HomeViestejäEmmanuel DagherLokakuu 2017 - Energiaennuste: Ihmeiden ilmentäminen

Lokakuu 2017 - Energiaennuste: Ihmeiden ilmentäminen

ENERGIAENNUSTE LOKAKUU 2017
IHMEIDEN ILMENTÄMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Lokakuu 2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni, minulle on siunaus yhdistyä kanssasi tällä tavalla.

Muutaman kivikkoisen alkupäivän jälkeen, lokakuulla on potentiaali tuoda kauniita uusia lahjoja ja ihmeitä elämäämme, joten mennäänpä suoraan niihin.

Intohimo johtaa ihmeisiin

Lokakuun ensimmäinen viikko on täynnä intohimoa ja suurta luomisenergiaa. Kun näin paljon intohimoa ja luovaa energiaa on ilmassa, on tärkeää antaa sille terve ja tuottava kanava.

Kun intohimoenergia tunnistetaan täysin ja sitä kunnioitetaan, se voi ilmentää poikkeuksellisia uusia ihmeitä elämäämme. Jos intohimoa ei täysin tunnisteta eikä sitä kunnioiteta, mielellä on taipumusta sisäistää se vihana, mikä johtaa usein tukoksiin ja romahduksiin kehossa, mielessä, energiakentässä ja kokemuksissa. Jos huomamme tuntevamme vihaa, auttaa valtavasti, kun sen näkee palautteena, joka voi auttaa meitä ohjaamaan fokuksemme sen sisäisen intohimon kunnioittamiseen, joka haluaa tulla ilmaistuksi.

Intohimo on yksi pääainesosa, joka auttaa meitä ilmentämään ihmeitä elämäämme. Intohimo on aistittavaa energiaa, jonka voi tuntea kehossa. Kun intohimoa ilmaistaan fyysisesti aistillisella tavalla, sillä on voima parantaa ja uudistaa kehoa. Kun intohimoa ilmaistaan tunteellisesti aistillisella tavalla, se vie hyvinvoinnintunteen täysin uudelle ja laajentuneelle tasolle.

Jos meillä on sairautta tai muuta tasapainottomuutta kehossa ja tunteissa, avautuminen aistillisuudelle auttaa meitä valtavasti. Aistillisuus on usein haaste monille ihmisille, erityisesti niille jotka ovat herkkiä energialle. Mieli näkee usein herkkyyden sellaisena, että se vaatii haavoittuvuutta, minkä se samaistaa heikkouteen ja altistumiseen tuomitsemiselle, pettymykselle tai jonkinlaiselle sattumiselle. Nämä väärinkäsitykset aistillisuudesta ovat opettaneet meitä luomaan ympärillemme energiahaarniskan, joka pitää meidät turvassa tai jonka mielemme uskoo turvalliseksi.

Kuitenkin yksi rohkeimmista ja uskaliaimmista asioista jonka voimme tehdä tämän päivän maailmassa, on olla haavoittuva. Haavoittuvuus merkitsee yksinkertaisesti, että sallimme itsemme olla avoin sekä itsemme ja toisten ulottuvilla.

Kun joku käyttää itsensä suojelemiseen haarniskaa pitkän aikaa, hänestä tulee jäykkä ja joustamaton. Tällainen mielen ja kehon joustamattomuus johtaa tunteeseen, ettei ole yhteyttä Lähteeseen. Lääke joustamattomaan ja itseä liikaa suojelevaan mieleen ja kehoon on rakkaus.

Koemme aistillisuutta, kun kykenemme täysin ilmaisemaan rakkautta näkö-, kuulo-, maku- haju- ja kosketusaistin kautta. Kun nämä aistit on aktivoitu, sisäiset aistimme voivat herätä ja vahvistaa mielen ja kehon yhteyttä henkeemme. Tällöin pystymme huomaamaan, tuntemaan ja vastaanottamaan elämän ihmeet, jotka ovat ulottuvillamme joka päivä.

Henkemme on aina tiennyt ja tulee aina tietämään vain rakkauden, eheyden, vapauden, kauneuden, yltäkylläisyyden ja hyvinvoinnin. Mikään vähempi ei yksinkertaisesti tule hengestämme. Tämän tiedostamisen myötä ota hetki pohtia, että sallit itsesi kokea aistillisuutta.

Tietäen kaiken, mitä tiedämme nyt, olemmeko valmis työskentelemään aistillisuuden kanssa niiden osiemme parantamiseksi, jotka ovat unohtaneet, miten annetaan ja vastaanotetaan rakkautta? Koska jos olemme valmis parantumaan, muutama seuraava viikko antaa meille tilaisuuden päästää irti tuosta haarniskasta ja avautua elämän ihmeille.

Tässä on joitain ehdotuksia, jotka auttavat tulemaan aistillisemmaksi, jotta voimme olla avoin kaikille siunauksille, joita henkemme haluaa antaa meille:
* lämpimän kylvyn ottaminen (lisäten siihen eteeristä lempiöljyämme)
* rauhoittavan musiikin kuunteleminen, joka tuntuu hyvältä sielullemme
* hieronnan tai jonkinlaisen rauhoittavan/parantavan fyysisen kosketuksen saaminen
* romanttisen kirjeen kirjoittaminen itsellemme ja sitten romanttiselle kumppanille (jos olemme suhteessa)
* itsemme ilmaiseminen taiteen kautta (musiikin soittaminen, maalaaminen, piirtäminen, tanssiminen, savenvalanta).

On monia tapoja herättää aistillisuus ja intohimo ja ilmaista niitä, joten anna tämän luettelon olla vain aloituskohta itsellesi.

Kutsu toimintaan

Lokakuun toisessa ja kolmannessa viikossa on kyse toimeen ryhtymisestä. Tämä on mahtavaa aikaa keksiä toimintasuunnitelma tai korjata sitä, mikä auttaa meitä ilmentämään toiveemme enemmän.

Olemme hyvin tuotteliaita, joten on tärkeää olla sallimatta itsemme hairahtua mihinkään, mikä veisi meidät pois tuosta tuottavuudesta. Jos pysymme päättäväisenä, saamme aikaan monia asioita tänä aikana.

Meidän kannattaa pitää myös päiväkirja lähellämme ja kirjoittaa muistiin oivallukset ja ideat, joita saamme kosmisista maailmoista.

Tämä on aikaa, jolloin alamme saada energialatauksia, jotka innostavat meitä näkemään asiat laajemmasta perspektiivistä. Asiat joita emme ehkä ole huomanneet aiemmin, tulevat nyt valoon isosti.

Tämä on myös aikaa pitää silmät, sydän ja korvat avoimena odottamattomalle. Yllätysenergia on voimakasta, erityisesti uudenkuun aikaan 19.10., joten aika 17.–24.10. on kypsä jonkinlaisen yllätyksen ilmestymiselle.

Intuitiivisten lahjojen vahvistaminen

Lokakuun viimeinen viikko tarjoaa meille aikaa kääntyä sisäänpäin ja alkaa kehittää intuitiivisia lahjojamme vielä lisää. Se sallii meidän nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä.

Kun kehitämme intuitiivisia lahjojamme, saatamme alkaa huomata myös energian enemmän. Tämä voi näyttäytyä aurojen näkymisenä ihmisten, eläinten ja luonnon asioiden ympärillä. Saatamme huomata, että tunnemme energian enemmän. Tämä voi näyttäytyä "kananlihana" kehossa tai lämpönä käsissä, jaloissa, niskan takana, kasvoissa tai vatsassa.

Saatamme panna myös merkille enemmän numerosarjoja, kuten kellossa 11.11, 2.22, 3.33 jne. Tätä tapahtuu usein auttamaan meitä oivaltamaan synkronismin, jota tapahtuu ympärillämme.

Saatamme huomata sinisiä, vaaleanpunaisia, valkoisia tai kultaisia valoenergiapalloja silmäkulmistamme. Saatamme nähdä myös kipinöitä (minitähdenlentoja). Tätä tapahtuu muistuttamaan meitä kiinnittämään huomiota siihen, mitä tapahtuu ympärillämme tuolla hetkellä. Tavallisesti jokin viesti tai vahvistus yrittää paljastua.

Kykenemme yhdistymään intuitioomme ja kuulemaan sen helpommin.

Saatamme huomata, että herää uusi tai vanha halu oppia enemmän parannuksesta ja energiaterapioista. Saatamme huomata, että halu auttaa ja tukea toisia tulee vielä selvemmin läpi.

Kaikki nämä lahjat ja paljon enemmän on jo meidän jokaisen sisällä. On aikoja, jotka auttavat enemmän kehittämään näitä lahjoja, ja lokakuun loppu tuo yhden tuollaisen ajan. Jos siis on jokin kurssi, uusi kirja, ryhmä tai henkilökohtainen harjoitus, johon tunnet vetoa, tämä on erinomaista aikaa uppoutua siihen!

Yleisesti lokakuu on energeettisesti lempeämpi, kuin moni mennyt kuukausi.

Kuten aina, varmista, että hoivaat itseäsi ja pidät hyvää huolta itsestäsi.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >