HomeViestejäEmmanuel DagherElokuu 2018 - Energiaennuste - heräämisen aika

Elokuu 2018 - Energiaennuste - heräämisen aika

ELOKUUN ENERGIAENNUSTE – HERÄÄMISEN AIKA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Elokuu 2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaunis ystäväni. On suuri kunnia yhdistyä kanssasi taas kerran ja päivittää kaikkia energiamuutoksia, joita tapahtuu nyt.

Kun on kuusi perääntyvää planeettaa tänä kesänä, kaksi pimennystä joiden läpi kuljimme heinäkuussa, elokuun 11. päivän pimennys tulossa ja muita taivaallisia tapahtumia, olet luultavasti huomannut, että melkein kaikki on näyttänyt ja tuntunut siltä, että se on käännetty ylösalaisin. Lähimaailmassamme tämä on paljastunut erityisesti suhteiden, uran, terveyden ja henkilökohtaisen kehityksen alueella. Globaalilla näyttämöllä näemme paljon uutta informaatiota tulevan valoon, mikä luo perustan tänä syksynä maailmassamme materialisoituville muutoksille.

Kuten mainittiin viime kuun ennusteessa, kaikkia jotka eivät toimi ystävällisestä ja aidosta paikasta, ravistellaan nyt ytimeen saakka. Tämä ravistelu tarjoaa meille kaikille tilaisuuden kehittyä, parantua ja laajentua yli kaiken, mitä olemme kokeneet tässä elämässä. Henkemme tiesi, että pystyisimme käsittelemään sen, ja siitä syystä päätimme olla täällä tänä ihmiskunnan historian monumentaalisimpana aikana.

Tämä on aikaa, jota olemme odottaneet, kun kollektiivina siirrymme primitiivisestä olotilasta (sota, erillisyys, pelko) heränneeseen olotilaan (ykseys, myötätunto, rauha). Tämä siirtymä ei välttämättä näytä tai tunnu ehkä siltä, mitä kuvittelimme, mutta liikumme silti ehdottomasti siihen suuntaan poimunopeudella.

Mielen reaktio

Kun energiat alkavat saada vauhtia niin voimakkaasti kuin nyt, mielellä on taipumusta tulla ekstrareaktiiviseksi, koska se haluaa selviytyä hengissä ja suojella itseään muutoksilta, joita se tietää pian seuraavan. Mieli vastustaa muutosta, koska se näkee vaadittavan luopumaan sellaisesta, mikä sillä on aina ollut. Mieli hyötyy kovasti muutoksesta, ja se on siinä messissä, kun kerromme sille, ettei sen tarvitse luopua mistään, mistä se ei halua luopua.

Se mitä koemme nyt, riippuu yksinomaan siitä, mihin laitamme fokuksemme ja huomiomme. Jos keskitymme pintaenergioihin, tunnemme luultavasti pelkoa ja olevamme jumissa. Jos keskitymme siihen, mitä tapahtuu pinnan alla, silloin syvä ja kestävä parantuminen alkaa tapahtua.

Meillä on tilaisuus nähdä nyt monia ääripäitä, sekä omassa elämässämme että globaalilla näyttämöllä. Henkilökohtaisella tasolla huiput voivat yhtenä hetkenä tuntua korkeammilta kuin koskaan, ja sitten aivan yhtäkkiä tunteemme laukaistaan ja putoamme pohjalukemiin, jotka luulimme voittaneemme jo kauan sitten. Samaa tapahtuu myös globaalisti. Tämän intensiivisyyden juttuna on, että se nyt tapahtuvien muutosten edeltäjä.

Meitä pyydetään tulemaan nyt pelkästään tarkkailijaksi. Kun pystymme poistumaan reaktiotilasta – missä ympäristömme laukaisee tunteemme – ja siirtymään tarkkailijaksi, alamme nähdä jokaisen kokemuksen pelkästään palautteena, joka kertoo meille, minkä kanssa resonoimme ja minkä emme.

Pääseminen tarkkailijamoodiin vähentää välittömästi sen latausta, mitkä aiheuttaa ahdistuksemme. Tässä tilassa tulee paljon helpommaksi pysyä keskittyneenä ja kaiken ei-vaivaamana, kun kohtaamme äärimmäisyyksiä ympäristössämme. Tarkkailijana voimaannumme pysymään keskuksessamme kaikkien tilanteiden läpi (myös haastavien), jotta voimme hienovirittää sen tietämistä, mitä haluamme luoda enemmän. Ääritilanteet eivät enää ole yhtä äärimmäisiä, kun katselemme tarkkailijana, koska emme enää salli itsemme jäädä kiinni niihin.

Aina kun huomaat, että mieli jää kiinni elämän yksityiskohtiin ja tarinoihin, jotka tuntuvat haastavilta, tässä on yksinkertainen tekniikka, joka voi auttaa:

1. Pysähdy hetkeksi ja vedä kolme kertaa syvään henkeä.
2. Sulje silmäsi.
3. Kuvittele itsesi (tietoisuutesi) astuvan pois kehostasi ja näe itsesi istumassa siinä silmät suljettuna.
4. Tarkkaile vain itseäsi 1–3 minuuttia.
5. Tuo tietoisuutesi takaisin kehoon. Aloita keskittymällä jalkapohjiin, ja siirry sitten ylöspäin kehoa pitkin kämmeniin, sitten sydämeen ja sitten päälakeen.
6. Avaa lempeästi silmäsi.
7. Ilmaise kiitollisuutta henki-itsellesi muistutuksesta nähdä itsesi objektiivisesti.

Tämä yksinkertainen prosessi auttaa välittömästi meitä siirtymään selviytymismoodista tietoiseen luojamoodiin. Tunnet luultavasti myös kaiken jännityksen vapautuvan kehosta ja mielestä. Tämän tekeminen useita kertoja päivässä luo tilaa syvän parantumisen, rauhan ja korkeamman tietoisuuden tulemiselle kokemukseesi.

Herääminen

Heräämistä voi tulla eri muodoissa ja se voi merkitä erilaisia asioita eri aikoina elämässämme. Tästä aiheesta on lukuisia opetuksia, näkökulmia ja kirjoituksia monilta erilaisilta henkisiltä ja tietoisilta yhteisöiltä. Herääminen ei ole niinkään määränpää, jonka lopulta saavutamme, kuin elintapa, joka johtaa vapauteemme tulla aina vain enemmän henki-itseksemme.

Aina kun tietty ryhmä tai kulttuuri saavuttaa tietyn tiedostamistason, luodaan valmis ympäristö energia-avautumiselle. Tämä tunnetaan avoimena ovena tai portaalina, jonka läpi kuljemme kokemaan suuria tietoisuusmuutoksia.

Ympäristö jossa olemme tällä hetkellä, on siirtänyt meidät täysin tilaan, jossa portaaleja on selvästi edessämme. Meille annetaan nyt tilaisuus mennä tästä energia-aukosta läpi voidaksemme herätä ja vapauttaa itsemme. Tämä aukko ei koskaan ilmesty ulkopuolellemme. Kyse ei ole siitä, että jokin ulkopuolinen olemus, ihminen tai kulttuuri joka on kehittyneempi tai suurempi kuin me, pelastaa meidät.

Jotkut saattavat olla edelleen paikassa, jossa he uskovat, että herääminen on tulemista jokin itsensä ulkopuolisen pelastamaksi, ja se on ehdottomasti ok. Ei ole oikeaa tai väärää kenenkään kasvuprosessissa, ja se on aina yksilöllinen valinta, miten kasvu tapahtuu. Suurempi kysymys on, haluammeko matkamme heräämiseen olevan helpompi vai haastavampi.

Jokainen meistä on täsmälleen siinä, missä meidän on tarkoitus olla nyt. Tuo portaali joka johtaa meidät heränneempään versioon itsestämme, ei sulkeudu, ennen kuin olemme valmis menemään siitä läpi. Sinua tai ketään ei jätetä taakse. Jokainen meistä vain liikkuu omalla tahdillaan. Sitä ei tuomita, mikä tahti on oikea. Jokainen tahti on täydellinen ja jumalainen siihen, millä kasvu- ja laajentumispolulla olemme.

Tuo portaali jonka olemme luoneet, on yhtä lähellä kuin pyhä hengityksemme. Monet jotka ovat astuneet siitä läpi, eivät edes oivalla sitä, ennen kuin katsovat taaksepäin, miten paljon he ovat muuttuneet muutamassa päivässä, viikossa, kuukaudessa tai vuodessa.

Saadaksesi selville, oletko astunut heräämiseesi, ajattele vain taaksepäin, missä olit puoli vuotta tai vuosi, kaksi tai viisi vuotta sitten. Ajattele myös, millainen maailma oli silloin ja millainen se on nyt. Onko kaikki samanlaista? Vai onko se muuttunut isosti?

Heräämisoireita

Tämän valtavan valomäärän virratessa planeetallamme joka päivä, on tärkeää kunnioittaa integrointiprosessiamme. Monet meistä ovat alkaneet tunnistaa näiden integrointien merkit heräämis- tai ylösnousemusoireina. Niitä varten jotka eivät vielä tiedä, mitä nämä oireet ovat, alla oleva luettelo antaa vähän selkeyttä siihen, mitä miljoonat ihmiset kokevat tällä hetkellä.

Jos sinulla on fyysisiä tai tunneoireita, joista et ole varma, varmista aina holistiselta terapeutiltasi, että kaikki on ok. Jos meillä on joitakin näistä oireista, on tärkeää antaa itsellemme lupa tuntea ne vastustamisen sijasta. Niiden tunteminen sallii meidän siirtyä niiden läpi helpommin sen sijaan, että jatkuvasti luomme ne uudelleen todellisuuteemme. Tuntemalla ne sallimme integrointiprosessin tapahtua paljon nopeammin, jotta pääsemme taas takaisin optimaaliseen itseemme.

Heräämisoireet voivat ilmetä fyysisesti seuraavilla tavoilla:
* ahdistus
* ruokahalun muuttuminen
* painonnousu tai laihtuminen
* muistimenetys
* toisen korvan soiminen
* huimaus
* suuntavaiston menettämisen tunne
* paine kolmannen silmän alueella tai ohimoissa (melkein kuin päänsärkyä)
* lihaskrampit
* korostuneet aistit ja tietoisuus
* muutokset nukkumistavassa
* vatsakivut
* kuumat aallot
* väsymys
* nälkä koko ajan

Heräämisoireet voivat ilmetä tunteellisesti seuraavilla tavoilla:
* tunnevuoristorata
* itkeminen
* viha
* ailahtelevuus
* ärtyneisyys
* naurunpurskahdukset
* huolehtiminen
* masennus
* tilanteiden tai tapahtumien ylianalysointi
* paljon selittämätöntä, fokusoimatonta fyysistä energiaa

Mitä tahansa sinulle tuleekin, pidä itsestäsi ekstrahuolta tietäen, että kaikki menee ohi, kun se otetaan vastaan, tunnetaan ja sitä kunnioitetaan täysin.

Avun pyytäminen

Koska monet meistä ovat tottuneet tekemään kaiken itse, meillä on vastustusta avunpyytämiseen. Universumi auttaa meitä aina. Se lähettää apua monin tavoin – ihmisinä, olosuhteina, viesteinä tai henkilökohtaisina oivalluksina.

Jos jatkuvasti painostamme itseämme huolehtimaan yksin kaikesta ja kaikista ympärillämme, voimme estää itseämme saamasta apua ja tukea, joka voi hyödyttää meitä kovasti.

Jos haluaisimme vähän enemmän apua universumilta, meidän täytyy vain pyytää sitä. Kun pyydämme, universumi alkaa esitellä runsaasti tilaisuuksia meille vastaanottaa apua ja tukea, joka on harmoniassa korkeimman hyvämme kanssa.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >