE – KEVEYS PALAA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
31.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni!

Helmikuu tuo mukanaan lisääntyvää keveyttä, kun kohottavat ja korkeavärähteiset energiat heräävät sisällämme ja ympärillämme.

Tämä kuukausi tarjoaa meille harvinaisen tapahtuman, seitsemän taivaankappaleen – Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Jupiter, Saturnus ja asteroidi Pallas – siirtyessä kiljahdellen Vesimiehen merkkiin. Se muodostaa ns. stelliumin. Tämä kannattaa panna merkille, koska tällaiset asetelmat luovat tilan eeppiselle liikkumiselle eteenpäin!

Tämä helmikuun voimakas Vesimies-energia siirtää fokuksemme humanitaarisiin asioihin, teknologisiin kehitysaskeliin ja epäsovinnaisiin innovaatioihin. Nämä teemat antavat yhteiskunnallemme puitteet koko vuodelle 2021 ja myös edessä olevalle vuosikymmenelle.

Kuten mainittiin tammikuun 2021 ennusteessa, olemme nyt astuneet aikaan, jossa siirrytään seuraaviin suuntiin:

* Uusia keksintöjä, teknologioita ja löytöjä, jotka yhdistävät, herättävät ja inspiroivat meitä ja tuovat suurta parannusta ihmiskunnalle ja planeetallemme tavoilla, jotka olemme aiemmin liittäneet kaukaa haettuilta näyttäviin scifi-elokuviin.

* Jatkuvia edistysaskelia holistisessa lääketieteessä, koulutuksessa, liiketoiminnassa, globaalissa rahavaihdossa, hallituksissa ja muissa instituutiossa. Näitä uudistetaan, jalostetaan ja parannetaan palvelemaan kaikkia eikä vain harvoja ja valittuja, jotka luulevat pyörittäneensä show'ta koko ajan.

* Jatkuvaa liikettä vanhojen rakenteiden ideologioista uusiin tapoihin olla rinnakkain ja sallia jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden tasapaino kanssaluomuksissamme.

Monet ovat kauan kaivanneet sitä keveyttä, joka nyt palaa ihmisten sydämiin ja mieliin muutaman seuraavan viikon aikana, erityisesti koska kulunut vuosi on tuntunut hyvin haastavalta monille empaateille.

Meidän on empaatteina tärkeää olla yhdistyneessä tilassa. Tietoisuus yhteydestämme aitoon itseemme ja Maahan varmistaa, että olemme valmiimpi keveyden tulemiseen fyysiseen, eetteri- ja mentaalikehoomme tulevien viikkojen aikana. Kun päätämme empaatteina ja tiennäyttäjinä yhdistyä tietoisesti rakkauteen, rauhaan ja myötätuntoon, se luo muille ihmisille tilan saman tekemiseen.

Tässä on muutama lempeä tapa tuntea enemmän yhteyttä, jotta voimme valmistautua harmonisoitumaan keveyteen, joka on nyt ulottuvilla, ja hyödyntämään sitä parhaiten:

* ilon ja hyvinvoinnin tekeminen prioriteetiksi
* ajan ottaminen itsemme hoivaamiseen ja hellimiseen
* leikkiminen päivittäin tanssin, taiteen tai jonkin muun luovan ilmaisun avulla
* valomme, lahjojemme ja taitojemme jakaminen avoimesti
* irtipäästäminen tarpeesta samaistua mielen kiintymiseen mm. ihmisiin, paikkoihin ja kokemuksiin, ollen määrittelemättä enää itseämme niillä
* kiitollisuuden ja arvostuksen ilmaiseminen mahdollisimman usein
* elämämme tarkkaileminen tietoisesti esim. meditoimalla sen sijaan, että reagoimme vain kokemuksiimme
* elämää parantavien ja kehoamme ja mieltämme ravitsevien ruokien syöminen
* ajan viettäminen luonnossa ja lempeiden eläinten kanssa (lemmikit)
* päivittäin ajan ottaminen nauramiseen kunnolla
* hengittäminen syvään ja pitkään useita kertoja päivän aikana.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten voimme olla yhdistynyt, läsnä ja valmis sen keveyden palaamiseen, joka on nyt meidän kaikkien ulottuvilla.

Muodonmuutos

Kun empaatit menevät intensiivisten energiajaksojen läpi, kuten ne peräkkäiset jaksot joita olemme kokeneet viime vuodesta saakka, monilla on taipumusta piiloutua maailmalta, Tätä tapahtuu, koska mieli luo puolustusmekanismin itselleen, jotta se pystyy käsittelemään kaikki asiat, joita tulee esiin näiden lisääntyvien korkeiden energioiden paineen alla.

Meistä voi tuntua kuin toukalta, joka muodostaa kotelon turvasatamaksi muuttuessaan perhoseksi. Kun teemme puolustuskotelon, voi tuntua eristyneeltä ja yksinäiseltä. Näin tuntuu vaikeammalta olla onnellinen ja tuntea yhteyttä valotäyteiseen itseemme.

Vaikka se ei ehkä tunnu kovin mukavalta, kotelossa oleminen voi auttaa meitä oppimaan lisää itsestämme paljon intiimimmällä tavalla. Se antaa meille tilaisuuden pohtia, minkä olemme valmis karistamaan, jotta voimme keventää kuormaamme ja lentää korkeammalle kuin koskaan ennen.

Koteloitumisaikamme on loppu. Muodonmuutos on valmis. Meidän on aika poistaa kaikki ne aiemmat häiriötekijät, jotka pitivät meidät piilossa kotelossa. On aika hyväksyä täysin kohtalomme valtavina universaaleina olentoina.

Voimme siirtyä tähän suuntaan muutamalla yksinkertaisella tavalla, kuten sammuttaa uutiset tai luopua muusta ulkoisesta vaikutuksesta – organisaatiot, ideologiat tai ryhmät, jotka ovat kuluttaneet energiaamme ja vieneet meidät epäharmoniaan voimakkaimman, iloisimman, rauhallisimman ja rakastavimman versiomme kanssa. Nyt meidän on aika levittää siipemme ja kanssaluoda poikkeuksellisia asioita yhdessä!

Universumin taikuus ja ihme on aina ollut ja aina on käytettävissämme, kun päätämme yhdistyä siihen sisältä käsin. Universumi kaikkine ihmeineen on se perusolemus, kuka olemme ytimeltämme, ja meidän on aika hyväksyä täysin tämän osamme ja jakaa se maailman kanssa.

Nykyisyytemme uudelleenmuotoileminen parantamalla menneisyys

Kun siirrymme eteenpäin, on tärkeää parantaa itsemme kaikista väärinluomuksista, joihin myötävaikutimme menneisyydessä. Osana ihmiskokemusta meille on annettu tilaisuus tehdä valintoja ja päätöksiä, jotka auttavat meitä oppimaan lisää itsestämme. Jotkut näistä valinnoista laajentavat meitä ja jotkut supistavat.

Elämän kauneus on, että meille annetaan aina tilaisuus oppia tekemistämme valinnoista, ovatko ne laajentaneet vai supistaneet meitä. Esimerkki tästä voivat olla suhteet, joita meillä on. Saatamme vetää elämäämme kumppaneita, jotka eivät kohtele meitä ystävällisesti, rakkaudella sekä kunnioituksen ja arvostuksen kera. Sama kaava ilmenee jokaisen uuden kumppanin myötä, melkein kuin kyse olisi samasta ihmisestä, jonka kanssa meillä oli haasteita menneisyydessä. Tämä on vahvistus oppitunnista ja siunauksesta, joka odottaa, että opimme ja vastaanotamme sen täysin.

Yllä olevassa esimerkissä oppitunti liittyy usein suoraan siihen, miten opimme kohtelemaan itseämme lapsena. Olemme saattaneet nähdä vanhempiemme ja muiden perheenjäsenten kohtelevan meitä ja toisiaan samalla tavalla huonosti, joten jollain tasolla päätimme tuona pienenä lapsena, että näin meidän pitäisi kohdella itseämme. Kun oivallamme tämän, voimme nähdä toistaneemme menneisyyttä nykytodellisuudessamme. Siitä voimme oppia, miten kohdellaan itseämme paljon korkeammalla tasolla.

Useimmiten oppitunneilla joita opimme, ei olla mitään tekemistä kenenkään tai minkään kanssa itsemme ulkopuolella. Siinä on aina kyse suhteesta, joka meillä on itsemme kanssa.

Voi olla vapauttaa ja voimaannuttavaa ymmärtää, että kaikki kokemukset joita meillä on elämässämme, on suora heijastus siitä, miten kohtelemme itseämme. Kuitenkin mielelle se voi olla myös haastavaa, kun käsitämme olevamme yksin vastuussa siitä, miten muokkaamme todellisuuttamme.

Jos huomaat, että mieli vastustaa sitä syvää sisäistä tietämystä, joka sinulla jo on – että olet yksin vastuussa sitä, miten elämäsi on muotoutunut – tiedä vain, että mielesi yrittää suojella sinua parhaan kykynsä mukaan. Katso mieltä kuin pientä lasta, joka kerran olit, ja kerro sille, että rakastat ja kunnioitat sitä valtavasti. Kerro mielelle/sisäiselle lapselle, ettei mikään mitä se tekee, voisi estää sinua rakastamasta sitä ehdottomasti.

Kun mieli alkaa oivaltaa, että näet sen, kuulet ja kunnioitat sitä tällä tavalla, se alkaa pehmentää lähestymistapaansa ja on avoimempi antamaan sinun (henkenä) opastaa tietä.

Keveys joka raivaa tietään todellisuuteemme tässä kuussa, antaa meille lahjan oppia menneisyytemme oppitunnit tavalla, johon emme ole pystyneet ennen tätä. Tämä voimannuttaa meidät kehittymään, kasvamaan ja alkamaan luoda todellisuutta, joka on ankkuroitu nykyisyyteen. Kun opimme menneisyytemme oppitunnit, parannamme ja muotoilemme uudelleen nykyisyytemme ja tulevaisuutemme.

Moniulotteisina olentoina olemme täällä, tuolla ja kaikkialla samanaikaisesti, koska olemme laajentumia universumista, joka on täysin oivaltanut fyysisessä ja energiamuodossa. Siis moniulotteisena olentoa pystymme parantamaan ja muotoilemaan uudelleen menneisyyttämme rakastavilla, ystävällisillä ja myötätuntoisilla teoilla. Siitä käsin voimme transformoida nykytodellisuutemme niin, että se inspiroi, voimaannuttaa ja herättää meitä poikkeuksellisilla tavoilla.

Esimerkiksi tämän päivän rakastavana ja myötätuntoisena aikuisena voit kuvitella pitäväsi sylissä itseäsi pienenä lapsena ja kertoa sille sanoin, teoin ja tuntein, että hyväksyt sen ja rakastat sitä ehdottomasti ja se voi olla, tehdä ja saada mitä tahansa, mitä se haluaa kokea elämässä. Ja että se on eheä ja täydellinen juuri sellaisena, kuin se on.

Muutat tuon pienen lapsen kurssia, jotta se voi saada täysin erilaisen kokemuksen aikajanalta, jota se on kokenut tähän mennessä. Tätä tarkoitetaan lauseella "rakkaus parantaa kaiken". Se todella parantaa! Rakkaus ylittää kaiken logiikan, ajan ja paikan. Tuosta perspektiivistä parantuminen on välitöntä.

Kuvittele nyt, mitä tapahtuisi, jos pystyisimme antamaan samaa rakkautta maailmalle, jossa elämme, mukaan luettuna jokainen hallitus, ihminen, paikka ja kokemus, mitä on koskaan ollut ajan alusta saakka?

Mieli saattaa vastustaa kysymällä, miksi sen pitäisi uppoutua tällaiseen parantavaan rakkauteen. Kuitenkin henkemme tietää sen voiman, mitä voi tapahtua, kun mieli tunnistaa tämän tekemisen arvon ja hyödyn.

Paljon siitä, mitä näemme nyt maailmassa, tuntuu hyvin myrskyisältä ja tasapainottomalta, koska tämä maailma on rakkautemme puutteessa. Jokainen meistä on inkarnoitunut universumi. Vaaditaan vain yksi ihminen "suihkuttamaan" maailmaa rakkaudella, joka parantaa ja liikuttaa universumeita välittömästi. Tietysti maailmassa on miljoonia ihmisiä, jotka tekevät sitä joka päivä, ja tämä muuttaa ja parantaa maailmaamme valtavasti. (Vaikka media ei ehkä käsittele tätä uutta todellisuutta.)

Vapautuminen

Helmikuu tuo suurta vapautumista kaikille, erityisesti mentaaliseen ja tunnepuolen hyvinvointiimme liittyen. Siitä tulee nyt selvempää kuin koskaan, että se mihin keskitymme, voimistuu.

Tämä voimistuminen toimii kahdella tavalla:

1. Niillä jotka toimivat selviytymispohjaisesta perustietoisuudesta käsin, asiat tulevat haastavammiksi ja intensiivisemmiksi.
2. Niillä jotka toimivat myötätuntoisesta, rakastavasta ja heränneestä tietoisuudesta käsin, tilaisuuksia laajentua, parantua ja kehittyä iloisin tavoin ilmenee kaikkialla.

Helmikuu antaa kaikille tilaisuuden päästää irti vanhoista tavoista, kaavoista ja käyttäytymismalleista, erityisesti kun kyse on jostain, mikä on haastavaa meille. Tämän tilaisuuden on tarkoitus auttaa meitä kokemaan, millaista on elää laajentuneemmasta panoraamaperspektiivistä käsin, eikä ajatella ja toimia vain kapea-alaisesti, mikä luo meille suuria vastoinkäymisiä.

Tämä panoraamanäkökulma antaa meille selkeän viitekohdan, miltä tuntuu olla tarpeeksi läsnä ja selkeä tunnistaakseen henkilökohtaiset kaavat, käyttäytymistavat, rutiinit ja toimet, joista olemme kasvaneet yli ja joista olemme valmis päästämään irti.

Tämän tilaisuuden on tarkoitus myös auttaa meitä oppimaan, mitkä uudet kaavat, käyttäytymistavat, rutiinit ja toimet voivat auttaa meitä harmonisoitumaan aidoimpien, yltäkylläisimpien ja voimaantuneimpien aspektiemme kanssa.

Jos pystymme oppimaan nämä oppitunnit ja integroimaan uudet siunaukset, joita tällä irtipäästämisen ajalla on tarjottavana, huomaamme elämän olevan paljon nautittavampaa ja tyydyttävämpää ja kokemuksemme ovat paljon tasaisempia tulevina kuukausina ja vuosina.

Kun menemme läpi tästä ajasta, jolloin päästämme irti asioista, jotka eivät enää palvele suurinta hyväämme, monista meistä alkaa tuntua taas omalta itseltämme. Monilla siitä on jo jonkin aikaa!

Itseltämme tuntuminen on rauhallinen kokemus, joka sallii meidän tuntea, että olemme kotona ja asettunut kehoomme, mieleemme ja energiaamme. Se tuo meille turvallisuuden ja mukavuuden tunnetta. Silloin kun toimimme niin, että näemme itsemme ja ympäröivän maailman yhdestä kiinteästä kulmasta, tämä tunne rauhasta ja aitona itsenämme olemisesta puuttuu usein. Meillä on nyt tilaisuus, että meistä tuntuu taas omalta itseltämme raikkaalla ja nautittavalla tavalla.

Tietoisen läsnäolon myötä päivittäin, tämä rauhallinen tunne kasvaa ja tukee meitä siinä, miten navigoimme maailmaa siirtyessämme eteenpäin.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >