HomeViestejäEmmanuel DagherHelmikuu 2017 - Energiaennuste: Kipinä on palannut!

Helmikuu 2017 - Energiaennuste: Kipinä on palannut!

ENERGIAENNUSTE HELMIKUU 2017
KIPINÄ ON PALANNUT!
 
Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Helmikuu 2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ennen kuin pääsemme niihin moniin energiapäivityksiin, joita tulee läpi, sydämeni haluaa ilmaista syvimmän kiitollisuutensa sinulle.
 
Kiitos, että päätit inkarnoitua kauniille maapallolle tämän siirtymän aikana. Kiitos, että olet sitoutunut ja ennakoiva sisäisellä parantumisellasi ja kehittymiselläsi, mikä auttaa kovasti ihmiskunnan tietoisuuden nostamisessa.
 
Koska olet valmis kulkemaan tietoista ja herännyttä polkua, maailma kehittyy salamavauhdilla.
 
Kaikesta tästä ja paljon muusta: kiitos, ja rakastan sinua.
 
Kipinä on palannut!
 
Tammikuun uniset ja kohtuullisen pysähtyneet energiat on nyt selvitetty valmisteluna niihin moniin muutoksiin, joita alkaa paljastua helmikuussa.
 
Kuva joka parhaiten selittää, mitä tapahtuu, on talo, joka on ollut suljettuna pitkän aikaa, ja nyt se tuuletetaan avaamalla kaikki ovet ja ikkunat.
 
Vaikka olemme jo eläneet kuukauden vuotta 2017, tuo raikkaan alun tunne tulee konkreettisemmaksi tulevina viikkoina helmikuussa, jos ei jo aiemmin.
 
Kuten mainittiin edellisessä ennusteessa, tämä vuosi on voimallinen, koska se harmonisoituu niihin aikomuksiin ja tekoihin, joihin fokusoidumme eniten, erityisesti niihin jotka liittyvät rakkauteen, terveyteen, talouteen, ammattiin ja luoviin hankkeisiin.
 
Se mihin fokusoidumme nyt, asettaa sävyn sille, miltä elämämme seuraavat yhdeksän vuotta näyttävät.
 
Ei ole paljon välimaastoa, kun kyse on siirtymisestä eteenpäin, joten on tärkeää valita polkumme huolellisesti ja varmasti.
 
Helmikuu antaa meille hedelmällisen maaperän herättää taas sisäisen kipinämme, vaikka on saattanut tuntua siltä, että tuo kipinä on ollut jonkin aikaa talviunilla.
 
Sitten kun tunnemme tuon positiivisen tunteen sisäisen kipinän syttymisestä taas, on tärkeää käyttää sitä motivoimaan ja inspiroimaan itseämme siirtymään suuntaan, jonka haluamme eniten kokea.
 
Helmikuu ei ole ehdottomasti aikaa istua sivussa. Se on aikaa ryhtyä toimeen, vaikka se olisi niin yksinkertaista kuin niiden ideoiden, ajatusten ja inspiraatioiden kirjoittaminen muistiin, joita haluaisimme seurata myöhemmin.
 
Tämä on jo ennakoivaa ja auttaa meitä siirtymään suuntaan, jota haluamme.
 
Mitä tuleva kuunpimennys merkitsee meille
 
Perjantaina 10.2. meillä on kuunpimennys Leijonan merkissä.
 
Tämän kuunpimennysasetelman energiat aktivoivat vapaan hengen meissä kaikissa. Tämä saa meidät haluamaan leikkiä, pitää hauskaa ja olla luova vielä enemmän kuin nyt!
 
Itse asiassa kaikki mikä yrittää vastustaa tai pidätellä meitä olemasta näissä leikin, hauskuuden ja luovuuden energioissa (mukaan luettuna mieli ja koko itsemme), saattaa herättää voimakkaan halun yhtäkkiä purkaa jännitteitä tavalla, joka ei ole paras meille.
 
Hyvä uutinen on, että kaikkien selvittämättömien jännitteiden purkaminen kehostamme auttaa energioitamme muuttumaan tavalla, joka auttaa muuttamaan nykyolosuhteitamme.
 
On kuitenkin tärkeää, että annamme itsellemme päivittäin tilaisuuden purkaa terveesti energiaa, on se sitten joogaharjoitus, kävely, tanssiminen, luovuus taiteen tai musiikin kautta, urheilu tai jokin muu positiivinen kanava, jotta olosuhteemme voivat muuttua suuntaan, joka on harmoniassa korkeimman visiomme kanssa elämästä.
 
Meidän ei kannattaisi luoda tarpeettomia esteitä itsellemme vain siksi, että reagoimme dramaattisesti johonkin tavalla, joka ei heijasta sitä, kuka oikeasti haluamme olla.
 
Jos voimme pysyä vankkumatta kyvyssämme purkaa jännitettä, jota meillä ehkä on kehossamme, tuottavalla ja terveellä tavalla, tämä kuunpimennys avaa meidät hyvän tuurin, ilon ja energian yltäkylläisyyteen.
 
Tämä on erinomaista aikaa herättää taas vanhat suhteet, jotka ovat vähän jumiutuneet, ja/tai avautua uusille suhteille.
 
On se sitten meistä miellyttävää tai epämiellyttävää, tämä on aikaa olla sosiaalinen ja siirtyä pois taipumuksesta piiloutua sosiaalisilta tilanteilta.
 
Valomme päättää säteillä kirkkaasti, joten annetaan sille täysi lupa säteillä!
 
Kaikki vastustus jota mieli luo estämään meitä säteilemästä, voi nyt astua rakastavasti sivuun ja vain tarkkailla säteilevää hehkuamme. Meidän ei tarvitse päästä eroon vastustuksesta. Voimme vain tunnistaa, ettei tuo vastustus ole me.
 
Se on vain selviytymismenetelmä, jota mieli käyttää pysyäkseen mukavuusalueellaan.
 
Tämän oivaltaminen luo enemmän rauhaa meihin ja enemmän tilaa suuremman parantumisen ja laajentumisen näkymiselle todellisuudessamme.
 
Mitä tuleva auringonpimennys merkitsee meille
 
Sunnuntaina 26.1. meillä on auringonpimennys Kalojen merkissä.
 
Tämä vuoden 2017 ensimmäinen auringonpimennys on erityislaatuinen, koska se tuo uutta optimismia ja syvän sisäisen tunteen, että tulevaisuutemme ja koko kollektiivin tulevaisuus on tosiaankin kirkas.
 
Tämän kaliiperin optimismia on tuntunut puuttuvan melko kauan, joten monet toivottavat sen tervetulleeksi avosylin.
 
Tämä auringonpimennys tuo mukanaan myös paljon keveyttä, iloa ja hyvää tuuria. Sadepilvi joka näyttää seuranneen meitä kaikkialle, häviää ja aurinko tulee taas ulos leikkimään.
 
Jatkaen siitä, mihin kuunpimennys 10.2. jäi, tätä pimennysjaksoa seuraavilla kuukausilla on mahdollisuus toteuttaa unelmamme.
 
Avain on olla avoin, rehellinen ja valmistautunut ryhtymään toimeen, kun tunnemme sisäisen tönäisyn siihen.
 
Passiivisuudesta irtipäästäminen
 
On hyvin selvää, että istuminen odottamassa asioiden tapahtumista ei ole näiden alkemisten energioiden parasta käyttöä, joita meille annetaan.
 
Jos sinulla on taipumusta olla enemmän passiivinen, anna itsellesi tällä kertaa lupa kokeilla päättäväistä toimintaa. Aktiivisuus ja osallistuminen antaa meidän olla elämämme tarkoituksellinen luoja.
 
Jos mieli vastustaa tätä, ydinsyy on usein vastarintaa ottaa täysi vastuu siitä, että olemme aina olleet elämämme luoja.
 
Vastuu ei ole taakka – hyvin usein tämän uskominen saa mielen vastustamaan täyden vastuun hyväksymistä siitä, että olemme elämämme luoja.
 
Todellinen vastuun ottaminen on nykyhetken täydellistä hyväksymistä, mikä siirtää meidät välittömästi lineaarisesta ajasta ikuisuuteen tai ajattomuuteen.
 
Olemme voimakkaimmillamme, kun olemme täysin läsnä olevassa hetkessä, erityisesti suunnitellessamme, miltä elämämme näyttää.
 
Tämä on aikaa olla todella selkeä visiostamme elämälle ja sitoutua itsellesi ja universumille sisälläsi, että otat täyden vastuun siitä, että olet aina ollut elämäsi luoja.
 
Yksin tämä harmonisoi sinut energioihin, joita tarvitaan auttamaan sinua ilmentämään todellisuus, jota olet aina halunnut.
 
Auringonpimennys 26.2. avaa meidät myös henkisen kehityksen korkeammille tasoille ja näin parantaa myös ne fyysiset, tunnepuolen ja mentaaliset rajoitukset, joita meillä on ollut tähän saakka ja joiden olemme sallineet rajoittaa itseämme jollain tavalla.
 
Kuten millä tahansa pimennysjaksolla, voi tulla esiin korostunutta herkkyyttä.
 
Tänä voimallisena aikana on tärkeää varmistaa, että olemme nesteytetty hyvin, vietämme aikaa luonnossa, syömme terveellistä luomuruokaa, annamme itsellemme terveen energian purkautumistien päivittäin ja vietämme aikaa ihmisten, paikkojen ja asioiden kanssa, jotka aktivoivat suurta iloa elämässämme.
 
Tämä auttaa meitä siirtymään optimaalisesti läpi niistä magneettienergioista, joita on käytössämme.
 
Kvanttikasvu
 
Helmi-kesäkuu 2017 on hämmästyttävä tilaisuus saada aikaan kvanttikasvua kaikilla elämämme alueilla.
 
Pysymällä elämänvirrassa ja keskittymällä vähemmän tarpeeseen olla kontrollissa tänä aikana, katsomme taaksepäin tätä jaksoa suurena laajentumisena, parantumisena ja voimaantuneena liikkumisena halutuimman todellisuutemme suuntaan.
 
Miten jännittävää aikaa olla tässä maailmassa!
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >